Da bilo sta o zdravstvenom sistemu znas ne bi ovakve gluposti pisao, idi malo citaj, nauci nesto, vidi kako rade i na osnovu cega, sta je vertikalni fond, cemu sluzi, sta je fond solidarnosti, cemu sluzi itd itdnovka nabavlja ijekove 'nako, gleda u staklenu kuglu ... pa posalje na kcus ofrlje svega pomalo ...
a seka, 'nako jadna i podredjena direktorici fzzo ne smije pisnuti![]()
tito dragi ... kako bi rastjer'o bagru sa svih strana u sekundi
nema jednom za jednog pacijenta jednog lijeka zbog necijeg nemara - to bi mu zadnji pos'o bio visi od nosanja metle ili paketa
koji ce qrqc sebija na celu klinike kad nije u stanju da obezbijedi lijekove?
je li poslala zahtjev fzzo sa spiskom lijekova?
je li tuzila novku?
da li je ista poduzela da se stanje sa lijekovima poboljsa? prerusavanje, spijuniranje, blamiranje ... skidanje kaputa, manje pacijenata u redu ... je normala kad rastjera pacijenta. a i doktore. i nije dio pitanja.
ni sebija nije prozvala novku, ali vjesaica i mario jesu
Sebija All about
-
mario001
#3126 Re: Sebija All about
- saibaba
#3127 Re: Sebija All about
Ja govorim o rezultatima. Kad se podvuce crta vise se negatvnog prica o nekome ko smanjuje dug neko o nekome ko je taj dug napravio.. To je zanimljivo.. Prijasnji direktori su duskali hodali po konferencijama, besali dugove i jednostavno pustili sefove klinika da rade sta hoce.. odes kod privatnika uplatis a na kosevu te operisu..ultima_palabra wrote:Pa ako lazu oko toga, pitanje je sta jos mogu slagati... lagali su oko zaposlenih 26 doktora, oko pokusaja zatvaranja Opce bolnice... zasto bi im bilo ko nepristrasan vjerovao?saibaba wrote:U tančine se ide da se dokaže da nije usteda 60 nego 50, 30 ili sta ja znam sad koliko... Uglanom sebiji niko ne osporava ustetu i smanjenje duga .. pa zar to samo po zebi nije za pohvaliti ?
S druge strane niko ne proziva one koji su pravi dugove ...
nemam veze sa medicinom ni sa SDA ( j,,, b,,em im vecini familiju )
Sto se mene kao pacijenta tice direktorica moze biti i zena radovana karadzica ako uvede red i rijesi dubioze...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3128 Re: Sebija All about
Pa ja vi to sve znate savrseno jer st sve olesili do feningamario001 wrote:Da bilo sta o zdravstvenom sistemu znas ne bi ovakve gluposti pisao, idi malo citaj, nauci nesto, vidi kako rade i na osnovu cega, sta je vertikalni fond, cemu sluzi, sta je fond solidarnosti, cemu sluzi itd itdnovka nabavlja ijekove 'nako, gleda u staklenu kuglu ... pa posalje na kcus ofrlje svega pomalo ...
nema jednom za jednog pacijenta jednog lijeka zbog necijeg nemara - to bi mu zadnji pos'o bio visi od nosanja metle ili paketa
je li tuzila novku?
da li je ista poduzela da se stanje sa lijekovima poboljsa? prerusavanje, spijuniranje, blamiranje ... skidanje kaputa, manje pacijenata u redu ... je normala kad rastjera pacijenta. a i doktore. i nije dio pitanja.
- vješalica
#3129 Re: Sebija All about
što sljedbenicima svoje neinformisane ideologije koju proljevaš recimo ne objasniš što s eniko niej javio na tender za lijekove čija je cijena mizerna npr poput vinkristinahrasno38 wrote:
Zato sto su @vjesalica i @mario inkognito i nebitni a Sebija da je nekog prozvala dobila bi momentalno po usima jer nije ona poklopila bas sve, niti je hipnotizirala sve niti je utjerala strah u kosti svima. Heheheeh Fahro se u zadnje vrijeme uzjebo jer mu je ocito pun kurac faraona i ako izleti iz koalicije mogla bi ga Seka zajedno sa Bracom glabnuti na KS a bogami i u pojedinim sarajevskim opstinama.
