Ne razumijem na koji nacin te zene uspijevaju zabraniti odvodjenje pasa, a koliko sam razumio ovdje je bio u pitanju agresivan pas. Sta bude, one kazu ne dirajte ga i ostali stanovnici mahale poklope usima, slegnu ramenima, stvarno me interesuje.doodloo wrote:Sad je jedan bio krenuo na mene kad sam sa 4-godišnjim sinom bio. Par mrškanja i prepao se valjda, i okrenuo se. Prije 10-ak dana je ujeo momka, došli su da ga vode ali su skočile one krmače stare što ih svaka mahala ima po jednu-dvije, i nisu dale![]()
Više liči na medvjeda nego na psa, dijete neko ne treba ni ujesti, dovoljno da sjedne na njega i da ga udavi.
Problem pasa lutalica
-
Zastozato
#3126 Re: Problem pasa lutalica
- Cyrax
#3127 Re: Problem pasa lutalica
Ako citavu mahalu zajebava jedna opajdara onda ste i zasluzili
-
5 0 5
#3128 Re: Problem pasa lutalica
cuko na uvjetnoj.doodloo wrote:Ne znam kako se odvijalo. Žena mi reče neki dan da je ujeo nekog momka i da su došli da ga vode ali da je skočilo par njih, i da nisu dali. Čak je i policija bila i kao zaprijetila im ako se još jednom dogodi da ga vode
- drug_profi
#3129 Re: Problem pasa lutalica
Kučića na sve strane. Jebali smo ježa zimus.
- Maharadza
#3130 Re: Problem pasa lutalica
Ne brini, stiže JUDO MACA:madridist wrote:Jel ima ikakvih informacija kad ce krenuti sklanjanje pasa sa ulica ili je sva prica bila suplja.
Ne mogu da vjerujem da niko od politicara nije vidio fantasticnu priliku da ubere brdo poena tako sto bi pokrenuo nesto,ja bi mu prvi dao glas,psi lutalice su goruci problem i prvi na listi svakom normalnom covjeku koji drzi do vlastite i sigurnosti svoje porodice.
ovo mi je palo napamet neki dan,ono kad njih 10 napadne na auto samo ih zapipsat kroz prozor nek zapamte..

Kuku vam se vukolika čudovišta.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- JaneEyre
#3131 Re: Problem pasa lutalica
5 0 5 wrote:cuko na uvjetnoj.doodloo wrote:Ne znam kako se odvijalo. Žena mi reče neki dan da je ujeo nekog momka i da su došli da ga vode ali da je skočilo par njih, i da nisu dali. Čak je i policija bila i kao zaprijetila im ako se još jednom dogodi da ga vode
- madridist
#3132 Re: Problem pasa lutalica
Judo pussy 
- Seoskivaralica
#3133 Re: Problem pasa lutalica
Treba organizovati one donatorske zabave da se pravi hotelčić za cukice , da im hrana odgovara da imaju čvrstu kakicu , da im puštaju lutkice da se igraju , mace da se ganjaju , da imaju društvene šetnjice , da se sklone nane i babe sa ulica jer ih živciraju , i da se proizvode plići konteineri radi lakšeg igranja malih cukica.....
Dječica da ne idu u školu pješice i da uvijek stanu u mjestu ako neka grupica cukica želi malo da se poigra sa njima jer to su sve dušice male , ne bi one nikom naudile.....naravno što kaže Balaš KRIVI SMO MI.
KUKU NAMA SA NAMA.
Dječica da ne idu u školu pješice i da uvijek stanu u mjestu ako neka grupica cukica želi malo da se poigra sa njima jer to su sve dušice male , ne bi one nikom naudile.....naravno što kaže Balaš KRIVI SMO MI.
KUKU NAMA SA NAMA.
- O'zone
- Globalni moderator
#3134 Re: Problem pasa lutalica
Prdio miš po mlinu da je više buke.
- SanskiBiser
#3135 Re: Problem pasa lutalica
VAU PARKOVI su sad IN a ne VAU HotelčićiSeoskivaralica wrote:Treba organizovati one donatorske zabave da se pravi hotelčić za cukice , da im hrana odgovara da imaju čvrstu kakicu , da im puštaju lutkice da se igraju , mace da se ganjaju , da imaju društvene šetnjice , da se sklone nane i babe sa ulica jer ih živciraju , i da se proizvode plići konteineri radi lakšeg igranja malih cukica.....
KUKU NAMA SA NAMA.
Inače na području grada Zagreba je registrovano oko 50,000 pasa, znači vlasničkih (i oko 400,000 u cijeloj Hrvatskoj)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3136 Re: Problem pasa lutalica
DT
imaju osim dobrih škoda fabija
i žestoke džipove
i žestoke džipove
- O'zone
- Globalni moderator
#3137 Re: Problem pasa lutalica
A što misliš da se bore ovoliko za očuvanje postojećeg stanja? Možda zbog ljubavi prema cukicama?Black swan wrote:DT
i žestoke džipove
- AstorH
#3138 Re: Problem pasa lutalica
Ja uvijek nosim u torbici suzavac, al mislim da psi osjete ko se plasi pa takve i napada.

Sent from my Linux using Manjaro

- madridist
#3139 Re: Problem pasa lutalica
Grohotom cu se smijat kad napokon pocnu sklanjat dzukele s ceste,zgadili su mi se,ono lajanje na auta me najvise smeta navece,glupi kerovi i jos gluplji oni koji se zalazu da ih se ostavi na ulicama da slobodnu napadaju gradjanje...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- eluna
#3141 Re: Problem pasa lutalica
JAH ..... ovi naši avlijaneri nose daleko više i daleko gore od ebole, pa nikome ništa ...... usput - ebola je bolest NEHIGIJENE - ako ovi naši tokmaci po ministarstvima ne znajuBlack swan wrote:http://www.concordmonitor.com/news/nati ... g-must-die
europes-defenses-pet-dog-must-die ebola
- madridist
#3142 Re: Problem pasa lutalica
Termin avlijaner ne pristaje ovdje,ovo su poludivlje zivotinje koje se upravo zbog tog faktora divljine udruzuju u copore i napadaju gradjane,avlijaneri su kerovi po selima koje vlasnici drze vezanim u avliji a ponekad ili nocu ih pustaju s lanca zbog efikasnije zastite imanja, ovi psi koji divljaju po Sarajevu su obicne lutalice ..
- bogumila
#3143 Re: Problem pasa lutalica
najbolji post na ovoj cijeloj temiuglavnomja wrote:
fino se vi zatvorite i razgulite. zivjelo se bez problema sa par lutalica oko zgrade dok vi niste dosli. vi ste krivi za copore. kradite pare negdje drugo! kako vas nije sramota lopovi lopovski, otisli ste iz bosne u ameriku, prislepali se najvecim kolonizatorima na planeti da podkradate zemlju u kojoj ste rodjeni. i da ne date ljudima koji nisu imali priliku da studiraju da zive normalno, i njihovoj djeci, koja i bez stresa od napada pascadi nece imati mogucnost da se skoluju po americkim lokalnim univerzitetima.
fuj!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3144 Re: Problem pasa lutalica
AstorH wrote:Ja uvijek nosim u torbici suzavac, al mislim da psi osjete ko se plasi pa takve i napada.
ovo bašH i nije tHoČno...tako da nije pravilo da će čopor lutalica ufaćit bježaniju ako krenešH ko konan na njHa...sinoć je bio u mahali čopor i komšija sa autom trubio i direkt na njih, ma ni makac, jedva je skrenuo kola da nebi nekog pregazio...parkiro kola a žena mu i dvoje male djece sa njim u kolima...zove mene da mu pomognem da otpratim mu familiju do kuće...ja lanac i kamenje...jedva ih rastjero, prije toga su mače rastgali...vidi se bijesno i gladno...tako da ne glumi ramba i zajebi tu priču osjete strah...nikad im se ne zna to su divlji psi.
- Hemera
#3145 Re: Problem pasa lutalica
vala baš još kad uzmu trčat za kolima,gledaš da ne udariš ščenad,nekog insana ili u nečije auto ili opet da svoje ne skršišmadridist wrote:Grohotom cu se smijat kad napokon pocnu sklanjat dzukele s ceste,zgadili su mi se,ono lajanje na auta me najvise smeta navece,glupi kerovi i jos gluplji oni koji se zalazu da ih se ostavi na ulicama da slobodnu napadaju gradjanje...
- drug_profi
#3146 Re: Problem pasa lutalica
Ja obicno prikocim otvorim prozor i pocnem lajat na njih.
Na bosanskom naravno.
Ono otprilike pi*ka vam materina, mrs, sta je, mrs klempo, glupane sta me gledas i sl.
Jbg. do sad su razumjevali poruku.
Na bosanskom naravno.
Ono otprilike pi*ka vam materina, mrs, sta je, mrs klempo, glupane sta me gledas i sl.
Jbg. do sad su razumjevali poruku.
- AstorH
#3147 Re: Problem pasa lutalica
Ne glumim, nisam mislio na sebe da se ne bojim, nego opcenito da osjete psi kada ih se covjek plasi.pici wrote:
ovo bašH i nije tHoČno...tako da nije pravilo da će čopor lutalica ufaćit bježaniju ako krenešH ko konan na njHa...sinoć je bio u mahali čopor i komšija sa autom trubio i direkt na njih, ma ni makac, jedva je skrenuo kola da nebi nekog pregazio...parkiro kola a žena mu i dvoje male djece sa njim u kolima...zove mene da mu pomognem da otpratim mu familiju do kuće...ja lanac i kamenje...jedva ih rastjero, prije toga su mače rastgali...vidi se bijesno i gladno...tako da ne glumi ramba i zajebi tu priču osjete strah...nikad im se ne zna to su divlji psi.
Ja ih se plasim kad se onako coporativno okupe, zato i nosam suzavac.
-
hladan.preminger
#3148 Re: Problem pasa lutalica
Ima i njih debila, ali you cant fuck with CDC!
http://www.index.hr/black/clanak/zrtva- ... 76285.aspx
http://www.index.hr/black/clanak/zrtva- ... 76285.aspx
-
SSemir
#3149 Re: Problem pasa lutalica
a sta sam petardi potrosio zadnjih mjeseci, dileri petardi su na meni zaradili sebi bar dorucak za ovu citavu godinu.
skoro svaku noc 2-3 bacim na kerove. ali, efikasno je. tako da, ko ne zna, a mora da rani na posao, a divlji copori dogtrust lajavaca, pardon, kerova, mu laju pod prozorom, petarda ih efikasno rastjera i usutka
skoro svaku noc 2-3 bacim na kerove. ali, efikasno je. tako da, ko ne zna, a mora da rani na posao, a divlji copori dogtrust lajavaca, pardon, kerova, mu laju pod prozorom, petarda ih efikasno rastjera i usutka
- drug_profi
#3150 Re: Problem pasa lutalica
Gdje ih kupujes jbt? Meni niko nece da proda. Valjda misle da sam nekakav inspektor.