Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustafapasa wrote:Ja vidim da je sad ta greska ispravljena, moguce je da je par dana prije kupovine moba, nije izvrsen update stranice od strane njih pa se desio nesporazum...
znam da cesto - mjesecno cini mi se spustaju cijene telefona...
tj.kako ide kurs dolara i starost telefona i kretanja na ino trzisu,berzi itd itd tako idu i cijene mob-a...pogledaj gsm arenu, imas sa strane dijagram kretanja cijene...
mada te razumijem u potpunsti...
Od decembra pratim cijene... Djevojka trazila telefon N8 ili X6 tako da od decembra pratim cijene i cijene su uvijek bile takve da je za mojaTV premi skuplja rata za marku od pretplate za mobitel na 100KM... Takva cijena je od decembra mjeseca... i da je bilo u par dana pa hajde, al vise od tri mjeseca stoji to 2,62
+1 sa probleme sa konekcijom. Bilo je sve uredu do možda petka - subote, a nakon toga je nestabilnija od Charlie Sheena na cracku Puca, vuče se, fakat ne mogu stranice da otvorim niti pričam sa ljudima na netu kad me konstantno diskonektuje. Da li opet možda rade neke "optimizacije"?
I da, još ih nisam zvao, nemam dovoljno živaca za taj korak
Adem meda wrote:WWWTTTFFF ???
Sad mi stara rece u njih u firmi se prica da ce se ukinut mojaTV grr,
ja se na TK ne vracam ni pod razno
Previse je korisnika da bi se ukinula MojaTV .. Samo bankrot Bh Telecoma moze unistiti projekat usluge MojaTV i ostalih usluga a to se nece desiti zasigurno..Nosikiriki
Trenutno stanje - wireless povezan racunar sa ruterom
Zelim vidjeti SportKlub i MTV European,VH1 u listi programa usluge MojaTV .. Vjerovatno se mnogi slazu sa ovim prijedlogom.. Pozdrav
usr..a se konkurencija ... cuj ukinut ne znaju na drugi nacin zadrzat korisnike nego ih plasiti pricom da ce uskoro nestati usluga na koju planiraju preci
Entropio wrote:Ljudi, gasi mi se modem. Billion je marka.
Sve radi kako treba. Međutim, povremeno se sam restartuje (tv, internet, telefon prestanu raditi) i onda se sam vrati za nekih 30-60 sekundi. Šta bi to moglo biti?
prijavi obavezno kvar. meni bilo isto. ljudi došli i na onoj glavnoj kutiji u zgradi nešto odradili i nikad više. meni se to najčešće dešavalo u večernjim satima i nedeljom.
poslje dolaska majstora nikad više
hajd ako neko ima zivaca nek mi objasni da ne citam 50stranica
podnesem zahtjev za full paket
za koliko se pojave da mi to spoje?
jel dobiejm novi broj na tel ili kako vec:$
i jel na racunu placam tih 55 il ima jos trskova
hajde neko plzzz
Obavijest pretplatnicima ADSL paketa BH Telecoma
| 28-03-11 09:30
Obavještavamo pretplatnike BH Telecoma koji koriste ADSL pakete koji ne uključuju statičke IP adrese, da će im od 28.aprila 2011. godine za Internet pristup biti dodijeljena dinamička IP adresa, te omogućena samo jedna istovremena konekcija po pretplatničkom paketu.
28-03-11 09:30
Obavještavamo pretplatnike BH Telecoma koji koriste ADSL pakete koji ne uključuju statičke IP adrese, da će im od 28.aprila 2011. godine za Internet pristup biti dodijeljena dinamička IP adresa, te omogućena samo jedna istovremena konekcija po pretplatničkom paketu.
Ovo je bilo i za ocekivat s obzirom da su uveli flat
nera18 wrote:hajd ako neko ima zivaca nek mi objasni da ne citam 50stranica
hajde neko plzzz
ja sam cekao 15-tak dana,od dana prijave
dobijes novi broj 070.....
55 km+pdv..oko 64 km
nera18 wrote:hajd ako neko ima zivaca nek mi objasni da ne citam 50stranica
hajde neko plzzz
Maksimalno 7-8 dana od dana prijave ali moze da potraje duze, sve zavisi od lokacije i broja naloga za datu prijavljenu uslugu..Na forumu mozes naci primjere da su dosli nakon 2-3 dana,nakon 7-8 dan, nakon 2 mjeseca.. Nekad nemaju opremu na raspolaganju pa malo potraje, takav je slucaj bio kod mene i prijavio sam kad je bila "spica" tj. prikljucak za 1KM .. U slucaju paketa MojaTV full - dobivas novi broj jer u tom paketu je i VoIP usluga.. Dobivas jedan racun u kojem vidis potrosnju telefonskog saobracaja (prema BH Mobile mrezi,prema drugim mobilnim mrezama i prema inostranstvu),potrosnja internet saobracaja (MB)..Sve u jednom racunu,nista komplikovano..cijena 55KM + PDV ~ 64,50KM
Mozes li mi neko objasniti sta ovo znaci ?
Hvala unaprijed .. Pozdrav
ne diraj mi TV Igman))) plaho mi je bitan)))
hehe, zezam se
i slazem se sa tobom))
evo jedna lijepa informacija iz BHTeelecoma)) RTL televizija stize do ljeta!!! Navodno bi cak trebao biti cijeli paket, RTL HR, RTL2 i RTL Plus. U toku su i razgovori za Sportklub i Sportklub +!!!
Jupiiiiiiii!!!
Sa BH Telecom foruma .. Ako je istina da su u toku razgovori sa SportKlubom to je odlicno.. Pozdrav
Ako je istina da ukidaju simultane konekcije mnoge ce korisnike Bh telecom uvaliti u troskove za kupovinu rutera (ili kako vec) ukoliko vec ne posjeduju jedan.. Minus BH Telecomu..
ala7 wrote:Ako je istina da ukidaju simultane konekcije mnoge ce korisnike Bh telecom uvaliti u troskove za kupovinu rutera (ili kako vec) ukoliko vec ne posjeduju jedan.. Minus BH Telecomu..
ma sta ocekivat od ovih propaliteta, sta njih boli klinac na koliko cu ja racunara i uređaja u kuci dijeliti konekciju
ala7 wrote:Ako je istina da ukidaju simultane konekcije mnoge ce korisnike Bh telecom uvaliti u troskove za kupovinu rutera (ili kako vec) ukoliko vec ne posjeduju jedan.. Minus BH Telecomu..
ma sta ocekivat od ovih propaliteta, sta njih boli klinac na koliko cu ja racunara i uređaja u kuci dijeliti konekciju
Razmisljajte malo...sa simultanim konekcijama i flatom mogli smo npr. nas trojica u isto vrijeme biti na internetu preko istog accounta po cijeli dan, to bi bila zloupotreba i logicno je da su ukinuli tu mogucnost. Ja koliko znam svaki modem ima mogucnost rada u router modu tako da ovo nikog ne tjera u kupovinu novih uredjaja, jedino oni koji nemaju vise od jednog izlaza na modemu neka zovu podrsku i traze zamjenu modema. Mada takvi vjerovatno ni dosad nisu koristili simultane konekcije. Ja sam proslo ljeto trazio novi bezicni router i dobio ga sutradan, mada je i stari zicani radio bez problema.
Razmisljajte malo...sa simultanim konekcijama i flatom mogli smo npr. nas trojica u isto vrijeme biti na internetu preko istog accounta po cijeli dan, to bi bila zloupotreba i logicno je da su ukinuli tu mogucnost. Ja koliko znam svaki modem ima mogucnost rada u router modu tako da ovo nikog ne tjera u kupovinu novih uredjaja, jedino oni koji nemaju vise od jednog izlaza na modemu neka zovu podrsku i traze zamjenu modema. Mada takvi vjerovatno ni dosad nisu koristili simultane konekcije. Ja sam proslo ljeto trazio novi bezicni router i dobio ga sutradan, mada je i stari zicani radio bez problema.
Evo i dalje se mogu konektovati sa dva racunara danas je 29.03.2011.. MojaTV korisnik sam,ne znam da li ima razlike.. Na MojaTV odavno je flat internet i nije nista mjenjano..
Ja danas nazvao BiHnet podrsku i pitao sta znaci ovo ukidanje simultarne konekcije???Prvo se frajer iznenadio otkud mi to obavjestenje dok sam mu objasnio i on nasao na net-u...uslijedio je odgovor...ako si do sad koristio 2 ili vise racunara preko modema...ubuduce ces moci samo jedan...sto znaci jedan racunar jedna pretplata
Svaki bh telecomov modem je zapravo router. Potrebno ga je samo prebaciti iz bridge u router mode.
skoro svaki, kako te dokaci. ako nema na stanju, onda dobijes samo modem.
nekad ti modemi/ruteri (licno iskustvo )znaju gubiti sinhronizaciju, onda moras kupiti ruter.