a burek je colaLSD wrote:MaloZdravko Cholic wrote:Joj, fakat je malo gej onaj video o Ronaldu.![]()
daj ba Burek nemoj ublažavati stvari bezveze, kad je jasno da je to derpe onaj odvratni.
Taj paun je odavno zreo za dobrog degeneka...neka mi oproste svi realovci (posebno Ultima ,moj brat sa Juga) ali to je jednostavno tako...mislio sam da se u svijetu fudbala nece pojaviti "novi Bekam", kad se pojavi još gori od njega
...ma Ferguson je tito - kopackom u glavu zatuci šminkera....u suštini ne mrzim igrace cak ni one najvece mega zvijezde, ali je ovaj iritantan do bola.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#3126 Re: Real Madrid C.F.
- ultima_palabra
#3127 Re: Real Madrid C.F.
Ma nisam ni ja sad neki obožavatelj Ronalda... ne sviđa mi se njegov imidž van terena, a i po stilu igre mi ima dražih igrača. Ali sve je to irelevantno dok čovjek daje 100% na terenu i zabija skoro svaku tekmu. I malo mi je čudno da ljudi imaju takve izljeve mržnje prema njemu, čak i malo starijiLSD wrote:MaloZdravko Cholic wrote:Joj, fakat je malo gej onaj video o Ronaldu.![]()
daj ba Burek nemoj ublažavati stvari bezveze, kad je jasno da je to derpe onaj odvratni.
Taj paun je odavno zreo za dobrog degeneka...neka mi oproste svi realovci (posebno Ultima ,moj brat sa Juga) ali to je jednostavno tako...mislio sam da se u svijetu fudbala nece pojaviti "novi Bekam", kad se pojavi još gori od njega
...ma Ferguson je tito - kopackom u glavu zatuci šminkera....u suštini ne mrzim igrace cak ni one najvece mega zvijezde, ali je ovaj iritantan do bola.
Beckham je daleko od šminkera, skroman momak na svom mjestu van terena i najpožrtvovaniji na njemu. Malo su ona njegova spajsica i reklamne kampanje napravile pogrešnu sliku o čovjeku
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#3128 Re: Real Madrid C.F.
e jest ovo merak gledat
Crvena Zvezda - Real 4:2
Crvena Zvezda - Real 4:2
- burek_in_space
#3129 Re: Real Madrid C.F.
Eki toLakat Jebić wrote: a burek je cola
-
fixer
#3130 Re: Real Madrid C.F.
Nevezano sto je C. Ronaldo miljama daleko, cak ni sto je rijec o njemu. Ovaj post zasluzuje jedan poduzi ban, jer je nakicen brutalnim oblikom homofobije. Dakle, prema drugu LSD, neko ko je "derpe", ili asocira na njega, ne zasluzuje nista drugo nego batine. Puno je i za jedan podforum fudbal/nogomet.LSD wrote:MaloZdravko Cholic wrote:Joj, fakat je malo gej onaj video o Ronaldu.![]()
P.S. C. Ronaldo je vise djece napravio nego sto je vecina na ovom forumu zena na cesti vidjela.
-
LSD
#3131 Re: Real Madrid C.F.
Mnogo teže i ozbiljnije rijeci su padale na ovom forumu (cak je bilo direktnih prijetnji i uvreda na licnoj bazi, psovki itd) samo tada nisi reagovao i predlagao banove administraciji...nije te to ni zanimalo niti tangiralo jer se tada nije pisalo o tvom nauljenom ljubimcu...al nebitno sad.fixer wrote:Nevezano sto je C. Ronaldo miljama daleko, cak ni sto je rijec o njemu. Ovaj post zasluzuje jedan poduzi ban, jer je nakicen brutalnim oblikom homofobije. Dakle, prema drugu LSD, neko ko je "derpe", ili asocira na njega, ne zasluzuje nista drugo nego batine. Puno je i za jedan podforum fudbal/nogomet.LSD wrote:MaloZdravko Cholic wrote:Joj, fakat je malo gej onaj video o Ronaldu.![]()
P.S. C. Ronaldo je vise djece napravio nego sto je vecina na ovom forumu zena na cesti vidjela.
