- NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post Reply
HAVANA

#3126 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by HAVANA »

Treba piu piu poslat pp.Ha ja.Jebo vise krize,narod voli veselo.
apsidejzi

#3127 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by apsidejzi »

muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:
Dozer wrote:- je taj rat posluzio Evropi i MZ generalno da ociste svoja skladista od ko zna kakvog smeca koje je nama slano kao "humanitarna pomoc", a blagodeti svega toga tek danas osjetimo kroz epidemije raka, mozdanih udara i infarkta (zapitajte se kada ste zadnji put culi da je neko umro od starosti, prirodnom smrcu...).
Daj ba jarane,

https://digital.avaz.ba/smrtovnica/saja-redzic/13797

Eto, u 94 godini.

Ili je i nju ikar ubio?

Suplja ti je capri...
ta je jedna od 100

ko dobaci do 7 banki hadžija je
Pa jest hadzija uzmemo li u obzir kako niko ne ulaze u sebe, kako se nezdravo hrani sa masnom i preslatkom hranom. Kako nam je osnova prehrane industrijski karbohidrat. Nisu u pitanju nikakve IKAR konzerve od rata. Sad se neispravno hranimo i malo treniramo. Kad si vidio nekog da trci po ulici? Koji je prosjek godina u teretani? Sta se nalazi u kesi prosjecnog gradjanina kada izadje iz prodavnice?

Kaze, jesam jeftino prosao... I umre u 60toj. Jest, pravo jeftino.
Alfons Kauders

#3128 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

pustopoljina wrote:
Alfons Kauders wrote:
I ja bi zivio 100 godina da mi je jedina briga u zivotu kako spariti cipele s tasnom, te naci debila koji ce mi kupiti navedene cipele i tasnu. :D
U sta se ovaj forum pretvorio...
pises nevidjene gluposti, sad treba zensko napisati da zaboravite kruh kupiti, za sobom mrve pocistiti, ne znate gdje su vam carape, ali brljavite svjetsku politiku sve u sesnaest?
Na temi o miloradu zadnje cetiri stranice jedna jedina informacija, sve ostalo onanisanje sikirljivih prepametnih muskaraca.
svaka tema ima jedan konkretan post na svakih 5 stranica.
bolje da brinete kako carape da sparite.
Kruh ne kupujem, mrve za mnom cisti konobar, carape su mi u ladici ili prljavom vesu.

Hoces brojno stanje mojih strateskih zaliha carapa u tri stana i tri ladice u navedenim stanovima? Postrojene i organizovane ko Waffen SS...

Sta hoces da ti skuham? Recimo kruh? Moze pivski, moze crna pogacha s jechmom i heljdom, moze foccaccia, ili da se malo kurcim biskvitima i tortama? :)

E sad se moremo vratit na temu.
Alfons Kauders

#3129 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

HAVANA wrote::lol: Sali se alfons bona.Pratim i ja.
Ne salim se. S ovim se ne sali.

Eto vidis sta hanume misle o nama, da ne znamo carape oprat i zakuhat bezkvasnu pogachu?

Pa do kad vise s tim zenskim potcjenjivanjem i tiranijom?
Gojeni H

#3130 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Gojeni H »

HAVANA wrote:Ja sam primjetio da najvise umiru privatnici i streberi.Oni rsuzi svi zivi,piju,drogiraju se.Sve su nas lagali.Treba se porocima odat.Sporije sagoris od jetre nego od stresa. :D A onda se i zena zadevera kako da te promijeni i spasi,zaboravi skroz na cipele i tasne... :oops:
:lol:

Kazu ovi sto piju ubijaju nake baje u crijevima. :D
Gojeni H

#3131 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Gojeni H »

Alfons Kauders wrote:Samo istinu zborim!

A vi udati papuchari nijedne! :D
Ja priznajem da slusam ... zato nemam nikakvih problema.
Alfons Kauders

#3132 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

Gojeni H wrote:
Alfons Kauders wrote:Samo istinu zborim!

