Kakav je tebi argument da će biti belaja? To što će doći 3.000 navijača Sarajeva u Zenicu i biće belaja? Šta je to nego lupanje.PriNc_ba wrote:koje vece tekme to dovode toliki broj gostujucih navijaca osim sarajevskog derbija ?
ja ne znam jel bilo 4-5 tekmi poslije rata da je bas veliki broj navijaca otisao na neko gostovanje i to je obicno bila titula u pitanju.
ako zabrana ostane ova prica je nepotrebna bila i bice mi drago ako tako budea ako skinu zabranu onda cemo vidjeti sta ce biti i kako ce biti
i daj @obuca ti kakav kontra argument kojim mozes opravdati ukidanje zabrane. najlakse je reci ne lupaj.
Sezona 2013/14 - zabrana
Sezona 2012/13

Sezona 2011/12 - zabrana
Sezona 2010/11

Sezona 2009/10

Sezona 2008/09

Na svakoj od ovih utakmica je bilo preko 1.000 navijača Sarajeva, na nekim čak i preko 2.000 i nije bilo nikakvih problema.
Jedina sezona u kojoj je bilo problema, a znam jer sam bio lično prisutan (što bi "nema me tamo" rekao sjedio na zapadu Bilinog polja i grickao košpice) je sezona 2011/12 kad je bila zabrana gostujućih navijača, pa su navijači Sarajeva bili primorani da se miješaju sa domaćim, što je izazvalo sukobe.
Ista stvar će se desiti i u finalu, ako idioti iz Saveza ne promjene svoju idiotsku odluku, poserem im se u usta idiotska.