nemaš vremena jer prozivaš vješalicu i optužuješ sekiju
nemaš recimo dovoljno informacija da objasniš što karboplatin nije distribuiran od strane onih koji imaju dozvolu radi problema u proizvodnji
pa naravno jer je vješalica tu preča je ona i da štancate svoje kilometarske postove da bi zametnuli diskusiju koja otvoreno objašnjava koliko nemate pojma ni o čemu
a naravno još u većoj gomili neznanja ne možeš da se snađeš kad je u pitanju zakon o javnim nabavkama i svemu onome što isti ograničava
nastavljaj dalje,upravo dokaz da SDP je posijao dosta kadra koji veze sa životom nema umjesto da vas malo potkuju nekim informacijama vi širite neznanje i gluposti u prvom redu valjda je to lakša varijant aučenja
Last edited by vješalica on 31/01/2017 23:25, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#3130 Re: Sebija All about
hrasno38 wrote:
Zato sto su @vjesalica i @mario inkognito i nebitni a Sebija da je nekog prozvala dobila bi momentalno po usima jer nije ona poklopila bas sve, niti je hipnotizirala sve niti je utjerala strah u kosti svima. Heheheeh Fahro se u zadnje vrijeme uzjebo jer mu je ocito pun kurac faraona i ako izleti iz koalicije mogla bi ga Seka zajedno sa Bracom glabnuti na KS a bogami i u pojedinim sarajevskim opstinama.
necu da ulazim u polemiku o pollitickim igrama, zna se i ko je sda i kakva je ljiga fahro
govorim o logici, o zdravom razumu ...
neka spodoba je postavljena na mjesto kojem nije dorasla ili kojeg smatra svojom privatnom svojinom i odredjuje nova pravila koja za cilj imaju samopromociju, a ne dobrobit pacijenata, odnosno svrhu postojanja i ustanove i njenog radnog mjesta, debelo preplacenog.
citava prica ovo dvoje se svodi da sebija nema bas nikakvog uticaja ni veze sa nabavkom lijekova, za sve je odgovorna jedna osoba
+
i to osoba koja je bila na tom mjestu vise mandata, i bilo je lijekova dok su drugi direktori direktorovali
dosla sebija, nema lijekova - kriva novka
spin majstori, ima 200 miliona budzet, potrosi 170, ustedi 63
a ta procedura o kojoj pricate je postojala i prije sebije, ali je bilo lijekova ...
i kako ne prozivate novku? pa citava odbrana sebije do prije par minuta je bila: novka ovo novka ono ...
- vješalica
#3131 Re: Sebija All about
ti si jedini na temi napisao da je novka kriva i izmislio tačnije što se uvijek može provjeriti u današnjoj diskusijiuglavnomja wrote:
dosla sebija, nema lijekova - kriva novka![]()
- vješalica
#3132 Re: Sebija All about
slabe fajdemario001 wrote:
Da bilo sta o zdravstvenom sistemu znas ne bi ovakve gluposti pisao, idi malo citaj, nauci nesto, vidi kako rade i na osnovu cega, sta je vertikalni fond, cemu sluzi, sta je fond solidarnosti, cemu sluzi itd itd
jedina fajda je add foe i ne čitati besmislije jedno te iste osobe u 30 varijanti
-
izgubljena dusa
#3133 Re: Sebija All about
Da prostis, jebo sistem i fondove....pricamo o bolnici u kojoj se ljudi dodatno pate jer "postoji sistem i fondovi", ali ne postoje ni lijekovi ni ljekari ...za koga, kome i zasto?mario001 wrote:Da bilo sta o zdravstvenom sistemu znas ne bi ovakve gluposti pisao, idi malo citaj, nauci nesto, vidi kako rade i na osnovu cega, sta je vertikalni fond, cemu sluzi, sta je fond solidarnosti, cemu sluzi itd itdnovka nabavlja ijekove 'nako, gleda u staklenu kuglu ... pa posalje na kcus ofrlje svega pomalo ...
je li tuzila novku?
Uzela teta stap i mlati njim...pa sta zakaci....
