Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E nek' ste im rekli!
Kazem ja, ovo je vrhunac karijere, sad ide par priloga o njemu u zutij stampi, i lagano...tamo gdje je i bio.
Ne samo on, nego svi pobjednici ovih realitija.
Velkoski wrote:Domaćih "umjetnika" nema jer jednostavno ne znaju napraviti ništa mainstream, jebiga. U biti najpopularniji su reperi, al' su sad u zatvoru svi.
A jel to Kora fakat pao ba?
Bas poceo lik zivit svoje pjesme. Bar je dosljedan, ne mogu mu vise srat da je pozer.
avetinja wrote:
Na Zvezdama Granda se može napraviti dobra karijera. Samo što je kod njih takva situacija da većina pobjednika ne naprave karijeru, dok ostali finalisti postanu popularni.
Da. Dosadasnje iskustvo je pokazalo da pobjednik relativno lose prodje, izuzev Darka Lazica. Medjutim problem je sto to svakih par mjeseci ide, na milion televizija, pa covjek vise ne moze ni pohvatat sve.
avetinja wrote:
Na Zvezdama Granda se može napraviti dobra karijera. Samo što je kod njih takva situacija da većina pobjednika ne naprave karijeru, dok ostali finalisti postanu popularni.
Da. Dosadasnje iskustvo je pokazalo da pobjednik relativno lose prodje, izuzev Darka Lazica. Medjutim problem je sto to svakih par mjeseci ide, na milion televizija, pa covjek vise ne moze ni pohvatat sve.
Kad bi bilo jedno takmičenje godišnje, pobjednik bi i imao neku šansu da uspije i postigne nešto. Ovako svake godine imamo bar pet pobjednika, tako da im niko više ni imena ne pamti. Amel će biti zanimljiv još mjsec dana do novog takmičenja.
Cherry-Cherry wrote:Jedino je Natali uspjela. Mislim, nije sad da je neki gigant, ali je koliko-toliko uspjela.
Jos da znas kako je uspjela i preko koga, sigurno ne bi to nazvala uspjehom
Ne znam, nisam upućena, nisam nešto pratila njen rad. Jesam je viđala po tv-u i novinama, ostale nisam.
Preko koga? Pričaj, pričaj
Pa javna je tajna po tim zg krugovima bila da je bila privatna bambusaljka pokojnog novkovica, cak su saputanja isla dotle da je novkovica opalio infarkt dok je bio sa njom, ali se zataskalo da ne bi pukla bruka
Uspjeh nema sta
Point. wrote:
Zasto nebih otiso na Amelov koncert? Bio vec.
Jesi li bio na koncertu ili na svirci?
Sta znam ja sto ti ne bi otisao, ja recimo ne bih. Otisla bih na koncert Zostera, Punkta, Konvoja i Halida Beslica.
Njanjavi wrote:wtf, kako zena uspije zapisat dasku, mislim razumio bi da sam ja zensko, hakljav sam tolko, al da ima zena koje to uspiju, ne zelim vjerovat