FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#3126 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

johntra wrote:ja mislim da je vrijeme da se pored post reply, postavi nešto kao make a picture...jer moramo početi pitarima crtati...izgleda da je to jedini način da nešto skontaju....
:lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#3127 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Bordo_ wrote:cu sarajevo enmoze bit sampion vi sad dobili celika ap vam slavlje poslije 3 godine prvap objeda u gostima a dobili ste jer je celik jako los prodajebodove svima

mi ako smo kiksali 2 tekme neznaci da necemo bit prva pa tek je 3 kolo

vas nananjevo i horde zla **** u cm*r
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta bi, sto preskoci osnovno obrazovanje .. 8-)
Adi_vp

#3128 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

E ovako,ovo sad upucujem administratorima ovog foruma:jel mislite reagovati na sljedece nickove:bordo,the 51 state,bijeli sa,baltazar.ili ce nam i dalje kakiti po temi.Ispricavam se na izrazu :D al fakat ne radite nista.Do kada?!Reagovali ste izuzetno brzo na temi o F.K.S. i iskljucili momka misirlija il nesto tako.E sad ja trazim da malo za promjenu radite svoj posao i likove koji su postavili slike i komentare koji nisu u skladu s temom iskljucite.Pape bio si izuzetno brz u navedenom slucaju,a nadam se da su arsini jednaki za sve,ne bi ti sudio na osnovu nicka :D sacekajmo prvo da vidimo koliko si covjek i koliko na stvari gledas jednako i ponasas se u skladu s propisima sa-x foruma...
BSn

#3129 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

Adi_vp wrote:E ovako,ovo sad upucujem administratorima ovog foruma:jel mislite reagovati na sljedece nickove:bordo,the 51 state,bijeli sa,baltazar.ili ce nam i dalje kakiti po temi.Ispricavam se na izrazu :D al fakat ne radite nista.Do kada?!Reagovali ste izuzetno brzo na temi o F.K.S. i iskljucili momka misirlija il nesto tako.E sad ja trazim da malo za promjenu radite svoj posao i likove koji su postavili slike i komentare koji nisu u skladu s temom iskljucite.Pape bio si izuzetno brz u navedenom slucaju,a nadam se da su arsini jednaki za sve,ne bi ti sudio na osnovu nicka :D sacekajmo prvo da vidimo koliko si covjek i koliko na stvari gledas jednako i ponasas se u skladu s propisima sa-x foruma...

Nemoj to radit'. Ne smijes komentarisat njihov rad, djaba ces bananu na foru... Imas s desne strane dugme za prijaviti post moderatoru (onaj uzvicnik). Svaki post koji smatras da je spam i provokacija prijavi i vidjeces da ce moderatori reagovati nevjerovatno brzo.
Roy

#3130 Re: FK Zeljeznicar

Post by Roy »

Bordo_ wrote:cu sarajevo enmoze bit sampion vi sad dobili celika ap vam slavlje poslije 3 godine prvap objeda u gostima a dobili ste jer je celik jako los prodajebodove svima

Hajde mali, sad ce skola pocet, idi citaj Jezevu kucicu, Zagora ili nes' sl. :roll:

Ovdje je fakat kljucna rijec: kodeks

Postoje neka nepisana pravila mimo Sa-x pravilnika, ali kome to govorit kad se radi o opsesivno-kompulzivnom poremecaju?

Ponasaju se kao mali cukica koji ceka da mu bacis lopticu, da bi nakon sto je donese, mahao repom i cekao da ga pogladis po glavi.

Pozivam moderaciju da izvrsi dezinsekciju stranih elemenata na nasem topicu. Blagodarim 8)
dino84

