hrvatska-more

Post Reply
Banksy

#3126 Re: hrvatska-more

Post by Banksy »

Donekle si u pravu, ali u Hrvatskoj zaista ljetuje evropska ž liga ...
Alfons Kauders

#3127 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Banksy wrote:Donekle si u pravu, ali u Hrvatskoj zaista ljetuje evropska ž liga ...
ne vrijedjaj :D

ma mislim da je liga ko i u sloveniji, samo sto ovi skijaju... skuplji malo smjestaj na planini, valja grijat... skuplja karta...

isti ljudi - eventualno s 10% vise love
kantica__

#3128 Re: hrvatska-more

Post by kantica__ »

I obrni, okreni... prodje haman sezona, hrvatska ne propade... propadose samo ovi nasi :)

U svakom slucaju u hrvatskoj ekstra bi, crna gora 0 prekrizena... kazu pivo 1evro u CG jest al u... 2.5kume, skuplje nego u HR u svakom slucaju super ljeto
Jay Gatsby

#3129 Re: hrvatska-more

Post by Jay Gatsby »

Geografija je takva da će Hrvatska uvijek imati dovoljno gostiju svake godine. Možda neće imati astronomske zarade, ali nemaju baš ni astronomska ulaganja. Sigurica :mrgreen:
Banksy

#3130 Re: hrvatska-more

Post by Banksy »

Alfons Kauders wrote:
Banksy wrote:Donekle si u pravu, ali u Hrvatskoj zaista ljetuje evropska ž liga ...

ma mislim da je liga ko i u sloveniji, samo sto ovi skijaju... skuplji malo smjestaj na planini, valja grijat... skuplja karta...

Svi moraju negdje ljetovati i nemam nikakav problem s bilo kojm ''ligom'' (zamisli Bosanca koji ovo kaže :-) ) ali Hrvatska dobija ono što zaslužuje. Kakve sadržaje serviraš, takvu klijentelu ćeš i dobiti.
Alfons Kauders

#3131 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:

Svi moraju negdje ljetovati i nemam nikakav problem s bilo kojm ''ligom'' (zamisli Bosanca koji ovo kaže :-) ) ali Hrvatska dobija ono što zaslužuje. Kakve sadržaje serviraš, takvu klijentelu ćeš i dobiti.
nemaju cime privuci bolje goste, a ne mogu ni nas slabije otjerati... :D i tako ukrug... :D

ne vidim da ce se tu ista promijeniti za mog zivota
insomnia99

#3132 Re: hrvatska-more

Post by insomnia99 »

ima u hrvatskoj svih "liga".....ovisi gdje odeš
ovo naravno vrijedi i za ostale zemlje...mislim na grčku,tursku itd....
Alfons Kauders

#3133 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

kantica__ wrote:I obrni, okreni... prodje haman sezona, hrvatska ne propade... propadose samo ovi nasi :)

U svakom slucaju u hrvatskoj ekstra bi, crna gora 0 prekrizena... kazu pivo 1evro u CG jest al u... 2.5kume, skuplje nego u HR u svakom slucaju super ljeto
problem je sto u hrvatskoj vise nemaju gdje dizati cijene... u CG misle da jos imaju fore

samo kad se cijenama priblize hrvatskoj, niko im nece ici... a vec se opasno priblizavaju

tako se i hrvatska pokusala dignuti cijenama na nivo gotivnijih destinacija, a usluga ostala ista... nemreee
kantica__

#3134 Re: hrvatska-more

Post by kantica__ »

Alfons Kauders wrote:
kantica__ wrote:I obrni, okreni... prodje haman sezona, hrvatska ne propade... propadose samo ovi nasi :)

problem je sto u hrvatskoj vise nemaju gdje dizati cijene... u CG misle da jos imaju fore

samo kad se cijenama priblize hrvatskoj, niko im nece ici... a vec se opasno priblizavaju

tako se i hrvatska pokusala dignuti cijenama na nivo gotivnijih destinacija, a usluga ostala ista... nemreee
Iskren da ti budem u hrvatskoj se cijene i nisu mnogo promjenile, zapravo su neke stvari jeftinije nego ovdje... govorim o hrani, nekim uslugama u lokalima... poskupio je parking, poskupio je smjestaj al ne svugdje...

Meni nikako nije jasno kako ljudi mogu tvrditi da je npr hrana drasticno poskupila ulaskom hr u eu, pa to sto su usli u eu ne znaci da su im se plate uduplale, pa i oni zive tu i oni kupuju tu istu hranu... odes lijepo u lidl ili konzum ili na trznicu i kupis sve sta ti treba ko i svaki drugi hrvat... osnovne potrepstine... pivo...
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3135 Re: hrvatska-more

Post by Domaci izdajnik »

Došao preksinoć iz Rovinja...cijene u Istri su mašala :shock: u Starom gradu kafa je od 20 do čak 50 kuna u određenim lokalima :shock: pošto je večera ne smiješ ni pitati :run: Što se tiče mega marketa Lidla, Konzuma i Merkatora nije previše skupo može se pazariti malo jače nego kod nas :) Apartmani su za dvije ososbe zavisno od lokacije i veličine od 50 eura pa naviše....ali da je sređeno, sređeno je kao da si u Italiji a ne u HR :) za 5 dana sam vidio BIH registracija da se mogu na prste jedne ruke nabrojati :mrgreen: sve Italijani i Njemci....More je hladnije nego u Dalmaciji, ali šta je za Bosanca 22 stepena koji se kupa u planinskoj rijeci :bih: topla kupka :mrgreen: Bilo je vjetra i naveče kiše ali ugodnih 29 stepeni preko dana taman za plaže 8-) Gužve na naplatnim kućicama su bile ajme meni :-) negdje sam se par kilometara vozio po 60 na sat po auto putu :oops: zbog toga sam lijepo sišao na Vrbovsko i lagano preko Slunja :) kraj slunja izletište puno stranaca sve neki rastamani smrdi vutra do Ogulina :gunjastajl: :-)
U Kladuši sam pojeo vrhunske ćevape u bistrou Fontana :) ko je u prolazu nek obavezno svrati :wink:
korisnicc

#3136 Re: hrvatska-more

Post by korisnicc »

Lajavikrelac wrote:Došao preksinoć iz Rovinja...cijene u Istri su mašala :shock: u Starom gradu kafa je od 20 do čak 50 kuna u određenim lokalima :shock: pošto je večera ne smiješ ni pitati :run: Što se tiče mega marketa Lidla, Konzuma i Merkatora nije previše skupo može se pazariti malo jače nego kod nas :) Apartmani su za dvije ososbe zavisno od lokacije i veličine od 50 eura pa naviše....ali da je sređeno, sređeno je kao da si u Italiji a ne u HR :) za 5 dana sam vidio BIH registracija da se mogu na prste jedne ruke nabrojati :mrgreen: sve Italijani i Njemci....More je hladnije nego u Dalmaciji, ali šta je za Bosanca 22 stepena koji se kupa u planinskoj rijeci :bih: topla kupka :mrgreen: Bilo je vjetra i naveče kiše ali ugodnih 29 stepeni preko dana taman za plaže 8-) Gužve na naplatnim kućicama su bile ajme meni :-) negdje sam se par kilometara vozio po 60 na sat po auto putu :oops: zbog toga sam lijepo sišao na Vrbovsko i lagano preko Slunja :) kraj slunja izletište puno stranaca sve neki rastamani smrdi vutra do Ogulina :gunjastajl: :-)
U Kladuši sam pojeo vrhunske ćevape u bistrou Fontana :) ko je u prolazu nek obavezno svrati :wink:
:jok:
Jay Gatsby

#3137 Re: hrvatska-more

Post by Jay Gatsby »