- mrtva kokoš
#3132 Re: Real Madrid C.F.
priznaj da se lozis na rodaldafixer wrote:Nevezano sto je C. Ronaldo miljama daleko, cak ni sto je rijec o njemu. Ovaj post zasluzuje jedan poduzi ban, jer je nakicen brutalnim oblikom homofobije. Dakle, prema drugu LSD, neko ko je "derpe", ili asocira na njega, ne zasluzuje nista drugo nego batine. Puno je i za jedan podforum fudbal/nogomet.LSD wrote:MaloZdravko Cholic wrote:Joj, fakat je malo gej onaj video o Ronaldu.![]()
-
fixer
#3133 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam kako mozes spominjati uvrede na licnoj bazi,a onda u istom dijelu mene vrijedjati za nekakvu selektivnost. Ja nisam policajac na forumu, niti se od mene ocekuje konzistentnost. Kad neko vrijedja nekog na ovom forumu, valjda je taj neko dovoljno sposoban da sam sebe zastiti. Kad kroz neku opceprihvacenu mrznju prema Ronaldu, u koju ja ne ulazim, ti provlacis gnusne uvrede i opasne zamisli prema cjelokupnoj homoseksualnoj populaciji, te svojim nastupom pokusavas da normaliziras upotrebu sile protiv istih,e onda je to u najmanju ruku JEZIK MRZNJE, a takvo sto se uvijek sankcionisalo na ovom forumu. Najmanje sam ja bitan u ovoj prici. Najmanje je Ronaldo bitan.Ti sam sebe trebas da saslusas i odgovoris si na pitanje - odakle ta mrznja i bijes!LSD wrote: Mnogo teže i ozbiljnije rijeci su padale na ovom forumu (cak je bilo direktnih prijetnji i uvreda na licnoj bazi, psovki itd) samo tada nisi reagovao i predlagao banove administraciji...nije te to ni zanimalo niti tangiralo jer se tada nije pisalo o tvom nauljenom ljubimcu...al nebitno sad.
-
fixer
#3134 Re: Real Madrid C.F.
Da, imam nocne polucije zamisljajuci Ronalda.Splinter wrote: priznaj da se lozis na rodalda![]()
P.S. Ako si kroz sve ovo samo ovu stvar uspio iscitati, postavlja se pitanje koliki si kapacitet? Ja smatram da si isuvise mali da se ja sad trudim tebi objasnjavati.
-
LSD
#3135 Re: Real Madrid C.F.
Dobro care ,prijavio si me administraciji i sad bi ti trebala biti duša na mjestufixer wrote:Ne znam kako mozes spominjati uvrede na licnoj bazi,a onda u istom dijelu mene vrijedjati za nekakvu selektivnost. Ja nisam policajac na forumu, niti se od mene ocekuje konzistentnost. Kad neko vrijedja nekog na ovom forumu, valjda je taj neko dovoljno sposoban da sam sebe zastiti. Kad kroz neku opceprihvacenu mrznju prema Ronaldu, u koju ja ne ulazim, ti provlacis gnusne uvrede i opasne zamisli prema cjelokupnoj homoseksualnoj populaciji, te svojim nastupom pokusavas da normaliziras upotrebu sile protiv istih,e onda je to u najmanju ruku JEZIK MRZNJE, a takvo sto se uvijek sankcionisalo na ovom forumu. Najmanje sam ja bitan u ovoj prici. Najmanje je Ronaldo bitan.Ti sam sebe trebas da saslusas i odgovoris si na pitanje - odakle ta mrznja i bijes!LSD wrote: Mnogo teže i ozbiljnije rijeci su padale na ovom forumu (cak je bilo direktnih prijetnji i uvreda na licnoj bazi, psovki itd) samo tada nisi reagovao i predlagao banove administraciji...nije te to ni zanimalo niti tangiralo jer se tada nije pisalo o tvom nauljenom ljubimcu...al nebitno sad.
