HS kablovska
Moderator: anex
-
showman
#3126 Re: HS kablovska
Ova digitalna je potpuni promašaj. Kud potpisah taj ugovor. Ništa živo na njoj nema. Ja je nisam uključio ima mjesec dana. žali bože para.
- Adriatic
#3127 Re: HS kablovska
Da nisu uveli ovaj fox life, ja ne znam šta bi se moglo gledati.
Digitalna, analogna, svejedno.
Digitalna, analogna, svejedno.
- vicious
#3128 Re: HS kablovska
Ljudi moji, pa radite li vi išta drugo osim što gledate televiziju??

Fakat, čitajući neke postove ovdje dobijem utisak da pojedinci od jutra do mraka samo vrte kanale po tv-u.
Fakat, čitajući neke postove ovdje dobijem utisak da pojedinci od jutra do mraka samo vrte kanale po tv-u.
- AfromMann
#3129 Re: HS kablovska
pa tema je kablovska tj njezin nekvalitet a ne hortikultura i zdrav zivot!ovdje sigurno pisu i ljudi koji idu na posao!vicious wrote:Ljudi moji, pa radite li vi išta drugo osim što gledate televiziju??![]()
![]()
- vicious
#3130 Re: HS kablovska
Ne shvataš. Stalno se kuka o istim stvarima, što nema ovog ili onog kanala, što se zamračuje Nova kad je utakmica itd. Kao da sve to nije već 1000 puta prožvakano i na ovoj i na drugim temama. I još se to sve istrese sa tolikom količinom bijesa, jeda, čega li već... da se ja pitam je li to najvažnija stvar u životu? Fakat ne kontam...AfromMann wrote:pa tema je kablovska tj njezin nekvalitet a ne hortikultura i zdrav zivot!ovdje sigurno pisu i ljudi koji idu na posao!vicious wrote:Ljudi moji, pa radite li vi išta drugo osim što gledate televiziju??![]()
![]()
Ali eto, ti si se srećom odjavio pa više ne moraš
-
showman
#3131 Re: HS kablovska
Pa šta se onda javljaš? Nikako ne mogu da shvatim ove tipove koje nešto pametuju. Tema je kablovska i loša ponuda. Na kraju krajeva, šta tebe briga šta ja radim. Ako ti se ne sviđa tema razliguvicious wrote:Ne shvataš. Stalno se kuka o istim stvarima, što nema ovog ili onog kanala, što se zamračuje Nova kad je utakmica itd. Kao da sve to nije već 1000 puta prožvakano i na ovoj i na drugim temama. I još se to sve istrese sa tolikom količinom bijesa, jeda, čega li već... da se ja pitam je li to najvažnija stvar u životu? Fakat ne kontam...AfromMann wrote:pa tema je kablovska tj njezin nekvalitet a ne hortikultura i zdrav zivot!ovdje sigurno pisu i ljudi koji idu na posao!vicious wrote:Ljudi moji, pa radite li vi išta drugo osim što gledate televiziju??![]()
![]()
- vicious
#3132 Re: HS kablovska
A šta se ti javljaš? Nikako ne mogu da shvatim ove tipove koji samo nešto kukaju. Tema jeste kablovska i loša ponuda. Na kraju krajeva, nije mene ni najmanje briga šta ti radiš. Možda mi se ne sviđa tema, ali sigurno mi nećeš ti reći da razlimgushowman wrote: Pa šta se onda javljaš? Nikako ne mogu da shvatim ove tipove koje nešto pametuju. Tema je kablovska i loša ponuda. Na kraju krajeva, šta tebe briga šta ja radim. Ako ti se ne sviđa tema razligu
Tema jeste kablovska, samo je usrana zbog stalno istih postova. To je sve što pokušavam reći.