A vi udati papuchari nijedne! :D
Ja priznajem da slusam ... zato nemam nikakvih problema.
Cijenim tvoju iskrenost. :)
Gojeni H

#3133 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Gojeni H »

daddy-kool wrote:
'Ta ćeš ti s tim brojevima? Ekspertu. :D :D

Bolje daj kakvu anekdotu, de ti nama reci za nekog koga znaš kod je umro i koliko je imao godina. Ha?

Malo ozbiljno, u skladu sa standardom, stepenom razvijenosti društva i zdravstvenim sistemom nam je i očekivani životni vijek.
Ozbiljno ... ovo preko 77 godina je prijatno iznenadjenje.

A s druge strane ... Bolje krkat masnu jagnjetinu a krivit' IKAR i osiromaseni uranijum, barem ces se bolje osjecat' ... ono "nije do mene vec do mrske MZ". Bolje da mama pere gace do 40-e, vrhunac fizicke aktivnosti - setnja od auta do kladionice.

A zene su nepobjedive kao i uvijek. Najduze zive u onom metezu od Hong KOnga.
Cak i u onim tzv. Plavim lagunama (Sardinija, Okinava, kalifornijski subotari, itd.) gdje imaju najvise stogodisnjaka, zene su opet nadhebale muskarce.
Ako muskarac zivi stoju, ona mora makar 103. :D
sha_ba

#3134 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sha_ba »

mO k3 wrote:pratim .... :mrgreen:
+1 :mrgreen:
Alfons Kauders

#3135 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

Gojeni H wrote:
daddy-kool wrote:

Bolje daj kakvu anekdotu, de ti nama reci za nekog koga znaš kod je umro i koliko je imao godina. Ha?

Malo ozbiljno, u skladu sa standardom, stepenom razvijenosti društva i zdravstvenim sistemom nam je i očekivani životni vijek.

A s druge strane ... Bolje krkat masnu jagnjetinu a krivit' IKAR i osiromaseni uranijum, barem ces se bolje osjecat' ... ono "nije do mene vec do mrske MZ". Bolje da mama pere gace do 40-e, vrhunac fizicke aktivnosti - setnja od auta do kladionice.

Cak i u onim tzv. Plavim lagunama (Sardinija, Okinava, kalifornijski subotari, itd.) gdje imaju najvise stogodisnjaka, zene su opet nadhebale muskarce.
Pa ja - mi zderemo masno i nezdravo, a zene nam piju krv...

Dakle, mi sve isfiltriramo i prvi riknemo. Jos nam bude drago sto umiremo, jer na ahiretu nema ko da nam sere za carape...

I fakat mi nije jasno kako se uvijek vrate na jebeni vesh? Bukvalno najlaksi kucni posao ikad - ubacis u masinu, izvadis poslije dva sata, bacis da se susi, sutradan pokupis, savijes i slozis u ormar... Doslovno 15 minuta posla svaki drugi dan, i doslovno vise vremena provedem na WC solji nego na pranju vesa... Draze mi je oprat dvije masine vesha nego sudje nakon dorucka. Ne skvasim ni ruke, pa ustedim na onoj crvenoj Garnier hidratantnoj kremi...

Jebem ti zivot, u ratu na ruke prao carape na minusu, i sad mi treba nako zensko srat da ih ne znam oprat u masini koja se vrti na 1200rpm i ima jaci procesor i naprednije senzore od Apolla 11?

I onda ibrete kada im se kaze da su mahnite i nestabilne? :roll:
HAVANA

#3136 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by HAVANA »

Eeee,a valja ispeglat.
KENJAC

#3137 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by KENJAC »

Sa_u_srcu wrote:
KENJAC wrote:584 000 Eura ! Toliko je nedavno dobila porodica Italijanskog vojnika cija je smrt nastupila kao direktna posljedica djelovanja osiromasenog uranijama, za vrijeme njegove misije u Bosni. Ta cnije radi se o Hadzicima kod Sarajeva. Sumnja se da da je iz kontigenta Italijanskih trupa ( ne navodi se koliko su brojale vojnika) 333 vojnika umrla od istih posljedica.
E , sad ne znam, mozda na Bosance ne djeluje......