#3131 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Ma nema potrebe za moderacijom,mislim da je topic stvarno ok u zadnje vrijeme kakav je bio prije,prije je bio citav pitarski bataljon,sada se to sve svelo na par onih najvecih bolesnika kojima je bespotrebno objasnjavati taj kodeks casti jer ih niko ne uzima ozbiljno i njihovo misljenje nema tezinu cak ni medju pitarima,meni ne smetaju jer znam da ljudi ne mogu bez Zelje.Dok je ovako,dobro je.
Adi_vp wrote:NE ZANIMA NAS,znaci nista drugo osim Zelje.E to su pravi navijaci,dakle ne omalovazavaju vas na vasoj temi,ne postaju slike na vasu temu-znaci nemaju komplex,ne uzimaju vas prvi u usta i sl. jer nas ne zanimate,jos samo jednom :D ne zanimate,svacas :D
elSaik je sve fino objasnio po milijarditi put,a ovo gore je srz svega,ja to govorim vec dvije pune godine ali tesko je kada neko to ne moze shvatiti.Zbog toga je njihovo misljenje i izgubilo bilo kakvu tezinu i postalo predmetom sprdnje.Meni samo smeta nekultura i neki debilizam tipa onoga kada se postavi slika osvijetljene Grbavice nakon 17 godina na ovom topicu a onda se pacijenti pocnu javljati "joj eto vi imate reflektore,sta je,imamo ih i mi" pa pocnu pricu o Kosevu,znaci niko ih nije ni spomenuo,nemaju veze sa tim,ni oni ni njihov klub,i onda na temi o Zelji pocne smaranje.Ono je za mene bio vrhunac debilizma,tesko shvatljiv.

Zato opusteno :thumbup:

U nedjelju ocekujem opet veliki broj navijaca,i sta drugo nego nasu pobjedu.
Petit_Beurre

#3132 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Plavih_11 wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta bi, sto preskoci osnovno obrazovanje .. 8-)
nije taj ništa preskočio, jer bi to značilo da ima bilo kakvo obrazovanje...

Ako gledamo historiju Zrinjski nikad nije pobjedio, niti uzeo bod na Grbavici. Trenutno igraju slabo, nemaju pobjede u ligi, mi smo u usponu forme, sve miriše na novu pobjedu. ALI, mene je opet malo strah.

P.S. Jes' šega biti stalno favorit :mrgreen: :dance: :thumbup:
Adi_vp

#3133 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

BSn wrote:
Adi_vp wrote:E ovako,ovo sad upucujem administratorima ovog foruma:jel mislite reagovati na sljedece nickove:bordo,the 51 state,bijeli sa,baltazar.ili ce nam i dalje kakiti po temi.Ispricavam se na izrazu :D al fakat ne radite nista.Do kada?!Reagovali ste izuzetno brzo na temi o F.K.S. i iskljucili momka misirlija il nesto tako.E sad ja trazim da malo za promjenu radite svoj posao i likove koji su postavili slike i komentare koji nisu u skladu s temom iskljucite.Pape bio si izuzetno brz u navedenom slucaju,a nadam se da su arsini jednaki za sve,ne bi ti sudio na osnovu nicka :D sacekajmo prvo da vidimo koliko si covjek i koliko na stvari gledas jednako i ponasas se u skladu s propisima sa-x foruma...

Nemoj to radit'. Ne smijes komentarisat njihov rad, djaba ces bananu na foru... Imas s desne strane dugme za prijaviti post moderatoru (onaj uzvicnik). Svaki post koji smatras da je spam i provokacija prijavi i vidjeces da ce moderatori reagovati nevjerovatno brzo.
E hvala,tako cu i radit...treba reda malo uvesti kako god :thumbup:
Adi_vp

#3134 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

dino84 wrote:Ma nema potrebe za moderacijom,mislim da je topic stvarno ok u zadnje vrijeme kakav je bio prije,prije je bio citav pitarski bataljon,sada se to sve svelo na par onih najvecih bolesnika kojima je bespotrebno objasnjavati taj kodeks casti jer ih niko ne uzima ozbiljno i njihovo misljenje nema tezinu cak ni medju pitarima,meni ne smetaju jer znam da ljudi ne mogu bez Zelje.Dok je ovako,dobro je.
Adi_vp wrote:NE ZANIMA NAS,znaci nista drugo osim Zelje.E to su pravi navijaci,dakle ne omalovazavaju vas na vasoj temi,ne postaju slike na vasu temu-znaci nemaju komplex,ne uzimaju vas prvi u usta i sl. jer nas ne zanimate,jos samo jednom :D ne zanimate,svacas :D
elSaik je sve fino objasnio po milijarditi put,a ovo gore je srz svega,ja to govorim vec dvije pune godine ali tesko je kada neko to ne moze shvatiti.Zbog toga je njihovo misljenje i izgubilo bilo kakvu tezinu i postalo predmetom sprdnje.Meni samo smeta nekultura i neki debilizam tipa onoga kada se postavi slika osvijetljene Grbavice nakon 17 godina na ovom topicu a onda se pacijenti pocnu javljati "joj eto vi imate reflektore,sta je,imamo ih i mi" pa pocnu pricu o Kosevu,znaci niko ih nije ni spomenuo,nemaju veze sa tim,ni oni ni njihov klub,i onda na temi o Zelji pocne smaranje.Ono je za mene bio vrhunac debilizma,tesko shvatljiv.