-
Zgoljo
#3134 Re: Sebija All about
Od svih belaja koji prijete ovoj zemlji proleterijatu je najveci problem Sebija,direktorica KCSU
Uvijek su znali pravilno poredati prioritete,sto jest-jest.
Uvijek su znali pravilno poredati prioritete,sto jest-jest.
- cvrčak_na_hedonizmu
#3135 Re: Sebija All about
Poznanik radi na Koševu, kaže gluho bilo bože da se razboliš, drugi govori da se prate FB nalozi zaposlenika. Kolegica odvela dijete od 1,5 godine na pregled, kažu u redu je, blaža prehlada. Otišla kod privatnika, pametna žena, upala pluća, vratila se u bolnicu, nema infuzije. I tako......odeš, kupiš, završiš, refundiraju, sve fercera za deset.
Prvo što mi je upalo u oko na temi, nakon čitanja od sahatak i kusur, je tvoja malenkost. Od jutra do navečer, udarnički, ne popuštaš. Samo blesav čovjek može pomisliti da nemaš neki lični interes u svemu tome. O empatiji te određenim moralnim i ljudskim vrijednostima nekom drugom prilikom. Sve je rečeno i napisano.
Ono što sam primjetio je da nisi odgovorila, iako vadiš dopise, tekstove o nedostatku citostatika u regiji, što mi govori da si spremna - domaća zadaća urađena, na ove linkove. Baš me zanima šta misliš.
http://www.nasastranka.ba/edin-forto-za ... na-kcus-u/
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mj ... m-zivotima
Na žalost, većina je takva, zato imamo ovo što nam se dešava. Što je najgore, zaslužili smo. Karine od ljudi, karina od države. Dokazano.
Nisam pratio temu određeni period, kontam da pročitam šta "ljudi" misle o Sebiji, zdravstvu, učinkovitosti istog i tako te gluposti koje pođahkad život znače.vješalica wrote:
Prvo što mi je upalo u oko na temi, nakon čitanja od sahatak i kusur, je tvoja malenkost. Od jutra do navečer, udarnički, ne popuštaš. Samo blesav čovjek može pomisliti da nemaš neki lični interes u svemu tome. O empatiji te određenim moralnim i ljudskim vrijednostima nekom drugom prilikom. Sve je rečeno i napisano.
Ono što sam primjetio je da nisi odgovorila, iako vadiš dopise, tekstove o nedostatku citostatika u regiji, što mi govori da si spremna - domaća zadaća urađena, na ove linkove. Baš me zanima šta misliš.
Da se i ja jednom složim s tobomVjecitiStudent wrote:Neki od forumaša prisutnih ovdje upravo žive svoje i forumaške i ljudske najprizemnije trenutke.
Na žalost, većina je takva, zato imamo ovo što nam se dešava. Što je najgore, zaslužili smo. Karine od ljudi, karina od države. Dokazano.
-
miop
#3136 Re: Sebija All about
Sanko, vrati se, sve ti je oprostenohrasno38 wrote:http://bosanskihumor.com/losa-procjena- ... humanista/
Sultanija ce ubrzo zavrsit na aparatima kad joj se novinari naklate na kosti.....
- JThomas
#3137 Re: Sebija All about
ali kako se gradivo naučilo, do pojedinačnih lijekova...
- vješalica
#3138 Re: Sebija All about
Padnes sa Marsa u temu u lijepis mi sajtove politickih partija da im komentarisem iatupe.Bas ozbiljno.Nisi shvatio nikakvu austinu price i poentu ali lijepis i lijepis.Bitno je da ai uocio da nigdje nema moje rasprave o finan.izvjestaju sto te posebno pogadja.I jos nazivas ljude karinama jer nista nisi shvatio a hoces nrka poboljsanja i prosperitet a niai u stanju 2 stvari povezati.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Poznanik radi na Koševu, kaže gluho bilo bože da se razboliš, drugi govori da se prate FB nalozi zaposlenika. Kolegica odvela dijete od 1,5 godine na pregled, kažu u redu je, blaža prehlada. Otišla kod privatnika, pametna žena, upala pluća, vratila se u bolnicu, nema infuzije. I tako......odeš, kupiš, završiš, refundiraju, sve fercera za deset.
