PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
Son1
#3126 Re: PlayStation 4 - all about
COD Black Ops III besplatan za download za korisnike s PS+ do sredine Jula.
-
made_in_sarajevo
#3127 Re: PlayStation 4 - all about
Trebam prodati ps4, kako sad da odradim sa svojim acountom, jer imam i jednu digitalnu igricu?
-
febo_acm
#3128 Re: PlayStation 4 - all about
a sta da odradis konkretno?
- REDDEVILS
#3129 Re: PlayStation 4 - all about
made_in_sarajevo wrote:Trebam prodati ps4, kako sad da odradim sa svojim acountom, jer imam i jednu digitalnu igricu?
- klixoris
#3130 Re: PlayStation 4 - all about
Ekipa, moze li preporuka gdje sa sto manje peglanja kupovati kredit za PS Store ?
Registrovao sam account na US Store, ali ne znam gdje mi je najbolje kupovati kodove. Probao sam kod G2A prodavca na Ebayu i vratio mi pare jer mi je adresa na Ebay registrovana na BiH, a kupio sam kupon za US...
Registrovao sam account na US Store, ali ne znam gdje mi je najbolje kupovati kodove. Probao sam kod G2A prodavca na Ebayu i vratio mi pare jer mi je adresa na Ebay registrovana na BiH, a kupio sam kupon za US...
Last edited by klixoris on 17/06/2018 16:30, edited 1 time in total.
- klixoris
#3131 Re: PlayStation 4 - all about
Moze link na tog prodavca na Amazonu sto kod njega kupujes kartice ?Rampage wrote:
Novac u virtuelni novčanik ne možeš dodavati direktno. Moraš kupovati tzv. "PlayStation Store Gift Card" s iznosima po želji, npr. 10, 20 ili 50$. Ja kupujem preko Amazona, zvanična SCEA prodavnica, transakcija je brza i jednostavna a isporuka trenutna. Dobijeni kod s iznosom koji si kupio uneseš jednostavno na nalog preko telefona, računara ili konzole. Novac je nakon toga spreman za kupovinu bilo kojeg digitalnog sadržaja s PS Storea:)
Jednostavano je, ne možeš pogriješiti:)
Ako još nešto nije jasno slobodno pitaj
-
made_in_sarajevo
#3132 Re: PlayStation 4 - all about
Haha vidim sad, ali sam rijesiofebo_acm wrote:a sta da odradis konkretno?
-
gilla
#3133 Re: PlayStation 4 - all about
L3 se samo jednom pritisne za sprint plus smjer gljive , ne drzis ga dok upravljas.dinao wrote:Jel neko popravljao sam dualshock 4 controler, ili ti ga dzojstik?
Malo me zeza L3, za sprint. Gledao neke youtube klipove, ali me strah da nesto ne zeznem.
I jest vala glupo sto moras taj L3 stisnut za sprint i pri tome upravljati. Bas zbog toga gledam ove Scuf ili AIM controlere, da imam nazad dodatno dugme za sprint i jos jedno recimo za prone, odnosno čučanj..ili kako vec.
Samo skupi Scuf i AIM, cijena skoro pola konzole, oko 100 Eura.
-
gilla
#3134 Re: PlayStation 4 - all about
Za usa kodove pcgamesupply.klixoris wrote:Ekipa, moze li preporuka gdje sa sto manje peglanja kupovati kredit za PS Store ?
- arnes_king
#3135 Re: PlayStation 4 - all about
E jucer sam prodao svoj debeli PS4 na 5.55 i danas isao kupiti Slim zlatni na 5.05, doplatio 30KM
Jos mi drug prodao externi HDD usb 3.0 od 320GB za 40KM, a HDD pun "piraterije". Odmah dobar start.
Jos mi drug prodao externi HDD usb 3.0 od 320GB za 40KM, a HDD pun "piraterije". Odmah dobar start.
- ferratilis
#3136 Re: PlayStation 4 - all about
Da li se neko sjeca koliko je kostao PS4 kod nas kad je tek izasao? A koliko PS3?
- typeOnegative
#3137 Re: PlayStation 4 - all about
arnes_king wrote:E jucer sam prodao svoj debeli PS4 na 5.55 i danas isao kupiti Slim zlatni na 5.05, doplatio 30KM![]()
Pros`o si pravo dobro , dobio bolje uz minimalnu nadoplatu
-
wolfie
#3138 Re: PlayStation 4 - all about
Dobro si ti kupio, ali ti ne valja PSN account, moras napraviti novi s americkom adresom. A ubuduce pcgamesupply, kao sto vec rekose.klixoris wrote:Ekipa, moze li preporuka gdje sa sto manje peglanja kupovati kredit za PS Store ?
- dinao
#3139 Re: PlayStation 4 - all about
Nidje veze.gilla wrote:L3 se samo jednom pritisne za sprint plus smjer gljive , ne drzis ga dok upravljas.dinao wrote:Jel neko popravljao sam dualshock 4 controler, ili ti ga dzojstik?
Malo me zeza L3, za sprint. Gledao neke youtube klipove, ali me strah da nesto ne zeznem.
I jest vala glupo sto moras taj L3 stisnut za sprint i pri tome upravljati. Bas zbog toga gledam ove Scuf ili AIM controlere, da imam nazad dodatno dugme za sprint i jos jedno recimo za prone, odnosno čučanj..ili kako vec.
Samo skupi Scuf i AIM, cijena skoro pola konzole, oko 100 Eura.
EDIT: ustvari moguce
Sad probao i moze na nekim igrama.
Hvala Gilla. Naucio sam nesto novo.
Upro papak u dugme ne pusta hahahah
Last edited by dinao on 17/06/2018 23:47, edited 1 time in total.
