Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudbaleri Željezničara savladali su Drinu u susretu devetog kola BH Telecom Premijer lige. Rezultat je u sjajnoj utakmici i nakon velike borbe bio 3:2 za domaće koji su tako najavili i definitivan izlazak iz rezultatske krize koja ih je pratila na početku novog prvenstva.
Zna li neko ko je vlasnik ovog objektivnog portala?
Za svaki tacan odgovor na gore postavljeno pitanje radiozeljo nagradjuje kartama za utakmice koje ce Zeljo dogodine igrati u grupnoj fazi LP
Objektivno, nema šta ....Da smo mi u pitanju, rasukali bi nas od hrakanja, tekst bi izgledao ovako: Sarajevo na jedvite jade protiv fenjeraša Drine na domaćem terenu, gdje je čak primilo dva gol,a pri čemu se još jednom pokazalo da nešto ne štima u redovima ekipe s Koševa"...
Jao naslova, fakat objektivnog, Greda dao na kafu da se strasti malo smire
Fudbaleri Željezničara savladali su Drinu u susretu devetog kola BH Telecom Premijer lige. Rezultat je u sjajnoj utakmici i nakon velike borbe bio 3:2 za domaće koji su tako najavili i definitivan izlazak iz rezultatske krize koja ih je pratila na početku novog prvenstva.
Za svaki tacan odgovor na gore postavljeno pitanje radiozeljo nagradjuje kartama za utakmice koje ce Zeljo dogodine igrati u grupnoj fazi LP
Objektivno, nema šta ....Da smo mi u pitanju, rasukali bi nas od hrakanja, tekst bi izgledao ovako: Sarajevo na jedvite jade protiv fenjeraša Drine na domaćem terenu, gdje je čak primilo dva gol,a pri čemu se još jednom pokazalo da nešto ne štima u redovima ekipe s Koševa"...
Nije bilo potrebe da Greda ista daje na kafu. Vlasnik portala je Senad Gibraltar, otuda i objektivnost
Mislim ja kao navijac Zelje imam pravo da budem zadovoljan ili nezadovoljan i da to iskazem na neki nacin ali Pitari stvarno su zadnji tim ove lige koji mogu podjebavati Zelju. "Utrpani" Ginisovci po dovodjenju i vracanju jednog te istog trenera uz bruku para, kupljenu titulu u ovoj sezoni su krenuli furiozno pogotovo protiv velikana iz Istocnog Sarajeva......
Dakle Zelju mogu podjebavati navijaci Borca, Radnika, Mladosti tj ekipa koje su nas dobile ali nikako oni koji su dobili po usima od Travnika, Slavije....a koji se usput redovno kurce da su evropska ekipa.
Čini mi se da za proteklih 8 kola nismo stvorili šansi kao u današnjoj utakmici. Samo Đelmić je mogao dati još dva-tri gola, pa Stokić 1-2, pa Dado jedan ...
Drina jeste loša ekipa, ali gostovao je i Velež na Grbavici pa nismo stvarali šanse.
avetinja wrote:Ponadale se komšinice, ali nisu imali sreće. Igru briši, bodove piši. Stara parola koja je još uvijek na snazi.
Igra je bila sasvim dobra, problem
su jeftino primljeni golovi i realizacija.
Za dobru igru je potrebna i realizacija. Ali u ovoj utakmici smo napravili najviše šansi od početka prvenstva. I to je nešto. Samo se realizacija mora popraviti, kao i odbrana. Nećemo se patiti protiv Drine. Na kraju se sve svodi na bodove. Oni su najvažniji, a na svu sreću osvojili smo sva tri.
todd_smith wrote:hrasno na aparatima jer mu zeljo evo 3 godine ne vidi t od trofeja
i pazi sad za te tri godine vidi osvojili jedva jedan kup i jedan vise nego sumnjiv naslov prvaka i kao se nesto kurcite a Zeljo i dalje najuspjesniji BH klub a ja sam na strasnim aparatima i imam tesku bolove jer me zaboli cuna i za Zelju i za Sarajevo i za kompletnu nasu ligu...al jebi ga malo uubijanja dosade nije na odmet.
Charuga wrote:Čini mi se da za proteklih 8 kola nismo stvorili šansi kao u današnjoj utakmici. Samo Đelmić je mogao dati još dva-tri gola, pa Stokić 1-2, pa Dado jedan ...
Drina jeste loša ekipa, ali gostovao je i Velež na Grbavici pa nismo stvarali šanse.
Zadnje dvije utakmice su samo dokaz da nije bio nikako problem Odovic niti su generalno zadnje dvije godine neki problemi u trenerima nago u igracima i usranoj upravi koja nije sposobna da investira i malo se kocka za bolju buducnost. Ovo sto Zeljo treba da skupi para nije mala cifra i bas me interesuje da li ce ta cifra biti vidljiva na neki nacin obicnom navijacu jer ako ne bude treba i Gredica i Misimovica sa noge na nogu istjerati iz kluba i ako treba prodati ga ne kralju banana nego kralju kurtona.
Charuga wrote:Čini mi se da za proteklih 8 kola nismo stvorili šansi kao u današnjoj utakmici. Samo Đelmić je mogao dati još dva-tri gola, pa Stokić 1-2, pa Dado jedan ...
Zadnje dvije utakmice su samo dokaz da nije bio nikako problem Odovic niti su generalno zadnje dvije godine neki problemi u trenerima nago u igracima i usranoj upravi koja nije sposobna da investira i malo se kocka za bolju buducnost. Ovo sto Zeljo treba da skupi para nije mala cifra i bas me interesuje da li ce ta cifra biti vidljiva na neki nacin obicnom navijacu jer ako ne bude treba i Gredica i Misimovica sa noge na nogu istjerati iz kluba i ako treba prodati ga ne kralju banana nego kralju kurtona.
Nije sve onako kako se čini oko Ode, a malo se stvari zna oko rada ljudi u Upravi.
Vi u januaru ove godine ste bili pred gasenjem, i da isti ti clanovi mrske uprave nisu dali svoje pare danas bi igrali derbije sa pofalickim. Ovako ste vratili 99% dugova, reprogramirali porezne obaveze i imate 1,1 milion na racunu.Al treba pljuvat upravu sto nisu produzili ugovore sa igracima koji su podizali bune i pravili razdore. Koliko si to dao svojih para? Ni na tekme neides.
todd_smith wrote:hrasno na aparatima jer mu zeljo evo 3 godine ne vidi t od trofeja
i pazi sad za te tri godine vidi osvojili jedva jedan kup i jedan vise nego sumnjiv naslov prvaka i kao se nesto kurcite a Zeljo i dalje najuspjesniji BH klub a ja sam na strasnim aparatima i imam tesku bolove jer me zaboli cuna i za Zelju i za Sarajevo i za kompletnu nasu ligu...al jebi ga malo uubijanja dosade nije na odmet.
Izvali hladno pa se onda upali ko' kutnjak:
hrasno38 wrote:
Ne liči mi baš na pisanje nekoga koga "zaboli cuna"!
Na terenu je bio vas covjek sa RadioSarajevo, tako da prije nego poletite onanisati, zapitajte se koliko fulate.
Al' samo nek' se pise i ismijava, a kasije skontas da si fulio kompletnu loptu.
Nisam fulio ništa, znam kakvi su naslovi i tekstovi bili kada se Sarajevo mučilo sa fenjerašem kući , i jedva dobijali tekme, nikada se ovako nije pisalo poslije tekme, nego se atmosfera linča uvijek pravila koliko se ekipa blatila, nebitno za koga navija taj nazovi novinar i je li bio na terenu ili na laptopu i kucao tekst, live, ali ovo je tekst, koji ni Gredić ne bi bolje sastavio, a nisam siguran da je nakon utakmice bio prezadovoljan ...No dobro, ne treba na to više trošiti riječi...
hrasno38 wrote:Mislim ja kao navijac Zelje imam pravo da budem zadovoljan ili nezadovoljan i da to iskazem na neki nacin ali Pitari stvarno su zadnji tim ove lige koji mogu podjebavati Zelju. "Utrpani" Ginisovci po dovodjenju i vracanju jednog te istog trenera uz bruku para, kupljenu titulu u ovoj sezoni su krenuli furiozno pogotovo protiv velikana iz Istocnog Sarajeva......
Dakle Zelju mogu podjebavati navijaci Borca, Radnika, Mladosti tj ekipa koje su nas dobile ali nikako oni koji su dobili po usima od Travnika, Slavije....a koji se usput redovno kurce da su evropska ekipa.
hrasno38 wrote:
Pa šta si ti ustvari? Jesi navijač Želje ili nisi? Za koga ti uopšte navijaš, znaš li? Što pišeš po ovoj temi, tj. što pratiš ligu ako te boli ona stvar za Želju?
Last edited by Logovan on 20/09/2015 21:23, edited 1 time in total.