Zato opusteno :thumbup:

U nedjelju ocekujem opet veliki broj navijaca,i sta drugo nego nasu pobjedu.
Ma tebi kapa dole za sve tvoje postove definitivno :thumbup: Fkt nisam htio ni ucestvovat na forumu,konzumirah ga par finih godina kao gost al kad vidjeh kakvi se sve likovi javljaju nisam mogao odoliti a da ne uzmem ucesce :D

E sad malo o nedeljnoj tekmi.Ocekujem ponovo dosta ljudi na tribinama,extra ambijent,nasu pobjedu i 3 nova boda koja bi nam dodatno ulila vec steceno samopouzdanje pred jedno od najdrazih nam gostovanja,sto zbog blizine,sto zbog same atmosfere koja se napravi kada odemo u Lukavicu(uvijek u velikom broju) i u kojoj tako divno odzvanjaju rijeci i rezu onaj zrak koji je tamo zaprljan nacionalizmom i fasizmom prema svima koji nisu pravoslavne vjeroispovijesti,meni tako drage rijeci,ZELJO,ZELJO,ZELJO...
LSD

#3135 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

ovo je zatvoreni krug a stanje ocajno...njima obraz dozvoljava da ,evo vec godinama,pišu na ovoj temi...prozivali mi njih-ne prozivali oni ce pisati...vec su uspostavljene i dijagnoze za svakog onog pacijenta kojemu je ovaj topic duševna hrana,izbacili smo i citavu listu,pojedinacno imenovali svakog pacijenta...ali šta to sve vrijedi kod to kod njih ne dolazi u lobanju,niti do obraza...kodeks?? ne budite naivni i smiješni...zar se možete nadati i ocekivati da pokažu kodekse i karakter likovi poput Fordasa,Baltazara,slucajan,muhadžir,51 država itd :shock: :? ....pa prevelika su vam ocekivanja od takvih pacenika....njih nevolja i kompleksi tjeraju da pišu na ovoj temi,a ne njihova stvarna volja...zna se ko uspostavlja red ovdje i određuje pravila,a upravo ti isti dozvoljavaju da ovu temu redovno uništavaju jedne te iste štetocine.
slucajan

#3136 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

Ako nogometaši Željezničara pobijede Zrinjski, da li će u 2. pretkolu Champions league 2009/10. biti nositelj ili neće :?:
Seyo_TM

#3137 Re: FK Zeljeznicar

Post by Seyo_TM »

slucajan wrote:Ako nogometaši Željezničara pobijede Zrinjski, da li će u 2. pretkolu Champions league 2009/10. biti nositelj ili neće :?:
Nevjerujem da ce na -7 uopste da se odigra utakmica.
perke

#3138 Re: FK Zeljeznicar

Post by perke »

Vitamin C wrote:Ima l' bujruma? :-D
Želim pitati nešto, bez da mislite da provociram. Gdje bi Horde protiv Olimpika trebale biti stacionirane, pošto sam čuo da je Željo tražio da se Hordama da samo istok, pošto se plaši da ne pojedu klupe na sjeveru?

Neka moderacija obriše moj post, nakon što dobijem odgovor.
Olimpik ce snositi stetu koja se napravi tokom njihovih utakmica na Grbavici. Znaci, do njih je hoce li rizikovati i dati vam sansu da pokazete fgr-mentaliti ili ce vas smjestiti gdje ste uvijek i bili, na istok.
Fordas

#3139 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Seyo_TM wrote:
slucajan wrote:Ako nogometaši Željezničara pobijede Zrinjski, da li će u 2. pretkolu Champions league 2009/10. biti nositelj ili neće :?:
Inace vas godinama krasi orginalnost, pa ne cude izjave ove vrste :roll:

Mislim ko ste vi da uslovljavate sta ce Olimpik uraditi sa posjetiocima na svojoj utakmici?? Kakva oholost, majko moja. je li to jedna od vas 'pobjeda' nad sarajevom i njegovim navijacima? I onda se cudite kad vam neko otkine par stolica, pa ako Hordama zabrane prilaz sjeveru treba cumez kompletan devastirat :x
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3140 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chmoljo »

Fordas wrote:
Seyo_TM wrote:

Mislim ko ste vi da uslovljavate sta ce Olimpik uraditi sa posjetiocima na svojoj utakmici?? Kakva oholost, majko moja. je li to jedna od vas 'pobjeda' nad sarajevom i njegovim navijacima? I onda se cudite kad vam neko otkine par stolica, pa ako Hordama zabrane prilaz sjeveru treba cumez kompletan devastirat :x
možda zato što je stadion NAŠ? ono mislim, NAŠ... kontaš... :-)
perke

#3141 Re: FK Zeljeznicar

Post by perke »

Fordas wrote:
Seyo_TM wrote:

ne kontas.... mi ne uslovljavamo Olimpik, ali jednostavno zelimo da zastitimo svoj stadion i svoju investiciju od strasnih hordi, znam da je to vama tesko razumjeti ali imacete i vi akobogda svoj stadion pa ces skontat'

nije problem, kidajte palite ali neko ce da plati
elSaik

#3142 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Chmoljo wrote:
Fordas wrote:

možda zato što je stadion NAŠ? ono mislim, NAŠ... kontaš... :-)
Ne znaju oni šta to znači. :mrgreen:
Fordas

#3143 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Zasto Horde tretirate kao stoku koja samo rusi i pali? Sta onda trebate ocekivati? Mislis da je noramalno da protivnicke navijace godinama tretiras kao stoku a da ti oni to ne uzvrate? :x
je li Grbavica jedini stadion na svijetu koji ima stolice? Na Bilinom polju stolice su tu deset godina pa niko niti jednu NIKAD nije dotakao!? Posto ste vi najfilozofi na svijetu pokusajte dokuciti ZASTO?

Ma pusti tu pricu..... znamo svi o cemu se radi... vas mentalitet je problem. Vi bi da ste 'gornji' pa makar i kroz stolice. Jadno :cry:

Na potezu je Gracic, pa neka dokaze koliki je gospodin.
Adi_vp

#3144 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

[quote="Fordas"]

Mi kako ti kazes ili ti Zeljo :D jeste vlasnik stadiona i brine o istom,pa samim tim ima pravo da radi sta ga je volja 8-)Sto jedan prethodnik rece Olimpik snosi odgovornost u slucaju bilo kakve stete pa nek izvole :D sto u prevodu znaci najvjerovatnije vam ne gine na istok :D Will see...A za ovo devastirat hm...Zato nam je omiljena pjesma bila kad je tekma u dolini igrana,vi ste st... s istoka 8-)
elSaik

#3145 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Fordas wrote:Zasto Horde tretirate kao stoku koja samo rusi i pali? Sta onda trebate ocekivati? Mislis da je noramalno da protivnicke navijace godinama tretiras kao stoku a da ti oni to ne uzvrate? :x
je li Grbavica jedini stadion na svijetu koji ima stolice? Na Bilinom polju stolice su tu deset godina pa niko niti jednu NIKAD nije dotakao!? Posto ste vi najfilozofi na svijetu pokusajte dokuciti ZASTO?

Ma pusti tu pricu..... znamo svi o cemu se radi... vas mentalitet je problem. Vi bi da ste 'gornji' pa makar i kroz stolice. Jadno :cry:

Na potezu je Gracic, pa neka dokaze koliki je gospodin.
Nije to pojava koju se treba opisivati sa filozofskog već sa sociološkog aspekta. Pokušat ću ti to opisati. Na raznim gostovanjima vas ide beznačajan dio. Par stotina, u vrh glave. Tu se osjećate nesigurno. Na tuđem ste terenu, nema vas mnogo, i zbog tog silnog straha ne smijete da divljate. Međutim, na Grbavici, zbog specifičnog gostovanja u sopstvenom gradu, bude vas mnogo više, osjećate se slobodnije i kao posljedica toga vaše divljaštvo izlazi na vidjelo. 8-) Ukratko rečeno, što je krdo veće, veća je i šteta koju proizvodi stoka.
Baltazar_khan