Nisam pratio temu određeni period, kontam da pročitam šta "ljudi" misle o Sebiji, zdravstvu, učinkovitosti istog i tako te gluposti koje pođahkad život znače.vješalica wrote:
Da se i ja jednom složim s tobomVjecitiStudent wrote:Neki od forumaša prisutnih ovdje upravo žive svoje i forumaške i ljudske najprizemnije trenutke.![]()
- saibaba
#3139 Re: Sebija All about
Porast BDP a se gleda procentualno u odnosu na prethodnu godinu i to je to.. To se zove rast BDP-a i on se tako racuna nije to nikakva laž.The BEN10 wrote:Također velika je laž priča da najbrže rastemo u regionu. BDP nam jeste porastao više u u odnosu na ostale zemlje, ali taj porast je relativan i računa se u odnosu na vlastiti BDP od lani. Kada se jednostavnom računicom izračunaju iznosi u €, ispade da su Hrvati npr povećali BDP preko 2 milijarde, a mi ni milijardu.Dozer wrote:Ma ciljana manipulacija terminima, koju ce svaki ekonomista desifrovati za 6 sec. (sto je Forto, kao ekonomista, odlicno odradio), a kako bi se prikazalo da je postignuto nesto sto zapravo nije ni postojalo. U konkretnom slucaju, a sto ponavljam vec stranicama, prikazan je nepostojeci dug, a sve kako bi se onda prikazalo i njegovo vracanje i kako bi se sve pripisalo Seki i SDA kao veliki uspjeh.The BEN10 wrote: Ima nešto što se zove common sense, iliti zdrav razum. Nije mi bilo mrsko pogledati izvještaj iz prethodne godine, gdje sam vidio kakva je struktura troškova. Iz čega je jasno kao dan da nema teorije da se toliko duga "vrati" (namjerno iskorišten krivi termin), što je u ovom slučaju trebalo značiti da se uštedjelo.
A niti je taj dug postojao, samim tim nije ni vracen jer se nije imalo sta vratiti, niti je postignut ikakav stvarni uspjeh. Laz na laz. Hebo majku, k'o da slijede instrukcije onog istruhlog bilmeza Dobrice...
ja nesto nisam siguran da imamo navjeci procenat rasta u regionu..
- vješalica
#3140 Re: Sebija All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komora- ... /170201028
Fahrudinovom nemoralu tesko ko da morr zvrknut samarcinu pogtovo kad je ostao bez fotelje
Fahrudinovom nemoralu tesko ko da morr zvrknut samarcinu pogtovo kad je ostao bez fotelje
- hrasno38
#3141 Re: Sebija All about
A sta je @Cvrlo pogrijesio...nego sta smo nego karine kada smo dopustili da nas 20 i kusur godina voza ljudska bijeda i jad, ljudi nedostojni naziva "covjek", kriminalci i hostapleri, lazovi i varalice i neljudi koji samo sebi zele dobro. U sve te kategorije sapda i Sebija Izetbegovic...ljepsa polovina (ako jevješalica wrote:Padnes sa Marsa u temu u lijepis mi sajtove politickih partija da im komentarisem iatupe.Bas ozbiljno.Nisi shvatio nikakvu austinu price i poentu ali lijepis i lijepis.Bitno je da ai uocio da nigdje nema moje rasprave o finan.izvjestaju sto te posebno pogadja.I jos nazivas ljude karinama jer nista nisi shvatio a hoces nrka poboljsanja i prosperitet a niai u stanju 2 stvari povezati.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Poznanik radi na Koševu, kaže gluho bilo bože da se razboliš, drugi govori da se prate FB nalozi zaposlenika. Kolegica odvela dijete od 1,5 godine na pregled, kažu u redu je, blaža prehlada. Otišla kod privatnika, pametna žena, upala pluća, vratila se u bolnicu, nema infuzije. I tako......odeš, kupiš, završiš, refundiraju, sve fercera za deset.
Da se i ja jednom složim s tobomVjecitiStudent wrote:Neki od forumaša prisutnih ovdje upravo žive svoje i forumaške i ljudske najprizemnije trenutke.![]()
Ooooo i te kako ti je postavio pitanje "u sridu" jer ovo nije analiza politicke stranke nego ekonomiste koji je clan neke politicke stranke kao sto si i ti SDA pa ovdje se polomi da pokrijes jadnu Seku.
