Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
__Phoenix__

#3126 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by __Phoenix__ »

Ako će nekog političara uznemiravati zbog jaranske preporuke ili dogovora onda nek ih nikad mrsko ne pogledaju u životu, kakve banalnosti od tužilaca...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3127 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

Ja_Ja wrote: Taj kloc dobi izbore a da nije izasao ni na jednu debatu sa protivnicima. Nemamo mi te svijesti da kaznjavamo takve. Cak sta vise, ako i nesto bude (a nece), ljudi bi ga branili kao sto brane i ovog krimosa Radoncica. Sve kuknjava ali neka ih nek nas ebu.

ovdje narod i predobro živi kolko je nepismen i pokvaren
klavirdžija

#3128 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by klavirdžija »

JoseMujica wrote:
Ja_Ja wrote: Taj kloc dobi izbore a da nije izasao ni na jednu debatu sa protivnicima. Nemamo mi te svijesti da kaznjavamo takve. Cak sta vise, ako i nesto bude (a nece), ljudi bi ga branili kao sto brane i ovog krimosa Radoncica. Sve kuknjava ali neka ih nek nas ebu.

Baš tako.
kamen spoticanja

#3129 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kamen spoticanja »

JoseMujica wrote:

Sto bi ti rek'o egzaktli
Matzan

#3130 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

Ma samo nek je naš pa nek ne vadi... :lol:
XXS

#3131 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by XXS »

costacurta wrote:
XXS wrote: Koga je Bakir unajmio da mu minira babin mezar?

U kusanju Fahrinih govana je snaga!
:roll:

De nam ti riješi enigmu, o kom Ćeli je riječ, Ismetu ili Ramizu?
Čuo ti pričaju lokalni alkosi ispred piljare uz bambuču i meze.

Popusti malo svih ti retorti čukundede vrača.
Hiljadu mu izasranih Fahrinih govana koje clanovi SDA moraju pokusati da bi ostali u koaliciji, ovo ne pricaju lokalni alkosi nego drugi covjek aktuelno vladajuce koalicije.

Snimilo ga! :evil:

Prema tome, da ponovim za danasnju turu kusanja:

Koga je Bakir unajmio da mu minira babin mezar?

U kusanju Fahrinih govana je snaga! :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3132 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

JoseMujica wrote:

:thumbup: poTapisujem
Samprotivsviju

#3133 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Sto Vasva cvili :lol:

Koja bi komedija bila da Fahru osude..tehnicki sve je pripisao na bivsu zenu Azru...sad u sluzenju robije od strane Fahre, Azra nadje kakog putera ako ga vec i nema :) :lol: Uzmu se i Fahro u govnima do vrata :lol: :lol:
Last edited by Samprotivsviju on 03/02/2016 17:33, edited 2 times in total.
GeeTnT

#3134 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GeeTnT »

..aaaaaa jbt... Mujica nas sve prozva kao nepismene i pokvarene...i vi mu to opravdavate. lol

PS: Mujice znas ono kad je uciteljica rekla da je covjek nastao od majmuna, a tome se protivio mali Mujo (ne ti, nego onaj iz viceva, jer ti si sa foruma)...elem mali Mujo ce na uciteljicine rijeci ovako:
"Uciteljice mozda si ti i tvoj babo nastali od majmuna, ja i moj nismo sigurno" tako nekako bi bio i moj odgovor tebi o tvom zapazanju nas kao nesposobne i pokvarene..
Drvosjeca iz Dejcica

#3135 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

U ovakvoj situaciji po meni bi bilo najlogičnije da se raspišu vandredni izbori. Ali gle čuda mi nemamo zakon o vandrednim izborima. :cry:
Haris.ba

#3136 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Haris.ba »

Nismo mi za vanrednih izbora. Kod nas bi bili svake pola godine. Malo se posvadjaju, i odmah izbori. Bolje ovako. Rahat patnja. Pa nemoj svake cetiri godine izaci na izbore. Barem snosimo odgovornost za nas izbor ili neizbor.

