Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Cookie85

#3126 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Miss Moonlight wrote:
Guadalajara wrote:
Cookie85 wrote:
Zivjeti da te zensko izdrzava, bolje odmah odustani, jer ce ti to biti nabijeno na nos kad tad! ;)
Sto ba ? Meni su one bas gotivne te superiornije 8-) ...Nije valjda da se osjecas kastrirano pored takvih. :(
Ti si nova, moderna generacija
Cookie je ipak malo stariji coek :lol:
Eno sad sam i star :)

Sta sve necu cuti danas od tebe :P
Euphoria

#3127 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Cookie85 wrote:
Miss Moonlight wrote: Ti si nova, moderna generacija
Cookie je ipak malo stariji coek :lol:
Eno sad sam i star :)

Sta sve necu cuti danas od tebe :P
Nisi valjda osjetljiv na godine :lol:
Ispravljam se... Zreliji :D

Vec kontam zasto se niko od ovih sretno ozenjenih forumasa ne oglasi i podijeli svoje iskustvo?
Ima li tema kako ste upoznali svog supruznika? :?
Guadalajara

#3128 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

sherbett wrote:
Guadalajara wrote:
sherbett wrote:Ja bome ne poznajem muskarca kojem imponira uspjesnija zena.
Imponira mu uspjesna ali ne i uspjesnija :mrgreen:

Il se ovo sprdas? :?
Uspjesnija jok...ali imucnija sto bi mi smetala :razz: :mrgreen: :skoljka:
Muska svinjo
:lol:
Cookie85

#3129 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Miss Moonlight wrote:Pa ne samo u tom smislu
Npr pobuni se zena sto je svako vece u kafani s jaranima, on kaze ti si bezobrazna zaradjujrs vise pa bi samnom da sefujes i tako za sve

Nekom muskarcu ce takva zena imponovati i on ce se truditi uz nju biti bolji i uspjesniji, izvlacit ce iz njega najbolje

A neki ce se zbog takve zene propiti i drogirati :lol:
Hajd gledaj ovako

Zena muza finansira, on se trudi da postigne nesto, ali vrijeme ide on ne uspjeva nista, ti stvarno mislis da njoj to nece dopizditi kad tad ? Ja vjerujem da hoce!

Nema nista gore nego kad njegova zena koju voli, promjeni misljenje pa postane jadnik u njenoj glavi. Mozda i to neko voli, svakakvih nas ima.

Drugo: kod mene ne busi para gdje burgija nece, ovo je nidje veze, mada bih volio da je tako :D

EDIT:

Ja volim uspjense zene, veci izazov :D
Guadalajara

#3130 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Cookie85 wrote:
Hajd gledaj ovako

Zena muza finansira, on se trudi da postigne nesto, ali vrijeme ide on ne uspjeva nista, ti stvarno mislis da njoj to nece dopizditi kad tad ? Ja vjerujem da hoce!

Nema nista gore nego kad njegova zena koju voli, promjeni misljenje pa postane jadnik u njenoj glavi. Mozda i to neko voli, svakakvih nas ima.

Drugo: kod mene ne busi para gdje burgija nece, ovo je nidje veze, mada bih volio da je tako :D

EDIT:

A sta mora postici ? :? :-?

Kucu, stan, bolje auto, vikendice ??? Sta ? :?
Euphoria

#3131 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Eno Seka Aleksic, Goca Trzan, Kolinda, Oprah,... Onda Clooneyeva zena Amal je uspjesnija i vise od njeg zaradjuje... Imas primjera hejbet.

Po meni, ako je muskarac ostvaren i zadovoljan svojom karijerom, nece mu smetati ako je zena uspjesnija, posebno ako ne rade u istoj bransi.
Npr. on je kao Guadalajara dobar developer, fino zaradjuje.
Ozeni neku super uspjesnu doktoricu ili sudincu. Sto bi mu smetalo?
Ali ako je on, karikiram, majstor u nekoj privatnoj firmici, a ona doktorica.... Belaj

@Cookie govorimo o tome da zena vise zaradjuje, ne da ga skroz izdrzava.
A za burgiju kazem zbog one nase diskusije o poklonima :thumbup:
Last edited by Euphoria on 23/08/2019 15:02, edited 1 time in total.
Cookie85

#3132 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Guadalajara wrote:
Cookie85 wrote:
Hajd gledaj ovako

EDIT:

Zavisi od njihovog cilja, svako ima drugaciji cilj u zivotu, ali ako je ON bez posla i ONA ga izdrzava, treba jesti, placati racune, oblaciti itd. mislis stvarno da on ne bi trebao takodjer finansijki da je stabilan kao ona ?