- hrasno38
#3142 Re: Sebija All about
a sta je rekao pogresno??? to nije logicno da na tom mjestu sjedi ljekar. sto onda medicinska sestra ne bi bila i direktor KCUS-a??? Fakat postaje sve smjesnija i smjesnija sa svojim zastitnickim komentarima i to sve postaje polako ljigavo, bez trunke dostojanstva!!!vješalica wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/komora- ... /170201028
- vješalica
#3143 Re: Sebija All about
Pa ja nigdje ne komentiram finan.izvjestaj da poktijrm seku to si zi izmislio a na taemi nigdje i ne ppstoji sto je dpkaz tvog izmisljenog podmetanja kad vec ti kao partijas sdp nisi uspio okenuti pricu na Seku...a ja imam razlog sto ga ne komrntiram jer nisam ekonomista a ti nisi nista ali komentiras svasta naravno centrala sdpa tako radi samo ne kontaju da se od govana pita ne pravi pozzz
- vješalica
#3144 Re: Sebija All about
Vjerovatno si preskocio brutalno pismo doticnog iz medija u kojem brani svoje neradnicko-nestrucne idiote za klinickog koji nisu u stanju bili cak da se odluce da li zena ima cistu na jajniku ili je trudna to je taj magarac kulenovic smetljar nemoralni i bezobraznihrasno38 wrote:a sta je rekao pogresno??? to nije logicno da na tom mjestu sjedi ljekar. sto onda medicinska sestra ne bi bila i direktor KCUS-a??? Fakat postaje sve smjesnija i smjesnija sa svojim zastitnickim komentarima i to sve postaje polako ljigavo, bez trunke dostojanstva!!!vješalica wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/komora- ... /170201028
-
sizifinho
#3145 Re: Sebija All about
Ono sto sam ja primjetio u vjesalicinim komentarima je da ona u sustini nema osnovne kulture, ILI je ta kultura apsolutno zasjenjena kojekakvim frustracijama iz realnog zivota koje se prenose na forumu. Ja ne znam kako ona funkcionise u stvarnom zivotu ali znam da ja ne bih mogao nikad biti sugovornik nekom poput nje.
U svim njenim komentarima prema svakom ko misli drugacije od nje ona koristi pasivnu agresiju i sarkazam sa izricitim ciljem da ponizi onog s kim razgovara i umanji njegov argument. Ja ovdje ne pricam o stvarima o kojim ona prica - vec kako ona prica. Cinjenica je da je u nekim stvarima upravu, ali nazalost s frustracijama u glasu cisto sumnjam da ce ikad doprijeti do nekog.
Ja ne pamtim da sam procitao od nje: "Ti mislis tako, ja sr ne slazem ali postujem..."
Najcesce koristi umanjenice, igru rijeci i nelagodne ponizavajuce epitete, uz slikovito naglasavanje koliko su drugi nesposobni da raspravljaju na datu temu. Ovaj sablon se prenosi iz teme u temu.
Sto se tice situacije na kl. centru, onako iz prve ruke - sve je isto. Osim te psiholoske tenzije i napetosti koja se osjeca medju radnicima, zbog "zavodjenja reda" od strane dr. Izetbegovic, i pacijentima, zbog manjka reagensa, lijekova te loseg odnosa zdravstvenog kadra koji radi pod stresom - sve je isto.
Apsolutno ne vidim na koji nacin je gospodja Sebija Izetbegovic "upgradeovala" kl. centar od svog dolaska.
Prije nekoliko mjeseci gospodja dr. Enra je u javnosti iznijela informaciju da ne nedostaje lijekova. To je i tada bila laz jer sam ja bio gore i uvjerio se u istinu.
Sada na ovoj presici dr. Izetbegovic kaze kako se ona rijesila javasluka i nerada. Ovo je samo djelomicno tacno. Jeste, rijesila se javasluka ali u opoziciji i stranacki-nepodobnim. Njeni puleni idalje imaju iste beneficije. Neke od njih je nemoguce naci na klinici. Takodjer je receno kako su prije ljudi cekali u redu za biohemoju do 4.
