Jasno mi je da je zestoka konkurencija kad je u pitanju turska klupska kosarka, ali eto ponavljam, ko zna nesto o ovom kosarkasu? Ako ima kvalitet za reprezentaciju, bujrum!jazzer wrote:Ako znas ko igra u Galati i kojim igracima su se pojacali, ni puno bolji igraciTomahawk11 wrote:Prema ovom oskudnom tekstu, ne bih rekao da je bas pojacanje. Nije imao mjesta u Galati, pa dosao u Zvezdu? Koja mu je sljedeca stanica, sarajevska Bosna?
od Savovica ne bi mogli uci u roster.
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3126 Re: Reprezentacija BiH
-
neno#4
#3127 Re: Reprezentacija BiH
Popunjavamo roster i ono sto nam fali
Boris ima 25 godina, odlicno pojacanje za nas. Sta radi Harun
Odlican skakac, moze da pogodi sa poludistance i distance, dobar u odbrani, bas ono sto nam fali umjesto Mirza nekih 10 - 15 minuta. A npr kad igras u Acinom sistemu gdje on moze da ide na 5.
Groznica me trese kad pomislim sta i kako sklapamo roster. Planski, sistemski. Slovenijo, dolazimo

Boris ima 25 godina, odlicno pojacanje za nas. Sta radi Harun
Odlican skakac, moze da pogodi sa poludistance i distance, dobar u odbrani, bas ono sto nam fali umjesto Mirza nekih 10 - 15 minuta. A npr kad igras u Acinom sistemu gdje on moze da ide na 5.
Groznica me trese kad pomislim sta i kako sklapamo roster. Planski, sistemski. Slovenijo, dolazimo
-
matematicar_teski
#3128 Re: Reprezentacija BiH
kog ce nam vraga ovaj tokmak,25 godina igra u cvezdi 
-
Mustang1
#3129 Re: Reprezentacija BiH
Joj jeste vi smijesni .. A sutra da pocne biljeziti neke dobre partije pisat cete da je mogao igrati za nas a mi nismo htjeli .. Neka ga .. Od viska glava ne boli .. Ako ne bude dobar nece ni igrati i et .. Sta se zamarate glupostima ? 
-
neno#4
#3130 Re: Reprezentacija BiH
A inace se mnogo razumijes u kosarku, vidi se po postu.matematicar_teski wrote:kog ce nam vraga ovaj tokmak,25 godina igra u cvezdi
- hrastov žižak
#3131 Re: Reprezentacija BiH
Upravo to, dobijamo igrača koji nam nasušno fali. Bolje pojačanje nismo mogli dobitneno#4 wrote:Popunjavamo roster i ono sto nam fali![]()
![]()
Boris ima 25 godina, odlicno pojacanje za nas. Sta radi Harun![]()
![]()
![]()
Groznica me trese kad pomislim sta i kako sklapamo roster. Planski, sistemski. Slovenijo, dolazimo![]()
- amoninan
#3132 Re: Reprezentacija BiH
Savović sigurno neće biti višak. Dobar je ovo posao, nadam se do Slovenije još kojem iznenađenjuBubalo1 wrote:Joj jeste vi smijesni .. A sutra da pocne biljeziti neke dobre partije pisat cete da je mogao igrati za nas a mi nismo htjeli .. Neka ga .. Od viska glava ne boli .. Ako ne bude dobar nece ni igrati i et .. Sta se zamarate glupostima ?
- It_is_a_Leclerc
#3133 Re: Reprezentacija BiH
Uostalom, nijedan igrač nije višak. Čovjek pokazao interes za BiH, treba ga dovesti i neka pokaže šta zna. Ionako je Aco govorio kako mu fale još dva-tri dobra igrača da bi imao punu širinu klupe.
Elem, Harun Mahmutović radi nevjerovatan posao. Sigurno mu nije lako s mutikašama i lopužama kojima je status quo u bh. košarci savrešeno odgovarao za njihove malverzacije, poput predsjednika KS BiH i ministra financija RS-a, Zorana Tegeltije itd.
Elem, Harun Mahmutović radi nevjerovatan posao. Sigurno mu nije lako s mutikašama i lopužama kojima je status quo u bh. košarci savrešeno odgovarao za njihove malverzacije, poput predsjednika KS BiH i ministra financija RS-a, Zorana Tegeltije itd.
-
matematicar_teski
#3134 Re: Reprezentacija BiH
strucnjak,savanovic bolji od teletovicaneno#4 wrote:A inace se mnogo razumijes u kosarku, vidi se po postu.matematicar_teski wrote:kog ce nam vraga ovaj tokmak,25 godina igra u cvezdi
- Muhamed Đakmić
#3135 Re: Reprezentacija BiH
Baš si teški matematičar.
- Arteta
#3136 Re: Reprezentacija BiH
Teletovic jeste daleko iznad ostalih ali ni on,a ni James ne mogu odigrati citavu utakmicu dobro bez odmaranja.matematicar_teski wrote:strucnjak,savanovic bolji od teletovicaneno#4 wrote:A inace se mnogo razumijes u kosarku, vidi se po postu.matematicar_teski wrote:kog ce nam vraga ovaj tokmak,25 godina igra u cvezdi![]()
![]()
-
fini dečko
#3137 Re: Reprezentacija BiH
Ovo je sportski radnik decenije, odnosno od osamostaljenja. Kada bi u svakom sportskom savezu imali čovjeka kao što je Harun, onda bi i uspjesi bili na domak ruke. Samo me strah do kada će izdržati na ovom mjestu. Nešto slično je radio i Marić u rukometnom savezu kada je doveo za selektora Hasanefendića i doveo Damira Radončića i još neke, ali nije izdržao dugo...It_is_a_Leclerc wrote:Uostalom, nijedan igrač nije višak. Čovjek pokazao interes za BiH, treba ga dovesti i neka pokaže šta zna. Ionako je Aco govorio kako mu fale još dva-tri dobra igrača da bi imao punu širinu klupe.
