Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- kmirsad
#3126 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ti Klanovi su zajebani... kad oni odlčuče da nekoga koknu... teško se izmigoljiti... nije Fahro neinformisan čovjek... krknuše oni Zemunci predsjednika Srbije...
- Banksy
#3127 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ima li šta novo kod Fahruda, zna li se slogan? 
-
Tempo
- ZeModerator
#3128 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
detelina za citavo stadoBanksy wrote:Ima li šta novo kod Fahruda, zna li se slogan?
- kmirsad
#3129 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sudstvo i Tužilaštvo su rak rana ove države. Ukinut čemo to... i pohapsiti !
- Roccohljup
#3130 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
DobarTempo wrote:detelina za citavo stadoBanksy wrote:Ima li šta novo kod Fahruda, zna li se slogan?
-
criticos
#3131 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Izgradit ćemo Prvu transverzalu, toplovod Sarajevo – Kakanj i projekt „Čista Miljacka“
- Prpa.ba
#3132 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
U naredne 4 godine ce bez obzira ko bude u vlasti biti uradjena laksa cetvrtina prve trans., toplovod ce iz idejnog prijeci u izvedbeni projekat i bice zavrseno 25% finansijske konstrukcije a za cistu miljacku su ionako dobili pare.
Naprosto sam cunamiran jacinom i inovativnoscu obecanja. 
- Maraschino
#3133 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
sve vam je malo, hocete jos da vam obecacriticos wrote:Izgradit ćemo Prvu transverzalu, toplovod Sarajevo – Kakanj i projekt „Čista Miljacka“
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- SmokingMan
#3134 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
I svi ćemo sretni plivati u nabujaloj i čistoj Miljacki,spuštati se niz njene brzake u zamišjenim fahrinim kajacima.E moj Radončiću,nisi se sjetio da se kanalizacija izlijeva u bošnjačku Senu,valja tolika govna preusmjeriti negdje drugo....
-
pedeset
#3135 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Nemoj se toliko smijati, smijeh je zarazan. Evo i ja se počeo tebi smijati i zamalo da progutam zlatnu kašiku od smijeha.criticos wrote:Izgradit ćemo Prvu transverzalu, toplovod Sarajevo – Kakanj i projekt „Čista Miljacka“
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- fidoremilienko
#3136 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kako glup lik a i narod sto dolazi da ga slusa...jbte koje provale.
Sta je sa autoputom 6 traka do aerodroma???
- Roccohljup
#3137 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
to se vise ne pika....to je bilo za prosle izborefidoremilienko wrote:Kako glup lik a i narod sto dolazi da ga slusa...jbte koje provale.
-
bosanska senzacija
#3138 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
https://www.klix.ba/vijesti/bih/danas-i ... /180829013
Ovo Scepu najvise interesuje, sve ostalo je manje vise nebitno.
Interesuje ga i FMUP od kako su rekli da imaju nove dokaze o ubistvu Delalica kao i OSA koja u sehari mozda ima jos po neki snimljen razgovor.
Price o ekoonoomiji su tek onako usput.
Ovo Scepu najvise interesuje, sve ostalo je manje vise nebitno.
Interesuje ga i FMUP od kako su rekli da imaju nove dokaze o ubistvu Delalica kao i OSA koja u sehari mozda ima jos po neki snimljen razgovor.
Price o ekoonoomiji su tek onako usput.
-
kakavdanakneiskustvu
#3139 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
je li stvarno to nekad obecavao autoput sa sest traka?
- SmokingMan
#3140 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ja obećanja uvijek nazivam iluzijama kojima se ljudi vole hraniti.Ukoliko bi Fahro pobjdio,koliko bi on realnog vlastitog kapitala uložio u projekte?
-
Tempo
- ZeModerator
#3141 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
fidoremilienko wrote:Kako glup lik a i narod sto dolazi da ga slusa...jbte koje provale.
nista. pravice se sa osam traka. u oba pravca po osam. i sa po dvije zaustavne.
-
Tempo
- ZeModerator
#3142 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
omican tip.SmokingMan wrote:Ja obećanja uvijek nazivam iluzijama kojima se ljudi vole hraniti.Ukoliko bi Fahro pobjdio,koliko bi on realnog vlastitog kapitala uložio u projekte?
ti si bas komican tip.
