Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KatarinaKosaca wrote:Moguće je i da Ekrema stavi za slugu kao osvetu za prvu sedmicu. Ili Memu. Trećeg nema.
Od ženskih? Sa kim nije dobra? Možda opet Vesna?
Navodno Saska, i njoj je Radojka zamjerila sto se Dule rugao posjecenom prstu, namjerno sam ovako formulisao
Plase se i mali Fitjko i Aki, da ce biti sluge, ali izgleda im je obecala da nece. Nece grom u koprive, niti ljankase na svoje potomstvo. Nesto Memo rece "ja i Saska 100%, vec je rekla". Ne znam sta mu to znaci.
Stanija je i danas na postedi, moze se komotno valjati po lezaljkama.
Svaki drugi dan ima neku postedu... niko joj vise nista ne smije ni reci, svi vide da je po zastitom zadruge.
Smijurija od nastimanog takmicenja, ali sho je sho.
Sad se Fitjko i Radojka dosaptavaju, to se inace kaznjava mali gad joj prenosi "jesi cula sta su jutros pricali?" a ona "jesam jesam". Sapcu, naravno, ali cuje se pomalo.
Haman dva mjeseca trudna, niti se vidi stomak,što bi se vala nakon mjesec trebalo i vidjeti,ni simptome obicne za trudnocu nema...neću više gledati farmu!! Treba ih bojkotovati...
Evo gore u dva posta spominju Ekrema i ja sam ubjedjen da ce bit tako al eto . Sinoc je Ekrem u 2 navrata nesto ``pecno`` i Radojka mu je uputila smrtonosni pogled i rekla nesto u fazonu ``ces da vidis`` Jedna od jacih scena sinoc gdje sam suzu pustio je bila i ona kad je Ekrem reko `` nikad se ne zna ko ce ispast , to zna samo Zeljkova zena `` Gigant
Asamoah Gyan wrote:na vesninom fb profilu galerija "10 godina Haške tiranije-Sloboda Šešelju-Beograd,24 febr.2013" i vesnica u koloni
I za Radojku citam da je zesci nacionalist.
A jebiga, niko ni Memu ni Ekrema nije tjerao tamo.
Vesna ima istetoviran srpski grb na ruci, kud ces dalje. A Era pjevao u 2oslobodjenom Vukovaru" srpskim ratnicima. Ima i video na pocetku teme, ja stavio.
Kal El wrote:Haman dva mjeseca trudna, niti se vidi stomak,što bi se vala nakon mjesec trebalo i vidjeti,ni simptome obicne za trudnocu nema...neću više gledati farmu!! Treba ih bojkotovati...
Sinoć SIlikonija i Pas leže, vidi se da pričaju ali se ne čuje...i ja odmah pustim film
tek nekad poslije prebacim, vidim Eki priča, sastanak neki u 3-4h
Ako se dobro sjećam, Silikonija je prije nekih otprilike mjesec dana bila na poštedi zbog pms-a a i Filipu je govorila kako je depresivna i da treba dobiti...tako da od trudnoće ništa
Igbala wrote:Sinoć SIlikonija i Pas leže, vidi se da pričaju ali se ne čuje...i ja odmah pustim film
tek nekad poslije prebacim, vidim Eki priča, sastanak neki u 3-4h
Ako se dobro sjećam, Silikonija je prije nekih otprilike mjesec dana bila na poštedi zbog pms-a a i Filipu je govorila kako je depresivna i da treba dobiti...tako da od trudnoće ništa
Trudna kad treba sluga da se bira. Slijedeci put ce imat picajzle.
Asamoah Gyan wrote:na vesninom fb profilu galerija "10 godina Haške tiranije-Sloboda Šešelju-Beograd,24 febr.2013" i vesnica u koloni
Vesna ima istetoviran srpski grb na ruci, kud ces dalje. A Era pjevao u 2oslobodjenom Vukovaru" srpskim ratnicima. Ima i video na pocetku teme, ja stavio.
Jest, sve sami nacionalisti i mrzitelji...kako ste neobjektivni, strašno...
Toliko mrze Ekrema i Memu da im ne prave određenu hranu zbog njihove vere, na svadbi nikom ne smeta kako se oblače i govore, stalno govore za Memu kako dobro predstavlja BIH. Baš me zanima da je Farma projekt u BIH, da je na nekom selu kod Sarajeva, bi li bio isti postupak prema Eri, Radojki i sl.
A Memu i Ekrema niko nije terao da dođu, došli su zbog love kao i ,,seljaci''.
Jest, sve sami nacionalisti i mrzitelji...kako ste neobjektivni, strašno...
Toliko mrze Ekrema i Memu da im ne prave određenu hranu zbog njihove vere, na svadbi nikom ne smeta kako se oblače i govore, stalno govore za Memu kako dobro predstavlja BIH. Baš me zanima da je Farma projekt u BIH, da je na nekom selu kod Sarajeva, bi li bio isti postupak prema Eri, Radojki i sl.
A Memu i Ekrema niko nije terao da dođu, došli su zbog love kao i ,,seljaci''.
Alo breee niko nije rekao da ih neko mrzi vec da je farma puna srpskih nacionalista u kombinaciji sa srpsko-seljackim mentalitetom sto je fakat najgora kombinacija...razlika izmedu gradske djece i ovih sa sela sto su na farmi je toliko ocita da glava boli
Last edited by Altsa on 20/05/2013 15:34, edited 3 times in total.
Ova Ljuba samo oblizuje prste i jede i jede i jede i jede u bilo koje doba dana ili noći, nevjerovatno je to da ona sebe naziva sportistom. Vesna se cijeli dan šlihta Radojki, a mislim da baš nju Radojka konta staviti za slugu
iPod wrote:Ova Ljuba samo oblizuje prste i jede i jede i jede i jede u bilo koje doba dana ili noći, nevjerovatno je to da ona sebe naziva sportistom. Vesna se cijeli dan šlihta Radojki, a mislim da baš nju Radojka konta staviti za slugu
ja sam se iznenadila kad sam saznala da Ljuba puši a toliko sebe hvali i izdvaja kao sportistu koji pazi šta jede bla, bla a sve opuha
1:09 ...
Hajde dobro Era, srpski seljober.... ali vidi sto ga Senada plaho lomi u struku....
Ne limvo ove reality show programe, ali se u zadnje vrijeme sve cesce uhvatim kako gledam ovu vasu temu i trazim video s onom budalom... Produzio mi je zivot svojom komicnom pojavom...
Neki dan gledam, spava frajer u odijelu, boli ga kurac...
Last edited by Chisum on 20/05/2013 16:36, edited 1 time in total.