Ni to niie istina, jer se krv nikad nije vadila poslijepodne.
Ima tu svega recenog, ja volim biti razuman i vidjeti obje strane. Da je gospođa Sebija sposobnija od Mesihovica - jeste. Medjutim, postavlja se pitanje - zasto bi neko ko cini dobar posao iznosio netacne cinjenice i maskirao taj svoj dobar posao u... dobar ?!
posao? Ako si vec na pravom putu onda nema potrebe iznositi iskrivljene podatke...
Ono sto mene najvise brine je to sto su sve bitne pozicije blagonaklonjene njoj, a to ni u kojem slucaju ne moze proizvesti kvalitetan i beneficijelan tim.
U svim njenim komentarima prema svakom ko misli drugacije od nje ona koristi pasivnu agresiju i sarkazam sa izricitim ciljem da ponizi onog s kim razgovara i umanji njegov argument. Ja ovdje ne pricam o stvarima o kojim ona prica - vec kako ona prica. Cinjenica je da je u nekim stvarima upravu, ali nazalost s frustracijama u glasu cisto sumnjam da ce ikad doprijeti do nekog.
Ja ne pamtim da sam procitao od nje: "Ti mislis tako, ja sr ne slazem ali postujem..."
Najcesce koristi umanjenice, igru rijeci i nelagodne ponizavajuce epitete, uz slikovito naglasavanje koliko su drugi nesposobni da raspravljaju na datu temu. Ovaj sablon se prenosi iz teme u temu.
Sto se tice situacije na kl. centru, onako iz prve ruke - sve je isto. Osim te psiholoske tenzije i napetosti koja se osjeca medju radnicima, zbog "zavodjenja reda" od strane dr. Izetbegovic, i pacijentima, zbog manjka reagensa, lijekova te loseg odnosa zdravstvenog kadra koji radi pod stresom - sve je isto.
Apsolutno ne vidim na koji nacin je gospodja Sebija Izetbegovic "upgradeovala" kl. centar od svog dolaska.
Prije nekoliko mjeseci gospodja dr. Enra je u javnosti iznijela informaciju da ne nedostaje lijekova. To je i tada bila laz jer sam ja bio gore i uvjerio se u istinu.
Sada na ovoj presici dr. Izetbegovic kaze kako se ona rijesila javasluka i nerada. Ovo je samo djelomicno tacno. Jeste, rijesila se javasluka ali u opoziciji i stranacki-nepodobnim. Njeni puleni idalje imaju iste beneficije. Neke od njih je nemoguce naci na klinici. Takodjer je receno kako su prije ljudi cekali u redu za biohemoju do 4.
Ima tu svega recenog, ja volim biti razuman i vidjeti obje strane. Da je gospođa Sebija sposobnija od Mesihovica - jeste. Medjutim, postavlja se pitanje - zasto bi neko ko cini dobar posao iznosio netacne cinjenice i maskirao taj svoj dobar posao u... dobar ?!
Ono sto mene najvise brine je to sto su sve bitne pozicije blagonaklonjene njoj, a to ni u kojem slucaju ne moze proizvesti kvalitetan i beneficijelan tim.
- hrasno38
#3146 Re: Sebija All about
Ajde nadji recenicu gdje ja branim SDPvješalica wrote:Pa ja nigdje ne komentiram finan.izvjestaj da poktijrm seku to si zi izmislio a na taemi nigdje i ne ppstoji sto je dpkaz tvog izmisljenog podmetanja kad vec ti kao partijas sdp nisi uspio okenuti pricu na Seku...a ja imam razlog sto ga ne komrntiram jer nisam ekonomista a ti nisi nista ali komentiras svasta naravno centrala sdpa tako radi samo ne kontaju da se od govana pita ne pravi pozzz
- vješalica
#3147 Re: Sebija All about
Vidi se ko je buduci brutalni medicinski radnik bolje da ja ne citiram tvoje navicine komunikacije kojima si se ljudima obracao.sizifinho wrote:Ono sto sam ja primjetio u vjesalicinim komentarima je da ona u sustini nema osnovne kulture, ILI je ta kultura apsolutno zasjenjena kojekakvim frustracijama iz realnog zivota koje se prenose na forumu. Ja ne znam kako ona funkcionise u stvarnom zivotu ali znam da ja ne bih mogao nikad biti sugovornik nekom poput nje.
Ima tu svega recenog, ja volim biti razuman i vidjeti obje strane. Da je gospođa Sebija sposobnija od Mesihovica - jeste. Medjutim, postavlja se pitanje - zasto bi neko ko cini dobar posao iznosio netacne cinjenice i maskirao taj svoj dobar posao u... dobar ?!posao? Ako si vec na pravom putu onda nema potrebe iznositi iskrivljene podatke...
Ono ato se posebno iatice kod vas jeste da ne podnosite kritiku niti cinjenice koje upucuju da niste u pravu...ali zato vam sujeta i umisljenost uvijek daju za pravo da drugima glumite dijagnosticare
Treba samo pogledati pocetak jucerasnje diskusije i ulete dezurnog placenog sdpovog pljuvaca sa kojim su se prosuli kad su im se iznijele odredjene stvari koje pokazju da nisu nikako u pravu
Zato ima jedan dijagnosticar da to sve stavi po strani i izucava vjesalicu u nedostatku neke ozbiljne i korektne komunikacije a istu proziva kako druge lijepi
Last edited by vješalica on 01/02/2017 10:16, edited 1 time in total.
- hrasno38
#3148 Re: Sebija All about
Posto si napisao da su tvoje informacije "iz prve ruke" u sta ne sumnjam zivo me interesuje kakva ce usljediti replika doticne jer ako i tvoje iznegira onda cemo samo sa one konferencije je potraziti sa lijeve ili desne Sekine stranesizifinho wrote:Ono sto sam ja primjetio u vjesalicinim komentarima je da ona u sustini nema osnovne kulture, ILI je ta kultura apsolutno zasjenjena kojekakvim frustracijama iz realnog zivota koje se prenose na forumu. Ja ne znam kako ona funkcionise u stvarnom zivotu ali znam da ja ne bih mogao nikad biti sugovornik nekom poput nje.
Ima tu svega recenog, ja volim biti razuman i vidjeti obje strane. Da je gospođa Sebija sposobnija od Mesihovica - jeste. Medjutim, postavlja se pitanje - zasto bi neko ko cini dobar posao iznosio netacne cinjenice i maskirao taj svoj dobar posao u... dobar ?!posao? Ako si vec na pravom putu onda nema potrebe iznositi iskrivljene podatke...
P.S Hahahaha ne stigoh ni napisati a odgovr je usljedio naravno kao i vecina ostalih u kojima je jedna poenta "svi su u krivu samo sam ja u pravu"!!! hahaha koji lik mati moja!!
- vješalica
#3149 Re: Sebija All about
Samo pricas o sanku...pa pricaj i daljehrasno38 wrote:Ajde nadji recenicu gdje ja branim SDPvješalica wrote:Pa ja nigdje ne komentiram finan.izvjestaj da poktijrm seku to si zi izmislio a na taemi nigdje i ne ppstoji sto je dpkaz tvog izmisljenog podmetanja kad vec ti kao partijas sdp nisi uspio okenuti pricu na Seku...a ja imam razlog sto ga ne komrntiram jer nisam ekonomista a ti nisi nista ali komentiras svasta naravno centrala sdpa tako radi samo ne kontaju da se od govana pita ne pravi pozzzi gdje sam ja napisao recimo da su Sanko i Aganovic bili dobri direktori.......ajdeeeeeeee ziva bila nadji to. Ti da si Sekina najrodjenija sestra ne bi se toliko lomila svakom da repliciras i da je branis. Inace ja sam ogroman pobornik da zene preuzmu sve u drzavi.....ali zene a ne zmije!!!!
A za svoje navijanje za sdp si kao i obicno ugravirao i vidi se iz aviona...da li ima to potrbe raspravljati pa naravno da nema....koliko samo pogresnih zakljucaka je tebe i tebi slicne dovelo u aituaciju da niste u stanju da uvidite razliku i stvarno stanje kad su u pitanju neke stvari
- Dr. Kuca
#3150 Re: Sebija All about
Ujedinjena ljevica ne prestaje iako se seka pokakila po njima neki dan I pustila vodu.