FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sexstranka

#3126 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

Sutra Barcelona-Tenerife...izgleda da Zlatan opet nije u prvoj postavi :x
I kako da se covjek uklopi u igru,kada propusta ove laganije utakmice..
Guardiola se izgleda puno pravi pametan,zato je i ispao iz champions..
Mourinjo je za njega Safet Susic :zoka:
abondanzieri

#3127 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

sexstranka wrote:Sutra Barcelona-Tenerife...izgleda da Zlatan opet nije u prvoj postavi :x
Kao neko ko redovno prati ovu temu kada sam ugledao da je tvoj posljednji komentar tačno sam znao da je neka glupost u pitanju :zzzz:
mrtva kokoš

#3128 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

hocemo razmjenu ibrahimovic-ribery :D
sexstranka

#3129 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

abondanzieri wrote:
sexstranka wrote:Sutra Barcelona-Tenerife...izgleda da Zlatan opet nije u prvoj postavi :x
Kao neko ko redovno prati ovu temu kada sam ugledao da je tvoj posljednji komentar tačno sam znao da je neka glupost u pitanju :zzzz:
Kao neko ko ne prati bas redovno ovu temu :D opet, se da primijetiti, da ti imas nesto protiv mene, ili Zlatana..
Sta ima ovo gore sto nije..ironiju ostavi za sebe,i druzi se malo vise sa tim svojim omiljenim smajlijem :zzzz:
Ja se ´pak zezam..i opet znam vise o fudbalu nego li ti..
sumirprimus

#3130 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

zuta podmornica potonula ko titanik... :evil:
Idemo dalje... :)

Next match
Competition: League

Home team: FC Barcelona FC Barcelona

Visiting team: CD Tenerife CD Tenerife

Date: 04-05-10 Time: 20:00
Stadium: Camp Nou

Jos ako real s maljorkom bar x odigra,to bi bilo to... 8-)
sumirprimus

#3131 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Za sve hejtere lika i djela busketsa :D
Sergio Busquets’ yellow card against Villarreal was his fifth and means he will be suspended for Tuesday’s game against Tenerife.
savsvoj

#3132 Re: FC Barcelona

Post by savsvoj »

realno nije on los ali covjek ima svojih nekih fiks momenata i draze mi je puno kad toure tu a bitno je da nema problema u odbrani i da nam chigrinski nemora igrat :D
omar little

#3133 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

sumirprimus wrote:Za sve hejtere lika i djela busketsa :D
Sergio Busquets’ yellow card against Villarreal was his fifth and means he will be suspended for Tuesday’s game against Tenerife.
ja volim barcu ali njega sto vise gledam sve me vise iritira...em sto je klocast na terenu, meni osobno je bolji toure, em sto je ovako mali prljavac i ljigavko neki...mislih da mi od alvesa ne moze iritantniji niko u barci biti (da iskoristim priliku :D da jos i kazem jebali ga "centarsutevi" njegovi :roll: zivce mi pojede) al' ,eto, izgleda da moze :D
Djokej

#3134 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Meni je Busketc bas nekako gotivan, nije se od njega ocekivalo puno a eto opet je napravio strasan napredak. Pozvan je i u reprezentaciju, sto nije mala stvar. Sto se tice Yaye, on je meni bolji ko štoper, matere mi :D
Baltazar_khan

#3135 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Eh da je nama taj Busquets umjesto Muratovića u reprezentaciji :razz:
Charuga
Globalni moderator

#3136 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra

#3137 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:I ona Marca svasta pise ..

En Inglaterra vinculan el futuro de Fernando Torres al Barcelona
Specijalni rat Marce, neki dan je bio Villa :oops:
Mislim da je cilj da se demoralizira Bojan, koji je ušao u formu, a vjerovatno se i Zlatan osjeća nesigurnim :|
Royal Arsenal

#3138 Re: FC Barcelona

Post by Royal Arsenal »

Marca i onaj Ass il' kako se vec zove su sramota sportskog novinarstva, odnosdno novinarstva opcenito.
Medutim, ne treba da cudi da se u zemlji kao Spaniji tolerise ovo smece od novinarstva.
Jedini cilj ovih rezimskih listova jeste destabilizacija velikih engleskih timova, ali to nas ne tangira, navikli smo na
te niske udarce, al' sto su dosadni, to je cudo nevideno.
ultima_palabra

#3139 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Royal Arsenal wrote:Marca i onaj Ass il' kako se vec zove su sramota sportskog novinarstva, odnosdno novinarstva opcenito.
Medutim, ne treba da cudi da se u zemlji kao Spaniji tolerise ovo smece od novinarstva.
Jedini cilj ovih rezimskih listova jeste destabilizacija velikih engleskih timova, ali to nas ne tangira, navikli smo na
te niske udarce, al' sto su dosadni, to je cudo nevideno.
Ne branim ih, ali engleski rags su još gori, ovi makar znaju materiju o kojoj pišu.
Jesi ikad uzeo u ruke Sun ili News of the World? :-D
Royal Arsenal

#3140 Re: FC Barcelona

Post by Royal Arsenal »

Sun pise o glupostimo, to je zutilo, kao Glam Blam, a ove Marce nazivaju sportskim novinama.
LSD

#3141 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Plavih_11 wrote:I ona Marca svasta pise ..

