Ja sam ubijeđen da će kad završe kružni tok, osvanuti velika trobojka na njemu, kako bi se i dalje inatili jedni drugima i zapišavali teritorije...Logovan wrote:Je l' gotov kružni tok, može li se proći konačno?
Istočno Sarajevo
-
Gandra_1
#3126 Re: Istočno Sarajevo
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#3127 Re: Istočno Sarajevo
mozeLogovan wrote:Je l' gotov kružni tok, može li se proći konačno?
blagi fušeraj, ali eto... da ne bude hejterski, neka neko još prođe pa nek kaže
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3128 Re: Istočno Sarajevo
Prošao više puta. Dimenzijama odgovara nekom seocetu.mk ultra wrote:mozeLogovan wrote:Je l' gotov kružni tok, može li se proći konačno?
- Logovan
#3129 Re: Istočno Sarajevo
Jebeš projekat koji nije zapišan.Gandra_1 wrote: Ja sam ubijeđen da će kad završe kružni tok, osvanuti velika trobojka na njemu, kako bi se i dalje inatili jedni drugima i zapišavali teritorije...
Hvala.mk ultra wrote:mozeLogovan wrote:Je l' gotov kružni tok, može li se proći konačno?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3130 Re: Istočno Sarajevo
trebaju kačiti zastave duginih boja
zapravo ne trebaju nam nikakve zastave to je zlo
zapravo ne trebaju nam nikakve zastave to je zlo
- mk ultra
#3131 Re: Istočno Sarajevo
meni je nagib prevelik... ne bih probao sa natovarenim šticarom u krugkonektovan wrote:Prošao više puta. Dimenzijama odgovara nekom seocetu.mk ultra wrote:mozeLogovan wrote:Je l' gotov kružni tok, može li se proći konačno?
blagi fušeraj, ali eto... da ne bude hejterski, neka neko još prođe pa nek kažeMalo je jedna traka, koja je pouska.

nije ravno gledao
- VladaFBiH
#3132 Re: Istočno Sarajevo
ček, niste smjeli napravit kuću jer ste htjeli besplatno stan i sad je to problem?Black swan wrote:neki među kojima je odrasla sada zapravo žive u istočnom sarajevu
otkud ja tamo...
došli moji iz iraka s morem dolara i nisu mogli kupiti stan ( hvala tito što si poticao radnike i neradnike)
te su kupili zemlju da ne propadne keš
a kuću nisu smjeli početi praviti da ne izgube pravo na stan ( hvala opet tito što si sjebavo radnike nauštrb neradnika)
pa su napravili kokošinjac i malu vikendicu bez wc-a ako dođe komisija iz firme
- Truba
#3133 Re: Istočno Sarajevo
ako ti ne vidiš problem onda problem ne postoji
za tebe
za tebe
- VladaFBiH
#3134 Re: Istočno Sarajevo
vjerovatno ne vidim problem jer u životu nisam ništa guzovaće dobio već sam sve zaradio...
nhf. ne mislim ništa loše samo se svaki put iznenadim razmišljanjem ljudi "prije rata"
nhf. ne mislim ništa loše samo se svaki put iznenadim razmišljanjem ljudi "prije rata"
- Logovan
#3135 Re: Istočno Sarajevo
Prođoh kružnim tokom. Je l' ono pravljeno za motoriste i bicikliste? Usko, malo, a kvalitet upitan.
- VladaFBiH
#3136 Re: Istočno Sarajevo
za izboreLogovan wrote:Prođoh kružnim tokom. Je l' ono pravljeno za motoriste i bicikliste? Usko, malo, a kvalitet upitan.
- konektovan
#3137 Re: Istočno Sarajevo
Je li znas da je radovan karadzic pred sami rat, obecao vojkovcanima stan u Hrasnici???????VladaFBiH wrote:vjerovatno ne vidim problem jer u životu nisam ništa guzovaće dobio već sam sve zaradio...
- Truba
#3138 Re: Istočno Sarajevo
izvini je li tebi normalno da od 1968 ti se odbija za stan i da to pravo izgubiš 1984. jer si napravio kuću s WC-om, a da za svoje pare ne možeš kupti stan jer ih nema na tržištuVladaFBiH wrote:vjerovatno ne vidim problem jer u životu nisam ništa guzovaće dobio već sam sve zaradio...
