Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tvrtko II Kotromanić wrote:jao jao kakve slike
@dragma svaka cast i veliko hvala
p.s moze li samo inf, godine mozda kada je slikano?
Radi se o fotografijama znamenitog sarajevskog fotografa i putopisca Nusreta Halačevića koje su nastale u periodu između dva svjetska rata
Predivni fotosi
Ne mogu da nađem ništa od pomenutog fotografa Halačevića nakon WW2. Da li su i njega, kao i mnoge druge, oslobodioci "oslobodili" od života, ili barem prava na rad?
Radi se o fotografijama znamenitog sarajevskog fotografa i putopisca Nusreta Halačevića koje su nastale u periodu između dva svjetska rata
Predivni fotosi
Ne mogu da nađem ništa od pomenutog fotografa Halačevića nakon WW2. Da li su i njega, kao i mnoge druge, oslobodioci "oslobodili" od života, ili barem prava na rad?
Unaprijed se izvinjavam ako se neke slike ne vide najbolje. Slikao sam mob licnu neku arhivu.
Vidim da su slike male,ako neko zna bolje postaviti,neka to uradi za mene.
Last edited by mali_milojica on 05/05/2015 23:24, edited 1 time in total.
Predivni fotosi
Nisu--Halacevic je imao radnjuu mom komšiluku i normalno je radio--u Telalima
Fotografije je za jedan domaci portal ustupio sarajlija sa beogradskom adresom,inace pjesnik Zoran Jankovic,a one su dio bogatog porodicnog albuma.Sam navodi da ne zna kada su fotografije nastale.