Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Boxii44
#31176 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jakih i prijatelja u pm, bolje ih ne imat. Sastali se da nas useru zajedno svi dodatno
- Logovan
#31177 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dogovorili se da se reprezentacije zajebe
-
giovanni008
#31178 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Juce je Unicaja u gostima pobjedila Ostende sa 89:73, gdje je Castaneda igrao 22 minute i postigao 12 koseva, 4 asistencije i 2 skoka.
Sulejmanovic je za 14 minuta u igri postigao 7 koseva, 4 skoka i 1 asistenciju, dok je Djedovic za 18 odigranih minuta postigao 7 koseva i 3 skoka.
Zanimljivo je da je takodje igrao bivsi igrac KK Bosne Chase Audige koji je za cak 20 odigranih minuta postigao 7 koseva, 1 skok i 1 asistenciju:
Sulejmanovic je za 14 minuta u igri postigao 7 koseva, 4 skoka i 1 asistenciju, dok je Djedovic za 18 odigranih minuta postigao 7 koseva i 3 skoka.
Zanimljivo je da je takodje igrao bivsi igrac KK Bosne Chase Audige koji je za cak 20 odigranih minuta postigao 7 koseva, 1 skok i 1 asistenciju:
- Altsa
-
kakavdanakneiskustvu
#31180 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Garza opet sinoć nije igrao nikako
- canvra888
#31181 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Evo skoro mjesec kako nije bio dvocifren, a još je u tih mjesec bilo 5 utakmica gdje nije nikako dobio minutaže. Nema hrasnog sad da nam govori kako postiže 14 poena u prosjeku...
Nažalost, ponovo se približava svojim prosjecima koje je imao kroz karijeru. Šteta, ja sam stvarno očekivao da su Celticsi i Mazzullin napad najplodnija prilika za njegovu karijeru. Ovako, ukoliko se nešto drastično ne promijeni do isteka trenutnog ugovora, tj. do kraja naredne sezone, to bi moglo biti to što se tiče njegove NBA karijere.
Nažalost, ponovo se približava svojim prosjecima koje je imao kroz karijeru. Šteta, ja sam stvarno očekivao da su Celticsi i Mazzullin napad najplodnija prilika za njegovu karijeru. Ovako, ukoliko se nešto drastično ne promijeni do isteka trenutnog ugovora, tj. do kraja naredne sezone, to bi moglo biti to što se tiče njegove NBA karijere.
-
Boxii44
#31182 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ako je pametan najbolje mu je u evropu da ide, na tom nivou bi mogao igrati bez problema a jos uvijek ima dosta godina karijere ispred sebe, jbg jedino ako su mu cilj pare pa voli vise grijat klupu nego igratcanvra888 wrote: ↑12/12/2025 13:41 Evo skoro mjesec kako nije bio dvocifren, a još je u tih mjesec bilo 5 utakmica gdje nije nikako dobio minutaže. Nema hrasnog sad da nam govori kako postiže 14 poena u prosjeku...
-
giovanni008
#31183 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Slazem se, da ode u Evropu u nekog Euroligasa, bio bi mu najbolji potez.
Boxii44 wrote: ↑12/12/2025 23:12Ako je pametan najbolje mu je u evropu da ide, na tom nivou bi mogao igrati bez problema a jos uvijek ima dosta godina karijere ispred sebe, jbg jedino ako su mu cilj pare pa voli vise grijat klupu nego igratcanvra888 wrote: ↑12/12/2025 13:41 Evo skoro mjesec kako nije bio dvocifren, a još je u tih mjesec bilo 5 utakmica gdje nije nikako dobio minutaže. Nema hrasnog sad da nam govori kako postiže 14 poena u prosjeku...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#31184 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kako ce biti dvocifren kad ne igra??? Taj decko svaku minutu iskoristi maksimalno ali mi supak ne da minutazu. Puno utakmica kad je igrao 15 minuta i vise bio je dvocifren i sa vise nego solidnim brojem skokova.canvra888 wrote: ↑12/12/2025 13:41 Evo skoro mjesec kako nije bio dvocifren, a još je u tih mjesec bilo 5 utakmica gdje nije nikako dobio minutaže. Nema hrasnog sad da nam govori kako postiže 14 poena u prosjeku...
- hrasno38
#31185 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da i ja mislim da mu je to puno pametnijeBoxii44 wrote: ↑12/12/2025 23:12Ako je pametan najbolje mu je u evropu da ide, na tom nivou bi mogao igrati bez problema a jos uvijek ima dosta godina karijere ispred sebe, jbg jedino ako su mu cilj pare pa voli vise grijat klupu nego igratcanvra888 wrote: ↑12/12/2025 13:41 Evo skoro mjesec kako nije bio dvocifren, a još je u tih mjesec bilo 5 utakmica gdje nije nikako dobio minutaže. Nema hrasnog sad da nam govori kako postiže 14 poena u prosjeku...
- canvra888
#31186 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa zapitaj se malo i zašto ne igra, a igrao je redovno početkom sezone. Ovo je drugi trener kod koga je izgubio minutažu, a da je bio u povoljnoj situaciji. Naravno ne računajući Wolvese.hrasno38 wrote: ↑13/12/2025 14:13Kako ce biti dvocifren kad ne igra??? Taj decko svaku minutu iskoristi maksimalno ali mi supak ne da minutazu. Puno utakmica kad je igrao 15 minuta i vise bio je dvocifren i sa vise nego solidnim brojem skokova.canvra888 wrote: ↑12/12/2025 13:41 Evo skoro mjesec kako nije bio dvocifren, a još je u tih mjesec bilo 5 utakmica gdje nije nikako dobio minutaže. Nema hrasnog sad da nam govori kako postiže 14 poena u prosjeku...
