BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
seoBIH

#3126 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by seoBIH »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa bit će valjda premije od saveza. Moraju. Postoji nagradna svota koja se dobije kad se postane prvak... A ako ne bude, ne vidim zašto Njegoš ne bi postao stipendista, ako baš treba, i u FBIH... Ima neka firma, javno preduzeće i sl, koje bi mu pomoglo.
Ako ne dobije ništa od BiH, Njegoš, Musa, kurac, palac treba da igra za druge, pa makar to bila Srbija, Tanzanija, Kina i slične. Sve dok tebe tvoja država ne voli i poštuje, nemoj ni ti nju!
SkyLimit

#3127 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by SkyLimit »

seoBIH wrote: Ako ne dobije ništa od BiH, Njegoš, Musa, kurac, palac treba da igra za druge, pa makar to bila Srbija, Tanzanija, Kina i slične. Sve dok tebe tvoja država ne voli i poštuje, nemoj ni ti nju!
A sta to drzava Srbija daje svojim igracima kad osvoje U16 prvenstvo :roll: Zadatak drzave je da pomogne financijski savez kako bi zajedno sa sponzorima(a to je vec na savezu da ih pronadje) mogli financijski iznijeti sve potrebno, to Srbija radi kao i sve normalne drzave a BiH ne, a nije obaveza drzave da nagradjuje novcano osvojene medalje na tim omladinskim takmicenjima, pa to niko ne radi. Mada prvi kazem onaj ko porodici Sikiras dodijeli stan ima moj glas na narednim izborima.
Last edited by SkyLimit on 19/08/2015 22:33, edited 2 times in total.
maraccana

#3128 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by maraccana »

.
Last edited by maraccana on 26/07/2016 01:17, edited 1 time in total.
seoBIH

#3129 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by seoBIH »

SkyLimit wrote:
seoBIH wrote: Ako ne dobije ništa od BiH, Njegoš, Musa, kurac, palac treba da igra za druge, pa makar to bila Srbija, Tanzanija, Kina i slične. Sve dok tebe tvoja država ne voli i poštuje, nemoj ni ti nju!
A sta to drzava Srbija daje svojim igracima kad osvoje U16 prvenstvo :roll: Zadatak drzave je da pomogne financijski savez kako bi zajedno sa sponzorima(a to je vec na savezu da ih pronadje) mogli financijski iznijeti sve potrebno, to Srbija radi kao i sve normalne drzave a BiH ne, a nije obaveza drzave da nagradjuje novcano osvojene medalje na tim omladinskim takmicenjima, pa to niko ne radi.
Daje itekako! Ulaze u njih, kao i u reprezentaicju. Opet kazem, ako te drzava ne postuje, ne postuj ni ti nju!

Zmajićima najteži protivnih vlastita država : Mladim košarkašima BiH prijeti izbacivanje sa EP-a
Ukoliko Košarkaški savez Bosne i Hercegovine ne uplati kotizaciju za mladu U16 reprezentaciju na Europskom prvenstvu, ova bh. selekcija, koja se danas plasirala u polufinale ovog kontinentalnog takmičenja u Litvaniji – bit će izbačena, upozorili su predstavnici Svjetske košarkaške federacije (FIBA).
O ovome govorim!
Ovo je za Al Jazeeru potvrdio selektor reprezentacije BiH Josip Pandža, nakon pobjede u četvrtfinalu nad Njemačkom od 70:54.

„Nakon utakmice, u trenucima slavlja, delegacija FIBA-a nam je priopćila da ćemo otići kući ako ne platimo u roku dva dana kotizaciju, jer smo jedina reprezentacija koja istu nije platila zbog teške finansijske situacije“, kaže Pandža.
SkyLimit

#3130 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by SkyLimit »

Nisi to ti rekao gore, ali hajde dobro.
seoBIH

#3131 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by seoBIH »

Rekao sam, samo ti nisi shvatio. Niko ne igra džabe, pa ni za reprezentaciju. Uvijek postoji i MORA POSTOJATI nagradni fond za igrače. Primjera radi, kada je BIH otišla na svjetsko u Brazlu, par miliona je podjeljeno igračima i neka je.
SkyLimit

#3132 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by SkyLimit »

seoBIH wrote:Rekao sam, samo ti nisi shvatio. Niko ne igra džabe, pa ni za reprezentaciju. Uvijek postoji i MORA POSTOJATI nagradni fond za igrače. Primjera radi, kada je BIH otišla na svjetsko u Brazlu, par miliona je podjeljeno igračima i neka je.
Pa de mi daj primjer koja je to drzava novcano nagradila igrace reprezentacije do 16 godina za osvojenu medalju na prvenstvu koje se odrzava svake godine?
5 0 5

#3133 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by 5 0 5 »

neka proda kifla sluzbeno vozilo i te pare neka daju za u16 reprezentaciju. koliko kosta premijerov passat? 100k maraka?
It_is_a_Leclerc

#3134 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by It_is_a_Leclerc »

Cijela ta priča sa izbacivanjem je - NETAČNA !

