hrvatska-more
- Banksy
#3126 Re: hrvatska-more
Donekle si u pravu, ali u Hrvatskoj zaista ljetuje evropska ž liga ...
- Alfons Kauders
#3127 Re: hrvatska-more
ne vrijedjajBanksy wrote:Donekle si u pravu, ali u Hrvatskoj zaista ljetuje evropska ž liga ...
ma mislim da je liga ko i u sloveniji, samo sto ovi skijaju... skuplji malo smjestaj na planini, valja grijat... skuplja karta...
isti ljudi - eventualno s 10% vise love
-
kantica__
#3128 Re: hrvatska-more
I obrni, okreni... prodje haman sezona, hrvatska ne propade... propadose samo ovi nasi 
U svakom slucaju u hrvatskoj ekstra bi, crna gora 0 prekrizena... kazu pivo 1evro u CG jest al u... 2.5kume, skuplje nego u HR u svakom slucaju super ljeto
U svakom slucaju u hrvatskoj ekstra bi, crna gora 0 prekrizena... kazu pivo 1evro u CG jest al u... 2.5kume, skuplje nego u HR u svakom slucaju super ljeto
-
Jay Gatsby
#3129 Re: hrvatska-more
Geografija je takva da će Hrvatska uvijek imati dovoljno gostiju svake godine. Možda neće imati astronomske zarade, ali nemaju baš ni astronomska ulaganja. Sigurica 
- Banksy
#3130 Re: hrvatska-more
Svi moraju negdje ljetovati i nemam nikakav problem s bilo kojm ''ligom'' (zamisli Bosanca koji ovo kažeAlfons Kauders wrote:ne vrijedjajBanksy wrote:Donekle si u pravu, ali u Hrvatskoj zaista ljetuje evropska ž liga ...![]()
ma mislim da je liga ko i u sloveniji, samo sto ovi skijaju... skuplji malo smjestaj na planini, valja grijat... skuplja karta...
isti ljudi - eventualno s 10% vise love
- Alfons Kauders
#3131 Re: hrvatska-more
nemaju cime privuci bolje goste, a ne mogu ni nas slabije otjerati...Banksy wrote:Svi moraju negdje ljetovati i nemam nikakav problem s bilo kojm ''ligom'' (zamisli Bosanca koji ovo kažeAlfons Kauders wrote:ne vrijedjajBanksy wrote:Donekle si u pravu, ali u Hrvatskoj zaista ljetuje evropska ž liga ...![]()
isti ljudi - eventualno s 10% vise love) ali Hrvatska dobija ono što zaslužuje. Kakve sadržaje serviraš, takvu klijentelu ćeš i dobiti.
ne vidim da ce se tu ista promijeniti za mog zivota
-
insomnia99
#3132 Re: hrvatska-more
ima u hrvatskoj svih "liga".....ovisi gdje odešBanksy wrote:Donekle si u pravu, ali u Hrvatskoj zaista ljetuje evropska ž liga ...
ovo naravno vrijedi i za ostale zemlje...mislim na grčku,tursku itd....
- Alfons Kauders
#3133 Re: hrvatska-more
problem je sto u hrvatskoj vise nemaju gdje dizati cijene... u CG misle da jos imaju forekantica__ wrote:I obrni, okreni... prodje haman sezona, hrvatska ne propade... propadose samo ovi nasi
samo kad se cijenama priblize hrvatskoj, niko im nece ici... a vec se opasno priblizavaju
tako se i hrvatska pokusala dignuti cijenama na nivo gotivnijih destinacija, a usluga ostala ista... nemreee
-
kantica__
#3134 Re: hrvatska-more
Iskren da ti budem u hrvatskoj se cijene i nisu mnogo promjenile, zapravo su neke stvari jeftinije nego ovdje... govorim o hrani, nekim uslugama u lokalima... poskupio je parking, poskupio je smjestaj al ne svugdje...Alfons Kauders wrote:problem je sto u hrvatskoj vise nemaju gdje dizati cijene... u CG misle da jos imaju forekantica__ wrote:I obrni, okreni... prodje haman sezona, hrvatska ne propade... propadose samo ovi nasi
samo kad se cijenama priblize hrvatskoj, niko im nece ici... a vec se opasno priblizavaju
tako se i hrvatska pokusala dignuti cijenama na nivo gotivnijih destinacija, a usluga ostala ista... nemreee
Meni nikako nije jasno kako ljudi mogu tvrditi da je npr hrana drasticno poskupila ulaskom hr u eu, pa to sto su usli u eu ne znaci da su im se plate uduplale, pa i oni zive tu i oni kupuju tu istu hranu... odes lijepo u lidl ili konzum ili na trznicu i kupis sve sta ti treba ko i svaki drugi hrvat... osnovne potrepstine... pivo...
