Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edge

#3126 Re: Manchester United FC

Post by Edge »

Kakvi kompleksi sviju mi. Čak do Bosne doprli.
quasar

#3127 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Jel ja smijem opet staviti onu Mancinijevu sliku ovdje?
Pliz?
Sad joj je pravo vrijeme. :mrgreen:
Last edited by quasar on 24/10/2011 22:00, edited 1 time in total.
ProbuseniDolar

#3128 Re: Manchester United FC

Post by ProbuseniDolar »

Riddle wrote:United najvise mrze zbog jedne stvari. Trofeji. Da nikad nista ne osvoje, da igraju lijepo i da nikome ne predstavljaju prijetnju, bili bi vrlo simpatican klub. Vrlo jasno. Drugi razlozi mozda postoje, ali su minorni u odnosu na ovaj glavni koji je suha istina. Isti slucaj je bio s Liverpoolom tokom sedamdesetih i osamdesetih godina proslog vijeka. Ne izmisljajte dalje. Kad ta mrznja prestane, onda fanovi Uniteda trebaju biti zabrinuti. United je dosta puta drugim klubovima uradio ono sto je City njima uradio juce, tako da je ova rezultatska anomalija svima dosla kao praznik. Nikad nisam vidio da se tako veliki broj ljudi sa razlicitih strana toliko raduje nekom rezultatu. Iako mi je bilo krivo, na neki nacin su mi te reakcije popravile raspolozenje. :mrgreen:
Svaka cast za komentar :thumbup:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3129 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

Edge wrote:Kakvi kompleksi sviju mi. Čak do Bosne doprli.
čitaj i uči, u roku od 5 godina ima da budete definicija kompleksa :D
BHF_Manijak

#3130 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Jeff Bingham wrote:da je moj klub izgubio 1:6 ja bih se ubio :D
Pa realno trebo si dosad jedno 2-3 puta, isto ko i ja, da se ne lazemo bezze... :mrgreen: :mrgreen:
Jeff Bingham

#3131 Re: Manchester United FC

Post by Jeff Bingham »

neka ba, vidis da prcamo covjeka :D
skafiskafsnjak

#3132 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

BHF_Manijak wrote:
Jeff Bingham wrote:da je moj klub izgubio 1:6 ja bih se ubio :D
Pa realno trebo si dosad jedno 2-3 puta, isto ko i ja, da se ne lazemo bezze... :mrgreen: :mrgreen:
macka, ima 9 zivota :dance:
BHF_Manijak

#3133 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Ne fakat, lahko je Bosnjama ovdje pricati "kako je sve ok, nema veze zbog poraza" i slicno, jer su simpatizeri i ne mogu osjetiti duh tog derbija, ali ljudi u Manchesteru qrac ce reci nema veze zbog poraza, idemo dalje, mi smo trofejniji i slicno, bice Bogami mezecenja do sljedece derbija! :mrgreen: :lol: Pasamo zamislite nas derbi i da neko nekgo naguzi 1:6, qrac bi bilo "nema veze, idemo dalje, naucit cemo iz ovog poraza itd", neko bi bio za muda objesen na sred Marin dvora, u to sam siguran, ko - ne znam! :mrgreen:
ultima_palabra

#3134 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

'taaa će United :-D
skafiskafsnjak

#3135 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

A jebiga, Edin tamo igra, to je ka' Zeljo da igra :-D

Tako da... sutra cu do M.Dvora :D
Last edited by skafiskafsnjak on 24/10/2011 22:30, edited 1 time in total.
quasar

#3136 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Samo, Shreku kapa do poda za sinocnju veceru sa onom trojicom. Meni je porastao u ocima. Valajlo je izaci i znati da ces biti u pilani, laganini ukoso...
skafiskafsnjak

#3137 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

quasar wrote:Samo, Shreku kapa do poda za sinocnju veceru sa onom trojicom. Meni je porastao u ocima. Valajlo je izaci i znati da ces biti u pilani, laganini ukoso...
Ma oni su ti kao ovi nasi politicari ... pred TVom se kolju, a kasnije na vecere itd itd . Vise navijace njihove boli nego njih ... Hahhaha
quasar

#3138 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Evo na SK PRIME neka utakmica, ako je ko raspolozen za fubal. :mrgreen:
Bosanski_kralj

#3139 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

quasar wrote:Evo na SK PRIME neka utakmica, ako je ko raspolozen za fubal. :mrgreen:
Pa zar prijenos tenisa nije trebao biti? :D
quasar

#3140 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Bosanski_kralj wrote:
quasar wrote:Evo na SK PRIME neka utakmica, ako je ko raspolozen za fubal. :mrgreen:
Pa zar prijenos tenisa nije trebao biti? :D
Kriket... :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3141 Re: Manchester United FC

ultima_palabra wrote:'taaa će United :-D
.. lako im je onu dječicu iz Arsenala majorizirati :D
odesveuhonduras

#3142 Re: Manchester United FC

quasar wrote:Samo, Shreku kapa do poda za sinocnju veceru sa onom trojicom. Meni je porastao u ocima. Valajlo je izaci i znati da ces biti u pilani, laganini ukoso...
a to su zajedno bili na večeri ? ja kont'o neka zeza...