A ovo je najbolja komedija. Fahro u pritvoru. Bakir dolazi da svjedoci u njegovom slucaju. Haj stisni raskini koaliciju.
and

#3137 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by and »

Alfons Kauders wrote:
mirzadelibasic wrote:
Alfons Kauders wrote:
Pa jeste.

I zato je Fahro u pritvoru (izmedju ostalog).

Ja sam govorio o Bakiru.
Ali se Fahro očitovao po tom pitanju i reče da je iznenađen što su je tako brzo imenovali i da on ne može nikoga imenovati, već to radi Bakir.
Tako je samo lopticu prebacio na Bakira, kojeg danas i saslušavaju.

Sada je Bakir u dilemi, ali i u problemu. Ako kaže da je ona imenovana kao prijedlog SBB-a, te da on nije znao razloge njene nominacije za ambasadoricu, onda će uvaliti Fahru, a možda i koaliciju, a ako kaže suprotno, onda će uvaliti sebe jer je saučesnik u krivičnom djelu.
SBB onomad rece da je Bakir to uradio "preko reda" cisto da bi zavalio Fahru... Al et

Ne znam sto to vidis kao problem. Covjek da iskaz: "Ovo mi je drugi mandat u Predsjednistvu, uvijek smo to rjesavali kao formalno pitanje ispunjavanja kvota parlamentarnih stranaka ili stranaka u vladajucoj koaliciji. To mogu potkrijepiti dokumentima i zapisnicima..."

I sta mu onda mogu? Kao prvo to nije protuzakonito, to su politicka, diskreciona imenovanja. Cak i kada bi bilo protuzakonito, to bi znacilo da bi morali pohapsiti sve clanove Predsjednistva od rata do danas.
ma eto samo bi red bio da se prvo preda cv da znaju o kome se radi prije nego ga postave za ambasadora. :mrgreen:
zato i imamo jaku diplomatiju :run:
JThomas

#3138 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

zna se ko vrši imenovanja ambasadora, a nije fahro. mogu i ja otići bakiru pa tražiti svog ambasadora. ali ako stvarno sutradan bude tako kako sam ja tražio, onda je malo nešto i do njega.
Moenx

#3139 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Moenx »

Znate sta , vezano za neke kontroverzne izjave Fahre iz prisluskivanih razgovora
On je rekao to sto je rekao jer je znao da ga prisluskuju pa je to rekao
Mislim ja sumnjam na to
A jesteli vidjeli kako hrvatski portal jutarnji.hr govori o slucaju Radoncica
Pominje se CIA i Saudijske pare
Tekst je prepun neistina kao recimo Naser Oric komandant 8 korpusa kao i pitanje odakle Fahri tolike pare
HM 2011

#3140 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by HM 2011 »

Momci i djevojke - da budemo spolno osjetljivi - uozbiljite se.....

U jedinstvu je snaga - samo SDA na svim nivoima - BiH ide naprijed !
XXS

#3141 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by XXS »

HM 2011 wrote:Momci i djevojke - da budemo spolno osjetljivi - uozbiljite se.....

U kusanju Fahrinih govana je snaga! :lol:
Matzan

#3142 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

Haris.ba wrote:Nismo mi za vanrednih izbora. Kod nas bi bili svake pola godine. Malo se posvadjaju, i odmah izbori. Bolje ovako. Rahat patnja. Pa nemoj svake cetiri godine izaci na izbore. Barem snosimo odgovornost za nas izbor ili neizbor.

A ovo je najbolja komedija. Fahro u pritvoru. Bakir dolazi da svjedoci u njegovom slucaju. Haj stisni raskini koaliciju.