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3135 Re: hrvatska-more
Došao preksinoć iz Rovinja...cijene u Istri su mašala
u Starom gradu kafa je od 20 do čak 50 kuna u određenim lokalima
pošto je večera ne smiješ ni pitati
Što se tiče mega marketa Lidla, Konzuma i Merkatora nije previše skupo može se pazariti malo jače nego kod nas
Apartmani su za dvije ososbe zavisno od lokacije i veličine od 50 eura pa naviše....ali da je sređeno, sređeno je kao da si u Italiji a ne u HR
za 5 dana sam vidio BIH registracija da se mogu na prste jedne ruke nabrojati
sve Italijani i Njemci....More je hladnije nego u Dalmaciji, ali šta je za Bosanca 22 stepena koji se kupa u planinskoj rijeci
topla kupka
Bilo je vjetra i naveče kiše ali ugodnih 29 stepeni preko dana taman za plaže
Gužve na naplatnim kućicama su bile ajme meni
negdje sam se par kilometara vozio po 60 na sat po auto putu
zbog toga sam lijepo sišao na Vrbovsko i lagano preko Slunja
kraj slunja izletište puno stranaca sve neki rastamani smrdi vutra do Ogulina
U Kladuši sam pojeo vrhunske ćevape u bistrou Fontana
ko je u prolazu nek obavezno svrati 
U Kladuši sam pojeo vrhunske ćevape u bistrou Fontana
-
korisnicc
#3136 Re: hrvatska-more
Lajavikrelac wrote:Došao preksinoć iz Rovinja...cijene u Istri su mašalau Starom gradu kafa je od 20 do čak 50 kuna u određenim lokalima
Što se tiče mega marketa Lidla, Konzuma i Merkatora nije previše skupo može se pazariti malo jače nego kod nas
Apartmani su za dvije ososbe zavisno od lokacije i veličine od 50 eura pa naviše....ali da je sređeno, sređeno je kao da si u Italiji a ne u HR
sve Italijani i Njemci....More je hladnije nego u Dalmaciji, ali šta je za Bosanca 22 stepena koji se kupa u planinskoj rijeci
topla kupka
![]()
![]()
U Kladuši sam pojeo vrhunske ćevape u bistrou Fontanako je u prolazu nek obavezno svrati
-
Jay Gatsby
#3137 Re: hrvatska-more
Zbog tih gužvi su mi dani putovanja bili ponedjeljak i četvrtak. Milina. A od Rijeke do Vrgorca svakako nema naplatnih kućica.Lajavikrelac wrote:Došao preksinoć iz Rovinja...cijene u Istri su mašalau Starom gradu kafa je od 20 do čak 50 kuna u određenim lokalima
topla kupka
![]()
![]()
U Kladuši sam pojeo vrhunske ćevape u bistrou Fontanako je u prolazu nek obavezno svrati
- Domaci izdajnik
#3139 Re: hrvatska-more
Učka i ipsilon..narodno veseljeJay Gatsby wrote:Zbog tih gužvi su mi dani putovanja bili ponedjeljak i četvrtak. Milina. A od Rijeke do Vrgorca svakako nema naplatnih kućica.
- Alfons Kauders
#3140 Re: hrvatska-more
sjednes fino na trajekt, 18 sati do korcule, 22 do dubrovnika... onda peljesac, ili od dubrovnika... pa dva granicna na neumu... pa pola sata na doljanima... i eto te kuci za 36 sati... maksimalnoLajavikrelac wrote:Učka i ipsilon..narodno veseljeJay Gatsby wrote:Zbog tih gužvi su mi dani putovanja bili ponedjeljak i četvrtak. Milina. A od Rijeke do Vrgorca svakako nema naplatnih kućica.
- uglavnomja
#3141 Re: hrvatska-more
moze i preko trebinjaAlfons Kauders wrote:sjednes fino na trajekt, 18 sati do korcule, 22 do dubrovnika... onda peljesac, ili od dubrovnika... pa dva granicna na neumu... pa pola sata na doljanima... i eto te kuci za 36 sati... maksimalnoLajavikrelac wrote:Učka i ipsilon..narodno veseljeJay Gatsby wrote:Zbog tih gužvi su mi dani putovanja bili ponedjeljak i četvrtak. Milina. A od Rijeke do Vrgorca svakako nema naplatnih kućica.
