Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- annoy
#3126 Re: Što privlači nas, dame?
Iskreno ne bih se ni ja javila na mobitel nekome koga znam preko poruka 3 dana, jer jednostavno ne volim pričati s nepoznatima na telefon. Vjerujem da ima još takvih. Međutim, u tom slučaju bih rekla "oprosti, neugodno mi je, ajmo se malo bolje upoznati prvo" ili tako nešto, to nikako nije izlika za ignoriranje. Djevojka je očito iz nekog razloga odlučila prekinuti komunikaciju, na što ima pravo, ali ponijela se nezrelo, nepristojno i kukavički jer nije bila u stanju reći u čemu je stvar. Tako da, prekriži ju svakako.
Međutim, ovo pljuvanje dodatno po njoj i njezinom poslu, ne znam šta ti to treba. Jednostavno prihvati da nije išlo i kreni dalje, boli te briga za nju, kad očito ne zna što želi ili ne zna artikulirati što želi.
Prestani mislit o njoj i ikakvoj "osveti", ispadaš paćenik, šta će ti to. Ima još cura, kreni dalje i zaboravi na nju.
Međutim, ovo pljuvanje dodatno po njoj i njezinom poslu, ne znam šta ti to treba. Jednostavno prihvati da nije išlo i kreni dalje, boli te briga za nju, kad očito ne zna što želi ili ne zna artikulirati što želi.
Prestani mislit o njoj i ikakvoj "osveti", ispadaš paćenik, šta će ti to. Ima još cura, kreni dalje i zaboravi na nju.
-
prog321
#3127 Re: Što privlači nas, dame?
Nisi taj kalibar.Lajavikrelac wrote:Izdriblao sam te na društvenim temama nemoj da te tučem na poene i ovdje....
Ponovo umišljaš , i čudiš se kad te treba izvesla?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3128 Re: Što privlači nas, dame?
Nije dobar znakLajavikrelac wrote:Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja seajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv
nema nikakvih poruka ni na FB ni Viberu od nje, a ja joj ništa nisam pisao ni pitao. Ne kontam u čemu je fol? Zajebava ili šta?
![]()
EDIT: Sad vidim da je prica dosla i do epiloga.
Desilo mi se nesto slicno prije dvije godine. Pisao sam o tome na temi "Najgora dejt iskustva". Upoznao djevojku koja mi je u pet minuta dala broj, pozvala za svoj sto, pristala da izadjemo, i na kraju noci ispala pusiona (nazalost ne bukvalna
Elem tako sretali smo se mi u gradu poslije toga, relativno cesto. Ona kao stroga i ozbiljna, ja uvijek nasmijan i ljubazan, jer ne zelim da ispadne da mi je povrijedjena sujeta (a jest mi bilo krivo). I tako nekoliko puta, a onda se i ona pocela smjeskati, pa onda obavezno stane sa mnom da popricamo kao. Pa onda dodiri, igranje s kosom, seksualne aluzije, ali ja polako i poprilicno na distanci, iako kroz osmijeh.
Sad u zadnje vrijeme stalno govori da trebamo na kafu, da zovem, dodala me na instagram i lajka svaku sliku.
- Matzan
#3129 Re: Što privlači nas, dame?
Euridika wrote:Matzan wrote:Život je suviše kratak da se pokuša shvatiti ženska logika.
Ide ili ne ide, pun svijet žena.Kakvi su ovo stavovi o ženama? Čak i da je šala, malo si pretjerao...Matzan wrote:Samo ti slušaj ženske savjete!?
Pa one, bolan ne bio, ne mogu same sa sobom da se dogovore!
Just ignore bitch!!![]()
Stavovi su realni i nježni kako pojedine bitch zaslužuju.
Nakon što ste momka krivo nasavjetovale i nakon što je ponovno izignorisan slušajući vas,
sad tek kažete da se povuče i da je ignoriše.
Ide ili ne ide. Nije joj (vam) zlatna!
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#3130 Re: Što privlači nas, dame?