Nemam ja nista protiv da zena vise zaradjuje od njega, cak to vidim kao izazov da budem bolji, ali imam problem da zena izdrzava muza. Kraktorocno, inekako, ali dugorocno... uhh
Cookie85

#3133 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Miss Moonlight wrote:Eno Seka Aleksic, Goca Trzan, Kolinda, Oprah,... Onda Clooneyeva zena Amal je uspjesnija i vise od njeg zaradjuje... Imas primjera hejbet

Po meni, ako jemuskarac ostvaren i zadovoljan svojom karijerom, nece mu smetati ako je zena uspjesnija, posebno ako ne rade uistoj bransi
Npr on je kao Guadalajara dobar develiper, fino zaradjuje
Ozeni neku super uspjesnu doktoricu ili sudincu.. Sto bi mu smetalo
Ali ako je on, karikiram majstor u nekoj privatnoj firmici, a ona doktorica.... Belaj

To su pokloni, znak paznje :D

Ocigledno sam pogresno shvatio raspravu, jer sam procitao par postova da pojedini ne bi imali nista protiv da ih zena izdrzava, a ne da zena vise zaradjuje i da je uspjesnija.

Nemam ni ja problem da zena vise zaradjuje od njega, cak bi mi bio izazov da budem bolji, uspjesniji, trudio bih se vise.
Euphoria

#3134 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Eh pa to, ti spadas u prvu kategoriju muskaraca koje sam navela.
Ali imamo i one konzervativne Balkance... Kod nas jos nazalost postoje muskarci koji ne dozvoljavaju supruzi uopste da radi
Guadalajara

#3135 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Cookie85 wrote:
Guadalajara wrote:
Cookie85 wrote:
Hajd gledaj ovako

EDIT:

Zavisi od njihovog cilja, svako ima drugaciji cilj u zivotu, ali ako je ON bez posla i ONA ga izdrzava, treba jesti, placati racune, oblaciti itd. mislis stvarno da on ne bi trebao takodjer finansijki da je stabilan kao ona ?

Nemam ja nista protiv da zena vise zaradjuje od njega, cak to vidim kao izazov da budem bolji, ali imam problem da zena izdrzava muza. Kraktorocno, inekako, ali dugorocno... uhh
Hajde ba ako je zena uhljeb...posao lagan...a para dobra...nema problema...Grehota je ako zena crkava na poslu bila obicni referent/sluzbenik ili direktor...gdje od obaveza i stresa ne moze dijete da vidi vec joj dadilje odgajaju...
Guadalajara

#3136 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Miss Moonlight wrote:Eh pa to, ti spadas u prvu kategoriju muskaraca koje sam navela.
Ali imamo i one konzervativne Balkance... Kod nas jos nazalost postoje muskarci koji ne dozvoljavaju supruzi uopste da radi
Primjer kao sa Selmom Bajrami. :mrgreen:
Euphoria

#3137 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

E ne znam sta je tu bilo kod Selme
Ali znam da ima muskaraca koji prigovaraju zeni sto ne radi, a kada dobije priliku da radi onda se bune i brane
Iz ove price bi iskljucila primjere gdje zenini prihodi nisu veliki, pa se zajednicki, razumno dogovore da je bolje da ona brine o djeci (jer je ekonomicnije i u najboljem interesu djece).
moonca

#3138 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Cookie85 wrote:
Hajd gledaj ovako

EDIT:

Rijetki su oni koji zbilja-nesto postignu- nije sve ni u znanju,podrsci .... pameti... puno stotsta treba da se poklopi.. ali, sa stabilnom vezom ,razumom ..moze svasta.

Ako je ukljucena u planove- zasto bi joj do*** ,uklopiti ce se u nove okolnostii nastaviti zajednicki zivot.
Guadalajara

#3139 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Miss Moonlight wrote:Eno Seka Aleksic, Goca Trzan, Kolinda, Oprah,... Onda Clooneyeva zena Amal je uspjesnija i vise od njeg zaradjuje... Imas primjera hejbet.

