Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mis mekinjas wrote:Skuplja li iko samo 2016??
Inace samo da znate u novim cokoladama stizu sve slicice. I u svakoj kutiji vam ima par tih tzv "kriticnih". 181 sad je 221, ja u jednom danu dobila 3, a nikad do tad 181 u cokoladi nisam dobila.
Kakav je novi album? Ne znam da cu opet ovo skupljati,da mi je i ova dva kako zavrsiti....
I jesu li ikome stigli slatkisi nakon slanja popunjenog albuma? Meni je u sjecanju veliki zuti paket,kad sam kao dijete to dobila....
Inace samo da znate u novim cokoladama stizu sve slicice. I u svakoj kutiji vam ima par tih tzv "kriticnih". 181 sad je 221, ja u jednom danu dobila 3, a nikad do tad 181 u cokoladi nisam dobila.
Skupljam ja i junior i 2016.
Treba li ti dati adresu da mi pošalješ barem jednu 221. Mada mi trebaju dvije ... ali može i jedna.
Skupljam ja i junior i 2016.
Treba li ti dati adresu da mi pošalješ barem jednu 221. Mada mi trebaju dvije ... ali može i jedna.
A mijenjam je za 207 (2016). Ako je imas, mijenjam.
Meni je muka vise od mirisa ovih cokoladica ☺
Eto ljudi nedostaju mi dvije zc 133 i zcj 73.
Gledala sam i ja na piku alo tamo bih prije prodala stan nego kupila slicicu.
Leksina wrote:Meni je muka vise od mirisa ovih cokoladica ☺
Eto ljudi nedostaju mi dvije zc 133 i zcj 73.
Gledala sam i ja na piku alo tamo bih prije prodala stan nego kupila slicicu.
1. Ne kupujte vise 2008 cokolade. Kroz neko skorije vrijeme ce se slicice prodavati u paketicima.
2. U cokoladi 2016, nema kriticnih slicica, ja sam orku dobila 4x, zabu 2x, jedino je zirafa malo rjedja.
3. Kad kupujete cokoladu, ima fora, pakiraju slicice u kutiju po principu u kutiji ako ima 221 (orka) dolaze slicice 21,121,72... Znaci neka kombinacija brojeva 1,2... I svaka 10 ili 15 cokolada opet u sebi ima orku.
Iu svakoj kutiji ima kriticna slicica.
Leksina wrote:Pa eto ako neko dobije zabu 133 ili po novom 91 neka mi posalje dajem sve svoje dupla za nju
Ma ja sam kupila tonu novih zc 2016 ni traga zabetini.
Leksina wrote:Pa eto ako neko dobije zabu 133 ili po novom 91 neka mi posalje dajem sve svoje dupla za nju
Ma ja sam kupila tonu novih zc 2016 ni traga zabetini.