I kako da se covjek uklopi u igru,kada propusta ove laganije utakmice..
Guardiola se izgleda puno pravi pametan,zato je i ispao iz champions..
Mourinjo je za njega Safet Susic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kao neko ko redovno prati ovu temu kada sam ugledao da je tvoj posljednji komentar tačno sam znao da je neka glupost u pitanjusexstranka wrote:Sutra Barcelona-Tenerife...izgleda da Zlatan opet nije u prvoj postavi![]()
Kao neko ko ne prati bas redovno ovu temuabondanzieri wrote:Kao neko ko redovno prati ovu temu kada sam ugledao da je tvoj posljednji komentar tačno sam znao da je neka glupost u pitanjusexstranka wrote:Sutra Barcelona-Tenerife...izgleda da Zlatan opet nije u prvoj postavi![]()
ja volim barcu ali njega sto vise gledam sve me vise iritira...em sto je klocast na terenu, meni osobno je bolji toure, em sto je ovako mali prljavac i ljigavko neki...mislih da mi od alvesa ne moze iritantniji niko u barci biti (da iskoristim prilikusumirprimus wrote:Za sve hejtere lika i djela busketsa![]()
Sergio Busquets’ yellow card against Villarreal was his fifth and means he will be suspended for Tuesday’s game against Tenerife.
Specijalni rat Marce, neki dan je bio VillaPlavih_11 wrote:I ona Marca svasta pise ..
En Inglaterra vinculan el futuro de Fernando Torres al Barcelona
Ne branim ih, ali engleski rags su još gori, ovi makar znaju materiju o kojoj pišu.Royal Arsenal wrote:Marca i onaj Ass il' kako se vec zove su sramota sportskog novinarstva, odnosdno novinarstva opcenito.
Medutim, ne treba da cudi da se u zemlji kao Spaniji tolerise ovo smece od novinarstva.
Jedini cilj ovih rezimskih listova jeste destabilizacija velikih engleskih timova, ali to nas ne tangira, navikli smo na
te niske udarce, al' sto su dosadni, to je cudo nevideno.
Koji je ovo igrac vec po redu da ga dovode u BarcuPlavih_11 wrote:I ona Marca svasta pise ..
En Inglaterra vinculan el futuro de Fernando Torres al Barcelona
Ma ja, ali imaju oni i sportski dio, pa često goal.com i slični sajtovi prenose vijesti iz tih "novina"Royal Arsenal wrote:Sun pise o glupostimo, to je zutilo, kao Glam Blam, a ove Marce nazivaju sportskim novinama.
Zamisli kako bi se Villa uklopio u taj način igre.. Ja mislio da je on igrač koji definitivno moze igrati na jos boljem nivou nego sto to sada radi.sumirprimus wrote:Bas nesto sinoc raspravljamo,ibro je fakat greska,jednpstavn za ovu ekipu je prespor..daj boze da me iduce sezone opovrgne...cim udje recmo pedro umjesto njeg,ubrzaju igru,idu akcije...on je zicer,ceka loptu u noge,za razliku od eto`a,al eto sta je tu je...But neise,sad je citava sezona na tekmi sa seviljom,ukoliko dobiju sevilju titula,osim u slucaju da real veceras kod maljorke kiksa,al daj boze idu ih u devedesetoj golovi...
Btw,rutinerski protiv tenerifa...
p.s keite skoro mjesec dana ni na vidiku,...
dobar je villa, ali ne znam godine, torres bi bio UBICA!!Djokej wrote:Zamisli kako bi se Villa uklopio u taj način igre.. Ja mislio da je on igrač koji definitivno moze igrati na jos boljem nivou nego sto to sada radi.sumirprimus wrote:Bas nesto sinoc raspravljamo,ibro je fakat greska,jednpstavn za ovu ekipu je prespor..daj boze da me iduce sezone opovrgne...cim udje recmo pedro umjesto njeg,ubrzaju igru,idu akcije...on je zicer,ceka loptu u noge,za razliku od eto`a,al eto sta je tu je...But neise,sad je citava sezona na tekmi sa seviljom,ukoliko dobiju sevilju titula,osim u slucaju da real veceras kod maljorke kiksa,al daj boze idu ih u devedesetoj golovi...
Btw,rutinerski protiv tenerifa...
p.s keite skoro mjesec dana ni na vidiku,...