Logicno, pa onda nosi jos pet kila na peti sprat, lift cucno 98ezizi505 wrote:Kupiš ona kolica za kupovinu i nema tegljenja kesacendlerbing wrote:
Eto nedavno se meni istegao živac na zglobu od tegljenja kesa. Živa istina. Pa nek neko kaže da xavi nije u pravu.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#3126 Re: Facebook za upoznavanje ...
- cendlerbing
#3127 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma to ja trolam. Naravno da imam vozača koji mi između ostalog služi za nosanje kesa iz prodavnice, prosto jer to ide uz mene.moonca wrote:NE mogu zamisliti ljepoticu- chendler da nosi kese...ccccc
- MarlboroGold
#3128 Re: Facebook za upoznavanje ...
Još ti samo treba crveni tepih.
- choxnox
#3129 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nisam pratio zadnje stranice, sta ima, jesu li se uzeli? 
-
Guadalajara
#3130 Re: Facebook za upoznavanje ...
ko one nesto bitne da se njima titra...cendlerbing wrote:Ma to ja trolam. Naravno da imam vozača koji mi između ostalog služi za nosanje kesa iz prodavnice, prosto jer to ide uz mene.moonca wrote:NE mogu zamisliti ljepoticu- chendler da nosi kese...ccccc
-
moonca
#3131 Re: Facebook za upoznavanje ...
Guadalajara wrote:ko one nesto bitne da se njima titra...cendlerbing wrote:Ma to ja trolam. Naravno da imam vozača koji mi između ostalog služi za nosanje kesa iz prodavnice, prosto jer to ide uz mene.moonca wrote:NE mogu zamisliti ljepoticu- chendler da nosi kese...ccccc
Ako ne budes titro
-
Guadalajara
#3132 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma besklinac....nije vrijedno zdravlja i zivota...u se na se i podase.... 
- vjesticanametli
#3133 Re: Facebook za upoznavanje ...
Na pranju je....odvuko vozacMarlboroGold wrote:Još ti samo treba crveni tepih.
- cendlerbing
#3134 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ima ih, ne mogu me zamisliti ni da bebi mijenjam pelene. 
- MarlboroGold
#3135 Re: Facebook za upoznavanje ...
cendlerbing wrote:Ima ih, ne mogu me zamisliti ni da bebi mijenjam pelene.
- beni-bu-man
#3136 Re: Facebook za upoznavanje ...
vas dvoje, niste mi lajkovali jutarnju slikuMarlboroGold wrote:cendlerbing wrote:Ima ih, ne mogu me zamisliti ni da bebi mijenjam pelene.
- MarlboroGold
#3137 Re: Facebook za upoznavanje ...
Eto dobio sibeni-bu-man wrote:vas dvoje, niste mi lajkovali jutarnju slikuMarlboroGold wrote:cendlerbing wrote:Ima ih, ne mogu me zamisliti ni da bebi mijenjam pelene.
- cendlerbing
#3138 Re: Facebook za upoznavanje ...
Dobio si i od mene već, a tek sad vidim da opominješ.beni-bu-man wrote:vas dvoje, niste mi lajkovali jutarnju slikuMarlboroGold wrote:cendlerbing wrote:Ima ih, ne mogu me zamisliti ni da bebi mijenjam pelene.
Šta ti je tele patija
- beni-bu-man
#3139 Re: Facebook za upoznavanje ...
Lijepi strahcendlerbing wrote:Dobio si i od mene već, a tek sad vidim da opominješ.beni-bu-man wrote: vas dvoje, niste mi lajkovali jutarnju sliku
Šta ti je tele patija
- cendlerbing
#3140 Re: Facebook za upoznavanje ...
Lajk za mini benijabeni-bu-man wrote:Lijepi strahcendlerbing wrote:Dobio si i od mene već, a tek sad vidim da opominješ.beni-bu-man wrote: vas dvoje, niste mi lajkovali jutarnju sliku
Šta ti je tele patija![]()
- Ludzak
#3141 Re: Facebook za upoznavanje ...
Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"
Ma idi u pm...
Ma idi u pm...
-
franceska
#3142 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ludzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"
Ma idi u pm...
Možda joj je prevruće
- pustopoljina
#3143 Re: Facebook za upoznavanje ...
E to- ma idi u pm te odaje. Tebe i ocaj. Tu agresiju zene ne vole i svaka prica je test- koliko si stabilan i musko.Ludzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"
Ma idi u pm...
