Na ulazu u fakultet će se skidati gaće i pregledati da nemaš tetovažu ili pirsing.Bloo wrote:
Tetovaže?
![]()
Kako namjeravaju odrasloj osobi zabraniti da se tetovira ili joj uskratiti ulazak na fakultet i prisustvovanje predavanju, a po tom osnovu?
Zahiragić opet jaše
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3126 Re: Zahiragić opet jaše
- Bloo
- Globalna šefica
#3127 Re: Zahiragić opet jaše
TReba na penisu istetovirati: COKI MI GA HARETomahawk11 wrote:Na ulazu u fakultet će se skidati gaće i pregledati da nemaš tetovažu ili pirsing.Bloo wrote:
Tetovaže?
![]()
Kako namjeravaju odrasloj osobi zabraniti da se tetovira ili joj uskratiti ulazak na fakultet i prisustvovanje predavanju, a po tom osnovu?
- irac300
#3128 Re: Zahiragić opet jaše
Slabo ko je i dosad išao na fakultet u bermudama, dopičnjacima, papučama... Al' pazi hajvana, ne smiješ nositi namjerno rasparnu odjeću, majice kratkih rukava (u julu, avgustu), tetovažu... 'ebem li ti sve ludo SDA-ovsko, gori su oni koji budu pristali na ovo.
- ultima_palabra
#3129 Re: Zahiragić opet jaše
Ne kratkih rukava, nego bez rukava.irac300 wrote:Slabo ko je i dosad išao na fakultet u bermudama, dopičnjacima, papučama... Al' pazi hajvana, ne smiješ nositi namjerno rasparnu odjeću, majice kratkih rukava (u julu, avgustu), tetovažu... 'ebem li ti sve ludo SDA-ovsko, gori su oni koji budu pristali na ovo.
Ovo za tatoo i piercing jeste glupost.
- vješalica
#3130 Re: Zahiragić opet jaše
Joj kad se sjetim bretelica po Sudu i iznajmljivanja kombinezona sa obliznje pumpe...jadi moji...kakav primitivizam i degradiranjenustanovasheilak wrote:Za trenerke i papuce se slazem sve ostalo je bezveze (r)
Moram priznati da je brudili Zahiragic u pravu kad je u pitanju oblacenje,90% njih ko da je poslo u nocni klub
-
broj dva
#3131 Re: Zahiragić opet jaše
Vjerovatno šakom u glavu..Bloo wrote:Tetovaže?vješalica wrote:https://faktor.ba/vijest/unsa-donosi-ko ... e-302083#2
![]()
- vješalica
#3132 Re: Zahiragić opet jaše
Uvijek je bilo logicno se obratiti sa "Vi" to je i u moje vrijeme (solidno davno) bilokakavdanakneiskustvu wrote:smije li se sad student profesoru obratiti i pozdraviti ga vjerskim pozdravom?
Tako da nema potrebe umetati pricu o vjerskim pozdravima kad se o tome uopce ne prica,nego o ocito izuzetnom nevaspitanju buducih visokoobrazovanik faca
- petunija
#3133 Re: Zahiragić opet jaše
u sljedećem prijedlogu zakona postaće obavezakakavdanakneiskustvu wrote:smije li se sad student profesoru obratiti i pozdraviti ga vjerskim pozdravom?
-
kakavdanakneiskustvu
#3134 Re: Zahiragić opet jaše
vješalica wrote:Uvijek je bilo logicno se obratiti sa "Vi" to je i u moje vrijeme (solidno davno) bilokakavdanakneiskustvu wrote:smije li se sad student profesoru obratiti i pozdraviti ga vjerskim pozdravom?
Tako da nema potrebe umetati pricu o vjerskim pozdravima kad se o tome uopce ne prica,nego o ocito izuzetnom nevaspitanju buducih visokoobrazovanik faca
ne bi me zacudilo da su i o tome razmisljali,o vjerkim pozdravima
- vješalica
#3135 Re: Zahiragić opet jaše
Ma dobro Zahiragic je to....pa yel?Jedno je pozdrav, a obracanje sa "Vi" nije pozdrav
Hahha
Opcenito govorim,sasvim je normalno i pozeljno da se stekne navika oslovljavanja sa "Vi" ne samo na fakultetima nego inace u zivotu pogotovo u ophodjenju sa nepoznatim/starijim oosbama...
Hahha
Opcenito govorim,sasvim je normalno i pozeljno da se stekne navika oslovljavanja sa "Vi" ne samo na fakultetima nego inace u zivotu pogotovo u ophodjenju sa nepoznatim/starijim oosbama...
-
kakavdanakneiskustvu
#3136 Re: Zahiragić opet jaše
slažem se
-
Korisničkoime
#3137 Re: Zahiragić opet jaše
Hahahahahaha moja greska. Izvinjavam se, ima smisla.Bloo wrote:Rasparana*Korisničkoime wrote:Mozel mi neko objasniti sta je namjerno rasparna odjeca, jel sad se ne smije na hlace na peglu obuci teniske ili obrnuto moja naj kombinacija na trenerku cipe.vješalica wrote:https://faktor.ba/vijest/unsa-donosi-ko ... e-302083#2
Ono jest neukusno ali hajd dokazi da je namjerno raspar.
- JThomas
#3139 Re: Zahiragić opet jaše
hare i grand parada su isti sistem vrijednosti, a ne različit, ali eto.
i u moje doba (čuj moje doba
) dolazili su svakakvi, mada ne toliko koliko se to priča. i profesori jesu pojedinačno vraćali i udaljavali ko baš pretjera.
i u moje doba (čuj moje doba
- wewa
#3140 Re: Zahiragić opet jaše
meni fakat nije jasno cemu halabuka...JThomas wrote:hare i grand parada su isti sistem vrijednosti, a ne različit, ali eto.
i u moje doba (čuj moje doba) dolazili su svakakvi, mada ne toliko koliko se to priča. i profesori jesu pojedinačno vraćali i udaljavali ko baš pretjera.
ni u moj vakat, tj oko 2000te, nije bilo poplave loseg ukusa kod studenata i profesora - doduse, FF nije nikad ni bio pista za dotjerivanje, za razliku od Ekonomije i Prava
ne znam, doduse, kako stvari sada stoje ali sam uvjerena da UNSA ima precih problema za rjesavanje od izgleda uposlenika i studenata.
- Bloo
- Globalna šefica
#3141 Re: Zahiragić opet jaše
FF nije više ono što je bio. Uz čupave i nepočešljane, pokrivene, izgubljene i nadobudne studente Komparativne, Orjentalistike, Anglistike i Filozofije, u zadnjih par godina pojavili su se i novi primjerci čiji broj raste. Napucane trebe i brude za nastajanju. 
- wewa
#3142 Re: Zahiragić opet jaše
Bloo wrote:FF nije više ono što je bio. Uz čupave i nepočešljane, pokrivene, izgubljene i nadobudne studente Komparativne, Orjentalistike, Anglistike i Filozofije, u zadnjih par godina pojavili su se i novi primjerci čiji broj raste. Napucane trebe i brude za nastajanju.
pravda za hasisare s FF-a!
- cyprus
#3143 Re: Zahiragić opet jaše
90%vješalica wrote:Joj kad se sjetim bretelica po Sudu i iznajmljivanja kombinezona sa obliznje pumpe...jadi moji...kakav primitivizam i degradiranjenustanovasheilak wrote:Za trenerke i papuce se slazem sve ostalo je bezveze (r)
Moram priznati da je brudili Zahiragic u pravu kad je u pitanju oblacenje,90% njih ko da je poslo u nocni klub
Brat bratu, u vrh glave 2-3%... Ekscesa ima, ali ni približno nije riječ o masovnoj pojavi...
- Bloo
- Globalna šefica
#3144 Re: Zahiragić opet jaše
Long live Bimbo!wewa wrote:Bloo wrote:FF nije više ono što je bio. Uz čupave i nepočešljane, pokrivene, izgubljene i nadobudne studente Komparativne, Orjentalistike, Anglistike i Filozofije, u zadnjih par godina pojavili su se i novi primjerci čiji broj raste. Napucane trebe i brude za nastajanju.![]()
pravda za hasisare s FF-a!
Smrt plaćanju obnove bibliotečkog fonda!
-
addy_sa
#3145 Re: Zahiragić opet jaše
budući zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i Domu naroda Parlamenta FBiH

- Banksy
#3146 Re: Zahiragić opet jaše
... tetovažu i piercing i odjeću s porukama koje vrijeđaju osjećanja drugih.
- arzuhal
#3147 Re: Zahiragić opet jaše
Koliko su para uzeli raji na ovome mogli su izgraditi Aleksandrijsku biblioteku...Bloo wrote: Smrt plaćanju obnove bibliotečkog fonda!
-
hAZNADAR
#3148 Re: Zahiragić opet jaše
A sta ako neko ima tetovirano i Titu i dzamiju?
Vrijedja li nekoga?
Vrijedja li nekoga?
- Bloo
- Globalna šefica
#3149 Re: Zahiragić opet jaše
Iskreno, zao mi je svake marke tokom dodiplomskog studija.arzuhal wrote:Koliko su para uzeli raji na ovome mogli su izgraditi Aleksandrijsku biblioteku...Bloo wrote: Smrt plaćanju obnove bibliotečkog fonda!
Mislim da me se ona gospoda bibliotekarka koja je u sustini besmrtnik, sjeca kao ona, mala tersava do visine saltera koja vec godinama nade za shodno da cinicno primjeti da "neko" odnosno profesor, nije vratio Eagletona ili Baudrillarda.
Vjecna slava i hvala British councilu i njihovoj mini, a opet bogatoj biblioteci.
-
kakavdanakneiskustvu
#3150 Re: Zahiragić opet jaše
hAZNADAR wrote:A sta ako neko ima tetovirano i Titu i dzamiju?
Vrijedja li nekoga?
alija moze,tito ne