-
fixer
#3136 Re: Real Madrid C.F.
Jesam te molio negdje da se nekom izvinjavas, a kamoli meni?LSD wrote: Dobro care ,prijavio si me administraciji i sad bi ti trebala biti duša na mjestu, ali ja se necu izvinjavati tebi što sam ti nanio strašnu duševnu bol tako što sam Ronalda nazvao derpeom...tebe licno nisam pominjao niti se tebi obracao - to je sva suština, ne znam cemu toliko moralisanje oko balerine sa brojem 7...a to što se zalažeš za prava gay populacije - fino je to i casno od tebe.
Nigdje se cak ni ne zalazem za prava Ronalda. Puca mi. Njemu ej sigurno bolje nego meni i tebi zajedno. Ali da nekog treba udarat jer ti lici na pedera, to ne moze samo tako lako da prodje.
-
LSD
#3137 Re: Real Madrid C.F.
Nisam je napisao nekoga, vec sam bio konkretan...ne nekoga, vec Ronalda samofixer wrote:Jesam te molio negdje da se nekom izvinjavas, a kamoli meni?LSD wrote: Dobro care ,prijavio si me administraciji i sad bi ti trebala biti duša na mjestu, ali ja se necu izvinjavati tebi što sam ti nanio strašnu duševnu bol tako što sam Ronalda nazvao derpeom...tebe licno nisam pominjao niti se tebi obracao - to je sva suština, ne znam cemu toliko moralisanje oko balerine sa brojem 7...a to što se zalažeš za prava gay populacije - fino je to i casno od tebe.
Nigdje se cak ni ne zalazem za prava Ronalda. Puca mi. Njemu ej sigurno bolje nego meni i tebi zajedno. Ali da nekog treba udarat jer ti lici na pedera, to ne moze samo tako lako da prodje.
- Baltazar_khan
#3138 Re: Real Madrid C.F.
koliko samo nervoze oko lika koji brije noge 
-
fixer
#3139 Re: Real Madrid C.F.
Pa nisi ni mogao napasti sve pedere svijeta na temi Reala. Ali dovoljno si rekao da se sasvim jasno moze iscitati. Latentna homofobija plus poziv na linc. Za mene sasvim dovoljno. Za druge cemo jos vidjeti. I nisam te prijavio. Odgovarao si Bureku, pa je jasno da je vec vidio.LSD wrote: Nisam je napisao nekoga, vec sam bio konkretan...ne nekoga, vec Ronalda samo...o njemu je samo bila rijec, samo što si ti to nekako pretvorio/uoblicio u prijetnju svim homosexualcima svijeta
,ali tebi na obraz
bezveze spamamo temu...prijavio si me zbog navodne mržnje i agresije - OK... hoce li me banovati, ostaje da vidimo.
-
LSD
#3140 Re: Real Madrid C.F.
šta pricas toBaltazar_khan wrote:koliko samo nervoze oko lika koji brije noge
- ratata
#3141 Re: Real Madrid C.F.
pusti ih fixer vidis da te cimaju, davno sam rekao, ljubomora je cudofixer wrote:Pa nisi ni mogao napasti sve pedere svijeta na temi Reala. Ali dovoljno si rekao da se sasvim jasno moze iscitati. Latentna homofobija plus poziv na linc. Za mene sasvim dovoljno. Za druge cemo jos vidjeti. I nisam te prijavio. Odgovarao si Bureku, pa je jasno da je vec vidio.LSD wrote: Nisam je napisao nekoga, vec sam bio konkretan...ne nekoga, vec Ronalda samo...o njemu je samo bila rijec, samo što si ti to nekako pretvorio/uoblicio u prijetnju svim homosexualcima svijeta
,ali tebi na obraz
bezveze spamamo temu...prijavio si me zbog navodne mržnje i agresije - OK... hoce li me banovati, ostaje da vidimo.
-
fixer
#3142 Re: Real Madrid C.F.