Istina, gledao sam tu emisiju, umrlo ih je bruku, ali zbog nesposobnosti ministarstva odbrane Italije, Nato je izdao saopstenje svim zemljama gdje je gadjao i da postoji mogucnost radijacije...sve ostale formacije odnosno vojske su imali zastite kada su dolazile u sumljiva podrucja, samo su talijani svoje poslali nezasticene, tuzbeni zahtjevi se odnose na talijansku vladu i ministarstvo odbrane i dobijaju ove sporove porodice umrlih.
....a oni sto zive na tim podrucjima ? Ne moras ni zivjet tamo. Dovoljno da pojedes salate sa tog podrucja !
Alfons Kauders

#3138 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

HAVANA wrote:Eeee,a valja ispeglat.
Valja kurac moj. Nisam pingvin da nosim frak i leptir masnu. :)

Duks ko duks, jebat ga, bacim ga na radijator i dobar je... Vijetnamka se ne pegla...

Tako da peglu i ne posjedujem.

To vi udati deverajte... Potpisali ste pri punoj moralnoj i krivicnoj odgovornosti :izet:
pemanapemani

#3139 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by pemanapemani »

Ovdje se baš tabire sve moguće krize u Bosni :D .

Od manjeg entiteta, preko kljukuše i čarapa u ćošku.
spreca

#3140 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:

Duks ko duks, jebat ga, bacim ga na radijator i dobar je... Vijetnamka se ne pegla...

To vi udati deverajte... Potpisali ste pri punoj moralnoj i krivicnoj odgovornosti :izet:
njih je vlaga zajebala.....klizilo i omaklo im se :mrgreen:
Alfons Kauders

#3141 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:

njih je vlaga zajebala.....klizilo i omaklo im se :mrgreen:
Ha ja. Kome se omaklo - taj neka pegla i kupuje cipele.

Neka nas ne uvlace u te svoje probleme, koalicione odnose ili koji vec kurac. To su privatne stvari. :)
Alfons Kauders

#3142 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

pemanapemani wrote:Ovdje se baš tabire sve moguće krize u Bosni :D .

Hoce to kad mi neko pocne prigovarati za charape i vesh na sabahu. :)
madner

#3143 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by madner »

Alfons Kauders wrote:
Gojeni H wrote:
daddy-kool wrote:

Dakle, mi sve isfiltriramo i prvi riknemo. Jos nam bude drago sto umiremo, jer na ahiretu nema ko da nam sere za carape...

I fakat mi nije jasno kako se uvijek vrate na jebeni vesh? Bukvalno najlaksi kucni posao ikad - ubacis u masinu, izvadis poslije dva sata, bacis da se susi, sutradan pokupis, savijes i slozis u ormar... Doslovno 15 minuta posla svaki drugi dan, i doslovno vise vremena provedem na WC solji nego na pranju vesa... Draze mi je oprat dvije masine vesha nego sudje nakon dorucka. Ne skvasim ni ruke, pa ustedim na onoj crvenoj Garnier hidratantnoj kremi...

Jebem ti zivot, u ratu na ruke prao carape na minusu, i sad mi treba nako zensko srat da ih ne znam oprat u masini koja se vrti na 1200rpm i ima jaci procesor i naprednije senzore od Apolla 11?

Nes se tako ozeniti :D
Alfons Kauders

#3144 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:
Alfons Kauders wrote:

Nes se tako ozeniti :D
Zar izgleda kao da se trudim? :D
madner

#3145 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by madner »

Kao i Dodo sa referendumom, bi ako bi uslovi bili optimalni a ne bi bilo sanse za krvav nos. :D
prog321

#3146 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by prog321 »

Sve je to povezano. :-D
Alfons Kauders

#3147 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Kao i Dodo sa referendumom, bi ako bi uslovi bili optimalni a ne bi bilo sanse za krvav nos. :D
Dodo danas vjerovatno zali sto se upustio u politiku. Do njega znachi.

Ja jedino zalim sto nisam peder, a to nije do mene. :D
statixx

#3148 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by statixx »

Samo nek ne pegla, lako cemo za ostalo... :D
daddy-kool

#3149 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by daddy-kool »

Evo veterana. :D
daddy-kool

#3150 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by daddy-kool »

:thumbup:

Dok smo pri šutu, da sve odradimo. :D
Post Reply