- Alfons Kauders
#3142 Re: hrvatska-more
a i crne gore, pa sandzakauglavnomja wrote: moze i preko trebinja
-
Jay Gatsby
#3143 Re: hrvatska-more
Mene je gužva uhvatila samo kad sam išao do Pule. Inače sam išao i do Slovenije i Austrije bez gužve. Dinamično ljetovanjeLajavikrelac wrote:Učka i ipsilon..narodno veseljeJay Gatsby wrote:Zbog tih gužvi su mi dani putovanja bili ponedjeljak i četvrtak. Milina. A od Rijeke do Vrgorca svakako nema naplatnih kućica.
- Domaci izdajnik
#3144 Re: hrvatska-more
Neko je ručao duhove danasAlfons Kauders wrote:sjednes fino na trajekt, 18 sati do korcule, 22 do dubrovnika... onda peljesac, ili od dubrovnika... pa dva granicna na neumu... pa pola sata na doljanima... i eto te kuci za 36 sati... maksimalno
- dječak sa šibicama
#3145 Re: hrvatska-more
Nije Hrvatska, ali hajd, more je
Na neumskoj plaži ‘'Sunce'’ u četvrtak se događala prava drama.
Prema riječima prolaznika, djevojčica se počela gušiti na plaži, no majka nije obraćala pozornost te je unatoč savjetu ostalih kupača na plaži odbila zvati hitnu pomoć.
“Jedna je kupačica pozvala hitnu, vozač i medicinska sestra djevojčicu su na nosilima stavljali u vozilo, na što je majka povukla djevojčicu za nogu i nije dopuštala da je odvezu s izlikom: ‘'Ubit će me moj Smajo'’. No, ipak je popustila te je skupa s liječnicom i medicinskom sestrom otišla u Dom zdravlja Neum, rekao je prolaznik za medije. Policija tek ispituje čitav slučaj.
ubit ce je Smajo... e pa...
Prema riječima prolaznika, djevojčica se počela gušiti na plaži, no majka nije obraćala pozornost te je unatoč savjetu ostalih kupača na plaži odbila zvati hitnu pomoć.
“Jedna je kupačica pozvala hitnu, vozač i medicinska sestra djevojčicu su na nosilima stavljali u vozilo, na što je majka povukla djevojčicu za nogu i nije dopuštala da je odvezu s izlikom: ‘'Ubit će me moj Smajo'’. No, ipak je popustila te je skupa s liječnicom i medicinskom sestrom otišla u Dom zdravlja Neum, rekao je prolaznik za medije. Policija tek ispituje čitav slučaj.
-
kantica__
#3146 Re: hrvatska-more
dječak sa šibicama wrote:Nije Hrvatska, ali hajd, more je
- JohnnyS
#3147 Re: hrvatska-more
http://dubrovacki.hr/clanak/55238/nije- ... jardu-kuna
Unatoč prognozama pojedinaca na ovoj temi, u Hrvatskoj sezona bolja nego lani.
- Alfons Kauders
#3148 Re: hrvatska-more
Mala ispravka - ABA3 nisu pojedinci na ovoj temiJohnnyS wrote:http://dubrovacki.hr/clanak/55238/nije- ... jardu-kuna
Btw... O skupoci... Vecera, kozice, mushule, domace pecivo, nekoliko crvenih vina, piva, likera i Jackova za kraj... 230 s uljucenom merhametli napojnicom.
Pljacka kazem vam.
-
blugirl
#3149 Re: hrvatska-more
230 cega?Alfons Kauders wrote:Mala ispravka - ABA3 nisu pojedinci na ovoj temiJohnnyS wrote:http://dubrovacki.hr/clanak/55238/nije- ... jardu-kuna
Unatoč prognozama pojedinaca na ovoj temi, u Hrvatskoj sezona bolja nego lani.![]()
Btw... O skupoci... Vecera, kozice, mushule, domace pecivo, nekoliko crvenih vina, piva, likera i Jackova za kraj... 230 s uljucenom merhametli napojnicom.
Pljacka kazem vam.To bi u Bosni bilo 4.5 marke, maksimalno.
Dubrovnik nije mjerodavan, to je najbolji hrvatski brend sto se mora tice, a i vade ga kruzeri.
Ja sam vec godinama ljeti u Istri, nikad manje turista nego ove godine nisam vidjela. I ugostitelji isto kazu.
Neko gore spomenu Rovinj, na Rovinjskoj noci pretprosle subote grad poluprazan, inace bude krcat. To je centralni dogadjaj u Rovinju, imaju 3-4 stagea, ugl.na jednom pjeva Cetinski, na drugom svira grupa Le Mond i stvarno bude dobro. Jedva se mozes provlacit od guzve. Dosta domacih bude takodje. Ove godine jako lose posjeceno. Vjerovatno su i meduze malo doprinijele da su se turisti ranije pokupili
- snaga_znanja
#3150 Re: hrvatska-more
Dakle operacija "ne idemo na more da vide kako je bez nas" propala?