Eureka!morbilly wrote:mmm, Oi čilibili!
Obzirom na predložene crno-bele jakne, mogli bi smo se nazvati ChillyBilly's !
Kad ima tuljana nek ima i pingvina!
Moderator: _BataZiv_0809
Eureka!morbilly wrote:mmm, Oi čilibili!
jebeno originalno i jebeno dobro vuče na moje omiljeno jelo (nakon sarme op. a.), da nebi rekao NAJBOLJI PRIJEDLOG DO SADACharlieMemphisMafia wrote:Eureka!morbilly wrote:mmm, Oi čilibili!
Obzirom na predložene crno-bele jakne, mogli bi smo se nazvati ChillyBilly's !![]()
Kad ima tuljana nek ima i pingvina!
Hvala, hvala...sun56 wrote:
jebeno originalno i jebeno dobro vuče na moje omiljeno jelo (nakon sarme op. a.), da nebi rekao NAJBOLJI PRIJEDLOG DO SADA
znači, moramo se dogovoriti tko slijedeće godine u medulin nosi kotlićCharlieMemphisMafia wrote:Hvala, hvala...![]()
Eto tu temu nismo pretresali na Madulinu ali i ja sam fan ljute hrane,
pre svega mexico, pa leskovac pa indija... jedino što sam ponekad ->

dogovoreno, ja brinem za kotlić ti za paste a za omara bum uzel jednu veliku zdijelu za voćnu salatuCharlieMemphisMafia wrote:Pa tebi je bliže... ja ću poneti tegle sa hot curry pastama. Joj, mislim da nas niko ne bi video preko dana...
CharlieMemphisMafia wrote:Pa tebi je bliže... ja ću poneti tegle sa hot curry pastama. Joj, mislim da nas niko ne bi video preko dana...
rekao bi Omar:Nice Guy Eddie wrote:CharlieMemphisMafia wrote:Pa tebi je bliže... ja ću poneti tegle sa hot curry pastama. Joj, mislim da nas niko ne bi video preko dana...
Dakle, treba nam jedan chilli willie-a sa kokoticom i kripserkama kao logo
Može, deal!sun56 wrote:dogovoreno, ja brinem za kotlić ti za paste a za omara bum uzel jednu veliku zdijelu za voćnu salatuCharlieMemphisMafia wrote:Pa tebi je bliže... ja ću poneti tegle sa hot curry pastama. Joj, mislim da nas niko ne bi video preko dana...![]()
![]()
morbilly wrote:ma moj prijedlog je: "Gaybilly Daddys"
i ne skidam se iz takve jakne s rozim natpisom, pa ni na delijanerskom stadionu
i ubiću svakog ko me nebude slušao, jel ti jasno!?... ... laki, laki

I ja isto..al što dobro crtam kutlačom...Nice Guy Eddie wrote:
@SUN: drage volje ali sam duduk kad je olovka u pitanju
...i zulufaaaaaaaaaaasun56 wrote:sad slažem omot za cedeja, kad to napravim primil bum se posla oko loga, molim na mail ( [email protected] ) dobre crteže pingvina, pa bum se potrudil oko zurke i kripsa....
za zulufe je model Omar, ako pingač nebu imal dost veliku trbušinu, napravil bum u tom djelu autoportretNice Guy Eddie wrote:...i zulufaaaaaaaaaaasun56 wrote:sad slažem omot za cedeja, kad to napravim primil bum se posla oko loga, molim na mail ( [email protected] ) dobre crteže pingvina, pa bum se potrudil oko zurke i kripsa....

...ovo bez menelab3352 wrote:"CHILLYBILLY'S"
Zvuci odlicno i zelim da vidim s ostalim da li se slazu i da proglasimo ovo kao važeće ... Ja pisem memorandumproglašenja imena ...
Napravi ti jednu lepu sličicu pa ćemo za klince da odštampamo preslikače za majcesun56 wrote:....GoCat, pingvini što se mene tiće otpadaju
nije fora, ako se svi ne slažemo - piši kući propaloNice Guy Eddie wrote:Napravi ti jednu lepu sličicu pa ćemo za klince da odštampamo preslikače za majcesun56 wrote:....GoCat, pingvini što se mene tiće otpadaju