ma njima je to normalno, zaboli njih, deru lovu, piju kafe zajedno, a 'vamo nek se raja loži :lol:
alijagoro

#3143 Re: Manchester United FC

Post by alijagoro »

Evo krivca za ovaj historijski poraz http://www.redcafe.net/f6/were-gonna-go ... ue-342061/ .
dragonz

#3144 Re: Manchester United FC

Post by dragonz »

Image

Image

Image

Image
dragonz

#3145 Re: Manchester United FC

Post by dragonz »

quasar wrote:
1. hajmo pristojno pricati, nit sam ti jaran, nit sam ovce sa tobom cuvao.
2. dao sam ti podatke
3. Utd je taj koji je dizao letvicu i tjerao druge da placaju vise, dakle sad kad ih biju istim oruzjem - najednom nije fer kad je dosao lola koji moze platiti vise od vas
4. mislis da Fergi nije htio Silvu ili Aguera, Nasrija? Htio je, ali ne moze se vise, a i lijepo su pobrojani rekli: hocemo da budemo dio istorije a ne samo jedni od mnogih u nizu. Toliko o snovima o crvenom dresu.
Utd ima mnogo navijaca, ali fol je sto svi ostali mrze Utd. Nije to isto kao npr Newcastle, Tottenham. Ne navijas za njih, ali ih i ne mrzis, svejedno ti, onako nekad i pogledas tekmu. Utd je zbog svoje politike cijena stekao mnogo antipatija i ja prvi mislim da su Utd, Real i talijanski "giganti" unistili fudbal upravo time. ZAto poborjane ne mogu ni nacrtane i najvise bih volio da svi odu u bankrot i da igraju u amaterskim ligama.
Image
dragonz

#3146 Re: Manchester United FC

Post by dragonz »

Riddle wrote:United najvise mrze zbog jedne stvari. Trofeji.
Većina djece ovdje na forumu mrze MAN UTD zbog one utakmice sa bayern-om iz 1999.godine radi onog plakanja Kuffour-a i Salihamidžića prije toga nisu ni gledali ni navijali protiv njega jer su balili za real madrid-om i dosadnom italijanskom ligom koja im je tada bila zakletva.
MAN UTD je zasluženo pobjedio 1999.godine u finalu lige prvaka jer je za nijansu više zaslužio ipak je te godine bayern izgubio od Brøndby-a, a MAN UTD je došao do finala bez poraza i pobjedio u istom.
Te godine odvratni rivaldo dobio nagradu za najboljeg igrača u europi iako je nije zaslužio nikako sa samo jednim osvojenim trofejem(la liga) dok je Beckham osvojio tri...itd.
quasar

#3147 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

quasar wrote:

Image

Image
mogu i ja da kvotam ovo x puta.

Vi namjerno necete da skontate o cemu se prica. Igra koju je Utd zapoceo sad mu je dosla glave. Nebitno koliko je novaca u apsolutnom iznosu Siti ulozio. Utd je prvi poceo kupovati tim za trofeje. Uostalom sta je tu lose? Ne kupujes igrace da bi s njima isao na jamboree. Dakle ono sto je SAF poceo nekad prije deceneiju i vise, dizuci letvicu, tjerajuci druge da ga prate, sad mu je doslo glave. SAF je naravno nesto i zaradio, ali dug je jednak onome sto je Sheik ulozio u zadnje dvije-tri godine.
Jasno je meni da bi vi voljeli da je Siti kupovao po jednog igraca svake godine pa da za deceniju nesto napravi, medjutim sto bi cekali kad mogu odmah kupiti tim. To je igra koju je u engleskoj SAF poceo i dzaba vam izbacivati cifre jer je logicno da rastu iz godine u godinu. Igra je ista, a sad Khaldoon vodi.
Uostalom vidjesmo mi te vjene navace i u polufinalu FA cupa i jucer na OT kako podvijene repa odlaze cim ne ide kako su htjeli. Jedna gomila iskompleksiranih likova koji navijaju za Utd samo zato sto se nadaju da ce im to pomici da se rijese frustracija, ali kad dodje neko ko igra bolje i uzme te posteno, onda je to neposteno jer jbg. to su placenici koji zbog para igraju i pobijedidili su Utd. kolijevku fudbala jos iz doba kralja Artura gdje igraju sve rodjene manĆesterlije i to za prosjecnu paltu sljakera u luci. od koje pola daju gladnoj djecici....
ganjeta

#3148 Re: Manchester United FC

Post by ganjeta »

Budi Cathie svog dragog Alexa u ponedeljak ujutro :
- Ajde stari ustaj, sedam je ...
Alex se trže : - ŠTA !?! Jel opet Džeko :mrgreen:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3149 Re: Manchester United FC

Post by bordo gandalf »

ganjeta wrote:Budi Cathie svog dragog Alexa u ponedeljak ujutro :
- Ajde stari ustaj, sedam je ...
Alex se trže : - ŠTA !?! Jel opet Džeko :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#3150 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

Džaba i ovo demoliranje od strane Citya i sve, kad ce United opet uzeti titulu na kraju :lol: :lol: ha ja jbg...a možda i još neki kup usput.
Post Reply