FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
skupljac_zeljeza

#3126 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skupljac_zeljeza »

ACG wrote: 11/11/2022 23:06
Giancarlo wrote: 11/11/2022 18:50 Odmah strasan start sa ovim Efendicem, valjda covjek dobio dijete i odmah ga Senad mahalac pita za ime, kaze mu ovaj "kod vas uvijek imena" i smije se :lol: :lol: :lol: Samo je jos trebao napraviti onaj pokret rukama dok trazi imena, da scena bude potpuna.
Nisi dobro upratio :mrgreen: :lol: :lol:
Dobar Semir. Hoćete koaliciju, idemo raditi. Nećete, nema koalicije.
Ako nema spremnosti da se riješi pitanje Bloka 7, neće biti ni koalicije! Ne smijemo baciti 250 miliona KM! To bi bio blok koji troši manje uglja, a pravi puno energije. Cesta Tuzla-Sarajevo je loša! To se mora u naredne četiri godine promijeniti! Krajina je potpuno zaboravljena, komunikacija između Krajine i Sarajeva je užasna. Sve su to projekti koje treba početi i završiti! Da su htjeli i smjeli da to završe, završili bi! Uvozimo hranu, a ljudima ne osiguravamo otkup!
Haris.ba

#3127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

HelaS wrote: 11/11/2022 23:45
Haris.ba wrote: 11/11/2022 18:01

Email se moze koristiti bez problema.

Prijem podnesaka se moze obavljati bez problema na ulazu. Fakticki, neko sa ulice moze doci i podnijeti prazan list papira, to se uzme, protokolise i eto.
Može kod skorojevića. U državnoj firmi prijem dokumenata uređen je drugačije.
Prijem je uredjen upravo kako sam ti rekao. Nema potrebe od prijema podnesaka praviti nauku.
Ambula

#3128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Ambula »

Giancarlo wrote: 11/11/2022 23:51
ACG wrote: 11/11/2022 23:06
Nisi dobro upratio :mrgreen: :lol: :lol:

Vidi fakat nisam :D Zapravo sam sigurno vidio, ali dok sam post napisao par minuta poslije, vec sam zaboravio :-D
HAHAHAHAHAHHAHA, znaci suzu sam pustio. Kakva blentovina je Senad, iritantan mi je u zadnje vrijeme ali ovdje sam se upiso od smijeha
HelaS

#3129 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Haris.ba wrote: 11/11/2022 18:01 Prijem podnesaka se moze obavljati bez problema na ulazu. Fakticki, neko sa ulice moze doci i podnijeti prazan list papira, to se uzme, protokolise i eto.
HelaS wrote: 11/11/2022 23:45 Može kod skorojevića. U državnoj firmi prijem dokumenata uređen je drugačije.
Haris.ba wrote: 12/11/2022 08:30 Prijem je uredjen upravo kako sam ti rekao. Nema potrebe od prijema podnesaka praviti nauku.
Prijem podnesaka uređen je zakonom - Pravilnicima. Čak svaka institucija mora imati interne akte kojim uređuje ovu oblast. Nije nauka, normirano je...
Za pisarnicu treba odrediti prostoriju koja se, po pravilu, nalazi blizu ulaza u zgradu, odnosno na mjestu koje je pristupačno za dolazak stranaka, a da se ne ometa rad zaposlenih u instituciji i drugih institucija.
Za prijem stranaka, po pravilu, određuje se odgovarajuća prostorija u vidu prijemne kancelarije u kojoj bi se davala potrebna obavještenja i upute stranci u vezi njenih zahtjeva za ostvarivanje prava i izvršavanje obaveza.
Napisao sam, "da - kod skorojevića", kod kojih je bitniji pragmatizam od pravila i propisa. Ovakva mantra provlači se još od '92. i dalje, nakon raspada prethodne države, kada je i stručni kadar mnogih državnih organa i institucija "nestao", i kada su laici preuzeli takve poslove, bez znanja i iskustva, struke, pa su improvizacijom donosili svoja pravila. "Bitno je da prođe..." je bilo pravilo, koje je takvo, evo, ostalo i danas :(
Haris.ba