Nema ovo veze s cimanjem niti ljubomorom. Lako cu ja da se odvojim od njega. Samo jedan klik mi je potreban. Njemu je puno teze da ostane sam sa sobom. Valja toliko mrznje nositi u sebi. Opterecenje je to. I davno je ovo prevazislo fudbal, Real, navijanje...ratata wrote:
pusti ih fixer vidis da te cimaju, davno sam rekao, ljubomora je cudo
-
fixer
#3143 Re: Real Madrid C.F.
Relativiziraj, relativiziraj! ...sve ne bi li se osjecao boljeLSD wrote:šta pricas toBaltazar_khan wrote:koliko samo nervoze oko lika koji brije noge![]()
![]()
ne širi jezik mržnje?? ugrožavaš osnovna ljudska prava
svako ima pravo da brije sopstvene noge
![]()
latentni homofobu
- burek_in_space
#3144 Re: Real Madrid C.F.
Sad cemo stati sa daljnjom diskusijom oko toga shta CR radi iza svoja 4 zida.
@LSD je kratko i jasno naveo shta mu smeta kod navedenog igracha, i nije nigdje bilo poziva na linc homoseksualaca. Kako sam vec imao slichnog iskustva po pitanju moderiranja na tim i takvim temama, budite uvjereni da bi svako ko poziva na nasilje, bio odstranjen iste sekunde sa foruma.
@LSD je kratko i jasno naveo shta mu smeta kod navedenog igracha, i nije nigdje bilo poziva na linc homoseksualaca. Kako sam vec imao slichnog iskustva po pitanju moderiranja na tim i takvim temama, budite uvjereni da bi svako ko poziva na nasilje, bio odstranjen iste sekunde sa foruma.
- ratata
#3145 Re: Real Madrid C.F.
opet Lyon
ma neeeee, ne namjesta se nista
fuj
fuj
- burek_in_space
#3146 Re: Real Madrid C.F.
Shta je sad fuj?!ratata wrote:opet Lyonma neeeee, ne namjesta se nista
![]()
fuj
Lyon karinashi teshki ove sezone, Real vec pokazao i dokazao da mozhe sa svima da igra, osim sa Barcom josh uvijek.
Zaista ne vidim razlog za ovakav komentar.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3147 Re: Real Madrid C.F.
Ma neka je Lyon. Red im je za lekciju 
-
LSD
#3148 Re: Real Madrid C.F.
Vala sad ako ne prođu polumrtvi Lyon nece nikad...doveli su Mourinha baš za LP za koju je ekspert.Zdravko Cholic wrote:Shta je sad fuj?!ratata wrote:opet Lyonma neeeee, ne namjesta se nista
![]()
fuj![]()
Lyon karinashi teshki ove sezone, Real vec pokazao i dokazao da mozhe sa svima da igra, osim sa Barcom josh uvijek.
Ili ce Perez opet morati iskeširati novih 200 miliona na ljeto zbog Pjanica
- ratata
#3149 Re: Real Madrid C.F.
Zdravko Cholic wrote:Shta je sad fuj?!ratata wrote:opet Lyonma neeeee, ne namjesta se nista
![]()
fuj![]()
pa zar nije fuj sto su se "mocnici" fudbalskog biznisa toliko osilili da vise i ne kriju namjestaljke (i dvostruke arshine)
- burek_in_space
#3150 Re: Real Madrid C.F.
@ratata - koga god Real Madrid da izvuche, nema pravo zhalbe iz prostog razloga shto se radi o najuspjeshnijoj ekipi u Ligi shampiona, koja po osnovu tradicije predstavlja favorita u svakom mechu.ratata wrote:
pa zar nije fuj sto su se "mocnici" fudbalskog biznisa toliko osilili da vise i ne kriju namjestaljke (i dvostruke arshine)
Druga stvar je to shto se Real sam diskriminisao unazad 5 godina, pa je za njega 1/8 finala predstavljala krajnji domet.
Uostalom, ja koji ne simpatishem Real ni najmanje, vidim njih ne kao favorita u ovom dvomechu, nego kao sigurnog uchesnika 1/4 finala.