_BataZiv_0809 wrote:
Nije dobar znak
Desilo mi se nesto slicno prije dvije godine. Pisao sam o tome na temi "Najgora dejt iskustva". Upoznao djevojku koja mi je u pet minuta dala broj, pozvala za svoj sto, pristala da izadjemo, i na kraju noci ispala pusiona (nazalost ne bukvalna), neki joj se unutrasnji termostat preokrenuo i odlucila je da sam ispao iz igre. Haj dobro.
Elem tako sretali smo se mi u gradu poslije toga, relativno cesto. Ona kao stroga i ozbiljna, ja uvijek nasmijan i ljubazan, jer ne zelim da ispadne da mi je povrijedjena sujeta (a jest mi bilo krivo). I tako nekoliko puta, a onda se i ona pocela smjeskati, pa onda obavezno stane sa mnom da popricamo kao. Pa onda dodiri, igranje s kosom, seksualne aluzije, ali ja polako i poprilicno na distanci, iako kroz osmijeh.
Sad u zadnje vrijeme stalno govori da trebamo na kafu, da zovem, dodala me na instagram i lajka svaku sliku.Zene ko bi ih skontao.
- Matzan
#3131 Re: Što privlači nas, dame?
heat wrote:_BataZiv_0809 wrote:
Nije dobar znak
Desilo mi se nesto slicno prije dvije godine. Pisao sam o tome na temi "Najgora dejt iskustva". Upoznao djevojku koja mi je u pet minuta dala broj, pozvala za svoj sto, pristala da izadjemo, i na kraju noci ispala pusiona (nazalost ne bukvalna), neki joj se unutrasnji termostat preokrenuo i odlucila je da sam ispao iz igre. Haj dobro.
Sad u zadnje vrijeme stalno govori da trebamo na kafu, da zovem, dodala me na instagram i lajka svaku sliku.Zene ko bi ih skontao.
Mah... Batini fazoni...
Čuj sad on neće...
Taj bi i smrzla četnika
- Euridika
- Globalna šefica
#3132 Re: Što privlači nas, dame?
Eeee... ali tvoji stavovi se nisu odnosili samo na pojedine žene, već čini mi se na sve. I to nije korektno. Nismo mi njega krivo nasavjetovale, svaka od nas je dala savjet prema onom kako bi ona postupila, kao što se i vi muški to uradili. Uostalom, savjet nije naredba, mogao je i da nas ne posluša.Matzan wrote:Stavovi su realni i nježni kako pojedine bitch zaslužuju.
Nakon što ste momka krivo nasavjetovale i nakon što je ponovno izignorisan slušajući vas,
Btw, ja svoje izjašnjavanje nisam mijenjala, niti sam ga dopunjavala.
Ono što mi je generalno zasmetalo u ovim iznesenim stavovima (neovisno o tom da li ti tako zaista misliš ili je ovo samo usputno komentarisanje) jeste činjenica da si ti žene sveo na komade mesa, bez imalo razuma. U više navrata je diskutovano o tome da žene nemaju logike, da same sebe ne razumiju itd. što zaista implicira da nam je razum na nivou ovce. Valjda shvataš zbog čega ovo vrijeđa...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#3133 Re: Što privlači nas, dame?
Ja sam jednom poslusao savjete ovdje nadajauci se da iskusniji od mene znaju bolje. Jah. I dan danas se kajem sto sam uopste ista pitao ih.
- ultima_palabra
#3134 Re: Što privlači nas, dame?
Činjenica je da ima dosta žena koje se tako igraju sa frajerima. Druga činjenica je da nijedna na forumu nije priznala da je to radila, čak svaka to osuđuje.
Zaključak: Forumašice su neke ober-žene, ili ne govore istinu
Zaključak: Forumašice su neke ober-žene, ili ne govore istinu
-
prog321
#3135 Re: Što privlači nas, dame?
Mozda i postoje zene kao forumasice ali ja ih nisam upoznao
Sto se tice Bata, on je nesvjesno upao u friend zonu.
Prije ce smak svijeta nego ona da mu sjedne na lice.
Sto se tice Bata, on je nesvjesno upao u friend zonu.
Prije ce smak svijeta nego ona da mu sjedne na lice.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3136 Re: Što privlači nas, dame?