ako je to super onda OK
glorificirate sistem koji nije mogao vraćati i ispunjavati međunarodne obveze
pa bih po kojoj pljujemo svaki dan i kukamo za onim vremeneima ispunjava međuanrodne obveze
- JThomas
#3139 Re: Istočno Sarajevo
doduše zasnivanjem novih i većih međunarodnih obaveza 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3140 Re: Istočno Sarajevo
a divi mu jezikamk ultra wrote: nije ravno gledao
- Radio Sarajevo
#3141 Re: Istočno Sarajevo
Tito je smjestio, obukao, opismenio, zaposlio i vakcinisao 80% ljudi koje to Bosna nikad ne bi uspjela. I opet im ne valja...Black swan wrote:izvini je li tebi normalno da od 1968 ti se odbija za stan i da to pravo izgubiš 1984. jer si napravio kuću s WC-om, a da za svoje pare ne možeš kupti stan jer ih nema na tržištuVladaFBiH wrote:vjerovatno ne vidim problem jer u životu nisam ništa guzovaće dobio već sam sve zaradio...
ako je to super onda OK
pa bih po kojoj pljujemo svaki dan i kukamo za onim vremeneima ispunjava međuanrodne obveze
- JThomas
#3142 Re: Istočno Sarajevo
vakcinisanje svakako uzrokuje autizam

- mk ultra
#3143 Re: Istočno Sarajevo
A onda je bosna ovim nepismenim dozvolila da dođu u grad i nametnu svoje, pa od tri godine srednje postanu komesari, naucnici, bitne licnostiRadio Sarajevo wrote:Tito je smjestio, obukao, opismenio, zaposlio i vakcinisao 80% ljudi koje to Bosna nikad ne bi uspjela. I opet im ne valja...Black swan wrote:izvini je li tebi normalno da od 1968 ti se odbija za stan i da to pravo izgubiš 1984. jer si napravio kuću s WC-om, a da za svoje pare ne možeš kupti stan jer ih nema na tržištuVladaFBiH wrote:vjerovatno ne vidim problem jer u životu nisam ništa guzovaće dobio već sam sve zaradio...
ako je to super onda OK
![]()
![]()
Njima je ovaj sistem otac, a takvi su vecina
Svaki sistem ima svoje minuse i pluseve, nije bas sve tako striktno odvojivo
Ovaj sistem je bolji ali nije primjenjen, jer je drzava slaba u tome...
-
kakonako
#3144 Re: Istočno Sarajevo
Sistem je dobar,ali,eto,jebiga nije primjenjen(ne funkcionise).Pa sta sad,odustati od sistema ili ga primjenjivati,ali kako danas izgleda,od toga nema nista.Fudbalsi receno:vratiti Odovica!
- vješalica
#3145 Re: Istočno Sarajevo
Čun bolji sistem?
Demokratijicu i kretenizme imaš i u Njemačkoj,ali kod nas u mixu sa utucanim mentalitetom je obicna propast drzave i ljudi u njoj
Demokratijicu i kretenizme imaš i u Njemačkoj,ali kod nas u mixu sa utucanim mentalitetom je obicna propast drzave i ljudi u njoj
- Thorgerson
#3146 Re: Istočno Sarajevo
Prosao maloprije kruznim, pa sta je ono?
Od onakve prostrane raskrsnice oni napravise nekakav mini kruzni tok...
Unutra su napravili kao jednu i po traku, sta je ono...
Sve u svemu..lose. Bilo je prostora za jedan fin kruzni tok, bolje da su semafore ostavili.
Od onakve prostrane raskrsnice oni napravise nekakav mini kruzni tok...
Unutra su napravili kao jednu i po traku, sta je ono...
Sve u svemu..lose. Bilo je prostora za jedan fin kruzni tok, bolje da su semafore ostavili.
- beni-bu-man
#3147 Re: Istočno Sarajevo
hocel ko uslikat taj kruzni tok da i ja vidim 
- konektovan
#3148 Re: Istočno Sarajevo
Provozaj se, sta cicijas....beni-bu-man wrote:hocel ko uslikat taj kruzni tok da i ja vidim
- beni-bu-man
#3149 Re: Istočno Sarajevo
Daleko mi iz Rogaticekonektovan wrote:Provozaj se, sta cicijas....beni-bu-man wrote:hocel ko uslikat taj kruzni tok da i ja vidim
Fakat ne pamtim kad sam zadnji put bio dole u I. Sarajv'u
- konektovan
#3150 Re: Istočno Sarajevo
Taman ti je podrucje opštine istocna ilidza do Rogatice..beni-bu-man wrote:Daleko mi iz Rogaticekonektovan wrote:Provozaj se, sta cicijas....beni-bu-man wrote:hocel ko uslikat taj kruzni tok da i ja vidim![]()
Fakat ne pamtim kad sam zadnji put bio dole u I. Sarajv'u