Bimmer_ wrote:sema911s wrote:jucer scena sa sa taxi vozilom na malti(gdje nekad bio,., jel barloti tako nesto ) crni golf 3
na krovu sam vidio znak sarajevo taxi sjedam ,.,pita dokle ,.,govorim do bbi,. otvori ciko prozor i sa krova skide znak taxi,. ja se nasmijem kaze mi ima ovdje jedan drot sto ga ne gotiivi i pise mu kazne a da on izbjegne neprijatnost pred musterijom skine znak,. imao je naljepnice sa taxi, neke plastificirane papirice, taximetar, radio stanicu,. sve uredno al na kraju vidim da nema ta tablice i od kuda mu stanica, sve te sa taxi oznake,. kako moze koristit stand ako nije te firme
Sto nisi gledao tablice. Protiv takvih se i borimo. Taj ordinira po gradu non stop. Naljepnice je sam napravio papirne i stavio. To sto imaju stanice nije nikakvo cudo, oduvijek ih imaju samo sto se ne javljaju nego slusaju. Nekad kad se javimo na voznju oni dodju prije nas. Prije dvije sedmice sam se javio na voznju i dolazim na adresu (stalna musterija) kad Paja rent a car (i oni imaju nase stanice) dosao i munta djevojku da sjede kod njega kao ja necu doc svejedno joj je

Licemjerstvo mi je jedna od najgorih, ako ne i najgora ljudska osobina.
Neobrojeno puta su se spominjale nelegalne taksiste iz Udruzenja Sarajevo taksi, i to na njihovim štandovima. Naravno bimmer i
taxo ekipa tada šute.
Sinoć, 21.03.2013 u 18:30 na štandu na Grbavici kod ELPI-ja dvojica sarajevo taksista ćaskaju (jedan legalan, drugi ne), prilazi mušterija, nelegalni ih sjeda u svoje vozilo - sivi pasat karavan bez TA tabli i odveze (slobodno provjeri/te, nazovi centralu ili kolege pa pitaj).
Apelujem na sve posjetioce foruma kada su u mogućnosti da fotografišu štandove sa ilegalnim sarajevotaksistima na njihovim štandovima i da fotografije javno objave ovdje na forumu (sa razvojem tehnologije to je danas veoma jednostavno), kako bismo bimmeru i ekipi začepili usta dok se u potpunosti ne razrješi situacija sa ilegalcima kod svih prevoznika.
Prvo počistite svoje parazite i govancad u avliji pa tek onda i to
možda imate pravo spominjati druge taxi firme. Imate pun klinac ilegalaca u svojim redovima, dio vas je bezobrazan, nekulturan, želi mušteriju opljačkati (doslovno) kako god zna i umije, nema kratkih relacija, pojedine (autobusna, aerodrom) su skuplje nego u Londonu i to u limuzini itd itd itd...
I prestanite nas prcat u mozak, uslovljavati (jer ste vi tu radi nas, a ne obrnuto, a isto vrijedi i za kolege vam iz GRAS-a) a kamo li najavljivati blokadu grada, entiteta i ponašati se kao kauboji.
Naravno, bimmer i kolege neće obratiti pažnju na ovaj post niti će odgovoriti. Odgovaraju samo na one koje idu krmku niz dlaku i ukoliko se treba šprdati sa ostalim taxi prevoznicima.