Pa savjet se trazi kad znas sta ces uraditi
Elem mislim da se ova malo poigrala sa Lajavim. Da joj se istinski svidja i da zeli sa njim, ili bi se javila na telefon ili u najkracem roku objasnila razlog nejavljanja.
Pobogu brate danas je svima telefon non stop u rukama.
Elem mislim da se ova malo poigrala sa Lajavim. Da joj se istinski svidja i da zeli sa njim, ili bi se javila na telefon ili u najkracem roku objasnila razlog nejavljanja.
Pobogu brate danas je svima telefon non stop u rukama.
- pukepuke
#3137 Re: Što privlači nas, dame?
Ja svečano obećajem da neću više dijeliti savjete muškarcima, ne pale. Ali ne razumijem ni na kakve se persone vi palite, ne odgovoriti na par telefonskih poziva bez objašnjenja je za mene vrhunac nekulture.
Svi se mi igramo, tako je zanimljivije, to je flert, umijeće zavođenja, kako god ali igramo se tako da je ishod svima jasan i ne vidim ništa loše u tome.
Svi se mi igramo, tako je zanimljivije, to je flert, umijeće zavođenja, kako god ali igramo se tako da je ishod svima jasan i ne vidim ništa loše u tome.
- Matzan
#3138 Re: Što privlači nas, dame?
Euridika wrote:Eeee... ali tvoji stavovi se nisu odnosili samo na pojedine žene, već čini mi se na sve. I to nije korektno. Nismo mi njega krivo nasavjetovale, svaka od nas je dala savjet prema onom kako bi ona postupila, kao što se i vi muški to uradili. Uostalom, savjet nije naredba, mogao je i da nas ne posluša.Matzan wrote:Stavovi su realni i nježni kako pojedine bitch zaslužuju.
Btw, ja svoje izjašnjavanje nisam mijenjala, niti sam ga dopunjavala.
Ono što mi je generalno zasmetalo u ovim iznesenim stavovima (neovisno o tom da li ti tako zaista misliš ili je ovo samo usputno komentarisanje) jeste činjenica da si ti žene sveo na komade mesa, bez imalo razuma. U više navrata je diskutovano o tome da žene nemaju logike, da same sebe ne razumiju itd. što zaista implicira da nam je razum na nivou ovce. Valjda shvataš zbog čega ovo vrijeđa...
Svaka generalizacija ososba je jako pogrešna, tako da mi nije palo na pamet da to radim.
Moja rečenica Just ignore bitch!! bio je moj prijedlog forumašu @Lajavikrelac, dakle odnosilo se na konkretnu situaciju.
To da "žene nemaju nimalo razuma", "da su komad mesa", "da nemaju logike", "da im je razum na nivou ovce".... su neki tvoji proizvoljni i ničim utemeljeni zaključci.
Jedino što donekle stoji, iz čitavog niza tvojih uvreda na račun ženskog roda, jeste činjenica da su žene jako teško razumljive.
Psihologija se bavila proučavanjem načina razmišljanja i žena i muškaraca pa je došla do egzaltnih pokazatelja da se razmišljanje žene u mnogome razlikuje od načina razmišljanja muškaraca.
Tako da, uvažena kolegice sa foruma, mislim da se nemam zbog čega izvinjavati.
Na kraju, samo bihjoš jedanput ponovio: U nekoj M-Ž relaciji ili ide ili ne ide. Ako ne ide, ideš dalje. Ne treba se zalijepiti za jednu kao da je jedina. Nije joj (vam) zlatna, ma kako god vi to pokušale skupo prodati.
- ho oponopono
#3139 Re: Što privlači nas, dame?
...ko je jebe bolan...ima nekog bitnijeg od tebe, tipicno...Lajavikrelac wrote:Mah....dala broj, razmijenili poruke na Viberu, zatim me dodala na FB. Poslušao savjet poslao juče poruku na Viber, nema odgovora a poruka pročitana. Nisam je pitao što ne odgovara. Stvarno bezze, ne kontam poentu
- annoy
#3140 Re: Što privlači nas, dame?
