AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burgundy
#3126 Re: AC Milan
Sramota,mene bi bilo stid da ovako prodjem.Farsini igraci samo moraju past u sesnestercu i penal je zagarantovan.Gadi mi se uefa,ako je vec odluceno da Barsa prodje,nek bar na malo prefinjeniji nacin to rade.Drogba, it's fucking disgrace,sve je covjek reko.
- zli_hordas
#3127 Re: AC Milan
Ma bice 2-2 samo lagano a sudija ko da je iz kantonalne lige.
-
missko
#3128 Re: AC Milan
Ma ono ne bi ni Guardilo sudi sam sebi, ali sega je to sto je to tako ofirno isto kao da je morao biti kec u prvom poluvremenu zbog kladione, ajd da je neko odglumio nesto nego sudac jedva cekao korner i na svakom korneru ima igraca koji drze ruke na protivnickom igracu i konta evo ga sad odsviraj i cao bela. Eeeeeeeeeeemoj Berluskoni kako ti haver Gadafi ode jebu te kako stiignu.
- ExNihilo
#3129 Re: AC Milan
šta vrijedi kad će svirat treći penalzli_hordas wrote:Ma bice 2-2 samo lagano a sudija ko da je iz kantonalne lige.
- Platformas
#3130 Re: AC Milan
Ovo je vise nemoguce, pa dokle vise ?
Urucite im pehar vise, da se ne smaraju drugi timovi dzabe.
Urucite im pehar vise, da se ne smaraju drugi timovi dzabe.
-
Zux
#3131 Re: AC Milan
Ovo je odron, bruka kakvu sam mislio da se moze vidjeti samo u ovoj nasoj seljackoj premijer ligi.
Nijedan penal nije postojao. Kod prvog je Messi pao u momentu kad mu je lopta totalno pobjegla. Drugi penal je suvisno komentarisati zaista.
Nijedan penal nije postojao. Kod prvog je Messi pao u momentu kad mu je lopta totalno pobjegla. Drugi penal je suvisno komentarisati zaista.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3132 Re: AC Milan
frajera lopta pogodi u rebra, 100% šansa, a on svira ruku

-
ibizza
#3133 Re: AC Milan
Barca je jača,to se mora priznati,ali ovakve sudijske odluke su smijesne.
Bilo kako bilo,Barca je i dalje dosta manji tim od MILANA!
Bilo kako bilo,Barca je i dalje dosta manji tim od MILANA!
- BHF_Manijak
#3134 Re: AC Milan
Pokradeni ste, velika velika nepravda vam je ucinjena, ali nadam se da ce preostala 3 tima uspjeti sjebati ove separatiste, svejedno da li Chelsea, Real ili Bayern.
Zao mi je Milana, da su bar jedan zabili u prvoj!
- Dr. Kuca
#3135 Re: AC Milan
Bez suta na gol nisu ni zasluzili da prodju, propast fudbala bi bio.
-
SaPnA
#3136 Re: AC Milan
milan je do 2. penala bio sasvim ravnopravanDr. Kuca wrote:Bez suta na gol nisu ni zasluzili da prodju, propast fudbala bi bio.
- Quark_m
#3137 Re: AC Milan
BHF_Manijak wrote:Pokradeni ste, velika velika nepravda vam je ucinjena, ali nadam se da ce preostala 3 tima uspjeti sjebati ove separatiste, svejedno da li Chelsea, Real ili Bayern.
- Dr. Kuca
#3138 Re: AC Milan
Kako da nije, 1 sut na gol u 9 minuta? Ako je to ravnopravno ja sam Hidajet Turkoglu!SaPnA wrote:milan je do 2. penala bio sasvim ravnopravanDr. Kuca wrote:Bez suta na gol nisu ni zasluzili da prodju, propast fudbala bi bio.
- Petit_Beurre
#3140 Re: AC Milan
Prvi penal je čist. Tu je kriv Mexes, kad je katastrofalno vratio loptu nazad.
Drugi penal je presmiješan. Žalosno je da se onakve stvari dešavaju, i to na utakmicama onakvog nivoa. ( Vjerovatno najvećeg ). Taj penal je, dragi nogometni znalci, presudio utakmicu. Zašto? Čisto psihološki.
Nakon, po mom mišljenju, odlično otvorene utakmice s naše strane i jedne PRESKUPE greške Mexes-a ( Ovdje koristim priliku da se prisjetim Allegriju majke zbog postavljanja T.S.-a u igru protiv Juventusa ) primamo nevjerovatno jeftin gol. Igramo protiv, mnogi kažu, najboljeg tima svih vremena, na njihovom stadionu, desetkovani povredama i smognemo snage da izjednačimo i dobijemo rezultat koji nas vodi dalje.
I šta se onda desi ? Sudija svira penal. Što bi Kemica reko "hrabro" ( ovdje koristim priliku da se sudiji sjetim majke. )
- Situacija u "šesnes".
