Siguran sam da ce Besko poslati zaposlenike na trening da unaprijede komunikaciju sa potencijalnim korisnicima usluge.dječak sa šibicama wrote:Opcina Centar.
Ova na telefonu i ko bi, ali cujem tamo nekog ljakse sa onim naglaskom "ma jok booona".
Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
- Edin H.
#3126 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
-
Naslovnica
#3127 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
I Skakavac je haman pa u Centru.dječak sa šibicama wrote:Opcina Centar.
Ova na telefonu i ko bi, ali cujem tamo nekog ljakse sa onim naglaskom "ma jok booona".
- Edin H.
#3128 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Naslovnica wrote: I Skakavac je haman pa u Centru.
- dječak sa šibicama
#3129 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Nije bas Skakavac, blize je Fahrinom tornju.
Ne mere kaze, daleko.
Jaka cevabdzinica.
Ne mere kaze, daleko.
Jaka cevabdzinica.
- Raigor Stonehoof
#3130 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Da se slozim i s tobom u necemuBHF_Manijak wrote:Jeo i kod Beska i u svim nabrojanim, vala Besko nista ne odskace od ostalih, a ovdje mu pucate reklamu k'o da meso argentinskih goveda stavlja u cevape.![]()
U pet deka meni sa Zmajom. Al' sad ce me napasti kako veze nemam, prave od cevapa umjestno stare mi, znam sta sam pojeo. Slican okus k'o u Zmaju, meni bar.
nije da ne valjaju, ali da su drugaciji od milion cevabdzinica, nisu ni to. ova beskova internet brigada me podsjeca na onu od sda
- Edin H.
#3131 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Kako je da je, fali im pet glasova da dosegnu ZmajRaigor Stonehoof wrote:Da se slozim i s tobom u necemuBHF_Manijak wrote:Jeo i kod Beska i u svim nabrojanim, vala Besko nista ne odskace od ostalih, a ovdje mu pucate reklamu k'o da meso argentinskih goveda stavlja u cevape.![]()
U pet deka meni sa Zmajom. Al' sad ce me napasti kako veze nemam, prave od cevapa umjestno stare mi, znam sta sam pojeo. Slican okus k'o u Zmaju, meni bar.
nije da ne valjaju, ali da su drugaciji od milion cevabdzinica, nisu ni to. ova beskova internet brigada me podsjeca na onu od sda
Meni svejedno, ja sam za Hodzica glasao.
- muha_sa
#3132 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Nema loših cevapa
samo dobri i bolji 
- amar1994
#3133 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ma jebo dostavu,vazda se ohladi i jos se potpari sve unutra 
- xoklix
#3134 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Danas prvi put kod Beska bio... Jeo sam i bolje.
Najbolji su mi u Brajlovicu(Ilidža),ali dosta variraju, od najboljih preko srednje dobrih do loših.
Najbolji su mi u Brajlovicu(Ilidža),ali dosta variraju, od najboljih preko srednje dobrih do loših.
- drag_gost
#3135 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ti mene na onu od SNSD.Raigor Stonehoof wrote: nije da ne valjaju, ali da su drugaciji od milion cevabdzinica, nisu ni to. ova beskova internet brigada me podsjeca na onu od sda
- BHF_Manijak
#3136 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Posjecuj nekad i druge teme mimo Hloptanja, ode mi zdravlje od lopte, otac je jebo.Raigor Stonehoof wrote: Da se slozim i s tobom u necemu
Ma fakat se pravi umjetnost od komadica mesa. Mislim u startu znam da jedem skart, ne ocekujem premijum komade mesa u njima i onda s takvim stavom i jedem cevape. Negdje su mi ukusniji vise, negdje manje, ali u sustini nikad ne odbijam cevap i mogu ga jesti bilo gdje.
Sad i ovdje raja malo karikira i prenemaze se, te onom zgaravica, onom nadut stomak 3 dana poslije... Jarane ba odes na biftek, pojedes komad pravog mesa i rijesis problem.
U cevapu najmanje mesa, ne znam sta raja ocekuje?
Licno preferiram Ferhatovica, ali ni tu necu reci da je samo i iskljuciv cevap, a kod drugih skart, jer je sve u pet deka meni fakat. Od najboljeg do najgoreg.