#3146 Re: FK Zeljeznicar

Post by Baltazar_khan »

perke wrote: Olimpik ce snositi stetu koja se napravi tokom njihovih utakmica na Grbavici. Znaci, do njih je hoce li rizikovati i dati vam sansu da pokazete fgr-mentaliti ili ce vas smjestiti gdje ste uvijek i bili, na istok.
Predsjednik Olimpika, Nijaz Gracić, dokazani pitar :D

I ne boj se, neće vam niko lomit stadion ako bude komfora. Zadnji put se lomilo zbog frustracije i nervoze, jer je bila strašna gužva u malom dijelu sjevera kojem nam vazda dajete. Bilo je više ljudi nego što može da stane u onom "kavezu". Dobro, ništa čudno za vašu upravu, vazda ste bili bezobrazni. Toga samo u africi ima. Platiš kartu od 15 maraka, i dobiješ mjesto na tribini gdje strahuješ za svoj život, hoće li se desiti kakav stampedo sličan heyselu :x
Dok na evropskim utakmicama sarajeva karta za komforni istok i zapad košta 10 maraka.

I... Apsolutno opravdavam gnjev kad se lome stolice u takvim situacijama. Ono što tražite, to i dobijete :thumbup:
perke

#3147 Re: FK Zeljeznicar

Post by perke »

Baltazar_khan wrote:
perke wrote: Olimpik ce snositi stetu koja se napravi tokom njihovih utakmica na Grbavici. Znaci, do njih je hoce li rizikovati i dati vam sansu da pokazete fgr-mentaliti ili ce vas smjestiti gdje ste uvijek i bili, na istok.

I ne boj se, neće vam niko lomit stadion ako bude komfora. Zadnji put se lomilo zbog frustracije i nervoze, jer je bila strašna gužva u malom dijelu sjevera kojem nam vazda dajete. Bilo je više ljudi nego što može da stane u onom "kavezu". Dobro, ništa čudno za vašu upravu, vazda ste bili bezobrazni. Toga samo u africi ima. Platiš kartu od 15 maraka, i dobiješ mjesto na tribini gdje strahuješ za svoj život, hoće li se desiti kakav stampedo sličan heyselu :x
Dok na evropskim utakmicama sarajeva karta za komforni istok i zapad košta 10 maraka.

I... Apsolutno opravdavam gnjev kad se lome stolice u takvim situacijama. Ono što tražite, to i dobijete :thumbup:
nije frka, drugi put vam sljeduje komforni istok za 30km pa otkidajte beton i lupajte se njime u glavu govoreci "Kako nam je dobro bilo gore na sjeveru" :oops: iskreno, ne bih zeliio da opet dodje do incidenta kao zadnji put ali vam je suplja prica da je to nastalo "zbog nedostatka prostora"

eto nek vam "gospodin Gracic" da citav sjever za sebe pa da vidimo sta ce biti... nadam se da je "gospodinu" ostalo novca od transfera za stetu
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3148 Re: FK Zeljeznicar

Post by Chmoljo »

Baltazar_khan wrote:

Bog nam je svjedok da vas nismo tražili, ali eto... dobismo vas. čovjek ne traži tumor pa ga opet dobije.

samo vi lomite, palite i rušite. lijepo ćete to platiti i sve 5. ja koliko znam, domaćin je dužan osigurati 10% kapaciteta stadiona. ostalo po zasluzi. a bogami ne zaslužujete ni toliko. orimjer: zadnji derbi.

usporedba sa Gradskim stadionom ne pije vode, jer ga nikad niste ni napunili. mogu jedino Dino i Hari kad su karte džaba. i U2...
Cyrax

#3149 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cyrax »

Fordas wrote:
Hahahahaha ti si jedan devastator :D :-D
ARmAn1i

#3150 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

ćiro wrote: Dječače nemaš ti pojma o sociologiji, filozofiji i ne palamudi, ne ofiraj se. :run:
Dal sa sjevera ili istoka, a može i sa zapada, bitno je da se na Grbavici konačno čuje Evropsko navijanje
:lol: :lol: :lol:

ti bas neki klinac..
Last edited by ARmAn1i on 21/08/2009 19:11, edited 1 time in total.
Post Reply