En Inglaterra vinculan el futuro de Fernando Torres al Barcelona
Koji je ovo igrac vec po redu da ga dovode u Barcu :-)
Svakog dana dovode po jednog :D gdje ce to sve stati i igrati :-)
Juce Villa,danas Torres, sutra ocekujemo da vidimo Rooneya kako je sve dogovorio sa Laportom.
ultima_palabra

#3142 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Royal Arsenal wrote:Sun pise o glupostimo, to je zutilo, kao Glam Blam, a ove Marce nazivaju sportskim novinama.
Ma ja, ali imaju oni i sportski dio, pa često goal.com i slični sajtovi prenose vijesti iz tih "novina" :-)
Djokej

#3143 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

4-1 protiv Tenerifa.. Messi dosao do cifre od 31 gol.. Rutinska pobjeda.. Zlatan izasao u 69 minuti, izgledao je jako zamisljen.. Golove su jos dali Bojan i Pedro.
sumirprimus

#3144 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Bas nesto sinoc raspravljamo,ibro je fakat greska,jednpstavn za ovu ekipu je prespor..daj boze da me iduce sezone opovrgne...cim udje recmo pedro umjesto njeg,ubrzaju igru,idu akcije...on je zicer,ceka loptu u noge,za razliku od eto`a,al eto sta je tu je...
But neise,sad je citava sezona na tekmi sa seviljom,ukoliko dobiju sevilju titula,osim u slucaju da real veceras kod maljorke kiksa,al daj boze idu ih u devedesetoj golovi... :)
Btw,rutinerski protiv tenerifa...
p.s keite skoro mjesec dana ni na vidiku,...
Bušman

#3145 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Ma ne treba Ibra Barci zbog toga. On je snazan i treba da razbija odbrane. Sto to ne radi i zasto ga Guardiola igra ko Eto'oa treba pitat Guardiolu...
sumirprimus

#3146 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Ma onakvim hodanjem po terenu jedino moze sam sebe razbit,a i to vise nisam siguran...
Cinjenica kad je bio u najboljoj prilici maxwell mu nije cist zicer dodao,al brate mili,kad si u sesnaestercu,na tebi je da sam nesto odradis,zagradis se,opucas,on sinoc nista,ni jednog drblinga kako treba,pasa,nista,nesto krene ljudi mu laganini pokupe loptu i haj zraaooo,on okrene ledja ko da igra na meraji,...
Rauber

#3147 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

Ne lezi Zlaji ova igra Barcelone, kad je bio u Interu, njihova igra nije bila da dominiraju stalno na terenu, da imaju posjed lopte 80% , tako da je cesto imao priliku npr iz kontre primiti loptu, okrenuti se i krenuti prema golu, ovako je uvijek u liniji sa 4-5 odbrambrenih igraca i kad primi loptu uvijek mu pusu za vratom, a on nije Messi da iz takve situacije nesto konkretno napravi, mada mislim da opet moze puno vise samo treba da se sto vise krece, nudi i igra...
Pedro genijalac :thumbup: Kod 2-1 presjece preopasno loptu, da je prosla bilo bi vjerovatno 2-2 , i odmah u istoj akciji puca sprint gore i daje gol :thumbup:
Djokej

#3148 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

sumirprimus wrote:Bas nesto sinoc raspravljamo,ibro je fakat greska,jednpstavn za ovu ekipu je prespor..daj boze da me iduce sezone opovrgne...cim udje recmo pedro umjesto njeg,ubrzaju igru,idu akcije...on je zicer,ceka loptu u noge,za razliku od eto`a,al eto sta je tu je...But neise,sad je citava sezona na tekmi sa seviljom,ukoliko dobiju sevilju titula,osim u slucaju da real veceras kod maljorke kiksa,al daj boze idu ih u devedesetoj golovi... :)
Zamisli kako bi se Villa uklopio u taj način igre.. Ja mislio da je on igrač koji definitivno moze igrati na jos boljem nivou nego sto to sada radi.
mrtva kokoš

#3149 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Djokej wrote:
sumirprimus wrote:Bas nesto sinoc raspravljamo,ibro je fakat greska,jednpstavn za ovu ekipu je prespor..daj boze da me iduce sezone opovrgne...cim udje recmo pedro umjesto njeg,ubrzaju igru,idu akcije...on je zicer,ceka loptu u noge,za razliku od eto`a,al eto sta je tu je...But neise,sad je citava sezona na tekmi sa seviljom,ukoliko dobiju sevilju titula,osim u slucaju da real veceras kod maljorke kiksa,al daj boze idu ih u devedesetoj golovi... :)
Zamisli kako bi se Villa uklopio u taj način igre.. Ja mislio da je on igrač koji definitivno moze igrati na jos boljem nivou nego sto to sada radi.
dobar je villa, ali ne znam godine, torres bi bio UBICA!!
sumirprimus

#3150 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

tores je odlican napadac,al ima "mahanu"slicnu robenu...
daleko od toga da ga ne bi volio vidjet u barsi,al ne za ovih 70-80 miliona..ibro je lekcija i po...srecom,pa barsa nikad solventnija nije bila :D
Post Reply