- dzeno123
#3133 Re: HS kablovska
Pa druze ja im placam skoro pa 50 km mjesecno, za nase uslove nije to mala cifra jer te izadje cirka 600KM godisnje. To je registracija auta skoro, a sta mi oni daju? Solidan net, i katastrofalnu kablovsku i digitalnu na kojoj nema par kanala da nesto vrijede. Sve dok Tenis, NBA i Englesku ligu budem pratio preko streama necu biti zadovoljan.vicious wrote:Ne shvataš. Stalno se kuka o istim stvarima, što nema ovog ili onog kanala, što se zamračuje Nova kad je utakmica itd. Kao da sve to nije već 1000 puta prožvakano i na ovoj i na drugim temama. I još se to sve istrese sa tolikom količinom bijesa, jeda, čega li već... da se ja pitam je li to najvažnija stvar u životu? Fakat ne kontam...AfromMann wrote:pa tema je kablovska tj njezin nekvalitet a ne hortikultura i zdrav zivot!ovdje sigurno pisu i ljudi koji idu na posao!vicious wrote:Ljudi moji, pa radite li vi išta drugo osim što gledate televiziju??![]()
![]()
- dadasapic
#3134 Re: HS kablovska
to drugoAdriatic wrote:Misle li ova gospoda iz HS-a popravljati ove kanale gdje nisu usklađeni slika i ton?
Ili misle da nam mogu raditi šta god hoće za istu cijenu?
-
AdrianMole
#3135 Re: HS kablovska
Nije u sportu sve .dzeno123 wrote: Pa druze ja im placam skoro pa 50 km mjesecno, za nase uslove nije to mala cifra jer te izadje cirka 600KM godisnje. To je registracija auta skoro, a sta mi oni daju? Solidan net, i katastrofalnu kablovsku i digitalnu na kojoj nema par kanala da nesto vrijede. Sve dok Tenis, NBA i Englesku ligu budem pratio preko streama necu biti zadovoljan.
- opa22
#3136 Re: HS kablovska
jesu li ove arena sport kanali samo privremeno otkljucani ili?
-
HomeArt
#3137 Re: HS kablovska
Ja imam HS kablovsku, analaognu na dva TV-a, ako uzmem digitalnu TV osnovnu od 13.5km moze li mi na jednom TV-u biti digitalna a na drugom obicna analogna TV?
-
CoCoJamBo
#3138 Re: HS kablovska
Mozes i na jednom TV da imas Digitalnu i KablovskuHomeArt wrote:Ja imam HS kablovsku, analaognu na dva TV-a, ako uzmem digitalnu TV osnovnu od 13.5km moze li mi na jednom TV-u biti digitalna a na drugom obicna analogna TV?
A inace dole u dnevnoj imam jedan TV sa Kablovskom i Digitalnom , a gore imam 3 TV sa Kablovskom
Ono sto hocu da kazem da 100% mozes imati kako ti zelis
-
HomeArt
#3139 Re: HS kablovska
Znaci uzmem jednu digitalnu a na drugom ostaje kako je i bilo?CoCoJamBo wrote:Mozes i na jednom TV da imas Digitalnu i KablovskuHomeArt wrote:Ja imam HS kablovsku, analaognu na dva TV-a, ako uzmem digitalnu TV osnovnu od 13.5km moze li mi na jednom TV-u biti digitalna a na drugom obicna analogna TV?
A inace dole u dnevnoj imam jedan TV sa Kablovskom i Digitalnom , a gore imam 3 TV sa Kablovskom
-
riko-ga
#3140 Re: HS kablovska
HomeArt wrote:Znaci uzmem jednu digitalnu a na drugom ostaje kako je i bilo?CoCoJamBo wrote:Mozes i na jednom TV da imas Digitalnu i KablovskuHomeArt wrote:Ja imam HS kablovsku, analaognu na dva TV-a, ako uzmem digitalnu TV osnovnu od 13.5km moze li mi na jednom TV-u biti digitalna a na drugom obicna analogna TV?