- SmokingMan
#3143 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Tempo wrote:omican tip.SmokingMan wrote:Ja obećanja uvijek nazivam iluzijama kojima se ljudi vole hraniti.Ukoliko bi Fahro pobjdio,koliko bi on realnog vlastitog kapitala uložio u projekte?
ti si bas komican tip.

-
criticos
#3144 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Šta obećavao?kakavdanakneiskustvu wrote:je li stvarno to nekad obecavao autoput sa sest traka?
Kao nastavnik likovnog i nacrtao
-
kakavdanakneiskustvu
#3145 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
criticos wrote:Šta obećavao?kakavdanakneiskustvu wrote:je li stvarno to nekad obecavao autoput sa sest traka?
Kao nastavnik likovnog i nacrtao
-
criticos
#3146 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Vidi predsjednika i gumba otkopčanog. Zagonetno se smješka držeći u ruci što ga na nešto podsjeća
- Roccohljup
#3147 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Shit of the week
Iskustvo i rezultat
Na kraju, Radončić je rekao da vjeruje u sebe i svoj narod i da ga uopće nije briga koga će srpski i hrvatski narod izabrati u Predsjedništvo BiH.
- Siguran sam da ću svojim životnim iskustvom, znanjem, rezultatom koji imam, respektom koji prema meni imaju drugi, autoritativnošću i ekonomskom i državnom vizijom nametnuti takav način rada i pristup koji će biti u najboljem interesu BiH i svih njenih građana i oba entiteta - rekao je Radončić.
-
walk_M-A-N
#3148 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... ja-partija
Sa druge teme:
Kako Vučić i SNS, slično je sa SBB i ovim kriminalcem i njegovim tabloidima i portalima i bijednicima koji mu se uvlače, nekakvi Arapović, Beganović, Jusko, Švancer itdSve što imam dala mi je moja partija
SNS nije stranka već opštenarodni pokret za uhljebljenje partijske vojske na račun poreskih obveznika.
Sa druge teme:
malakh wrote:sbb koji je samo u zadnjoj godini uhljebio preko hiljadu ljudi u kantonu sarajevo
dr.gog wrote:Ne bih nazvao nikoga "gamad" iz sasvim racionalnih razloga. Samo, podrazumjeva se da rad sa strankom kojom šefuje tajkun a saopštenja oblikuju najveći spin&hate majstori Avaza- nije poželjan. Ne treba trpati sve u isti koš, mislim na članstvo SBB( jer poznajem dobre ljude i sjajne kolege iz moje struke koji su u SBB), ali veoma mi je dobro poznata geneza te "stranke" i način funkcioniranja koji je nepraktičan za konkretnu saradnju. Posebno bih tu dotakao Ministarstvo zdravstva KS naprimjer ili tabloidni stil ostalih funkcionera SBB, te bizarnu ideologiju koju Radončić opisuje kao miks Berlusconija i Alije Izetbegovića, što je tema za South Park.Ukratko, lično nikad ne bih ulazio sa njima u važnije poslove.Roccohljup wrote:ako ikako mognu vlast praviti bez SBB gamadi to bi bilo super. U suprotnom dobijaju samo jos "gladniju" verziju SDA za vratom.
-
dzakailibu
#3149 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Covjek je na sceni vec 25 godina a ja se svaki put iznenadim kad ga vidim sa popratnim komentarom-covjece kakva njuska!
Ali najboljebda je lafo rodica lijepe emine od santiceva bila snjim godinama cejajuci da se njuska razvede.trebalo je ovo gledati na sebi.
Ali najboljebda je lafo rodica lijepe emine od santiceva bila snjim godinama cejajuci da se njuska razvede.trebalo je ovo gledati na sebi.
- JThomas
#3150 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
https://avaz.ba/vijesti/bih/410474/ovaj ... mira-jusku
vjerovatno kontajući - kako se ja ovoga prije nisam sjetio...Radončić je, inače, ovom prilikom napravio jedan kuriozitet - otišao je da posjeti skulpturu svog prijatelja i jednog od najpoznatijih sarajevskih ugostitelja Seje Brajlovića, gdje se i fotografirao.