samo ima tamo neko pravilo pon i petak ako se ne varam ne znam tačnoVerocious wrote: Apsolutno, nego imam nekih 120 baksa za isplatu pa mi se onda ne zajebaje![]()
Hvala
provjeri pa vidi
Moderator: anex
samo ima tamo neko pravilo pon i petak ako se ne varam ne znam tačnoVerocious wrote: Apsolutno, nego imam nekih 120 baksa za isplatu pa mi se onda ne zajebaje![]()
Hvala
Ja sam odmah postavio cim sam ga otvorio .. trebao si pratitiJanjicar wrote:Merengues dobro je to ja sam uhvatio 43al zadovoljan sam
Ja uhvatio 59 za 17 minuta. Izgleda malo sam zaksnio, ali ne žalim seJanjicar wrote:Merengues dobro je to ja sam uhvatio 43al zadovoljan sam
Nemoj mi na muku "pristajat"Merengues wrote:Ja sam odmah postavio cim sam ga otvorio .. trebao si pratitiJanjicar wrote:Merengues dobro je to ja sam uhvatio 43al zadovoljan sam
zaHe'aem seMerengues wrote:necuodoh sad odmarat
koji je ovo zadatakMerengues wrote:Izgleda da neda više![]()
nea veze meni dosta
ovo je bilo prebrzo
![]()
U petak oko podne ili par sati kasnije traži isplatu. Negdje tokom noći lova će ti leći na paypal.glitch wrote:samo ima tamo neko pravilo pon i petak ako se ne varam ne znam tačnoVerocious wrote: Apsolutno, nego imam nekih 120 baksa za isplatu pa mi se onda ne zajebaje![]()
Hvala
provjeri pa vidi
Znaci do petka gomilam i onda u subotu s vrecom odem u bankumikrozadatak wrote:U petak oko podne ili par sati kasnije traži isplatu. Negdje tokom noći lova će ti leći na paypal.glitch wrote:samo ima tamo neko pravilo pon i petak ako se ne varam ne znam tačnoVerocious wrote: Apsolutno, nego imam nekih 120 baksa za isplatu pa mi se onda ne zajebaje![]()
Hvala
provjeri pa vidi
Pozdrav

Tamo piše QNT, ako je npr. 4-4.5, ja sam tako uzeo konačanu cifru i podijelio je sa cijenom koja je navedena pojedinačno (npr. 55.75 konačna, a pojedinačna 12.5), i broj koji sam dobio sam ukucao tamo (dobio sam na jednom 4.46, i to upisao u QNT), i prošlo je to sve, nema grešaka više. Kliknem submit, kad ono flag, i tamo u opisu piše, kao došlo je do greške, ustanovili su da ovaj zadatak nije za mene da radim, WTF kad nisam razbio računar.tataćusak wrote:Ja ga evo radim ali neće u koloni Amount da prihvati pare bilo da kucam sa tačkom ili zarezomAhmetShabo wrote:bugovan kako se meni cini, ne da da upisem neka poljaAmer996 wrote:Mozel mi neko rec kakav je ovo zadatak i isplatil se radit
Extract Item Details from Invoice! (transcription) !?!?.
Ne, kratko i jasnoODB wrote:Nešto računam na onim Ebay Errors se moglo uzeti ukupno oko 450 $.7 dana po 7 h da bi se završili.Plus gdje su ostali zadaci i ostali dani.
Da li se često ovako dobar mjesec potrefi ?
Sjećam se koliko sam ja problema imao u početku. Biće ovi taskovi opet, zato kad ih vidiš nemoj žuriti. Ponude ih dosta, ima se vremena za raditi.ODB wrote:Ma nije ono teško realno samo treba sjest i pročitati pravila.Na greškama se uči,a ja sam učio na vašim čitajući komentare

Zašto sve što je lijepo ima kraj???mikrozadatak wrote:Ne, kratko i jasnoODB wrote:Nešto računam na onim Ebay Errors se moglo uzeti ukupno oko 450 $.7 dana po 7 h da bi se završili.Plus gdje su ostali zadaci i ostali dani.
Da li se često ovako dobar mjesec potrefi ?![]()
Bilo je dobrih dana, bilo je odličnih, ali ovoliko odličnih dana zaredom, zadnjih 6 mjeseci nije bilo.
E sad, neko ko se nije snašao s Find errors-ima, reći će nam da mjesec i nije bio poseban.

Biće errori opet, željno ih iščekujemLunetina wrote:
Dobri bili Errors-i, sa sjetom ćemo ih se sjećati.Iako sam ih ja uspjela uraditi samo 250, ne žalim se... tek sada vidim neku konkretnu zaradu na računu.
Mikro, ti ono reče da se na mini izvodu sa bankomata RF banke vidi verifikacijski kod sa PayPal-a? Danas poslije posla navraćala do bankomata i nema još ništa (u subotu nakačila novu karticu), a nešto mi se ne da tražiti izlaz...
Nisu mi vratili, sad sam okupirao ženin accountmalimrav1978 wrote:mikrozadatak, jesul ti vratili levele ili jos uvijek radis na zeninom accountu?