Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Charuga
Globalni moderator

#31226 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Image
Muhamed Đakmić

#31227 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

Charuga wrote:Image
Izvinjavam se ako nije dozvoljeno ovakvo pitanje, ali moram pitati.

Zna li se možda kako je u anketi glasao BHF Manijak? Pitam za jarana...
AmiĐa_Idriz

#31228 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

:lol:

Nego, Charuga se opet zafrkao il smatra da je Napoli prekosutra nebitna tekma? :mrgreen:
BHF_Manijak

#31229 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Muhamed Đakmić wrote:
Izvinjavam se ako nije dozvoljeno ovakvo pitanje, ali moram pitati.

Zna li se možda kako je u anketi glasao BHF Manijak? Pitam za jarana...
Ne glasam, hehe. Poyy
Charuga
Globalni moderator

#31230 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

AmiĐa_Idriz wrote::lol:

Nego, Charuga se opet zafrkao il smatra da je Napoli prekosutra nebitna tekma? :mrgreen:
Ma samo prvenstvene ... :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#31231 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Dabome, ovo u utorak je zahvaljujući sreći i ničemu više, nisu uopšte zaslužili knock out fazu, al eto.
Edin H.

#31232 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Charuga wrote:
AmiĐa_Idriz wrote::lol:

Ma samo prvenstvene ... :mrgreen:

Slazem se da je Liga sampiona postala trivijalno takmicenje :oops:
BHF_Manijak

#31233 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Dovoljno je 1:0 ili? Onda je izjednacen medjusobni, imat ce po 2+ oba tima gol razliku, ali Liverpool vise datih - 9:7, 7:5. Ili nece biti dovoljno?
Edin H.

#31234 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:Dovoljno je 1:0 ili? Onda je izjednacen medjusobni, imat ce po 2+ oba tima gol razliku, ali Liverpool vise datih - 9:7, 7:5. Ili nece biti dovoljno?
Napoli?

Dovoljno je 1 - 0, ali je glaubanje recimo 2 - 1.
AmiĐa_Idriz

#31235 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

1:0 dovoljno, ili ukoliko prime onda pobjeda od 2 gola razlika...kažem ja, 3:1, Olympiacos i tako :mrgreen:
zomri

#31236 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Nisam optimista, Ancelotti je to.
BHF_Manijak

#31237 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma ako im pristup bude k'o u prvoj tekmi pusiona im je svakako... Mada realno u LP ove godine sto Amidja rece nisu odigrali utakmice od PSG-a kako treba.
Mada u Napulju je ludi Klopp eksperimentis'o, nesto svoje pokusav'o... Valjda se opameti sad za revans.
King_Kenny

#31238 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

3:0 za Liverpool, najmanje. :skoljka:
Edin H.

#31239 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Mozda je ovo bolje zijaniti za kladionice i koncentrisati se na gazenje City-ja u Premiershipu.
King_Kenny

#31240 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Možemo na dva fronta; red je da i Muha osvoji zlatnu loptu (za to treba i dobar rezultat u Ligi prvaka) - kad je mogao Modrić, što ne i Salah?
AmiĐa_Idriz

#31241 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma nema odustajanja ništa, pogotovo jer je ispala opet kakva takva mogućnost. Nismo se plasirali da odma ispadamo :mrgreen:

U ovom periodu kad se lomi Europe svakako nema tako da je svejedno.
Nadzorna_ploca

#31242 Re: Liverpool FC

Post by Nadzorna_ploca »

Gas do daske i bez kalkulacije pa ko koga.
Korovjev

#31243 Re: Liverpool FC

Post by Korovjev »