#3130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

HelaS wrote: 12/11/2022 10:41
Haris.ba wrote: 11/11/2022 18:01 Prijem podnesaka se moze obavljati bez problema na ulazu. Fakticki, neko sa ulice moze doci i podnijeti prazan list papira, to se uzme, protokolise i eto.
HelaS wrote: 11/11/2022 23:45 Može kod skorojevića. U državnoj firmi prijem dokumenata uređen je drugačije.
Haris.ba wrote: 12/11/2022 08:30 Prijem je uredjen upravo kako sam ti rekao. Nema potrebe od prijema podnesaka praviti nauku.
Prijem podnesaka uređen je zakonom - Pravilnicima. Čak svaka institucija mora imati interne akte kojim uređuje ovu oblast. Nije nauka, normirano je...
Za pisarnicu treba odrediti prostoriju koja se, po pravilu, nalazi blizu ulaza u zgradu, odnosno na mjestu koje je pristupačno za dolazak stranaka, a da se ne ometa rad zaposlenih u instituciji i drugih institucija.
Za prijem stranaka, po pravilu, određuje se odgovarajuća prostorija u vidu prijemne kancelarije u kojoj bi se davala potrebna obavještenja i upute stranci u vezi njenih zahtjeva za ostvarivanje prava i izvršavanje obaveza.
Napisao sam, "da - kod skorojevića", kod kojih je bitniji pragmatizam od pravila i propisa. Ovakva mantra provlači se još od '92. i dalje, nakon raspada prethodne države, kada je i stručni kadar mnogih državnih organa i institucija "nestao", i kada su laici preuzeli takve poslove, bez znanja i iskustva, struke, pa su improvizacijom donosili svoja pravila. "Bitno je da prođe..." je bilo pravilo, koje je takvo, evo, ostalo i danas :(
Znanje kosta. Pisarnica, prijemna kancelarija i prijem podnesaka su tri razlicite stvari.

Ali, forum je dzaba. Svako moze pisati sta hoce.
HelaS

#3131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Haris.ba wrote: 12/11/2022 10:44
HelaS wrote: 12/11/2022 10:41

Znanje kosta. Pisarnica, prijemna kancelarija i prijem podnesaka su tri razlicite stvari.

Pisarnica, prijemna kancelarija i prijem podnesaka i niz drugih pojmova, svi zajedno, uređeni su pravilnicima, jedinstveni su takvi, uokvireni normama.

Nije sramota ne znati, niko nije savršen, ali lupetanje po principu "poklopac lonca", i želja za pametovanjem, to je sramota
Haris.ba

#3132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

HelaS wrote: 12/11/2022 10:48 Nije sramota ne znati, niko nije savršen, ali lupetanje po principu "poklopac lonca", i želja za pametovanjem, to je sramota
Slazem se. Lijepo i tacno si sebe opisao. Bolje nego sto bih ja, priznajem ti.
n+1

#3133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by n+1 »

Zašto se ne priča o tome kako ga je Stanivuković na kraju intervjua nokautirao? :D
mirota

#3134 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirota »

n+1 wrote: 12/11/2022 12:09 Zašto se ne priča o tome kako ga je Stanivuković na kraju intervjua nokautirao? :D
i to vise puta
Blek Stena

#3135 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Blek Stena »

n+1 wrote: 12/11/2022 12:09 Zašto se ne priča o tome kako ga je Stanivuković na kraju intervjua nokautirao? :D
Lakse se pravit lud :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Sta je uradio?
Blek Stena

#3137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Blek Stena »

Lakse je da pogledas druze
n+1

#3138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by n+1 »

_BataZiv_0809 wrote: 12/11/2022 12:13
Sta je uradio?
Pogledaj, nerealno ga je iscipelario.