Pa i kad bi bili sve bi se dotjeralo u par procenata.
Možda bi jedino Fahro mučenik dobio koji glas više.
JThomas

#3143 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

u septičkoj jami je snaga.
Alfons Kauders

#3144 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

and wrote:
Alfons Kauders wrote:
mirzadelibasic wrote:
Ali se Fahro očitovao po tom pitanju i reče da je iznenađen što su je tako brzo imenovali i da on ne može nikoga imenovati, već to radi Bakir.
Tako je samo lopticu prebacio na Bakira, kojeg danas i saslušavaju.

Sada je Bakir u dilemi, ali i u problemu. Ako kaže da je ona imenovana kao prijedlog SBB-a, te da on nije znao razloge njene nominacije za ambasadoricu, onda će uvaliti Fahru, a možda i koaliciju, a ako kaže suprotno, onda će uvaliti sebe jer je saučesnik u krivičnom djelu.
SBB onomad rece da je Bakir to uradio "preko reda" cisto da bi zavalio Fahru... Al et

Ne znam sto to vidis kao problem. Covjek da iskaz: "Ovo mi je drugi mandat u Predsjednistvu, uvijek smo to rjesavali kao formalno pitanje ispunjavanja kvota parlamentarnih stranaka ili stranaka u vladajucoj koaliciji. To mogu potkrijepiti dokumentima i zapisnicima..."

I sta mu onda mogu? Kao prvo to nije protuzakonito, to su politicka, diskreciona imenovanja. Cak i kada bi bilo protuzakonito, to bi znacilo da bi morali pohapsiti sve clanove Predsjednistva od rata do danas.
ma eto samo bi red bio da se prvo preda cv da znaju o kome se radi prije nego ga postave za ambasadora. :mrgreen:
zato i imamo jaku diplomatiju :run:
Ja ne tvrdim da je to dobar sistem, naprotiv, hajmo se sjetiti Susnjara? :D Ali to nije tema... Nije bitno.

Bitno je da li je u Alije mali prekrsio zakon takvim postupanjem. Po svemu sudeci nije, a i da jeste, to nije ni blizu ovom sto pokusavaju prisit Fahri.
JoseMujica

#3145 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

HM 2011 wrote:Momci i djevojke - da budemo spolno osjetljivi - uozbiljite se.....

:thumbup: напред у светло феудализма

SVI ZA JEDNOG - JEDNOM SVE! :bih:
Drvosjeca iz Dejcica

#3146 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

JThomas wrote:u septičkoj jami je snaga.
:mrgreen: Snaga je kod Nijemaca, eno pripali Švabo umjetno sunce u fuzionom reaktoru...kažu slijede dodatna testiranja. Đe Švabo đesmo mi. :shock: Mi se drkamo oko Radončića i Izetbegovića.
JoseMujica

#3147 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

JThomas wrote:u septičkoj jami je snaga.

prava snaga SDA je u masovnim grobnicama :skoljka: :run:
palermo

#3148 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

Haris.ba wrote:Nismo mi za vanrednih izbora. Kod nas bi bili svake pola godine. Malo se posvadjaju, i odmah izbori. Bolje ovako. Rahat patnja. Pa nemoj svake cetiri godine izaci na izbore. Barem snosimo odgovornost za nas izbor ili neizbor.

ma nema ovdje nikakve više koalicije,o kojoj koaliciji se uopšte priča. Koalicija podrazumjeva savez. sporazum dviju (ili više) strana koje su u ravnopravnom odnosu (manje više).

Ono što sada imamo je gazda (SDA) i poslušnici koji su u smrtnom strahu da gazda ne ,ustane na lijevu nogu i zaćera ih
JThomas

#3149 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

a nema bogami gazda glasova i ruku za to, da ima ovih ne bi ni bilo u priči.
palermo

#3150 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

JThomas wrote:a nema bogami gazda glasova i ruku za to, da ima ovih ne bi ni bilo u priči.
jok,ovi su ideološki čvrsti i nepokolebljivi......de bolan Tomo, ti si pametan čovjek
Post Reply