BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slusaj vamo
#3126 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tacno, naucio je da lize cizme Torcidi, a navijace sopstvene zemlje salje u onu stvar.
- ganjeta
#3127 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jao logike i načina razmišljanjajeza u ledja wrote: Onda znaci Dzeki je Wolfsburg vrh?
- jeza u ledja
#3128 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nije, kao sto nije ni Ibricic u Rusiji.ganjeta wrote:Jao logike i načina razmišljanjajeza u ledja wrote: Onda znaci Dzeki je Wolfsburg vrh?. Jel Džeko nazadaovao ili napredovao u Engleskoj?
- BHF_Manijak
#3129 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kralju, ne uklapa ti se ovo "nije" ni u jedan od moguca dva odgovora!jeza u ledja wrote:Nije, kao sto nije ni Ibricic u Rusiji.ganjeta wrote:Jao logike i načina razmišljanjajeza u ledja wrote: Onda znaci Dzeki je Wolfsburg vrh?. Jel Džeko nazadaovao ili napredovao u Engleskoj?
- jeza u ledja
#3130 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
haha, mislio sam nije nazadovao. 
- ganjeta
#3131 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Džeko nije napredovao kao igrač u Engleskoj
.Nemoj molim te više, ja konto ti ozbiljan forumaš, pa samo je na fizičkoj spremi napredovao bar 20-30%.
Ali dobro Džeko je kompletniji igrač bio u Njemačkoj, nego li je sad u Engleskoj

Ali dobro Džeko je kompletniji igrač bio u Njemačkoj, nego li je sad u Engleskoj
- BHF_Manijak
#3132 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Joj Gazi sad i ti poceo lupati misa mu, covjek fino kaze da nije NAZADOVAO!ganjeta wrote:Džeko nije napredovao kao igrač u Engleskoj.Nemoj molim te više, ja konto ti ozbiljan forumaš, pa samo je na fizičkoj spremi napredovao bar 20-30%.
Ali dobro Džeko je kompletniji igrač bio u Njemačkoj, nego li je sad u Engleskoj![]()
![]()
- jeza u ledja
#3133 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ne cita, ne cita.
samo leti da odgovori. 
- ganjeta
-
Korisničkoime
#3135 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I ovdje o Štiliću ako ništa momak je barem popularan. Ma Štila je po meni dobar ali kao što ganjeta reče klasična 10 slično Misketu, zna organizovati akciju, lopta mu nekad ima oči, ima dobar ubačaj iz slobodnjaka samo nemoj ga da baš puno trči i fizički je malo slab. Ako uspije otići u neku ligu 5 mislim da bi procvjetao. Puno više potencijala od Ibre našeg.
-
Baudelaire
#3136 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I ja mislim da Štilić ima više potencijala od Mikada, ali nisu mi nijedan klasa za 11. Pjanićeva će biti pozicija desetke kad god budemo igrali u punom sastavu, i po mom mišljenju opravdano. Meni je jedan od najvećih promašaja gurati Pjanića na krilu. On se na krilu jednostavno gubi, to nije njegova prirodna pozicija. Znam, reći ćete nema ko, ali majku mu, ja mislim da bi Maletić na toj poziciji bolje odigrao od njeg, a i onaj mali Stevanović. Jednostavno Pjanić nije dovoljno brz za krilo, njegova je pozicija ofanzivnog veznjaka i to je to.
-
Korisničkoime
#3137 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
U svakom slučaju je Pjanić ispred Štilića da imamo desno krilo. Na žalost nemamo i jedan takav igrač kao Pjanić nam bude sveden na prosječnog jer ne igra svoju poziciju. Od njega bi puno više koristi bilo u sredini ali tu ti je jedina opcija Ibro. Maletić iskreno meni ni blizu 22 a kamoli 11 dok je ovaj Stevanović naš mogući spas za desnu stranu ali tek za godinu dvije. Štiliću zaista treba jača liga i klub to bi i njega unaprijedilo.
-
Baudelaire
#3138 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma kao krilo je bolji od Pjanića, realno onako. Pjanić nema nijednu karakteristiku da igra na krilu. Zato ništa i ne pokazuje.
- slusaj vamo
#3139 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakav Ibro, bolan ne bio?
-
Korisničkoime
#3140 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Onako realno Maletić je za PL i to je to, Ibro ne znam oj muka naša teška
možda bi tako dobili ne zbog njega nego zbog Pjanića na svojoj poziciji, dok o ovom Stavanoviću svi puno hvale imaju
- ganjeta
#3141 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Imenički korisnik
Nije Bog zna šta Stevanović odigrao zadnju tekmu protiv Partizana, gledao sam snimak i nije pokazao ni gram kvaliteta da bi bio blizu 22 igrača, o prvih 11 nema govora. Mada ne može se suditi po jednoj tekmi, ali nema ondje materijala još dugo vremena.
Nije Bog zna šta Stevanović odigrao zadnju tekmu protiv Partizana, gledao sam snimak i nije pokazao ni gram kvaliteta da bi bio blizu 22 igrača, o prvih 11 nema govora. Mada ne može se suditi po jednoj tekmi, ali nema ondje materijala još dugo vremena.
-
Korisničkoime
#3142 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uništi ti meni naduganjeta wrote:Imenički korisnik![]()
![]()
Ne znam samo sam ga gledao dva puta u nastupima mlade ali sam čitao prije možda pola godine intervju s trenerom Vojvodine gdje ga je ovaj obasuo pohvalama, i trener mlade ga hvali a čitao sam da se Zvezda i Partizan interesuju za njega zato sam, doduše možda i suviše rano, zaključio da bi moglo biti nešto od njega. Ali mlad je ostaje da se vidi.
- ganjeta
#3143 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Opet kažem jedna tekma nije mjerilo, ali ga se dobro sjećam prije dvije sezone u Borcu i finalu kupa sa nama, baš je igrao dobro, i moram priznati da sam ga tad zapazio, još par dobrih tekmi je imao za U -21. Nisam nigdje čitao interesovanje blizanaca za njega.
-
Korisničkoime
#3144 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bilo je u tom istom intervju sa trenerom Vojvodine kada je ovaj na upit novinara odbio svaku mogućnost skorijeg prelaska Stevanovića u neka od ta dva kluba, te njegova izjava u nekim našim novinama kako se super osjeća u Vojvodini i da iako mu gode priče o interesu on ipak ne bi još nigdje išao. Doduše za zvaničnu ponudu nisam ni ja čuo trebao sam to napisati.
Inače osim njega kao mogućeg sa upitnikom za desnu stranu crno vidim, nadati se da će neki malac negdje u Švedskoj da izrone
Inače osim njega kao mogućeg sa upitnikom za desnu stranu crno vidim, nadati se da će neki malac negdje u Švedskoj da izrone
- BHF_Manijak
#3145 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Eno "igracina" odbila Glasgow Rangers!
Joj sto frajer glumi u picku maternu, ko da je Torres jebo te pa bira klubove i konta da ce se pola Evrope otimat za njega...Seljacka posla pravo!
Da ne bude zabune, radi se o Zlatanu Muslimovicu...Pa onda opet recite kako nam je potreban repki i kako je "srcan", jest, takvih nam igracina treba, moze on birat klub... Al' u qrcu!
Da ne bude zabune, radi se o Zlatanu Muslimovicu...Pa onda opet recite kako nam je potreban repki i kako je "srcan", jest, takvih nam igracina treba, moze on birat klub... Al' u qrcu!
- zenny
#3146 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
kako ti znas razloge njegovog odbijanja i to da je on nafuran toliko da odbija klubove. nesto sumnjam da je odbio nakon PAOKa jedan veliki klub kao sto je Rangers, i da ga je odbio to je uradio sigurno zato sto je ponuda smijesna ili nesto na taj fazon.
- BHF_Manijak
#3147 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa pise da je odbio iz razloga jer nije zadovoljan uslovima...
A igrac na pocetku 30-tih nije bas u poziciji da on postavlja uslove pod kojima ce igrati, posebno jer je bez kluba, nije igro preko 3 mjeseca, nije ni na nekom glasu itd...A on i dalje nek misli da moze negdje jos milione i milione zaradit i da moze birati klub i postavljati uslove!
- ganjeta
#3148 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Daj ba Manijače pa X puta do sada se pokazalo da ne treba vjerovati tim novinarima, valjda ti znaš to ti je jedan vid profesije
.Lik ne igra pola godine gotovo, a oni sad našli lafo da to objave, i ako se ponuda desila nekad po odavno Vjerujem kakva god ponuda bila Rendžers se ne odbija tako lako. Nekakao sam ubjedjen da je ono izmišljen tekst.
- BHF_Manijak
#3149 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma i to sto kazes brate, "dvaput sport" je to...

- slusaj vamo
#3150 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ako ovo nije nekakva patka a ovi mu ponudili soline uslove, fakat je dalabu.BHF_Manijak wrote:Eno "igracina" odbila Glasgow Rangers!![]()
Joj sto frajer glumi u picku maternu, ko da je Torres jebo te pa bira klubove i konta da ce se pola Evrope otimat za njega...Seljacka posla pravo!