Senad je 50 minuta forsirao fix priču da se ovaj guzi (vjerovatno s Ivanom Begićem) i da Dodik ima snimke. Draško negira 68 puta. Dok mu nije pukao film. :lol: A onda je napravio masakr nad Senadom.
last mohicans

#3139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

Ovaj mali je opasniji od Dodika, perfidna i namazana lažovčina. Pederčić, eno mu i Trivćka spočitava to i odgovara na ovo gostovanje. Koji je šupčić ispao, opozicija mu dala podršku, a ono Trivićku sabotirao. Poklali se dabogda..
n+1

#3140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by n+1 »

last mohicans wrote: 12/11/2022 12:28 Ovaj mali je opasniji od Dodika, perfidna i namazana lažovčina. Pederčić, eno mu i Trivćka spočitava to i odgovara na ovo gostovanje. Koji je šupčić ispao, opozicija mu dala podršku, a ono Trivićku sabotirao. Poklali se dabogda..
Šta kaže Trivić?
seksi_ideje

#3141 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by seksi_ideje »

last mohicans wrote: 12/11/2022 12:28 Ovaj mali je opasniji od Dodika, perfidna i namazana lažovčina. Pederčić, eno mu i Trivćka spočitava to i odgovara na ovo gostovanje. Koji je šupčić ispao, opozicija mu dala podršku, a ono Trivićku sabotirao. Poklali se dabogda..
Zar je valjda sada problem ako je gay? Trivicka bi se trebala brinuti o svojim privatnim stvarima.
last mohicans

#3142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

n+1 wrote: 12/11/2022 12:29
Šta kaže Trivić?
Evo imaš na klixu reakciju.
last mohicans

#3143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

seksi_ideje wrote: 12/11/2022 12:34
Zar je valjda sada problem ako je gay? Trivicka bi se trebala brinuti o svojim privatnim stvarima.
Ma zaboli me je li ili nije, ali mali je itekako opasan, namazan i strašan manipulator.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

n+1 wrote: 12/11/2022 12:17
_BataZiv_0809 wrote: 12/11/2022 12:13

Sta je uradio?

Senad je 50 minuta forsirao fix priču da se ovaj guzi (vjerovatno s Ivanom Begićem) i da Dodik ima snimke. Draško negira 68 puta. Dok mu nije pukao film. :lol: A onda je napravio masakr nad Senadom.
Oko 50-te minute? Mrsko mi gledat Draska od pocetka.
last mohicans

#3145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

_BataZiv_0809 wrote: 12/11/2022 12:40

Dovoljno je kraj pogledati, evo upravo je išla repriza. Prekide Senči "przenje" kad se nudio mladi četo.
n+1

#3146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by n+1 »

Da, tako nešto. Obrati pažnju koliko se Senad iznervirao. Kaže u jednom trenutku: "nemoj me maltretirati". :D
mirota

#3147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirota »

last mohicans wrote: 12/11/2022 12:42

Dovoljno je kraj pogledati, evo upravo je išla repriza. Prekide Senči "przenje" kad se nudio mladi četo.
a Cheto sto ??? sto se krsti i kaze BiH i RS ???? sto voli RS,....
last mohicans

#3148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

mirota wrote: 12/11/2022 12:46
last mohicans wrote: 12/11/2022 12:42

a Cheto sto ??? sto se krsti i kaze BiH i RS ???? sto voli RS,....
Ma eto kosmopolita, građanin, voli BiH. Neka voli genocidnu tvorevinu koja je nastala na genocidu, pljački, silovanju Bošnjakinja i protjerivanju.
last mohicans

#3149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

Žestoka rasprava Hadžifejzovića i Stanivukovića: Ima li Dodik tvoj eksplicitni snimak
Zanimljiv dio gostovanja bio je kada je Hadžifejzović pitao Stanivukovića "Pogađa li te kada ti kažu da si Dodikov čovjek?!"
A. Č.
prije 2 sata
3
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković gostovao je u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejovićem.

U gostovanju na Face TV Stanivuković je poručio da ima snage da bude na čelu PDP-a, kao i da Jelena Trivić radi odličan posao

- Napravila je sjajan rezultat. Na raskrsnici smo da vidimo ko je bolji od nas dvoje da preuzme stranku - rekao je stanivuković.

Zanimljiv dio gostovanja bio je kada je Hadžifejzović pitao Stanivukovića "Pogađa li te kada ti kažu da si Dodikov čovjek?!"

Stanivuković: "Ničiji sam!"

