ja ne znam jel ima samo jedno auto ili samo jednog vozaca,ali sam u ovom autu sto je udarilo ovog momka vidjala uvijek jednog te istog lika,tako oko tridesetak godina kolko i ovaj vozac ima...niko normalan nema namjeru da nekog pregazi autom,ali ne mozes ti voziti ko ludjak i onda se fatat za glavu,et nije mi to bila namjera...ja nedavno kod dezurnog na kosevskom da predjem preko pjesackog,kad on ide,zaletio se ,uopste nije imao namjeru da stane,i sta cu...dva koraka unazad i sacekam da prodje i onda laganini...mozda se nakon ovog opameti jednom za sva vremena,valja covjeka nositi na dusi.zonbirile wrote:----------------------------------------------------------minjonja wrote:pa dobro, jel saradent ima samo jedno auto i samo jednog vozaca? sve i da jeste divljak za volanom, garant nije nikog htio ubiti. nije da ga branim, ali jos se nista ne zna i nema smisla sad osudjivati nekog kad nista potvrdjeno nije. jedino sto se pouzdano zna je da je jedan mlad zivot prekinut. uvijek me pogodi kad vidim da neko moje godiste nastrada... sve su to moje kolege... nek pociva u miruzonbirile wrote:pročitaj @kamilica pa komentariši.Ne razumijem da niko ko se tek uključi ne osmotri koji post unazad.
ne radi se o vozaču nego laborantu,zubnom tehničaru,protetičaru,kako hočeš.A da nije nikog htjeo ubiti,stvarno je dobrica,on samo jurca sa đipom od 2t,onako...za čejf.Pa i kvalifikacija djela će biti takva,inače za ubistvo sa predumišljajem ide 10 i više godina.
sto se tice zlocina i kazne,jednu meni jako blisku osobu je udarilo auto,policija je vozaca kaznila samo sa pedeset maraka,sa CUM-a je puste kuci nakon dva sata,a povrede glave su bile u pitanju,ona je sva u krvi bila,kazu nije nista opasno i onda u nalazima napisu kako je sama odbila opservaciju...ali to je vec za drugih tema,nego ljudi cuvajte se,sta cete kad ovde nista ne funkcionise kako treba!