Pa eto ja sam mu lijepo rekla da joj se vise ne javlja. I sta sad. Covjek se odlucio javiti taj zadnji put da pokusa izvuc reakciju il da dobije konacnu potvrdu da ga glupaca ignorira. Nes ti greske. Pravite nauku od gluposti.
- Matzan
#3141 Re: Što privlači nas, dame?
annoy wrote:Pa eto ja sam mu lijepo rekla da joj se vise ne javlja. I sta sad. Covjek se odlucio javiti taj zadnji put da pokusa izvuc reakciju il da dobije konacnu potvrdu da ga glupaca ignorira. Nes ti greske. Pravite nauku od gluposti.
A što je glupača?
- annoy
#3142 Re: Što privlači nas, dame?
Dobro, malo sam gruba. U ovom kontekstu ponijela se glupo, balavo i nepristojno. Za moj pojam, jel 
- heat
#3143 Re: Što privlači nas, dame?
pa igrajmo sepukepuke wrote:Ja svečano obećajem da neću više dijeliti savjete muškarcima, ne pale. Ali ne razumijem ni na kakve se persone vi palite, ne odgovoriti na par telefonskih poziva bez objašnjenja je za mene vrhunac nekulture.
- Matzan
#3144 Re: Što privlači nas, dame?
annoy wrote:Dobro, malo sam gruba. U ovom kontekstu ponijela se glupo, balavo i nepristojno. Za moj pojam, jel
Sve mi diraj, samo u žene nemoj!
- pukepuke
#3145 Re: Što privlači nas, dame?
Neka igre počnuheat wrote:pa igrajmo sepukepuke wrote:Ja svečano obećajem da neću više dijeliti savjete muškarcima, ne pale. Ali ne razumijem ni na kakve se persone vi palite, ne odgovoriti na par telefonskih poziva bez objašnjenja je za mene vrhunac nekulture.
- heat
#3146 Re: Što privlači nas, dame?
pukepuke wrote:Neka igre počnu
100m sa preponama
-
Mutivoda
#3147 Re: Što privlači nas, dame?
Joj, gdje je to vrhunac nekulture?pukepuke wrote:Ja svečano obećajem da neću više dijeliti savjete muškarcima, ne pale. Ali ne razumijem ni na kakve se persone vi palite, ne odgovoriti na par telefonskih poziva bez objašnjenja je za mene vrhunac nekulture.
Al fkt
I mog'o je i on objasnit sto zove nakon dvije poruke. Eto, njoj to bilo prenapadno i skontala da je najbolje da nista ne radi
- Euridika
- Globalna šefica
#3148 Re: Što privlači nas, dame?
Jeste nekultura ako nekom daš broj telefona (direktno ili preko treće osobe) i onda se ne javiš toj osobi nikako (ni na poziv, niti porukom nakon propuštenog poziva). Zbog čega mu je dala broj telefona - da ga okači na zid??Mutivoda wrote:Joj, gdje je to vrhunac nekulture?pukepuke wrote:Ja svečano obećajem da neću više dijeliti savjete muškarcima, ne pale. Ali ne razumijem ni na kakve se persone vi palite, ne odgovoriti na par telefonskih poziva bez objašnjenja je za mene vrhunac nekulture.
Al fkt
I mog'o je i on objasnit sto zove nakon dvije poruke. Eto, njoj to bilo prenapadno i skontala da je najbolje da nista ne radi
Bože, šta se dešava s ljudima danas, nekad me prosto bude stid... Zar smo toliko zglajzali da čak ni osnovnu komunikaciju ne možemo održati normalnom?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3149 Re: Što privlači nas, dame?
Poenta price i to svi ovdje znamo-da je htjela javila bi se. Ako nista objasnila bi razlog nejavljanja na telefonski poziv. Kada su obje strane zagrijane, stvari idu vrlo lako, nemojmo se lagati ovdje.
- klixoris
#3150 Re: Što privlači nas, dame?
Ma ne treba vas zene nikako ni zvat' ! Samo bezze belaj sebi u kucu navlacit...
Bolje da sam sa frendovima pio rujno vino....
Bolje da sam sa frendovima pio rujno vino....