Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jaguar84 wrote:Preduhitri me Lakat...hehe...nego Lakat sta mislis ko ce direktno u Primeru a ko u baraž...ja nesto imam los predosjecaj da cu zaredat crnu seriju pa necu ni u baraz valjda ovo vrijeme zraci pesimizmom...ugl. puno sreće u nastavku...Jaguar
ma ne zna se jos ni kako tabela izgleda poslije ovog kola, ja sam nesto ko racun al sam maloprije bacio papir ma nek prodje ko god, samo nek je regularno
Lakat Jebić wrote:
ma nek prodje ko god, samo nek je regularno
meni bi vise odgovarala neregularna situacija...mada bih..i u neregularnim uvjetima(opet) bio na samom dnu....
za razliku od bundeslige...(jer oni imaju problema samo oko zone ispadanja...jbs vrh....oni ne mogu dalje od vrha) frka je oko selidbe u nizi rang ...dok nasa liga nema takvih problema...nize, tj od rudara nize se ne mozei ....sad cemo da vidimo ko je to udarnik u zvajti(za par sec)...mada bih ja izbacio posljednjeg...a ucesce u narednom prvenstvu bih mu dozvolio samo uz promjenu imena ekipe tj nick-a.....primjer: shaqqa/fenjeras iliiiiii...??
elSaik wrote:De srpanj, vidi vremena, ugrij malo, ALLLLAHHHHA ti...
(vidi stvarno...ja tek sad pogledah kroz prozor )hej.....sad kad okacim parove 19.kola, garantujem tri boda....komotno se mozete kladiti na mene 1(kec) i to u fix
elSaik wrote:Malo si se zajebo oko Emira, ali nema veze...
de... reci gdje ...da ispravim dok sam raspolozen ( da ne razmisljam gdje )
Last edited by srpanj on 22/11/2008 03:01, edited 1 time in total.
elSaik wrote:De srpanj, vidi vremena, ugrij malo, ALLLLAHHHHA ti...
(vidi stvarno...ja tek sad pogledah kroz prozor )hej.....sad kad okacim parove 19.kola, garantujem tri boda....komotno se mozete kladiti na mene 1(kec) i to u fix
Topla voda wrote:ja za sljedecu sezonu samo postavljam cilj svome timu da budu medjusobno u dva duela bolji od srpnja
mozda u kupu a to je jedna tekma....vidi gdje si gore...ma ja bih ponistio kompletno prvenstvo...i svi da igramo baraz za bundes ligu hocemo u elitu, ho-ce-mo u eli-tu!! (kako smo zakuhali u ovoj nasoj...cisto sumnjam da bi uspjeli odigrati vise od jednog kola mada... citajuci ove (njihove)komentare ...mi smo ti za razliku od nijh ZLATO...prgavi su brate, mnogo su prgavi...ozljedi se covjek za tili cas i ode karijera...........
samo si se malo zajebo oko moje ukupne gol razlike, kod domace i gostujuce tabele je uredu ali nisi dobro sabrao
a kako sam zadnji ako imam vise bodova od al neria i tigera
Emir_tm87 wrote:
samo si se malo zajebo oko moje ukupne gol razlike, kod domace i gostujuce tabele je uredu ali nisi dobro sabrao
Emir_tm87 wrote:
Topla voda wrote:ja za sljedecu sezonu samo postavljam cilj svome timu da budu medjusobno u dva duela bolji od srpnja
mozda u kupu a to je jedna tekma....vidi gdje si gore...ma ja bih ponistio kompletno prvenstvo...i svi da igramo baraz za bundes ligu hocemo u elitu, ho-ce-mo u eli-tu!! (kako smo zakuhali u ovoj nasoj...cisto sumnjam da bi uspjeli odigrati vise od jednog kola mada... citajuci ove (njihove)komentare ...mi smo ti za razliku od nijh ZLATO...prgavi su brate, mnogo su prgavi...ozljedi se covjek za tili cas i ode karijera...........
Da, da, nije to još za vas softiće odozdo, ovo gore ti je sve hard core...
Zwanziger wrote:ima li kakve sanse da i ja udjem u kakvu ligu? Kome treba da se obratim?
Jesi ti onaj što prati Bundesligu?
eh taj sam
Ima mjesta. U cvajti fali jedan igrač, pa eto... počinjemo tamo poslije nove godine, čim sve 4 glavne lige počnu svoje proljetne dijelove, pa eto, Willkommen...