Po meni, ako je muskarac ostvaren i zadovoljan svojom karijerom, nece mu smetati ako je zena uspjesnija, posebno ako ne rade u istoj bransi.
Ali ako je on, karikiram, majstor u nekoj privatnoj firmici, a ona doktorica.... Belaj

Ja bih se pojeo kad bi od mene bila uspjesnija u mojoj bransi...bez obzira na finansijski status... :oops: :lol:

Ma evo i da sam majstor, a nisam da ne bude zabune...Opet je i taj zanat dobro placen u BiH i inostranstvu...A imam i nekretnine...tako da nisam nikakva bijeda i sirotinja...Ne svidja se doktorici ili sudinici...slobodno neka ide gdje je bolje...nemam potrebu da zadivljujem nikoga...

To sto neko ima zvanja/titule ne znaci da je materijalno osiguran...A primjetio sam da se ljudi kriju iza njih...doktor...magistar...a nema ih pas za sta ugristi...

Najgori su ovi glumci i glumice...
moonca

#3140 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Ne znam zasto njih uzimati za primjer- oni su mimo svega.... mada -ima par normalnih ali to je ''drugi svijet".
Guadalajara

#3141 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

moonca wrote:
Ne znam zasto njih uzimati za primjer- oni su mimo svega.... mada -ima par normalnih ali to je ''drugi svijet".
:mrgreen: :lol: :lol: :skoljka:
Euphoria

#3142 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Pa evo imas npr doktoricu Dinarevic
Zubarku Bizovic... Koristila sam javne licnosti kako bih vecini priblizila primjer
Cookie85

#3143 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Guadalajara wrote:
Miss Moonlight wrote:Eno Seka Aleksic, Goca Trzan, Kolinda, Oprah,... Onda Clooneyeva zena Amal je uspjesnija i vise od njeg zaradjuje... Imas primjera hejbet.

Ja bih se pojeo kad bi od mene bila uspjesnija u mojoj bransi...bez obzira na finansijski status... :oops: :lol:

Ma evo i da sam majstor, a nisam da ne bude zabune...Opet je i taj zanat dobro placen u BiH i inostranstvu...A imam i nekretnine...tako da nisam nikakva bijeda i sirotinja...Ne svidja se doktorici ili sudinici...slobodno neka ide gdje je bolje...nemam potrebu da zadivljujem nikoga...

To sto neko ima zvanja/titule ne znaci da je materijalno osiguran...A primjetio sam da se ljudi kriju iza njih...doktor...magistar...a nema ih pas za sta ugristi...

Ma titule su samo da dobijes vecu platu :)

Ja kad vidim djevojku/zenu da je dobra u onome sto radi, odmah me zainteresuje :D pogotovo ako je u slicnoj ili istoj bransi :D
Cookie85

#3144 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Miss Moonlight wrote:Eh pa to, ti spadas u prvu kategoriju muskaraca koje sam navela.
Pa razumijem ako imaju malu djecu, ali ako su sami, onda on ne dozvoljava da radi zato sto je nesiguran u sebe ili sumnja u nju!
Guadalajara

#3145 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Cookie85 wrote:

Ja kad vidim djevojku/zenu da je dobra u onome sto radi, odmah me zainteresuje :D pogotovo ako je u slicnoj ili istoj bransi :D
jeste privlacno...ali djaba ako nije rospija... :mrgreen: :lol:
moonca

#3146 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

E, svasta... zar mora znati .....CCCCC ili sebi olaksavas posao...

Zena treba biti zena.. :oops:
Cookie85

#3147 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

Guadalajara wrote:
Cookie85 wrote:

jeste privlacno...ali djaba ako nije rospija... :mrgreen: :lol:
Sto je djaba ako nije rospija?
Guadalajara

#3148 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Cookie85 wrote: Sto je djaba ako nije rospija?
pa ako je dobra u onome sto radi :lol:
Guadalajara

#3149 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

moonca wrote:E, svasta... zar mora znati .....CCCCC ili sebi olaksavas posao... :?:

Zena treba biti zena.. :oops:
aaaaa...ahhha :oops:
biggrin

#3150 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by biggrin »

Miss Moonlight wrote:
Vec kontam zasto se niko od ovih sretno ozenjenih forumasa ne oglasi i podijeli svoje iskustvo?
Ima li tema kako ste upoznali svog supruznika? :?
zenu vrijednu braka naci ce te tako sto ce vas sa istom upoznati najbolja drugarica bivse djevojke...eto, zadovoljna?
Post Reply