Zahiragić opet jaše

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#3126 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Tomahawk11 »

Bloo wrote:
Tetovaže?
:lol:
Kako namjeravaju odrasloj osobi zabraniti da se tetovira ili joj uskratiti ulazak na fakultet i prisustvovanje predavanju, a po tom osnovu?
Na ulazu u fakultet će se skidati gaće i pregledati da nemaš tetovažu ili pirsing.
Bloo
Globalna šefica

#3127 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bloo »

Tomahawk11 wrote:
Bloo wrote:
Tetovaže?
Kako namjeravaju odrasloj osobi zabraniti da se tetovira ili joj uskratiti ulazak na fakultet i prisustvovanje predavanju, a po tom osnovu?
Na ulazu u fakultet će se skidati gaće i pregledati da nemaš tetovažu ili pirsing.
TReba na penisu istetovirati: COKI MI GA HARE :mrgreen: da imaju šta čitati dok pretresaju :D
irac300

#3128 Re: Zahiragić opet jaše

Post by irac300 »

Slabo ko je i dosad išao na fakultet u bermudama, dopičnjacima, papučama... Al' pazi hajvana, ne smiješ nositi namjerno rasparnu odjeću, majice kratkih rukava (u julu, avgustu), tetovažu... 'ebem li ti sve ludo SDA-ovsko, gori su oni koji budu pristali na ovo.
ultima_palabra

#3129 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

irac300 wrote:Slabo ko je i dosad išao na fakultet u bermudama, dopičnjacima, papučama... Al' pazi hajvana, ne smiješ nositi namjerno rasparnu odjeću, majice kratkih rukava (u julu, avgustu), tetovažu... 'ebem li ti sve ludo SDA-ovsko, gori su oni koji budu pristali na ovo.
Ne kratkih rukava, nego bez rukava.

Ovo za tatoo i piercing jeste glupost.
vješalica

#3130 Re: Zahiragić opet jaše

Post by vješalica »

sheilak wrote:Za trenerke i papuce se slazem sve ostalo je bezveze (r)
Joj kad se sjetim bretelica po Sudu i iznajmljivanja kombinezona sa obliznje pumpe...jadi moji...kakav primitivizam i degradiranjenustanova
Moram priznati da je brudili Zahiragic u pravu kad je u pitanju oblacenje,90% njih ko da je poslo u nocni klub
broj dva

#3131 Re: Zahiragić opet jaše

Post by broj dva »

Bloo wrote:
Tetovaže?
Vjerovatno šakom u glavu..
vješalica

#3132 Re: Zahiragić opet jaše

Post by vješalica »

kakavdanakneiskustvu wrote:smije li se sad student profesoru obratiti i pozdraviti ga vjerskim pozdravom?
Uvijek je bilo logicno se obratiti sa "Vi" to je i u moje vrijeme (solidno davno) bilo
Tako da nema potrebe umetati pricu o vjerskim pozdravima kad se o tome uopce ne prica,nego o ocito izuzetnom nevaspitanju buducih visokoobrazovanik faca
petunija

#3133 Re: Zahiragić opet jaše

Post by petunija »

kakavdanakneiskustvu wrote:smije li se sad student profesoru obratiti i pozdraviti ga vjerskim pozdravom?
u sljedećem prijedlogu zakona postaće obaveza :D
kakavdanakneiskustvu

#3134 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

vješalica wrote:
Uvijek je bilo logicno se obratiti sa "Vi" to je i u moje vrijeme (solidno davno) bilo
Tako da nema potrebe umetati pricu o vjerskim pozdravima kad se o tome uopce ne prica,nego o ocito izuzetnom nevaspitanju buducih visokoobrazovanik faca

ne bi me zacudilo da su i o tome razmisljali,o vjerkim pozdravima
vješalica

#3135 Re: Zahiragić opet jaše

Post by vješalica »

Ma dobro Zahiragic je to....pa yel?Jedno je pozdrav, a obracanje sa "Vi" nije pozdrav
Hahha
Opcenito govorim,sasvim je normalno i pozeljno da se stekne navika oslovljavanja sa "Vi" ne samo na fakultetima nego inace u zivotu pogotovo u ophodjenju sa nepoznatim/starijim oosbama...
kakavdanakneiskustvu

#3136 Re: Zahiragić opet jaše

slažem se
Korisničkoime

#3137 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Korisničkoime »

Bloo wrote:
Korisničkoime wrote:
Mozel mi neko objasniti sta je namjerno rasparna odjeca, jel sad se ne smije na hlace na peglu obuci teniske ili obrnuto moja naj kombinacija na trenerku cipe.
Ono jest neukusno ali hajd dokazi da je namjerno raspar.
Rasparana*
Hahahahahaha moja greska. Izvinjavam se, ima smisla.
saqibb

#3138 Re: Zahiragić opet jaše

Post by saqibb »