Hvalili mi Brajlovica, kako on ima telece cevape ha hu... Odem i to cudo od 10KM da probam, kad ono najobicniji moguci cevap. Jos mi se prilicno "cuo", k'o da ima kila bravetine u njemu, bas uzasno jak okus za nesto za sta se tvrdi da je telece, al' hajd...
- vjeshalica
#3137 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Sad ce te beskove musterije hrakat na 500 stranadječak sa šibicama wrote:Opcina Centar.
Ja kad sam rekla da šlusuju oko usluzivanja,predatori se javili da me zderu ko beskove cevape sa tvrdnjom kako to nije nista....i ja ustvari ne valjam,a da je sa njima sve uredu....
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3138 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ja licno nikad nisam imao problem sa uslugom u samoj cevabdzinici, ali bilo je par puta natezanja oko dostave, jer je neka minimalna narudzba cini mi 20 KM...vjeshalica wrote:Sad ce te beskove musterije hrakat na 500 stranadječak sa šibicama wrote:Opcina Centar.
Ja kad sam rekla da šlusuju oko usluzivanja,predatori se javili da me zderu ko beskove cevape sa tvrdnjom kako to nije nista....i ja ustvari ne valjam,a da je sa njima sve uredu....
- Porodice Foht
#3139 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Dakle, Besko internet brigada ufatila jednog klijenta.xoklix wrote:Danas prvi put kod Beska bio... Jeo sam i bolje.
Nevjerovatno kakvu je reklamu covjek dobio ovdje ´´nicim izazvan´´.
- holowey
#3140 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
deset pozitivnih postova i kod beska na gratis desetku u cijelom... 
-
caseytron
#3141 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Hodzic sa sudzukuice i pljesku. Cevapi Ferhatovic. Ono sto spominju Specijale, Zmajeve, je l' vam fino kad dodjete u SA? 
- xoklix
#3142 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Jesu me navukli, maksuz svratio tamoPorodice Foht wrote:Dakle, Besko internet brigada ufatila jednog klijenta.xoklix wrote:Danas prvi put kod Beska bio... Jeo sam i bolje.
Najbolji su mi u Brajlovicu(Ilidža),ali dosta variraju, od najboljih preko srednje dobrih do loših.![]()
Od izvikanih Zmaj i Ferhatović, pljeska u Mrkvi definitivno (ćevapi su im odron).
Željo katastrofa, kod Hodžića nisam nikad bio.
Ali opet kažem, nikad bolje ćevape nisam jeo nego u Brajlovicu jedno vrijeme, domaći frišak somun i pofina gramaža ćevapa. Od zadnja 3-4x možda jednom se potrefilo da su valjali i + nema više friških domaćih somuna
Mada nisam neki ćevabdžija, prahnu mi jednom dva mjeseca.
Više sam za tel.šniclu ili kotlet
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3143 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
spominjao sam ja prije par mjeseci ,trebamo opet otic 
-
Melbourne_Australia
#3144 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Kratko i jasno..Cevape jedem samo kod Ferhatovica...Pljeska je zakon u Mrkvi....Telece snicle i kotlete jedem kod Hodzica,,,
- Better Man
#3145 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ubjedljivo najbolja pljeskavica je bila u bivšem Sportu na Baščaršiji, kojeg na žalost više nema. i Ćevapi su im bili vrh. I prije rata i nakon rata su bili odlični dok nisu zatvorili.Melbourne_Australia wrote:Kratko i jasno..Cevape jedem samo kod Ferhatovica...Pljeska je zakon u Mrkvi....Telece snicle i kotlete jedem kod Hodzica,,,
- Edin H.
#3146 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Mozda se moze naruciti preko internetaPorodice Foht wrote:Dakle, Besko internet brigada ufatila jednog klijenta.xoklix wrote:Danas prvi put kod Beska bio... Jeo sam i bolje.
Najbolji su mi u Brajlovicu(Ilidža),ali dosta variraju, od najboljih preko srednje dobrih do loših.![]()
- vjesticanametli
#3147 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Garant
ima app
-
Naslovnica
#3148 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ima na donesi.com, instaliraš xaplikaciju i naručiš od Beska.vjesticanametli wrote:Garantima app
- vjesticanametli
#3149 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Cool imal iz petice da se naruci...nisam znala 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak