Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#3126 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

bjelave wrote:http://radiosarajevo.ba/novost/201369/z ... -fotovideo

Fudbaleri Željezničara savladali su Drinu u susretu devetog kola BH Telecom Premijer lige. Rezultat je u sjajnoj utakmici i nakon velike borbe bio 3:2 za domaće koji su tako najavili i definitivan izlazak iz rezultatske krize koja ih je pratila na početku novog prvenstva.

Zna li neko ko je vlasnik ovog objektivnog portala?

Za svaki tacan odgovor na gore postavljeno pitanje radiozeljo nagradjuje kartama za utakmice koje ce Zeljo dogodine igrati u grupnoj fazi LP :D
Objektivno, nema šta :lol: ....Da smo mi u pitanju, rasukali bi nas od hrakanja, tekst bi izgledao ovako: Sarajevo na jedvite jade protiv fenjeraša Drine na domaćem terenu, gdje je čak primilo dva gol,a pri čemu se još jednom pokazalo da nešto ne štima u redovima ekipe s Koševa"...

Jao naslova, fakat objektivnog, Greda dao na kafu da se strasti malo smire :lol: :lol:
lijek-za-sve

#3127 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by lijek-za-sve »

mozda su se izvukli u danasnjoj domacoj al sljedecu nema sanse ;-)
bjelave

#3128 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

north wrote:

Fudbaleri Željezničara savladali su Drinu u susretu devetog kola BH Telecom Premijer lige. Rezultat je u sjajnoj utakmici i nakon velike borbe bio 3:2 za domaće koji su tako najavili i definitivan izlazak iz rezultatske krize koja ih je pratila na početku novog prvenstva.

Za svaki tacan odgovor na gore postavljeno pitanje radiozeljo nagradjuje kartama za utakmice koje ce Zeljo dogodine igrati u grupnoj fazi LP :D
Objektivno, nema šta :lol: ....Da smo mi u pitanju, rasukali bi nas od hrakanja, tekst bi izgledao ovako: Sarajevo na jedvite jade protiv fenjeraša Drine na domaćem terenu, gdje je čak primilo dva gol,a pri čemu se još jednom pokazalo da nešto ne štima u redovima ekipe s Koševa"...

Jao naslova, fakat objektivnog, Greda dao na kafu da se strasti malo smire :lol: :lol:
Nije bilo potrebe da Greda ista daje na kafu. Vlasnik portala je Senad Gibraltar, otuda i objektivnost :D
LSD

#3129 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

a jesu se skupili i ponadali našem kiksu, dernek krenuo - kad ono sjevnu golčina Blagojevića :izet: tuga pitarska je golema

međutim kakva smo karina od ekipe, to je tek prava prica :facepalm: :roll: Oda vracaj se
nosara

#3130 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by nosara »

Patnja i bodovi... Kad ne moze drukcije, moze kako moze...

Kone na haparatima... :-)
ferrante071

#3131 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ferrante071 »

alberto_tomba wrote:Rodjendan i tijesna pobjeda protiv Drine, ocekujem kolone automobila sa zeljinim zastavama po Novom Sarajevu.

Pitari na aparatima
A zbog toga kruže autima i trube po Malti :D
avetinja

#3132 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

Ponadale se komšinice, ali nisu imali sreće. Igru briši, bodove piši. Stara parola koja je još uvijek na snazi.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3133 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

Mislim ja kao navijac Zelje imam pravo da budem zadovoljan ili nezadovoljan i da to iskazem na neki nacin ali Pitari stvarno su zadnji tim ove lige koji mogu podjebavati Zelju. "Utrpani" Ginisovci po dovodjenju i vracanju jednog te istog trenera uz bruku para, kupljenu titulu u ovoj sezoni su krenuli furiozno pogotovo protiv velikana iz Istocnog Sarajeva......
Dakle Zelju mogu podjebavati navijaci Borca, Radnika, Mladosti tj ekipa koje su nas dobile ali nikako oni koji su dobili po usima od Travnika, Slavije....a koji se usput redovno kurce da su evropska ekipa.
todd_smith

#3134 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

hrasno na aparatima jer mu zeljo evo 3 godine ne vidi t od trofeja :lol:
nosara

#3135 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by nosara »

todd_smith wrote:hrasno na aparatima jer mu zeljo evo 3 godine ne vidi t od trofeja :lol:
Pet godina... Od 2013. do danas tacno pet pitarskih, misijih godina... :roll:
todd_smith

#3136 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

nosara wrote:
todd_smith wrote:hrasno na aparatima jer mu zeljo evo 3 godine ne vidi t od trofeja :lol:
Pet godina... Od 2013. do danas tacno pet pitarskih, misijih godina... :roll:
rekao sam evo tri godine, usli smo u trecu...doduse upravu si, ove sezone osvajate ligu, a sljedece ide liga prvaka
ultima_palabra

#3137 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by ultima_palabra »

avetinja wrote:Ponadale se komšinice, ali nisu imali sreće. Igru briši, bodove piši. Stara parola koja je još uvijek na snazi.
Igra je bila sasvim dobra, problem
su jeftino primljeni golovi i realizacija.
Charuga
Globalni moderator

#3138 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Charuga »

Čini mi se da za proteklih 8 kola nismo stvorili šansi kao u današnjoj utakmici. Samo Đelmić je mogao dati još dva-tri gola, pa Stokić 1-2, pa Dado jedan ...
Drina jeste loša ekipa, ali gostovao je i Velež na Grbavici pa nismo stvarali šanse.
avetinja

#3139 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

ultima_palabra wrote:
avetinja wrote:Ponadale se komšinice, ali nisu imali sreće. Igru briši, bodove piši. Stara parola koja je još uvijek na snazi.
Igra je bila sasvim dobra, problem
su jeftino primljeni golovi i realizacija.
Za dobru igru je potrebna i realizacija. Ali u ovoj utakmici smo napravili najviše šansi od početka prvenstva. I to je nešto. Samo se realizacija mora popraviti, kao i odbrana. Nećemo se patiti protiv Drine. Na kraju se sve svodi na bodove. Oni su najvažniji, a na svu sreću osvojili smo sva tri.
hrasno38

#3140 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

i pazi sad za te tri godine vidi osvojili jedva jedan kup i jedan vise nego sumnjiv naslov prvaka i kao se nesto kurcite a Zeljo i dalje najuspjesniji BH klub :izet: a ja sam na strasnim aparatima i imam tesku bolove jer me zaboli cuna i za Zelju i za Sarajevo i za kompletnu nasu ligu...al jebi ga malo uubijanja dosade nije na odmet.
hrasno38

#3141 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:Čini mi se da za proteklih 8 kola nismo stvorili šansi kao u današnjoj utakmici. Samo Đelmić je mogao dati još dva-tri gola, pa Stokić 1-2, pa Dado jedan ...
Drina jeste loša ekipa, ali gostovao je i Velež na Grbavici pa nismo stvarali šanse.
Zadnje dvije utakmice su samo dokaz da nije bio nikako problem Odovic niti su generalno zadnje dvije godine neki problemi u trenerima nago u igracima i usranoj upravi koja nije sposobna da investira i malo se kocka za bolju buducnost. Ovo sto Zeljo treba da skupi para nije mala cifra i bas me interesuje da li ce ta cifra biti vidljiva na neki nacin obicnom navijacu jer ako ne bude treba i Gredica i Misimovica sa noge na nogu istjerati iz kluba i ako treba prodati ga ne kralju banana nego kralju kurtona.
Charuga
Globalni moderator

#3142 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Charuga »

hrasno38 wrote:
Charuga wrote:Čini mi se da za proteklih 8 kola nismo stvorili šansi kao u današnjoj utakmici. Samo Đelmić je mogao dati još dva-tri gola, pa Stokić 1-2, pa Dado jedan ...
Zadnje dvije utakmice su samo dokaz da nije bio nikako problem Odovic niti su generalno zadnje dvije godine neki problemi u trenerima nago u igracima i usranoj upravi koja nije sposobna da investira i malo se kocka za bolju buducnost. Ovo sto Zeljo treba da skupi para nije mala cifra i bas me interesuje da li ce ta cifra biti vidljiva na neki nacin obicnom navijacu jer ako ne bude treba i Gredica i Misimovica sa noge na nogu istjerati iz kluba i ako treba prodati ga ne kralju banana nego kralju kurtona.
Nije sve onako kako se čini oko Ode, a malo se stvari zna oko rada ljudi u Upravi.

Idem dalje ...
redhat

#3143 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by redhat »

hrasno38 wrote:
Vi u januaru ove godine ste bili pred gasenjem, i da isti ti clanovi mrske uprave nisu dali svoje pare danas bi igrali derbije sa pofalickim. Ovako ste vratili 99% dugova, reprogramirali porezne obaveze i imate 1,1 milion na racunu.Al treba pljuvat upravu sto nisu produzili ugovore sa igracima koji su podizali bune i pravili razdore. Koliko si to dao svojih para? Ni na tekme neides.
Maharadza

#3144 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Maharadza »

hrasno38 wrote:
i pazi sad za te tri godine vidi osvojili jedva jedan kup i jedan vise nego sumnjiv naslov prvaka i kao se nesto kurcite a Zeljo i dalje najuspjesniji BH klub :izet: a ja sam na strasnim aparatima i imam tesku bolove jer me zaboli cuna i za Zelju i za Sarajevo i za kompletnu nasu ligu...al jebi ga malo uubijanja dosade nije na odmet.
Izvali hladno pa se onda upali ko' kutnjak:
hrasno38 wrote:
Ne liči mi baš na pisanje nekoga koga "zaboli cuna"! :lol: :lol:
todd_smith

#3145 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

al` mu je krivooo :lol:
north

#3146 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

hrasno38 wrote:
:lol: ....https://hr.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi Pun ko brod, treba viditi...
BHF_Manijak

#3147 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by BHF_Manijak »

north wrote:

Na terenu je bio vas covjek sa RadioSarajevo, tako da prije nego poletite onanisati, zapitajte se koliko fulate. :wink:
Al' samo nek' se pise i ismijava, a kasije skontas da si fulio kompletnu loptu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3148 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Velkoski »

Pa ne piše on izvještaje :zzzz: :mrgreen:
north

#3149 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

Nisam fulio ništa, znam kakvi su naslovi i tekstovi bili kada se Sarajevo mučilo sa fenjerašem kući , i jedva dobijali tekme, nikada se ovako nije pisalo poslije tekme, nego se atmosfera linča uvijek pravila koliko se ekipa blatila, nebitno za koga navija taj nazovi novinar i je li bio na terenu ili na laptopu i kucao tekst, live, ali ovo je tekst, koji ni Gredić ne bi bolje sastavio, a nisam siguran da je nakon utakmice bio prezadovoljan ;-) ...No dobro, ne treba na to više trošiti riječi...
Logovan

#3150 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:Mislim ja kao navijac Zelje imam pravo da budem zadovoljan ili nezadovoljan i da to iskazem na neki nacin ali Pitari stvarno su zadnji tim ove lige koji mogu podjebavati Zelju. "Utrpani" Ginisovci po dovodjenju i vracanju jednog te istog trenera uz bruku para, kupljenu titulu u ovoj sezoni su krenuli furiozno pogotovo protiv velikana iz Istocnog Sarajeva......
Dakle Zelju mogu podjebavati navijaci Borca, Radnika, Mladosti tj ekipa koje su nas dobile ali nikako oni koji su dobili po usima od Travnika, Slavije....a koji se usput redovno kurce da su evropska ekipa.
hrasno38 wrote: i pazi sad za te tri godine vidi osvojili jedva jedan kup i jedan vise nego sumnjiv naslov prvaka i kao se nesto kurcite a Zeljo i dalje najuspjesniji BH klub :izet: a ja sam na strasnim aparatima i imam tesku bolove jer me zaboli cuna i za Zelju i za Sarajevo i za kompletnu nasu ligu...al jebi ga malo uubijanja dosade nije na odmet.
Pa šta si ti ustvari? :lol: Jesi navijač Želje ili nisi? :lol: Za koga ti uopšte navijaš, znaš li? Što pišeš po ovoj temi, tj. što pratiš ligu ako te boli ona stvar za Želju? :lol:
Last edited by Logovan on 20/09/2015 21:23, edited 1 time in total.
Locked