Hare je CAR
JThomas

#3139 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JThomas »

hare i grand parada su isti sistem vrijednosti, a ne različit, ali eto.

i u moje doba (čuj moje doba :mrgreen: ) dolazili su svakakvi, mada ne toliko koliko se to priča. i profesori jesu pojedinačno vraćali i udaljavali ko baš pretjera.
wewa

#3140 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

JThomas wrote:hare i grand parada su isti sistem vrijednosti, a ne različit, ali eto.

i u moje doba (čuj moje doba :mrgreen: ) dolazili su svakakvi, mada ne toliko koliko se to priča. i profesori jesu pojedinačno vraćali i udaljavali ko baš pretjera.
meni fakat nije jasno cemu halabuka...
ni u moj vakat, tj oko 2000te, nije bilo poplave loseg ukusa kod studenata i profesora - doduse, FF nije nikad ni bio pista za dotjerivanje, za razliku od Ekonomije i Prava :mrgreen:

ne znam, doduse, kako stvari sada stoje ali sam uvjerena da UNSA ima precih problema za rjesavanje od izgleda uposlenika i studenata.
Bloo
Globalna šefica

#3141 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bloo »

FF nije više ono što je bio. Uz čupave i nepočešljane, pokrivene, izgubljene i nadobudne studente Komparativne, Orjentalistike, Anglistike i Filozofije, u zadnjih par godina pojavili su se i novi primjerci čiji broj raste. Napucane trebe i brude za nastajanju. :mrgreen:
wewa

#3142 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

Bloo wrote:FF nije više ono što je bio. Uz čupave i nepočešljane, pokrivene, izgubljene i nadobudne studente Komparativne, Orjentalistike, Anglistike i Filozofije, u zadnjih par godina pojavili su se i novi primjerci čiji broj raste. Napucane trebe i brude za nastajanju. :mrgreen:
:cry:

pravda za hasisare s FF-a!
cyprus

#3143 Re: Zahiragić opet jaše

Post by cyprus »

vješalica wrote:
sheilak wrote:Za trenerke i papuce se slazem sve ostalo je bezveze (r)
Joj kad se sjetim bretelica po Sudu i iznajmljivanja kombinezona sa obliznje pumpe...jadi moji...kakav primitivizam i degradiranjenustanova
Moram priznati da je brudili Zahiragic u pravu kad je u pitanju oblacenje,90% njih ko da je poslo u nocni klub
90% :-)

Brat bratu, u vrh glave 2-3%... Ekscesa ima, ali ni približno nije riječ o masovnoj pojavi...
Bloo
Globalna šefica

#3144 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bloo »

wewa wrote:
Bloo wrote:FF nije više ono što je bio. Uz čupave i nepočešljane, pokrivene, izgubljene i nadobudne studente Komparativne, Orjentalistike, Anglistike i Filozofije, u zadnjih par godina pojavili su se i novi primjerci čiji broj raste. Napucane trebe i brude za nastajanju. :mrgreen:
:cry:

pravda za hasisare s FF-a!
Long live Bimbo! :mrgreen:
Smrt plaćanju obnove bibliotečkog fonda!
addy_sa

#3145 Re: Zahiragić opet jaše

Post by addy_sa »

budući zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i Domu naroda Parlamenta FBiH :-D :-D
Banksy

#3146 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

... tetovažu i piercing i odjeću s porukama koje vrijeđaju osjećanja drugih.
:-)
arzuhal

#3147 Re: Zahiragić opet jaše

Post by arzuhal »

Bloo wrote: Smrt plaćanju obnove bibliotečkog fonda!
Koliko su para uzeli raji na ovome mogli su izgraditi Aleksandrijsku biblioteku...
hAZNADAR

#3148 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hAZNADAR »

A sta ako neko ima tetovirano i Titu i dzamiju?

Vrijedja li nekoga?
Bloo
Globalna šefica

#3149 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bloo »

arzuhal wrote:
Bloo wrote: Smrt plaćanju obnove bibliotečkog fonda!
Koliko su para uzeli raji na ovome mogli su izgraditi Aleksandrijsku biblioteku...
Iskreno, zao mi je svake marke tokom dodiplomskog studija. :)
Mislim da me se ona gospoda bibliotekarka koja je u sustini besmrtnik, sjeca kao ona, mala tersava do visine saltera koja vec godinama nade za shodno da cinicno primjeti da "neko" odnosno profesor, nije vratio Eagletona ili Baudrillarda.

Vjecna slava i hvala British councilu i njihovoj mini, a opet bogatoj biblioteci.
kakavdanakneiskustvu

#3150 Re: Zahiragić opet jaše

hAZNADAR wrote:A sta ako neko ima tetovirano i Titu i dzamiju?

Vrijedja li nekoga?

alija moze,tito ne
Post Reply