-
Jokericious
#3138 Re: Reprezentacija BiH
Pa Neno sto si ti tako optimistican? Brine me to. Jer znam kakav si "strucnjak". 
- amoninan
#3139 Re: Reprezentacija BiH
Prvo iznenađenje u drugoj rundi. Izrael dobio Češku..
Nadam se da ćemo mi opravdati ulogu favorita večeras 
- Kardelj01
#3140 Re: Reprezentacija BiH
Haj ne provaljujte se. Nije to kao kod nas, kad neko igra u našem klubu vi odmah mislite da ne valja, e pa tako nije i sa Zvezdom. To su malo ozbiljniji klubovi. Tamo je došao Rakočević, je l' de i on levatina ??matematicar_teski wrote:kog ce nam vraga ovaj tokmak,25 godina igra u cvezdi
To što nije imao mjesta u galati, nije stvar njegovog nekvaliliteta, već pojačanja Galate, pa tamo nije imao mjesta sada ni Jaka Laković, je li i to znači da je i on levat ?
Dobro razmislite prije nego izvalite neku glupost.
- Tkd
#3141 Re: Reprezentacija BiH
Šta fali Savoviću ?
Vrlo dobar igrač. Pojačao je Zvezdu koja u ovu sezonu ulazi veoma ozbiljno. Prije Galatasaraya igrao je odlično u Hemofarmu. Pa ljudi moji , možda nije za početne petorke, no bolji i on nego prije igrači tipa Jazvin, Milošević i slični.
Inače malo više od sat i pol do utakmice ako Bog da. Čekam je čitav dan da razbijemo tu Latviju !

Vrlo dobar igrač. Pojačao je Zvezdu koja u ovu sezonu ulazi veoma ozbiljno. Prije Galatasaraya igrao je odlično u Hemofarmu. Pa ljudi moji , možda nije za početne petorke, no bolji i on nego prije igrači tipa Jazvin, Milošević i slični.
Inače malo više od sat i pol do utakmice ako Bog da. Čekam je čitav dan da razbijemo tu Latviju !
- Herr Flick
#3142 Re: Reprezentacija BiH
Tkd wrote:Šta fali Savoviću ?
- Tkd
#3143 Re: Reprezentacija BiH
Šta je Flicku, ako imaš nešto reći reci, a ne trolaj 
- hrastov žižak
#3144 Re: Reprezentacija BiH
Padobran mu zapeo za granu, pa mu se zavrtilo 
-
matematicar_teski
#3145 Re: Reprezentacija BiH
dosao im igor rakocevic ili zarko"aka kloc" rakocevic?Kardelj01 wrote:Haj ne provaljujte se. Nije to kao kod nas, kad neko igra u našem klubu vi odmah mislite da ne valja, e pa tako nije i sa Zvezdom. To su malo ozbiljniji klubovi. Tamo je došao Rakočević, je l' de i on levatina ??matematicar_teski wrote:kog ce nam vraga ovaj tokmak,25 godina igra u cvezdi
To što nije imao mjesta u galati, nije stvar njegovog nekvaliliteta, već pojačanja Galate, pa tamo nije imao mjesta sada ni Jaka Laković, je li i to znači da je i on levat ?
- ultima_palabra
#3146 Re: Reprezentacija BiH
Hmm... ovo je još uvijek work in progress.
Kad smo god odigrali racionalan dugi napad, iskontrolisali njihov vanjski šut i odradili def.skok kako treba, napravili smo seriju od 7,8-0. Zašto tako ne mogu odigrati duže od 2 minute, ne znam.
Kad smo god odigrali racionalan dugi napad, iskontrolisali njihov vanjski šut i odradili def.skok kako treba, napravili smo seriju od 7,8-0. Zašto tako ne mogu odigrati duže od 2 minute, ne znam.
- Kardelj01
#3147 Re: Reprezentacija BiH
Igor iz Siene.matematicar_teski wrote:dosao im igor rakocevic ili zarko"aka kloc" rakocevic?Kardelj01 wrote:Haj ne provaljujte se. Nije to kao kod nas, kad neko igra u našem klubu vi odmah mislite da ne valja, e pa tako nije i sa Zvezdom. To su malo ozbiljniji klubovi. Tamo je došao Rakočević, je l' de i on levatina ??matematicar_teski wrote:kog ce nam vraga ovaj tokmak,25 godina igra u cvezdi
-
Melami
#3148 Re: Reprezentacija BiH
ovo je moralo biti bolje.
- ultima_palabra
#3149 Re: Reprezentacija BiH
Hoće li ovaj Mašić šta korisno uraditi?
-
Melami
#3150 Re: Reprezentacija BiH
ma vidjelo se u pripremama(ko je pratio) da je ovo daleko od onoga sto je rezultat pokazivao,(protiv Hrvatske)
Igra je bezidejna i Teletovic i djedovic ne mogu igrati sami kao u pripremama, kad ih stane sut-igra, stane i Bosnu.
Na domacem terenu smo morali biti u stanju igrati rame uz rame i sa najjacim, a mi nemozemo ni Latviju da dobijemo.
Vidim i sudije nas blago guraju.
Igra je bezidejna i Teletovic i djedovic ne mogu igrati sami kao u pripremama, kad ih stane sut-igra, stane i Bosnu.
Na domacem terenu smo morali biti u stanju igrati rame uz rame i sa najjacim, a mi nemozemo ni Latviju da dobijemo.
Vidim i sudije nas blago guraju.