O bravurama kod poništenog gol Boatenga ( situacija s Robinhovom "rukom" ) ne želim ni diskutovati. Čovjek se sjetio nakon 5 minuta igre da zaustavi i svira, i to tačno u trenutku kad je Robinho ošutao već prema golu i Boateng prikucao.
Naravno, u razlog izgubljene utakmice mogu i uvrstiti katastrofalne izmjene Allegrija. Seedorf i Boa ni slučajno nisu smjeli izaći, ali... Pato
Imali su milion prilika, sve se redale, mi nismo centra prešli, dva dodavanja sastavili nismo...
Najžalosnije od svega, što ovo nije ni vrh ledenog brijega, kraj mu se, na našu žalost, ne nazire. Laku noć
Drugi penal je presmiješan. Žalosno je da se onakve stvari dešavaju, i to na utakmicama onakvog nivoa. ( Vjerovatno najvećeg ). Taj penal je, dragi nogometni znalci, presudio utakmicu. Zašto? Čisto psihološki.
Nakon, po mom mišljenju, odlično otvorene utakmice s naše strane i jedne PRESKUPE greške Mexes-a ( Ovdje koristim priliku da se prisjetim Allegriju majke zbog postavljanja T.S.-a u igru protiv Juventusa ) primamo nevjerovatno jeftin gol. Igramo protiv, mnogi kažu, najboljeg tima svih vremena, na njihovom stadionu, desetkovani povredama i smognemo snage da izjednačimo i dobijemo rezultat koji nas vodi dalje.
I šta se onda desi ? Sudija svira penal. Što bi Kemica reko "hrabro" ( ovdje koristim priliku da se sudiji sjetim majke. )
- Situacija u "šesnes". O bravurama kod poništenog gol Boatenga ( situacija s Robinhovom "rukom" ) ne želim ni diskutovati. Čovjek se sjetio nakon 5 minuta igre da zaustavi i svira, i to tačno u trenutku kad je Robinho ošutao već prema golu i Boateng prikucao.
Naravno, u razlog izgubljene utakmice mogu i uvrstiti katastrofalne izmjene Allegrija. Seedorf i Boa ni slučajno nisu smjeli izaći, ali... Pato
Imali su milion prilika, sve se redale, mi nismo centra prešli, dva dodavanja sastavili nismo...
Najžalosnije od svega, što ovo nije ni vrh ledenog brijega, kraj mu se, na našu žalost, ne nazire. Laku noć
- ganjeta
#3142 Re: AC Milan
Nije se mogao ovakav Milan boriti i sa sudijom. Zabili na vrijeme i onda penal okreće utakmicu, i nije bilo više povratka. Glupo je na ovakav način ispasti, barcelona bi vjerovatno prošla, ovako bijedno nije bilo potrebno. Ali Milan je uvjek Milan, sviraj dva penala da si rahat-lokum i da se ne srkletiš, kasnije se dodaji i klizi to
.
Zadovoljan nastupom u ligi prvaka, okrenuti se prvenstvu, uzeti tiutlu i sljedeće godine ići korak dalje, ka putevima stare slave.
Grande Milan.
Zadovoljan nastupom u ligi prvaka, okrenuti se prvenstvu, uzeti tiutlu i sljedeće godine ići korak dalje, ka putevima stare slave.
Grande Milan.
-
Zgec Lezda
#3143 Re: AC Milan
Ja necu direktno reci jel ono penal ili nije. Samo cu reci da AKO je ono penal, onda treba da se svira penal u bukvalno pola situacija gdje se izvodi korner ili slobodni udarac.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3144 Re: AC Milan
"The game is not about the man in green. It's a disgrace. I couldn't believe he called a penalty when the ball wasn't in play. It seems like UEFA want a certain two teams in the Champions League final. Now I understand how Mourinho feels every time he comes to Camp Nou" - Ibra
-
Edge
#3147 Re: AC Milan
Kakva krađa, i tako iz godine u godinu... Samo retardi navijaju za barcelonu.
- Jack Be Nimble
#3148 Re: AC Milan
Nije bio penal, ali da je bila kradja
Sportski odigrali u dvije tekme Milan nije nista puno pokazao. Barsa zasluzeno, nema potrebe da se ovo prevrce u Morinovo plakanje kada god izgubi od Barcelone ili kada Bosna zijani protiv Francuza/Portugalaca/bilo koga drugog.
- Charuga
- Globalni moderator
#3149 Re: AC Milan
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijedjanje forumasa”Edge wrote:Kakva krađa, i tako iz godine u godinu... Samo retardi navijaju za barcelonu.
» Edge
7 dana
- ultima_palabra
#3150 Re: AC Milan
Još malo pa ćemo imati Panini albumoridjidji wrote: