Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#3126 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

KatarinaKosaca wrote:Moguće je i da Ekrema stavi za slugu kao osvetu za prvu sedmicu. Ili Memu. Trećeg nema.
Od ženskih? Sa kim nije dobra? Možda opet Vesna? :roll:
Navodno Saska, i njoj je Radojka zamjerila sto se Dule rugao posjecenom prstu, namjerno sam ovako formulisao :D

Plase se i mali Fitjko i Aki, da ce biti sluge, ali izgleda im je obecala da nece. Nece grom u koprive, niti ljankase na svoje potomstvo. Nesto Memo rece "ja i Saska 100%, vec je rekla". Ne znam sta mu to znaci.

Vesna joj se uveliko slihta.
Artest

#3127 Re: Farma

Post by Artest »

Goni je u kurac. Kad slozi onu facu lije, ne mozes gledat u nju.

Tacno se razlikuju farmeri iz grada i ovi mudraci-seljadija. Zato mi je recimo Ljuba gotivna.

Staniji sinoc rekose da ako se ne osjeca dobro, ne treba nista radit. Ne znam cemu cekanje, dajte joj pare odmah.
Sabirni centar

#3128 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Artest wrote:Goni je u kurac. Kad slozi onu facu lije, ne mozes gledat u nju.

Tacno se razlikuju farmeri iz grada i ovi mudraci-seljadija. Zato mi je recimo Ljuba gotivna.

Staniji sinoc rekose da ako se ne osjeca dobro, ne treba nista radit. Ne znam cemu cekanje, dajte joj pare odmah.
:thumbup:
dječak sa šibicama

#3129 Re: Farma

Stanija je i danas na postedi, moze se komotno valjati po lezaljkama.

Svaki drugi dan ima neku postedu... niko joj vise nista ne smije ni reci, svi vide da je po zastitom zadruge.

Smijurija od nastimanog takmicenja, ali sho je sho.

Sad se Fitjko i Radojka dosaptavaju, to se inace kaznjava :roll: mali gad joj prenosi "jesi cula sta su jutros pricali?" a ona "jesam jesam". Sapcu, naravno, ali cuje se pomalo.
kupačica

#3130 Re: Farma

Post by kupačica »

KatarinaKosaca wrote:Moguće je i da Ekrema stavi za slugu kao osvetu za prvu sedmicu. Ili Memu. Trećeg nema.
Možda ipak prije Ekija. On je kapitalac. To bi za nju bio veći strateški potez jer napada na favorita.
Kal El

#3131 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Haman dva mjeseca trudna, niti se vidi stomak,što bi se vala nakon mjesec trebalo i vidjeti,ni simptome obicne za trudnocu nema...neću više gledati farmu!! Treba ih bojkotovati...
gnjev

#3132 Re: Farma

Post by gnjev »

Evo gore u dva posta spominju Ekrema i ja sam ubjedjen da ce bit tako al eto . Sinoc je Ekrem u 2 navrata nesto ``pecno`` i Radojka mu je uputila smrtonosni pogled i rekla nesto u fazonu ``ces da vidis`` :D Jedna od jacih scena sinoc gdje sam suzu pustio je bila i ona kad je Ekrem reko `` nikad se ne zna ko ce ispast , to zna samo Zeljkova zena `` Gigant :D
Asamoah Gyan

#3133 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

na vesninom fb profilu galerija "10 godina Haške tiranije-Sloboda Šešelju-Beograd,24 febr.2013" :lol: i vesnica u koloni Image
amiliana

#3134 Re: Farma

Post by amiliana »

Imali neko video od intervjua kada je Stanija rekla da je mozda trudna,hoce li biti veceras u dnevnom pregledu ?? :?
dječak sa šibicama

#3135 Re: Farma

Asamoah Gyan wrote:na vesninom fb profilu galerija "10 godina Haške tiranije-Sloboda Šešelju-Beograd,24 febr.2013" :lol: i vesnica u koloni Image
I za Radojku citam da je zesci nacionalist.

A jebiga, niko ni Memu ni Ekrema nije tjerao tamo.

Vesna ima istetoviran srpski grb na ruci, kud ces dalje. A Era pjevao u 2oslobodjenom Vukovaru" srpskim ratnicima. Ima i video na pocetku teme, ja stavio.
Sabirni centar

#3136 Re: AW: Farma

Post by Sabirni centar »

Kal El wrote:Haman dva mjeseca trudna, niti se vidi stomak,što bi se vala nakon mjesec trebalo i vidjeti,ni simptome obicne za trudnocu nema...neću više gledati farmu!! Treba ih bojkotovati...
Možda je noćas abortirala :oops: :-)

Haman da podržavam bojkot :D
Igbala

#3137 Re: Farma

Post by Igbala »

Sinoć SIlikonija i Pas leže, vidi se da pričaju ali se ne čuje...i ja odmah pustim film :-D
tek nekad poslije prebacim, vidim Eki priča, sastanak neki u 3-4h :lol:

Ako se dobro sjećam, Silikonija je prije nekih otprilike mjesec dana bila na poštedi zbog pms-a a i Filipu je govorila kako je depresivna i da treba dobiti...tako da od trudnoće ništa :oops:
gnjev

#3138 Re: Farma

Post by gnjev »

Igbala wrote:Sinoć SIlikonija i Pas leže, vidi se da pričaju ali se ne čuje...i ja odmah pustim film :-D
tek nekad poslije prebacim, vidim Eki priča, sastanak neki u 3-4h :lol:

Ako se dobro sjećam, Silikonija je prije nekih otprilike mjesec dana bila na poštedi zbog pms-a a i Filipu je govorila kako je depresivna i da treba dobiti...tako da od trudnoće ništa :oops:
Trudna kad treba sluga da se bira. Slijedeci put ce imat picajzle.
iscrtani čovek

#3139 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

dječak sa šibicama wrote:
Asamoah Gyan wrote:na vesninom fb profilu galerija "10 godina Haške tiranije-Sloboda Šešelju-Beograd,24 febr.2013" :lol: i vesnica u koloni Image

Vesna ima istetoviran srpski grb na ruci, kud ces dalje. A Era pjevao u 2oslobodjenom Vukovaru" srpskim ratnicima. Ima i video na pocetku teme, ja stavio.
Jest, sve sami nacionalisti i mrzitelji...kako ste neobjektivni, strašno... 8-)
Toliko mrze Ekrema i Memu da im ne prave određenu hranu zbog njihove vere, na svadbi nikom ne smeta kako se oblače i govore, stalno govore za Memu kako dobro predstavlja BIH. Baš me zanima da je Farma projekt u BIH, da je na nekom selu kod Sarajeva, bi li bio isti postupak prema Eri, Radojki i sl.
A Memu i Ekrema niko nije terao da dođu, došli su zbog love kao i ,,seljaci''.
Altsa

#3140 Re: Farma

Post by Altsa »

iscrtani čovek wrote:

Jest, sve sami nacionalisti i mrzitelji...kako ste neobjektivni, strašno... 8-)
Toliko mrze Ekrema i Memu da im ne prave određenu hranu zbog njihove vere, na svadbi nikom ne smeta kako se oblače i govore, stalno govore za Memu kako dobro predstavlja BIH. Baš me zanima da je Farma projekt u BIH, da je na nekom selu kod Sarajeva, bi li bio isti postupak prema Eri, Radojki i sl.
A Memu i Ekrema niko nije terao da dođu, došli su zbog love kao i ,,seljaci''.
Alo breee niko nije rekao da ih neko mrzi vec da je farma puna srpskih nacionalista u kombinaciji sa srpsko-seljackim mentalitetom sto je fakat najgora kombinacija...razlika izmedu gradske djece i ovih sa sela sto su na farmi je toliko ocita da glava boli
Last edited by Altsa on 20/05/2013 15:34, edited 3 times in total.
Abid Sakalaš

#3141 Re: Farma

Post by Abid Sakalaš »

1:09 ...
iPod

#3142 Re: Farma

Post by iPod »

Ova Ljuba samo oblizuje prste i jede i jede i jede i jede u bilo koje doba dana ili noći, nevjerovatno je to da ona sebe naziva sportistom. Vesna se cijeli dan šlihta Radojki, a mislim da baš nju Radojka konta staviti za slugu :lol:
Igbala

#3143 Re: Farma

Post by Igbala »

iPod wrote:Ova Ljuba samo oblizuje prste i jede i jede i jede i jede u bilo koje doba dana ili noći, nevjerovatno je to da ona sebe naziva sportistom. Vesna se cijeli dan šlihta Radojki, a mislim da baš nju Radojka konta staviti za slugu :lol:
ja sam se iznenadila kad sam saznala da Ljuba puši a toliko sebe hvali i izdvaja kao sportistu koji pazi šta jede bla, bla a sve opuha :oops:
Iker C

#3144 Re: Farma

Post by Iker C »

Ivano Balić puši dvije kutije cigareta dnevno, znači li to da on nije sportista? :run:
Igbala

#3145 Re: Farma

Post by Igbala »

Iker C wrote:Ivano Balić puši dvije kutije cigareta dnevno, znači li to da on nije sportista? :run:
Ne znači, ali mi to dvoje ne ide zajedno :oops:
Chisum

#3146 Re: Farma

Post by Chisum »

Herr Flick wrote:

:lol: :lol:
Ajd' u tri kurca Ekreme.... najjaci detalj na farmi... :lol: :lol: :lol:

Koji bog! :lol:

On s ovim svojim debilizmima vrijedi koliko cijela ova usrana farma zajedno.
Chisum

#3147 Re: Farma

Post by Chisum »

Abid Sakalaš wrote:

1:09 ...

Hajde dobro Era, srpski seljober.... ali vidi sto ga Senada plaho lomi u struku....
Partizzanka

#3148 Re: Farma

Post by Partizzanka »

sta ovo radojka kaze ... "ja sam se sinoc razsmisljala i na TELEFON sam rekla "... WTF??

https://www.youtube.com/watch?v=YTgEwk2 ... =endscreen
Abid Sakalaš

#3149 Re: Farma

Post by Abid Sakalaš »

kakve veze ima nada kurava sa farmom?
isti skot ko i fahreta jahić
Chisum

#3150 Re: Farma

Post by Chisum »

Haki i Shah :lol:

Ne limvo ove reality show programe, ali se u zadnje vrijeme sve cesce uhvatim kako gledam ovu vasu temu i trazim video s onom budalom... Produzio mi je zivot svojom komicnom pojavom...

Neki dan gledam, spava frajer u odijelu, boli ga kurac... :lol:
Last edited by Chisum on 20/05/2013 16:36, edited 1 time in total.
Locked