Evo sada je Brad potvrdio da je onaj pokret i pogled prema nebu kada je odbranio penal bio za njegovog sina. Takodje je rekao da je njegova djevojka rodila sina, Niko, cini mi se da rece da se zove, nedavno.Edin H. wrote:Brad Johnes sestogodisnji sin je umro nakon dugogodisnje borbe sa leukemijom 18. novembra 2011.Koshpa wrote:penal jeste bio al po meni prestrog
svaka cast za odbranu u debiju
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#3126 Re: Liverpool FC
- Dugi nožni nokti
#3127 Re: Liverpool FC
Carroll opravdao cijenu od 35 miliona funti. 
-
Mustang1
#3128 Re: Liverpool FC
Jest kad se naguze i on i cijela mu porodica .. Nisam siguran da ce ga isplatiti i ako zabije 3 gola u polufinalu i 3 u finalu kupa !
- Edinho2011
#3129 Re: Liverpool FC
Ovaj Carroll svakim danom sve vise i vise napreduje
, bice od njega nesto !
- horion_bosona
#3130 Re: Liverpool FC
kod Liverpoola uvijek drama, ne dobiju Villu u utakmici koja je licila na igranje viktorije i onda gurnu jadni Blackburn ka ispadanju u jos cudnijoj utakmici...
protiv Evertona sve je moguce i tezak poraz uz pogodjene stative i precke, promasene penale... ali i lako nabijanje karamela kao predhodna dva puta u ovoj sezoni... mada cisto sumnjam, jer su ovi u dobrom naletu...
protiv Evertona sve je moguce i tezak poraz uz pogodjene stative i precke, promasene penale... ali i lako nabijanje karamela kao predhodna dva puta u ovoj sezoni... mada cisto sumnjam, jer su ovi u dobrom naletu...
- ultima_palabra
#3131 Re: Liverpool FC
http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... en-comolli
Jel se ovo skida krivnja sa Kennyja za promašene transfere?
- UkrinaUsrcu
#3132 Re: Liverpool FC
LFC igra toplo hladno ove sezone 
-
Mustang1
#3133 Re: Liverpool FC
Uzet ce Evertona sa 2:1 ... U kupu nastupaju potpuno drugacije
-
Mustang1
#3134 Re: Liverpool FC
Ociglednoultima_palabra wrote:http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... en-comolli
- ultima_palabra
#3135 Re: Liverpool FC
Vrlo motivirajuće za utakmicu sezone... sad im Kenny može reći: eto, sportski direktor je dobio nogu u guzicu zato što vas je doveo... sad izađite na teren i poderite te karameleBubalo1 wrote:Ociglednoultima_palabra wrote:http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... en-comolli
Jbt, za šta ljudi platu dobivaju
-
Mustang1
#3136 Re: Liverpool FC
Ne znam ja i dalje mislim da Kenny ima neku caku u motivaciji za kup utakmice i ligaske .. Vidjet cemo u subotu ali mislim da ce(mo) osvojiti i ovaj kup jer sam ja prvi cijelo vrijeme govorio da treba Kenny ostati do kraja ove sezone
-
Coalman
#3137 Re: Liverpool FC
David Dein, bivši direktor Arsenala se dovodi u vezu sa Liverpoolom. Zna li neko nešto više u vezi ovoga?
Mislim da bi njegovim dolaskom na Anfield došli i bolji dani za Liverpool. On je čovjek koji je doveo Wengera u Arsenal, od njegovog odlaska Arsenal čini mi se nije osvojio niti jedan trofej. Napustio Arsenal zbog nekih sporova oko novog stadiona.
Također se spominje i Johan Cruyff. Vidjećemo šta će od svega toga biti. Počinje prava čistka u Liverpoolu.
Mislim da bi njegovim dolaskom na Anfield došli i bolji dani za Liverpool. On je čovjek koji je doveo Wengera u Arsenal, od njegovog odlaska Arsenal čini mi se nije osvojio niti jedan trofej. Napustio Arsenal zbog nekih sporova oko novog stadiona.
Također se spominje i Johan Cruyff. Vidjećemo šta će od svega toga biti. Počinje prava čistka u Liverpoolu.
- Obskurni
#3138 Re: Liverpool FC
To Krojf napokon popustio sa Katalonijom ?
Bilo je vala i vrijeme. Iako sam više za Deina. On bi preporodio Liverpool.
-
Coalman
#3139 Re: Liverpool FC
Već je počela prava čistka u klubu, vlasnici kluba uzeli stvari u svoje ruke nakon katastrofalne sezone u EP-u. Kuyt odlazi u Feynord, otpušten trener golmana, Komoli otišao...Obskurni wrote:To Krojf napokon popustio sa Katalonijom ?
Rumour : We should expect an announcement soon concerning the appointment of Johan Cruyff as the clubs new Director of Football.
Nego jedan fascinantan podatak, Cristiano Ronaldo ove sezone postigao golova koliko i cijela ekipa Liverpoola.
- ladacoko
#3140 Re: Liverpool FC
jos jedna sezona za zaborav 
- _Reds_
#3141 Re: Liverpool FC
Haha, sta sad Kuyt je otpada, a 'bem ti tu cistku, taj covjek je ako ista ostavljao srce na terenu. Sta znaci on leti da bi doveli jos kojeg rahljavog Britanca. Recept za igru koja ne lici ni nasta jeste da u klub dovedes sto vise Britanaca, pa ti ne znaju sta je ljepota, sta je tehnika. Nekad su znali bar nabaciti loptu u 16, i igrati klasicni britanski fudbal, sad vise ne znaju ni to.Coalman wrote:Već je počela prava čistka u klubu, vlasnici kluba uzeli stvari u svoje ruke nakon katastrofalne sezone u EP-u. Kuyt odlazi u Feynord, otpušten trener golmana, Komoli otišao...Obskurni wrote:To Krojf napokon popustio sa Katalonijom ?
Rumour : We should expect an announcement soon concerning the appointment of Johan Cruyff as the clubs new Director of Football.
Nego jedan fascinantan podatak, Cristiano Ronaldo ove sezone postigao golova koliko i cijela ekipa Liverpoola.
-
Coalman
#3142 Re: Liverpool FC
Ma jok, ništa ja ružno nisam rekao za Kuyta. On je legenda i svojim prije svega borbenim i požrtvovanim partijama je zaslužio poštovanje. Ali ruku na srce on više Liverpoolu ne može pomoći da izbori cilj - Ligu Prvaka. S toga je bolje i po njega i po klub da ide u Holandiju.
- Edin H.
#3143 Re: Liverpool FC
Ne bi bas reko ako cvaknu dva kupaladacoko wrote:jos jedna sezona za zaborav
- BHF_Manijak
#3144 Re: Liverpool FC
Od tolikko igraca koji su ove godine ne kar'ne bili, nego i gori oni nasi Kuyta da liferuju u Holandiju, e jebem ti tu cistku sto neko rece!
JEst da je ostalim(vecini) prava sezone ali brate i da je za prvu, premalo je pokazano.
A sa Cruyffom ne vjerujem da ce se Pool usreciti, to je jedan egocentrik koji je spreman sa svima zaratiti i zakuhati samo da bi po svom istrajo, mislim da ce jako puno stete klubu donijeti a vrlo malo koristi.
Zakuho je u Barceloni, htio po svaku cijenu da udje u upravu kluba, zakuho je sa van Gaalom zbog Ajaxa itd...
JEst da je ostalim(vecini) prava sezone ali brate i da je za prvu, premalo je pokazano.
A sa Cruyffom ne vjerujem da ce se Pool usreciti, to je jedan egocentrik koji je spreman sa svima zaratiti i zakuhati samo da bi po svom istrajo, mislim da ce jako puno stete klubu donijeti a vrlo malo koristi.
Zakuho je u Barceloni, htio po svaku cijenu da udje u upravu kluba, zakuho je sa van Gaalom zbog Ajaxa itd...
-
Coalman
#3145 Re: Liverpool FC
Upravo je taj zajedno sa Cruyffom bio kandidat za nasljednika Komolija.BHF_Manijak wrote:Od tolikko igraca koji su ove godine ne kar'ne bili, nego i gori oni nasi Kuyta da liferuju u Holandiju, e jebem ti tu cistku sto neko rece!![]()
![]()
![]()
-
Mustang1
#3146 Re: Liverpool FC
Jos malo pa cemo znati da li sam bio u pravu sa tim da Kenny ostane zbog kupa ili sam (kao i uvijek) pogrijesio 
- Edin H.
#3147 Re: Liverpool FC
Ovo rutinski uzimajuBubalo1 wrote:Jos malo pa cemo znati da li sam bio u pravu sa tim da Kenny ostane zbog kupa ili sam (kao i uvijek) pogrijesio
-
Mustang1
#3148 Re: Liverpool FC
Liverpool: Jones; Johnson, Carragher, Skrtel, Agger; Spearing, Henderson, Gerrard; Downing, Suarez, Carroll.
Everton: Howard Baines Gibson Heitinga Jelavic Distin Cahill Neville Gueye Osman Fellaini
U pm i Henderson ..Nadam se da nas neki njegov potez nece kostati gola dok ne izadje .. kad on izadje ocekujem gol .. kao i u finalu carling kupa
Nadam se da Jones nece imati nespretnih reakcija i nervoznih .. A zabit ce ga i oni ..Vjerovatno Jelavic..I ya mozda je trebao Enriquea umjesto Carraghera ali eto hajd mozda nije lose rjesenje ni kasnije da ga ubaci da probija svjez ..
Everton: Howard Baines Gibson Heitinga Jelavic Distin Cahill Neville Gueye Osman Fellaini
U pm i Henderson ..Nadam se da nas neki njegov potez nece kostati gola dok ne izadje .. kad on izadje ocekujem gol .. kao i u finalu carling kupa
- Edin H.
#3149 Re: Liverpool FC
Prije da ce ti Carragher nesto zabrljati, ne moze covjek vise, bjeze mu igraci, pa je onda sklon i grubim startovima.Bubalo1 wrote:Liverpool: Jones; Johnson, Carragher, Skrtel, Agger; Spearing, Henderson, Gerrard; Downing, Suarez, Carroll.
U pm i Henderson ..Nadam se da nas neki njegov potez nece kostati gola dok ne izadje .. kad on izadje ocekujem gol .. kao i u finalu carling kupaNadam se da Jones nece imati nespretnih reakcija i nervoznih .. A zabit ce ga i oni ..Vjerovatno Jelavic..I ya mozda je trebao Enriquea umjesto Carraghera ali eto hajd mozda nije lose rjesenje ni kasnije da ga ubaci da probija svjez ..
-
Coalman
#3150 Re: Liverpool FC
http://www.index.hr/sport/clanak/pet-li ... 09532.aspx
Iskusna odbrana, dobar bedem ispred Jonesa, samo Carragher nije onaj stari i pravi Carragher pa se od njega uvijek može očekivati da napravi neki kiks. Moraju igrati igrači koje je Kenny doveo, da opravda uložene pare.
Što se tiče Hendersona, ako će igrati kao prošlu utakmicu na Webmleyu onda neka odmah izađe. Al' ja se nadam da neće i da će Hendo odigrati na nivou.
To bi znači ovako trebalo izgledati na terenu:
----------Jones-------------
-Glen-Carra-Skrtel-Agger-
-Hendo-Spearing--Gerard-
-Suarez--Carrol--Downing-
Iskusna odbrana, dobar bedem ispred Jonesa, samo Carragher nije onaj stari i pravi Carragher pa se od njega uvijek može očekivati da napravi neki kiks. Moraju igrati igrači koje je Kenny doveo, da opravda uložene pare.
Što se tiče Hendersona, ako će igrati kao prošlu utakmicu na Webmleyu onda neka odmah izađe. Al' ja se nadam da neće i da će Hendo odigrati na nivou.
To bi znači ovako trebalo izgledati na terenu:
----------Jones-------------
-Glen-Carra-Skrtel-Agger-
-Hendo-Spearing--Gerard-
-Suarez--Carrol--Downing-