Da.Tebi ce doci resiver za digitalnu i to samo za jedan TV.Naravno ti mozes sam sebi kablovsku voditi u svaku sobu ako zelis bez problema i bez smetnji za onaj TV gdje ti je i digitalna i kablovska.
- AfromMann
#3141 Re: HS kablovska
ne vjerujem da su izvan moci kako neki operateri imaju i sporklub i eurosport i arene tako da sa sportklubom a o sk+ da ne pricam ljudi gube previse vrhunskog sporta!AdrianMole wrote:Nije u sportu sve .dzeno123 wrote: Pa druze ja im placam skoro pa 50 km mjesecno, za nase uslove nije to mala cifra jer te izadje cirka 600KM godisnje. To je registracija auta skoro, a sta mi oni daju? Solidan net, i katastrofalnu kablovsku i digitalnu na kojoj nema par kanala da nesto vrijede. Sve dok Tenis, NBA i Englesku ligu budem pratio preko streama necu biti zadovoljan.Sportklub nije u šemi zbog stvari koje su izvan moći HS-a.Slažem se kako fali još nekoliko bitnih kanala ,ali bih se ja odlučio za AXN,MGM,Viasat Nature,Cinestar,Klasik tv,film +,Cinemaniu...
Gube Nba,evropsku ligu,premier ligu,skotsku,tekme engleske reprezenzacije,nhl,tenis svi masters turniri,wimbledon,cak i imaju i neki motori!znam da ima sve na netu i da mozes naci stream za 5 min al zar nije bolje gledat na tv-u nego ganjat po netu!isto tako fali jos koji film kanal,zatim neki muzicki kao mtv hrvatski ili srpski vh1,fali jos koji regionalni kanal npr rtl,b92,rts 1 i 2,tv pop!govorim o analognoj shemi programa.moras priznati za kako ga zovu najveceg kabl.operatera u sarajevu veliki nedostatci!
- lord blackadder
#3142 Re: HS kablovska
Nema sigurnog streaminga, sve je to na klimavima nogama.
Enesa treba bacit svinjama.
Enesa treba bacit svinjama.
- AfromMann
#3143 Re: HS kablovska
ma ima uvijek stream ali ganjat po netu to i gledat na kompjuterskim ekranima nije merak ko sjest i gledat ispred tv-a!a s obzirom da postoji kanal koji prenosi dosta sporta ali zbog skrtosti gazde se ne prikazuje onda AFERIM!
p.s:jos da je uvedena iole dostojna zamjena ne bi mu niko nista rekao ali dodavati neku K1 i lagati ljudima o uvodjenju neke klupske televizije je stvarno velika pljuska korisnicima!
p.s:jos da je uvedena iole dostojna zamjena ne bi mu niko nista rekao ali dodavati neku K1 i lagati ljudima o uvodjenju neke klupske televizije je stvarno velika pljuska korisnicima!
- chakany
#3144 Re: HS kablovska
Ok, nije lose to sto si naveo oko ovih kanala, ali zar nisi upucen da je Cinestar TV, kanal koji je iskljucivo samo za teritoriju Hrvatske, tako da taj kanal mozes samo sanjati da ces dobiti.Tako je kako je, ali to je cinjenica.AdrianMole wrote:Nije u sportu sve .dzeno123 wrote: Pa druze ja im placam skoro pa 50 km mjesecno, za nase uslove nije to mala cifra jer te izadje cirka 600KM godisnje. To je registracija auta skoro, a sta mi oni daju? Solidan net, i katastrofalnu kablovsku i digitalnu na kojoj nema par kanala da nesto vrijede. Sve dok Tenis, NBA i Englesku ligu budem pratio preko streama necu biti zadovoljan.Sportklub nije u šemi zbog stvari koje su izvan moći HS-a.Slažem se kako fali još nekoliko bitnih kanala ,ali bih se ja odlučio za AXN,MGM,Viasat Nature,Cinestar,Klasik tv,film +,Cinemaniu...
Klasik TV su rekli da ce uvesti od novembra 2010., ali ja ne vidim ni K, a kamo li Klasik TV.