Hadžifejzović: "Je li te ucijenio Dodik?"

Stanivuković: "Za šta da me ucijeni? Sloboda nema cijenu! Pošten sam i čist ko suza, slobodan kao leptir i autonoman! Vasković laže da me je Dodik ucijenio!"

Hadžifejzović: "Je li te neko iz Dodikovog sistema ucijenio fotografijama ili snimcima?"

Stanivuković: "Lažu da sam ucijenjen! Govore i o Vukanu i Jeleni svašta! Rekli su da imaju snimak i o Jeleni!"

Hadžifejzović: "Hoćeš se ženiti?!"

Vukanović: "Ženit ću se kad ja odlučim!"

Hadžifejzović: "Hoćeš li slušati ženu kao Jelenu?"

Stanivuković: "Vidjet ćemo! Ne mora značiti da ću biti vječno poslušan!"

Hadžifejzović: "Šta misliš o Dodiku?"

Stanivuković: "Iskorištava sistem! Povećao je svoj kriminal! Dodik je kriminalac!"

Hadžifejzović: "Je li tebe i Dodika neko pomirio, smirio, umirio?"

Stanivuković: "Ubio me nije niko! Nisam se pomirio s Dodikom! Niko me nije pomirio s Dodikom! Pitajte Dodika ko će formirati vlast! Recite RS!"

Hadžifejzović: "Reci Republika Kosovo!"

Stanivuković: "Kosovo – srce Srbije! Za mene nije BiH nego Bosna i Hercegovina! Svaki put kad vi kažete RS, meni je Sarajevo sve dalje."

Hadžifejzović: "Ne poštujem nijedan entitet i kanton, ali sam legalista! Dok god postoje entiteti, u ovoj zemlji će biti problem!"

Stanivuković: "Dok god vi negirate RS, u ovoj zemlji će biti problem!"

Hadžifejzović: "Šta je Vama problem reći Republika Kosovo?!"

Stanivuković: "Kosovo je sastavni dio Srbije!"

Hadžifejzović: "A RS je sastavni dio čega? BiH?"

Stanivuković: "Vi niste čovjek ove države, jer ne poštujete RS!"

Hadžifejzović: "Da imam namjeru, Draško, spržio bih te za petnaest sekundi na ucjenama, Dodiku i snimku!"

Stanivuković: "Dodiku ste rekli ubiti, pa mene spržiti!"

Hadžifejzović: "Nisam rekao tu riječ! Spržio bih te novinarski, pitanjima! Postoji li snimak? Ima li Dodik snimak?"

Stanivuković: "Snimak ne postoji, RS postoji!"

Hadžifejzović: "Je li snimak eksplicitan?"

Stanivuković: "Snimak ne postoji!"

Hadžifejzović: "Ko je na snimku?"

Stanivuković: "Vi!"

Hadžifejzović: "Tek bih te tu spržio!"
Hakiz

#3150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Hakiz »

HelaS wrote: 12/11/2022 00:14
mayab wrote: 11/11/2022 12:44 Ima li šta za večeras, ja lično očekujem da će to biti "jahanje" po Sebiji i njenoj zagubljenoj "diplomi :lol: :lol: :lol: :lol:
Medijska je haranga koju Hadžifejzović već mjesecima provodi protiv Sebije i njene diplome. Ovo što on radi kroz svoju TV, zloupotreba je medijskog prostora, jer perfidno huškački navodi gledaoce na zaključak o Sebiji i njenoj diplomi na koji njemu odgovara, a to je njena apsolutna negativnost, i kao osobe i kao akademskog prevaranta, itd. Mislim da ovdje možda i RAK ima posla, da ocjeni i procijeni njegovu pristrasnost i neprofesionalno novinarstvo.

Ako je Sebija Izetbegović lažirala svoju diplomu, obaveza je nadležnog tužilaštva da ispita navode medija i utvrdi istinu.
Neka provodi.

Dosta je više medija koji svaki dan nešto novo. Neka se jednom neko uhvati jedne stvari i ne pušta je dok ne završi.
Šta su trebali Woodward i Bernstein, napisati samo prvi članak i odustati?
Locked