Dakle, Vijeće ministara je ispunilo obećanje i uplatilo 100.000 maraka iz budžetske rezerve Košarkaškom savezu. Harun i niko u savezu prije - javnog apela - šta li već - nije provjerio stanje računa, tako da su se pare posuđivale, a imali su ih na računu. To je na sastanku sa Zvizdićem, priznao i sam Mahmutović.

Inače, dosta se odvratnih stvari piše po portalima. Baš čitam kako je Njegoševa mama rezignirana zbog medijskih natpisa da su oni sirotinja, da nemaju gdje živjeti i slično...
BHF_Manijak

#3135 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by BHF_Manijak »

I tih 100.000 je svakako pickin dim u odnosu na potrebe Saveza! :wink:
trcicu trceci

#3136 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by trcicu trceci »

"Ovom prilikom želim da se obratim svim medijskim novinarima. Velika je razlika između SIROMAŠTVA i SKROMNOSTI, velika je razlika ODBACITI (Srbiju) i ODLUČITI. Ne širite neistine "dnevni AVAZ" ovo je primjer koliko "dnevni AVAZ" ne poštuje moje izjave i izjave moje mame. Sram vas bilo! Stidite se!! ‪#‎Dnevni_Avaz‬ !!!"- Njegos Sikiras
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3137 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by hrasno38 »

trcicu trceci wrote:"Ovom prilikom želim da se obratim svim medijskim novinarima. Velika je razlika između SIROMAŠTVA i SKROMNOSTI, velika je razlika ODBACITI (Srbiju) i ODLUČITI. Ne širite neistine "dnevni AVAZ" ovo je primjer koliko "dnevni AVAZ" ne poštuje moje izjave i izjave moje mame. Sram vas bilo! Stidite se!! ‪#‎Dnevni_Avaz‬ !!!"- Njegos Sikiras
FUJ smetljari novinarski!!!! Izgleda da mnogima smeta ovaj uspjeh ove selkcije, njena multieticnost i njena operisanost od nacionalnih preseravanja pa pokusavaju na sve moguce nacine zatalasaju pricu u drugom smjeru.
trcicu trceci

#3138 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by trcicu trceci »

Pribojavam se za ovu djecu, dovoljno je pogledati samo onu drugu temu, a chmoljo nece da je zakljuca iz nekog svog razloga.
Kakva ironija, podrsku mu pruzio mali Radoncic na facebooku :D
Juliuscezar

#3139 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Juliuscezar »

Dnevni avaz najobicnije žutilo, nesto kao kurir u srbiji. Idioti sve.
hrasno38

#3140 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by hrasno38 »

bhnapoleon1 wrote:Dnevni avaz najobicnije žutilo, nesto kao kurir u srbiji. Idioti sve.
Nije samo u pitanju Avaz nego nekakvih 100 kurcevih ko fol news portala koji iskacu po FB ko gljive poslije kise. Ali za razliku od njih Avaz bi trebao da ima osjecaj sta ce napisati da nekoga ne uvrijedi a pogotovo da prenese ono sto ljudi tacno kazu. Ja bi ovom novinaru jebo najradije mamu u picku i bacio ga sa Avazovog tornja.
bingov buraz

#3141 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by bingov buraz »

Avaz je zlo.
hrasno38

#3142 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by hrasno38 »

trcicu trceci wrote:Pribojavam se za ovu djecu, dovoljno je pogledati samo onu drugu temu, a chmoljo nece da je zakljuca iz nekog svog razloga.
Kakva ironija, podrsku mu pruzio mali Radoncic na facebooku :D
Pa kako bi drukcije saznao s kim u stvari zivis i sta neki ljudi stvarno misle i razmisljaju. Ja evo za 11 godina na forumu nikada nisam trazio da se niko banuje mada su mi znali svasta reci osim ako to nije uradila administracija.....jer dobro je znati sa kakvim vukovima zivis i biti uvijek spreman na sve.
bingov buraz

#3143 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by bingov buraz »

Da hoce Tuka uzet zlato da lesinari popuste djecu malo na miru.
hrasno38

#3144 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by hrasno38 »

bingov buraz wrote:Da hoce Tuka uzet zlato da lesinari popuste djecu malo na miru.
subota u 05 ujutro kvalifikacije
It_is_a_Leclerc

#3145 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa fuj. Do povraćanja mi se gade.
hrasno38

#3146 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa fuj. Do povraćanja mi se gade.
Do senzacije u pisljivih par rijeci iako one drasticno mijenjaju neciji opis!!!
Murat Sabanovic

#3147 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Murat Sabanovic »

nismo mi bolje zasluzili od bakira i dodika ! koje preseravanje u pm. popustite malo...a sto se novinara tice... oni su uz politicare najvece zlo...
supercali

#3148 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by supercali »

citam neki intervju ovog sikirisa i skontam da mu je svaka kao njegoseva :D
zlajapravaraja

#3149 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by zlajapravaraja »

supercali wrote:citam neki intervju ovog sikirisa i skontam da mu je svaka kao njegoseva :D
Daj nam link
nema me tamo

#3150 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by nema me tamo »

" Uskoro odluka o adekvatnoj nagradi ".

:D
Post Reply