-
febo_acm
#3140 Re: PlayStation 4 - all about
ako se ne varam ukoliko vise puta pritisnes igrac gura loptu u prostor...
- REDDEVILS
#3141 Re: PlayStation 4 - all about
Sutra ako bogda uzimam u BH telecomu PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4, s tim da cu potpisati ugovor na dvije godine moja tv net i imacu popusta 86,40 KM e sad me zanim posto imam dva PSN racuna HR i GB i ako izaberem da mi GB bude primarni racun hoculi moci igrati ovu Fifu sto cu dobiti uz konzolu ili cu morati HR racun aktivirati kao primarni da bi igrao fifu 
- klixoris
#3142 Re: PlayStation 4 - all about
Ma napravio sam ja americki. Imao sam HR i jucer odlucim da kreiram novi sa USA adresom, doduse isti email sam koristio (HR account prebacio na drugu adresu, a adresu koju sam do prebacivanja koristio na HR, iskoristim za USA acc). Poslije toga odem na ebay, nadjem ovog G2A prodavca, kupim 50 USD kupon i dok sam cekao da mi posalje kod, dodje mi poruka kao da hoce da me verifikuju pozivom na telefon, a broj mi kao nije OK. Posaljem poruku da mi je OK broj, oni refundirase pare i otkazase kupovinu. Kao flagirao me njihov security sistem sumnjivim...wolfie wrote:Dobro si ti kupio, ali ti ne valja PSN account, moras napraviti novi s americkom adresom. A ubuduce pcgamesupply, kao sto vec rekose.klixoris wrote:Ekipa, moze li preporuka gdje sa sto manje peglanja kupovati kredit za PS Store ?
EDIT: Registrovao sam se na ovaj PCGamesupply i probno kupio 30 USD. Dobio kodove i uspjesno napunio wallet na PS Store-u. Kad dodjem kuci, probat cu pazariti kakvu igricu, valjda nece biti novih iznenadjenja...
Last edited by klixoris on 18/06/2018 09:56, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3143 Re: PlayStation 4 - all about
Što ne bi mogao igrati FIFA18? Ja registrovao US acc i igram FIFA18.REDDEVILS wrote:Sutra ako bogda uzimam u BH telecomu PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4, s tim da cu potpisati ugovor na dvije godine moja tv net i imacu popusta 86,40 KM e sad me zanim posto imam dva PSN racuna HR i GB i ako izaberem da mi GB bude primarni racun hoculi moci igrati ovu Fifu sto cu dobiti uz konzolu ili cu morati HR racun aktivirati kao primarni da bi igrao fifu
-
r_faruk
#3144 Re: PlayStation 4 - all about
https://www.amazon.com/gp/product/B00XJ ... =UTF8&th=1klixoris wrote:Moze link na tog prodavca na Amazonu sto kod njega kupujes kartice ?Rampage wrote:
Novac u virtuelni novčanik ne možeš dodavati direktno. Moraš kupovati tzv. "PlayStation Store Gift Card" s iznosima po želji, npr. 10, 20 ili 50$. Ja kupujem preko Amazona, zvanična SCEA prodavnica, transakcija je brza i jednostavna a isporuka trenutna. Dobijeni kod s iznosom koji si kupio uneseš jednostavno na nalog preko telefona, računara ili konzole. Novac je nakon toga spreman za kupovinu bilo kojeg digitalnog sadržaja s PS Storea:)
ja kupujem ovdje, ali u zadnje vrijeme mi za sve gift cards kaze da su nedostupne
-
r_faruk
#3145 Re: PlayStation 4 - all about
fercera regularno kao i na amazonu? ista stvar?gilla wrote:Za usa kodove pcgamesupply.klixoris wrote:Ekipa, moze li preporuka gdje sa sto manje peglanja kupovati kredit za PS Store ?
- beni-bu-man
#3146 Re: PlayStation 4 - all about
Ima na G2Ar_faruk wrote:https://www.amazon.com/gp/product/B00XJ ... =UTF8&th=1klixoris wrote:Moze link na tog prodavca na Amazonu sto kod njega kupujes kartice ?Rampage wrote:
ja kupujem ovdje, ali u zadnje vrijeme mi za sve gift cards kaze da su nedostupnesamo 60$ i 70$ su trenutno dostupne...
https://www.g2a.com/en-us/search?query=psn
tu ja uvijek uzimam
- beni-bu-man
#3147 Re: PlayStation 4 - all about
kad ces nabaviti vise plus da raspalimo koju ko ljudiTomahawk11 wrote:Što ne bi mogao igrati FIFA18? Ja registrovao US acc i igram FIFA18.REDDEVILS wrote:Sutra ako bogda uzimam u BH telecomu PlayStation 4 Pro + FIFA 18 + DS4, s tim da cu potpisati ugovor na dvije godine moja tv net i imacu popusta 86,40 KM e sad me zanim posto imam dva PSN racuna HR i GB i ako izaberem da mi GB bude primarni racun hoculi moci igrati ovu Fifu sto cu dobiti uz konzolu ili cu morati HR racun aktivirati kao primarni da bi igrao fifu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3148 Re: PlayStation 4 - all about
Možda idući mjesecbeni-bu-man wrote: kad ces nabaviti vise plus da raspalimo koju ko ljudi
A i nisam ti ja još štela
- beni-bu-man
#3149 Re: PlayStation 4 - all about
nisam ni ja pa staTomahawk11 wrote:Možda idući mjesecbeni-bu-man wrote: kad ces nabaviti vise plus da raspalimo koju ko ljudi![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3150 Re: PlayStation 4 - all about
beni-bu-man wrote:nisam ni ja pa staTomahawk11 wrote:Možda idući mjesecbeni-bu-man wrote: kad ces nabaviti vise plus da raspalimo koju ko ljudi![]()