10 Božji niđe H, malo slovojasko_ba wrote:Apsolutno svako fasisticko govno se danas izjasnilo za Trumpa. Lijepo je kad znas kakvi su sve debili oko tebe.
koliko je on razreda završio
10 Božji niđe H, malo slovojasko_ba wrote:Apsolutno svako fasisticko govno se danas izjasnilo za Trumpa. Lijepo je kad znas kakvi su sve debili oko tebe.
Rekao je da će mu fokus biti na samu Ameriku i vraćanje poslova tamo, tako da ne očekuj neke velike "utjecaje" na balkanu. Više je puta rekao da je Amerika pogriješila kad je napala Iran i Irak itd. i jedini je rekao da hoće da popravi odnose sa Rusijom, tako da je i po tom pitanju bolji od Clinton koja je svugdje gurala nos i htjela se "naduravat" sa Putinom bez nekog posebnog razlogagolman wrote:Samo je jedno pitanje..U kojem smjeru će Trump učiniti iskorak u odnosu na globalnu američku politiku i da li će taj iskorak imati značajnog uticaja na jugoistočnu Evropu?
znao sam da ćeš ti.ze kalanga wrote:Jer smo tako u mogućnosti.jao_situacije wrote:"melania će u srpskim cipelama ušetati u bijelu kuću"
srpske cipele, srpske šume, vode, željeznice, srpska bijela kuća, srpski f16
upravo suprotno ćemo gledatiPandakonda wrote:Rekao je da će mu fokus biti na samu Ameriku i vraćanje poslova tamo, tako da ne očekuj neke velike "utjecaje" na balkanu. Više je puta rekao da je Amerika pogriješila kad je napala Iran i Irak itd. i jedini je rekao da hoće da popravi odnose sa Rusijom, tako da je i po tom pitanju bolji od Clinton koja je svugdje gurala nos i htjela se "naduravat" sa Putinom bez nekog posebnog razlogagolman wrote:Samo je jedno pitanje..U kojem smjeru će Trump učiniti iskorak u odnosu na globalnu američku politiku i da li će taj iskorak imati značajnog uticaja na jugoistočnu Evropu?
Nije nikad napala Iran,a jeste Irak.Pandakonda wrote:Rekao je da će mu fokus biti na samu Ameriku i vraćanje poslova tamo, tako da ne očekuj neke velike "utjecaje" na balkanu. Više je puta rekao da je Amerika pogriješila kad je napala Iran i Irak itd. i jedini je rekao da hoće da popravi odnose sa Rusijom, tako da je i po tom pitanju bolji od Clinton koja je svugdje gurala nos i htjela se "naduravat" sa Putinom bez nekog posebnog razlogagolman wrote:Samo je jedno pitanje..U kojem smjeru će Trump učiniti iskorak u odnosu na globalnu američku politiku i da li će taj iskorak imati značajnog uticaja na jugoistočnu Evropu?
Mislim da se tu ništa značajno ne mijenja...Obama je dobio Nobelovu nagradu za mir, 2009. a znamo koliko je ratova mogao spriječiti. Velike države ne planiraju ništa kratkoročno, nego 20-30 godina unaprijed, Obama je to shvatio pa se prihvatio zdravstva u SAD-u, sređivanja stanja nakon finansijske krize...a prodor na istok u Ukrajinu i Siriju je zapisan već odavno negdje.golman wrote:Samo je jedno pitanje..U kojem smjeru će Trump učiniti iskorak u odnosu na globalnu američku politiku i da li će taj iskorak imati značajnog uticaja na jugoistočnu Evropu?
jao_situacije wrote:upravo suprotno ćemo gledatiPandakonda wrote:Rekao je da će mu fokus biti na samu Ameriku i vraćanje poslova tamo, tako da ne očekuj neke velike "utjecaje" na balkanu. Više je puta rekao da je Amerika pogriješila kad je napala Iran i Irak itd. i jedini je rekao da hoće da popravi odnose sa Rusijom, tako da je i po tom pitanju bolji od Clinton koja je svugdje gurala nos i htjela se "naduravat" sa Putinom bez nekog posebnog razlogagolman wrote:Samo je jedno pitanje..U kojem smjeru će Trump učiniti iskorak u odnosu na globalnu američku politiku i da li će taj iskorak imati značajnog uticaja na jugoistočnu Evropu?
živi bili, pa vidjeli

eto vidjećešPandakonda wrote:
i ja mislim.jao_situacije wrote:upravo suprotno ćemo gledatiPandakonda wrote:Rekao je da će mu fokus biti na samu Ameriku i vraćanje poslova tamo, tako da ne očekuj neke velike "utjecaje" na balkanu. Više je puta rekao da je Amerika pogriješila kad je napala Iran i Irak itd. i jedini je rekao da hoće da popravi odnose sa Rusijom, tako da je i po tom pitanju bolji od Clinton koja je svugdje gurala nos i htjela se "naduravat" sa Putinom bez nekog posebnog razlogagolman wrote:Samo je jedno pitanje..U kojem smjeru će Trump učiniti iskorak u odnosu na globalnu američku politiku i da li će taj iskorak imati značajnog uticaja na jugoistočnu Evropu?
živi bili, pa vidjeli
Fasizam i diskriminacija u najciscem obliku, ako se oslonim na neke prosle komentare u ovoj temi. Isto tako mogu ponoviti i rijeci bas tih komentatora, kako fasisti, rasisti ili nacionalisti najcesce ni ne shvacaju, da su fasisti, rasisti ili nacionalisti.dezurni_ucenik wrote:
Strasno je kad pomislis da su ovakvi likovi juce imali pravo glasa.
Po cemu je Hillary toliko zlo evo vec drugi put te pitam? Sto je tamo nekog diktatora Gadafija skinula? Boli me kurac i za njim i za Libijom. Dovoljno je sto je njen muz bombardovao Smrdiju i bosanske srbe da ima nasu naklonost. Al eto bosnji je bitnija Libija i ostale vukojebine sa kojima nemamo nikakve dodirne tacke. I dalje, jesi li svjestan da podrzavas tipa na kojeg onanisu serbi, Seselj, Ceca, Dodik i ostali djikani?KB9 wrote:simpaticno skroz kako je tramp los zbog nagadjanja o njemu u buducnosti a kako je hilari dobra nevezano za to sto je cinjenicno i dokazano bila najvece smece i zlo u proslosti (te ostala u sadasnjosti)![]()
nema smisla bit bas toliko dvolican narode
Naravno.jeza u ledja wrote:
Ovo na kraju mora da je Orwell?
Za britance sam mislio na njihov zlatni period krajem XIX vijeka, valjda nisam bio jasan.Gojeni H wrote:
Sto se tice britanskog sentimenta, mislim da djelimicno grijesis, ...
Neprijatelj nikad ne spava.madner wrote:
Mah to je onaj UDBA pogled na svijet, gdje je sve igra Moskve ili Vasingtona da izadju na autostradu Ljubljana - Milan.![]()
Ima Hillary mnogo jacih igraca iza sebe.Haha znamo sam da je neki Rotsild.Nisam htio ranije napisati na koga mi lici, da me ne bi optuzili za svasta,
![]()
A ciji je on? Hilarijin?
A vidim vrijednost samo 5 milijar
di...ma nista to ba.![]()
...i njihova (srpska) naklonost nije dosla zbog njegove frizure, nego zbog fasistickih izjava o gradnji zida i zabrane ulaska muslimanima u US...kao i njihovo protjerivanje...Point. wrote:Po cemu je Hillary toliko zlo evo vec drugi put te pitam? Sto je tamo nekog diktatora Gadafija skinula? Boli me kurac i za njim i za Libijom. Dovoljno je sto je njen muz bombardovao Smrdiju i bosanske srbe da ima nasu naklonost. Al eto bosnji je bitnija Libija i ostale vukojebine sa kojima nemamo nikakve dodirne tacke. I dalje, jesi li svjestan da podrzavas tipa na kojeg onanisu serbi, Seselj, Ceca, Dodik i ostali djikani?KB9 wrote:simpaticno skroz kako je tramp los zbog nagadjanja o njemu u buducnosti a kako je hilari dobra nevezano za to sto je cinjenicno i dokazano bila najvece smece i zlo u proslosti (te ostala u sadasnjosti)![]()
hilari - provjereno zlo svjetskih razmjera, znaci desilo se, zasnovano na cinjenicamaPoint. wrote:Po cemu je Hillary toliko zlo evo vec drugi put te pitam? Sto je tamo nekog diktatora Gadafija skinula? Boli me kurac i za njim i za Libijom. Dovoljno je sto je njen muz bombardovao Smrdiju i bosanske srbe da ima nasu naklonost. Al eto bosnji je bitnija Libija i ostale vukojebine sa kojima nemamo nikakve dodirne tacke. I dalje, jesi li svjestan da podrzavas tipa na kojeg onanisu serbi, Seselj, Ceca, Dodik i ostali djikani?KB9 wrote:simpaticno skroz kako je tramp los zbog nagadjanja o njemu u buducnosti a kako je hilari dobra nevezano za to sto je cinjenicno i dokazano bila najvece smece i zlo u proslosti (te ostala u sadasnjosti)![]()
Donald Trump’s team has removed the statement on his website to ban all Muslims from the US.KB9 wrote:hilari - provjereno zlo svjetskih razmjera, znaci desilo se, zasnovano na cinjenicamaPoint. wrote:Po cemu je Hillary toliko zlo evo vec drugi put te pitam? Sto je tamo nekog diktatora Gadafija skinula? Boli me kurac i za njim i za Libijom. Dovoljno je sto je njen muz bombardovao Smrdiju i bosanske srbe da ima nasu naklonost. Al eto bosnji je bitnija Libija i ostale vukojebine sa kojima nemamo nikakve dodirne tacke. I dalje, jesi li svjestan da podrzavas tipa na kojeg onanisu serbi, Seselj, Ceca, Dodik i ostali djikani?KB9 wrote:simpaticno skroz kako je tramp los zbog nagadjanja o njemu u buducnosti a kako je hilari dobra nevezano za to sto je cinjenicno i dokazano bila najvece smece i zlo u proslosti (te ostala u sadasnjosti)![]()
trap - sve negativno vezano za doticnog potice od nagadjanja ljudi koji podrzavaju hilari