Lajavikrelac wrote:Došao preksinoć iz Rovinja...cijene u Istri su mašala :shock: u Starom gradu kafa je od 20 do čak 50 kuna u određenim lokalima :shock: pošto je večera ne smiješ ni pitati :run: Što se tiče mega marketa Lidla, Konzuma i Merkatora nije previše skupo može se pazariti malo jače nego kod nas :) Apartmani su za dvije ososbe zavisno od lokacije i veličine od 50 eura pa naviše....ali da je sređeno, sređeno je kao da si u Italiji a ne u HR :) za 5 dana sam vidio BIH registracija da se mogu na prste jedne ruke nabrojati :mrgreen: sve Italijani i Njemci....More je hladnije nego u Dalmaciji, ali šta je za Bosanca 22 stepena koji se kupa u planinskoj rijeci :bih: topla kupka :mrgreen: Bilo je vjetra i naveče kiše ali ugodnih 29 stepeni preko dana taman za plaže 8-) Gužve na naplatnim kućicama su bile ajme meni :-) negdje sam se par kilometara vozio po 60 na sat po auto putu :oops: zbog toga sam lijepo sišao na Vrbovsko i lagano preko Slunja :) kraj slunja izletište puno stranaca sve neki rastamani smrdi vutra do Ogulina :gunjastajl: :-)
Zbog tih gužvi su mi dani putovanja bili ponedjeljak i četvrtak. Milina. A od Rijeke do Vrgorca svakako nema naplatnih kućica.
kantica__

#3138 Re: hrvatska-more

Post by kantica__ »

Istraaaa :D
Domaci izdajnik

#3139 Re: hrvatska-more

Jay Gatsby wrote:Zbog tih gužvi su mi dani putovanja bili ponedjeljak i četvrtak. Milina. A od Rijeke do Vrgorca svakako nema naplatnih kućica.
Učka i ipsilon..narodno veselje :autic:
Alfons Kauders

#3140 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Lajavikrelac wrote:
Jay Gatsby wrote:Zbog tih gužvi su mi dani putovanja bili ponedjeljak i četvrtak. Milina. A od Rijeke do Vrgorca svakako nema naplatnih kućica.
sjednes fino na trajekt, 18 sati do korcule, 22 do dubrovnika... onda peljesac, ili od dubrovnika... pa dva granicna na neumu... pa pola sata na doljanima... i eto te kuci za 36 sati... maksimalno :D
uglavnomja

#3141 Re: hrvatska-more

Post by uglavnomja »

Alfons Kauders wrote:
Lajavikrelac wrote:
sjednes fino na trajekt, 18 sati do korcule, 22 do dubrovnika... onda peljesac, ili od dubrovnika... pa dva granicna na neumu... pa pola sata na doljanima... i eto te kuci za 36 sati... maksimalno :D
moze i preko trebinja :D
Alfons Kauders

#3142 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

uglavnomja wrote: moze i preko trebinja :D
a i crne gore, pa sandzaka :D
Jay Gatsby

#3143 Re: hrvatska-more

Post by Jay Gatsby »

Lajavikrelac wrote:
Mene je gužva uhvatila samo kad sam išao do Pule. Inače sam išao i do Slovenije i Austrije bez gužve. Dinamično ljetovanje :mrgreen:
Domaci izdajnik

#3144 Re: hrvatska-more

Alfons Kauders wrote:sjednes fino na trajekt, 18 sati do korcule, 22 do dubrovnika... onda peljesac, ili od dubrovnika... pa dva granicna na neumu... pa pola sata na doljanima... i eto te kuci za 36 sati... maksimalno :D
Neko je ručao duhove danas :stidljiv:
dječak sa šibicama

#3145 Re: hrvatska-more

Post by dječak sa šibicama »

Nije Hrvatska, ali hajd, more je

Na neumskoj plaži ‘'Sunce'’ u četvrtak se događala prava drama.

Prema riječima prolaznika, djevojčica se počela gušiti na plaži, no majka nije obraćala pozornost te je unatoč savjetu ostalih kupača na plaži odbila zvati hitnu pomoć.

“Jedna je kupačica pozvala hitnu, vozač i medicinska sestra djevojčicu su na nosilima stavljali u vozilo, na što je majka povukla djevojčicu za nogu i nije dopuštala da je odvezu s izlikom: ‘'Ubit će me moj Smajo'’. No, ipak je popustila te je skupa s liječnicom i medicinskom sestrom otišla u Dom zdravlja Neum, rekao je prolaznik za medije. Policija tek ispituje čitav slučaj.

ubit ce je Smajo... e pa... :lol:
kantica__

#3146 Re: hrvatska-more

Post by kantica__ »

dječak sa šibicama wrote:Nije Hrvatska, ali hajd, more je

Na neumskoj plaži ‘'Sunce'’ u četvrtak se događala prava drama.

Prema riječima prolaznika, djevojčica se počela gušiti na plaži, no majka nije obraćala pozornost te je unatoč savjetu ostalih kupača na plaži odbila zvati hitnu pomoć.

“Jedna je kupačica pozvala hitnu, vozač i medicinska sestra djevojčicu su na nosilima stavljali u vozilo, na što je majka povukla djevojčicu za nogu i nije dopuštala da je odvezu s izlikom: ‘'Ubit će me moj Smajo'’. No, ipak je popustila te je skupa s liječnicom i medicinskom sestrom otišla u Dom zdravlja Neum, rekao je prolaznik za medije. Policija tek ispituje čitav slučaj.

ubit ce je Smajo... e pa... :lol:
:lol:
JohnnyS

#3147 Re: hrvatska-more

Post by JohnnyS »

http://dubrovacki.hr/clanak/55238/nije- ... jardu-kuna

Unatoč prognozama pojedinaca na ovoj temi, u Hrvatskoj sezona bolja nego lani.
Alfons Kauders

#3148 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

JohnnyS wrote:http://dubrovacki.hr/clanak/55238/nije- ... jardu-kuna

Mala ispravka - ABA3 nisu pojedinci na ovoj temi :D

Btw... O skupoci... Vecera, kozice, mushule, domace pecivo, nekoliko crvenih vina, piva, likera i Jackova za kraj... 230 s uljucenom merhametli napojnicom.

Pljacka kazem vam. :D To bi u Bosni bilo 4.5 marke, maksimalno. :D
blugirl

#3149 Re: hrvatska-more

Post by blugirl »

Alfons Kauders wrote:
JohnnyS wrote:http://dubrovacki.hr/clanak/55238/nije- ... jardu-kuna

Mala ispravka - ABA3 nisu pojedinci na ovoj temi :D

Btw... O skupoci... Vecera, kozice, mushule, domace pecivo, nekoliko crvenih vina, piva, likera i Jackova za kraj... 230 s uljucenom merhametli napojnicom.

Pljacka kazem vam. :D To bi u Bosni bilo 4.5 marke, maksimalno. :D
230 cega?

Dubrovnik nije mjerodavan, to je najbolji hrvatski brend sto se mora tice, a i vade ga kruzeri.

Ja sam vec godinama ljeti u Istri, nikad manje turista nego ove godine nisam vidjela. I ugostitelji isto kazu.

Neko gore spomenu Rovinj, na Rovinjskoj noci pretprosle subote grad poluprazan, inace bude krcat. To je centralni dogadjaj u Rovinju, imaju 3-4 stagea, ugl.na jednom pjeva Cetinski, na drugom svira grupa Le Mond i stvarno bude dobro. Jedva se mozes provlacit od guzve. Dosta domacih bude takodje. Ove godine jako lose posjeceno. Vjerovatno su i meduze malo doprinijele da su se turisti ranije pokupili
snaga_znanja

#3150 Re: hrvatska-more

Post by snaga_znanja »

Dakle operacija "ne idemo na more da vide kako je bez nas" propala? :D
Post Reply