-
AdrianMole
#3145 Re: HS kablovska
Cinestar je kanal u vlasništvu Blitz-a ,distributera filmova koji posluje u BiH i u Hrvatskoj i otkupljuje uvijek autorska prava za obje zemlje.Uz dogovor i razumljivu novčanu nadoknadu mislim kako je moguće taj kanal dobiti i u BiH,iako ga ,istini za volju ,još niti jedan kablovski operater ne nudi.chakany wrote:Ok, nije lose to sto si naveo oko ovih kanala, ali zar nisi upucen da je Cinestar TV, kanal koji je iskljucivo samo za teritoriju Hrvatske, tako da taj kanal mozes samo sanjati da ces dobiti.Tako je kako je, ali to je cinjenica.AdrianMole wrote:Nije u sportu sve .dzeno123 wrote: Pa druze ja im placam skoro pa 50 km mjesecno, za nase uslove nije to mala cifra jer te izadje cirka 600KM godisnje. To je registracija auta skoro, a sta mi oni daju? Solidan net, i katastrofalnu kablovsku i digitalnu na kojoj nema par kanala da nesto vrijede. Sve dok Tenis, NBA i Englesku ligu budem pratio preko streama necu biti zadovoljan.Sportklub nije u šemi zbog stvari koje su izvan moći HS-a.Slažem se kako fali još nekoliko bitnih kanala ,ali bih se ja odlučio za AXN,MGM,Viasat Nature,Cinestar,Klasik tv,film +,Cinemaniu...
Klasik TV su rekli da ce uvesti od novembra 2010., ali ja ne vidim ni K, a kamo li Klasik TV.
- AfromMann
#3146 Re: HS kablovska
moze i ovaj universal tv,nije nesto spektakularno ali ima nekih filmova i serija:
Code: Select all
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/40/universal-channel.aspx- AfromMann
#3147 Re: HS kablovska
evo sta kazu na cinestartv web-u
Pokretač kanala je najveći hrvatski distributer filmskog sadržaja Blitz film i video distribucija. Tvrtka Blitz film i video osnovana je 1992. godine i nakon više od 17 godina rada razvila se u vodećeg distributera filmskog sadržaja ne samo na području Hrvatske već i u državama bivše Jugoslavije.
Distributer Blitz film i video danas je dio Blitz grupe koja svoje tvrtke ima gotovo u svim zemljama u regiji (Blitz Slovenija, Blitz Bosna i Hercegovina, Millennium – Srbija i Crna Gora).
Pokretač kanala je najveći hrvatski distributer filmskog sadržaja Blitz film i video distribucija. Tvrtka Blitz film i video osnovana je 1992. godine i nakon više od 17 godina rada razvila se u vodećeg distributera filmskog sadržaja ne samo na području Hrvatske već i u državama bivše Jugoslavije.
Distributer Blitz film i video danas je dio Blitz grupe koja svoje tvrtke ima gotovo u svim zemljama u regiji (Blitz Slovenija, Blitz Bosna i Hercegovina, Millennium – Srbija i Crna Gora).
-
AdrianMole
#3148 Re: HS kablovska
Ovaj kanal je već u shemi digitale.To je bivši Hallmark ...AfromMann wrote:moze i ovaj universal tv,nije nesto spektakularno ali ima nekih filmova i serija:Code: Select all
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/40/universal-channel.aspx
- AfromMann
#3149 Re: HS kablovska
al nema ga u analogiji!AdrianMole wrote:Ovaj kanal je već u shemi digitale.To je bivši Hallmark ...AfromMann wrote:moze i ovaj universal tv,nije nesto spektakularno ali ima nekih filmova i serija:Code: Select all
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/40/universal-channel.aspx
-
showman
#3150 Re: HS kablovska
"Telemach nastavlja sa inovacijama i novim uslugama"
A gdje je HS?!!!!
A gdje je HS?!!!!