Iskuliraj, nastavi pricati ko da te zivo zaboli hoces li je upoznati ili ne. Ono, steta, al' sta da se radi...Daj sebi rok od jos 4 dana...spomeni jos tad nekad pred kraj roka...ne ono- hocu da te upoznam...nego- zanimljiva si, hocu da te upoznam. (A i to, samo ako ti jest zanimljiva, ako nije, trazi dalje)...gubite oboje vrijeme, u suprotnom.
U svakom slucaju- ako hoce, ok.
Ako nece, prestani pisati, odgovaraj samo kurtoazno, ako ti ona bude pisala i trazi dalje.
- Yenna
#3144 Re: Facebook za upoznavanje ...
pustopoljina wrote:E to- ma idi u pm te odaje. Tebe i ocaj. Tu agresiju zene ne vole i svaka prica je test- koliko si stabilan i musko.Ludzak wrote:Dopisujem se 3 dana, i spomenem joj upoznavanje. Ona će na to: "nisam ti ovih dana za upoznavanje. Malo si ubrzao"
Ma idi u pm...
Iskuliraj, nastavi pricati ko da te zivo zaboli hoces li je upoznati ili ne. Ono, steta, al' sta da se radi...Daj sebi rok od jos 4 dana...spomeni jos tad nekad pred kraj roka...ne ono- hocu da te upoznam...nego- zanimljiva si, hocu da te upoznam. (A i to, samo ako ti jest zanimljiva, ako nije, trazi dalje)...gubite oboje vrijeme, u suprotnom.
U svakom slucaju- ako hoce, ok.
Ako nece, prestani pisati, odgovaraj samo kurtoazno, ako ti ona bude pisala i trazi dalje.
- annoy
#3145 Re: Facebook za upoznavanje ...
Cuj 3 dana se dopisuju cak 
Kako je tekao razgovor do tog trenutka? Kako si uopce zakljucio da bi mogla biti zainteresirana za upoznavanje?
Ne bih ni ja nakon 3 dana dopisivanja se isla upoznavati, s totalnim strancem
Kako je tekao razgovor do tog trenutka? Kako si uopce zakljucio da bi mogla biti zainteresirana za upoznavanje?
- pustopoljina
#3146 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa bi, ako se zvijezde sloze:annoy wrote:Cuj 3 dana se dopisuju cak
Slicni ste, al' pricali ste i bas ste slicni...ne sad fejkanje- joj, i ja isto...a i muski i zenski to znaju fino odglumiti... oboje trazite i u istom ste mjestu. Sta imas deset dana pisati, kad je dovoljno sjesti jednom i sve ti jasno.
Ali ta tri uvjeta nisu cesto ispunjeni, pa se fakat ono drugo moze zapitati- dje's ti navr'o?
-
Guadalajara
- annoy
#3148 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa svatko je drugaciji, nije svatko za upoznavanje nakon par online razgovora, realno koliko se mozes s nekim upoznat 3 dana, osim ako se bas dopisujete dan i noc, mozete proc neke teme, al to mi se cini bas malo.pustopoljina wrote:Pa bi, ako se zvijezde sloze:annoy wrote:Cuj 3 dana se dopisuju cak
Slicni ste, al' pricali ste i bas ste slicni...ne sad fejkanje- joj, i ja isto...a i muski i zenski to znaju fino odglumiti... oboje trazite i u istom ste mjestu. Sta imas deset dana pisati, kad je dovoljno sjesti jednom i sve ti jasno.
Ali ta tri uvjeta nisu cesto ispunjeni, pa se fakat ono drugo moze zapitati- dje's ti navr'o?
Zato sam ga pitala kako je tekao razgovor do tad i na temelju cega je zakljucio da nju uopce interesira upoznavanje
Jedno je kad nekog upoznas na npr. stranici za upoznavanje...tu se jasno zna koji je cilj tog razgovora i naravno da ce brzo doc do upoznavanja uzivo
Al on je rekao da uletava nasumicno curama na instagramu...pa ako je opet to bio slucaj, ne cudi da zena nece odma se nalazit s njim nakon 3 dana dopisivanja
- annoy
#3149 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne vidim razlog da se nakon informacije da druga strana nije spremna na upoznavanje uzivo nakon par dana razgovora, kaze ok malo cemo usporiti i nastavi dalje sa online upoznavanjem pa nakon nekog vremena se vidi ima li tu sta ili nema
Ne mozes na silu nekoga pridobiti
-
Guadalajara
#3150 Re: Facebook za upoznavanje ...
annoy wrote:Ne vidim razlog da se nakon informacije da druga strana nije spremna na upoznavanje uzivo nakon par dana razgovora, kaze ok malo cemo usporiti i nastavi dalje sa online upoznavanjem pa nakon nekog vremena se vidi ima li tu sta ili nema