Ovakav Live kod kuće u CL sa Klopom na klupi je favorit protiv bilo koga. Ali otom potom.
Što se tiče prvenstva mislio sam da nemaju šansi, prije svega zbog City-ja, a i zbog bum dum igre koju je preferirao Klop do ove sezone, s kojom ne možeš osvojiti EPL. Ali evo nakon skoro pola prvenstva mislim da imaju šanse. I dalje je City prvi favorit, ali gledajući tekme Liverpool-a vidim niz oznaka budućeg prvaka. Najbolja odbrana lige čvrsta kao beton, ništa ništa utakmica protiv jedinog konkurenta, uglavnom razvaljivanje nejači, pobjede u zadnjim sekundama guzovače, pobjede i kad se igra loše, po neki sudijski poguranac, pobjede i sa igračem manje... Kao neutralcu draži su mi bili prošle godine, malo su me podsjetili na Suarez sezonu, kad nisam propuštao ni tekmu protiv Norviča, ali ove godine su puno ozbiljniji tim.
Kapa dole Klopu zbog te transformacije, ovako sa strane mi je ličio na tvrdoglavca koji ne mjenja stil igre, ali očigledno se radi o vrhunskom treneru koji je prepoznao slabosti (golman, odbrana, sredina, rotacija), pokušao ih riješiti unutar tima radom i unapređenjem postojećeg kadra, neke riješio (Robertson, Wijnaldum), neke riješio kupovinom (golman, rotacija, sredina), a neke promjenom svoje trademark taktike (defanziva) s kojom je stekao ime, što nisu svi spremni napraviti (primjer toga je Murinjo).
Sad ima odličan tim pokriven na svim pozicijama (osim lijevog beka, premda Milner može i to solidno odigrati), koji ne ovisi o formi bilo kojeg igrača. Jer evo ovo do sada u ligi ne može se reći da je bilo ko od ove trojice naprijed koji su vukli prošlu sezonu u nekoj super formi, a rezultati ne trpe.
Samo mi nešto oko Salaha nije jasno, jer kao da nešto nije zadovoljan, vidim nema ni grljenja kad izlazi, kao da su se nešto zakačili. Znate li šta više? A ne bi me iznenadilo i da ga je Klop namjerno malo zakačio, da ga malo razljuti pa da vidimo ima li Salah malo te tamne strane, bez koje ne možeš biti najbolji, koliko god ti bio talentovan. Jer se super talentovanim dobričinama desi da ih u najvećoj tekmi džukac iz protivničkog tima nasadi i izbaci iz tekme. Ili su samo pare u pitanju, novi ugovor i sl?
AmiĐa_Idriz

#31244 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Prije će biti da je neka reakcija na kritike možda, a pare nisu garant, ugovor novi potpisao u augustu, 200k sedmično :mrgreen:

Kakav bi samo boost za ostatak sezone bio pozitivan rezultat sutra...
stakasa

#31245 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

Korovjev wrote:Ovakav Live kod kuće u CL sa Klopom na klupi je favorit protiv bilo koga. Ali otom potom.
Što se tiče prvenstva mislio sam da nemaju šansi, prije svega zbog City-ja, a i zbog bum dum igre koju je preferirao Klop do ove sezone, s kojom ne možeš osvojiti EPL. Ali evo nakon skoro pola prvenstva mislim da imaju šanse. I dalje je City prvi favorit, ali gledajući tekme Liverpool-a vidim niz oznaka budućeg prvaka. Najbolja odbrana lige čvrsta kao beton, ništa ništa utakmica protiv jedinog konkurenta, uglavnom razvaljivanje nejači, pobjede u zadnjim sekundama guzovače, pobjede i kad se igra loše, po neki sudijski poguranac, pobjede i sa igračem manje... Kao neutralcu draži su mi bili prošle godine, malo su me podsjetili na Suarez sezonu, kad nisam propuštao ni tekmu protiv Norviča, ali ove godine su puno ozbiljniji tim.
Kapa dole Klopu zbog te transformacije, ovako sa strane mi je ličio na tvrdoglavca koji ne mjenja stil igre, ali očigledno se radi o vrhunskom treneru koji je prepoznao slabosti (golman, odbrana, sredina, rotacija), pokušao ih riješiti unutar tima radom i unapređenjem postojećeg kadra, neke riješio (Robertson, Wijnaldum), neke riješio kupovinom (golman, rotacija, sredina), a neke promjenom svoje trademark taktike (defanziva) s kojom je stekao ime, što nisu svi spremni napraviti (primjer toga je Murinjo).
Sad ima odličan tim pokriven na svim pozicijama (osim lijevog beka, premda Milner može i to solidno odigrati), koji ne ovisi o formi bilo kojeg igrača. Jer evo ovo do sada u ligi ne može se reći da je bilo ko od ove trojice naprijed koji su vukli prošlu sezonu u nekoj super formi, a rezultati ne trpe.
Samo mi nešto oko Salaha nije jasno, jer kao da nešto nije zadovoljan, vidim nema ni grljenja kad izlazi, kao da su se nešto zakačili. Znate li šta više? A ne bi me iznenadilo i da ga je Klop namjerno malo zakačio, da ga malo razljuti pa da vidimo ima li Salah malo te tamne strane, bez koje ne možeš biti najbolji, koliko god ti bio talentovan. Jer se super talentovanim dobričinama desi da ih u najvećoj tekmi džukac iz protivničkog tima nasadi i izbaci iz tekme. Ili su samo pare u pitanju, novi ugovor i sl?
Bravo Korovjev. Inace imas odlicne analize
AmiĐa_Idriz

#31246 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BREAKING: Joe Gomez has signed a new Liverpool deal until 2024.

:sretan:
AmiĐa_Idriz

#31247 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Image
AmiĐa_Idriz

#31248 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Pep Guardiola: “Liverpool are better than us right now.”
Image
King_Kenny

#31249 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

AmiĐa_Idriz wrote:
BREAKING: Joe Gomez has signed a new Liverpool deal until 2024.

:sretan:
:thumbup:
AmiĐa_Idriz

#31250 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

MATCHDAY!

Image

21:00 :izet:
Post Reply