Samo teško je tebi objasniti neke stvari kad ti pročitaš par naslova i bubneš da postiže dvocifren broj poena prosječno. I sa ovom skromnijom minutažom, i dalje bilježi dvocifren broj minuta u 19 odigranih utakmica.
- hrasno38
#31187 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ajd nemoj vise pmaetovanti matere ti pun mi je vise kurac tebe i onog specijalca sto te podrzava i kad nista ne napise kao da ste guzni haveri. Uzmi i pogledaj statistike Garze u ovoj NBA sezoni pa onda pametuj. Kada je igrao uglavnom u vecini utakmica i te kako je opravdao minutazu. U 23 utakmice ove sezone je imao minutazu nekada vecu nekada manju. U 4 utakmice mu je bila statistika 0 koseva, u 7 utakmica je bio dvocifren. U skoro svakoj utakmici gdje je bio dvocifren napravio je i vise nego solidan broj koseva. Sto ne igra pitaj njegovog trenera nemoj mene jer mnogo nekorisniji igraci od njega igraju po raznim NBA timovimacanvra888 wrote: ↑13/12/2025 15:12Pa zapitaj se malo i zašto ne igra, a igrao je redovno početkom sezone. Ovo je drugi trener kod koga je izgubio minutažu, a da je bio u povoljnoj situaciji. Naravno ne računajući Wolvese.hrasno38 wrote: ↑13/12/2025 14:13Kako ce biti dvocifren kad ne igra??? Taj decko svaku minutu iskoristi maksimalno ali mi supak ne da minutazu. Puno utakmica kad je igrao 15 minuta i vise bio je dvocifren i sa vise nego solidnim brojem skokova.canvra888 wrote: ↑12/12/2025 13:41 Evo skoro mjesec kako nije bio dvocifren, a još je u tih mjesec bilo 5 utakmica gdje nije nikako dobio minutaže. Nema hrasnog sad da nam govori kako postiže 14 poena u prosjeku...
Samo teško je tebi objasniti neke stvari kad ti pročitaš par naslova i bubneš da postiže dvocifren broj poena prosječno. I sa ovom skromnijom minutažom, i dalje bilježi dvocifren broj minuta u 19 odigranih utakmica.
- canvra888
#31188 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nauči diskutovati bez primitivnosti, to je prva stvar.hrasno38 wrote: ↑13/12/2025 15:55Ajd nemoj vise pmaetovanti matere ti pun mi je vise kurac tebe i onog specijalca sto te podrzava i kad nista ne napise kao da ste guzni haveri. Uzmi i pogledaj statistike Garze u ovoj NBA sezoni pa onda pametuj. Kada je igrao uglavnom u vecini utakmica i te kako je opravdao minutazu. U 23 utakmice ove sezone je imao minutazu nekada vecu nekada manju. U 4 utakmice mu je bila statistika 0 koseva, u 7 utakmica je bio dvocifren. U skoro svakoj utakmici gdje je bio dvocifren napravio je i vise nego solidan broj koseva. Sto ne igra pitaj njegovog trenera nemoj mene jer mnogo nekorisniji igraci od njega igraju po raznim NBA timovimacanvra888 wrote: ↑13/12/2025 15:12Pa zapitaj se malo i zašto ne igra, a igrao je redovno početkom sezone. Ovo je drugi trener kod koga je izgubio minutažu, a da je bio u povoljnoj situaciji. Naravno ne računajući Wolvese.
Druga stvar, nije odigrao 23, nego 19 službenih sezonskih utakmica. U 9 utakmica gdje je imao 15+ minuta, 5 puta je bio jednocifren i 4 puta dvocifren. Preostalih 10 utakmica varljive minutaže je naravno bio jednocifren. Dakle daleko od onih prosjeka koje si ti ovdje spominjao.
Treće, ne moram nikog pitati zašto nema značajniju minutažu već u trećem klubu jer to i sam vidim i to sam i sam pisao ovdje - spora lateralna kretnja i loša odbrana koja je izgleda nepremostiv aspekt za još jednog trenera u nizu.
Tako je to kad nekome ego ne može podnijeti da je bio ukrivu. Često viđen slučaj.
-
kakavdanakneiskustvu
#31189 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ono bi da ga se smatra kao ozbiljnim za raspravu o kosarci a ne zna provjeriti ni koliko je tekmi Garza odigrao ove sezone. dva tri klika i sve se sazna, pa i to da nije igrao 23 nego 19 tekmi, sa prosjecno 13 minuta igre, prosjecno 6 poena i prosjecno 3,5 skokova
-
kakavdanakneiskustvu
#31190 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Garza i dalje ne igra nikako
-
kakavdanakneiskustvu
#31191 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Odličan Garza sinoć
-
Dugarry
#31192 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kontam da li bi onaj Wright iz Dubaia bio dobar za nasu repku?
Mislim da je pravi profil igraca koji nama treba
Mislim da je pravi profil igraca koji nama treba
-
Dugarry
#31193 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... W2mUEthVow
To sto najveca navijacka grupa, najveceg srpskog kluba, bukvalno slavi cetnike koji su ubijali djecu u Sarajevu, ne znaci da mi iste trebamo nazivati cetnicima, jel tako?
Kad mi kazu CZ je institucija.... ali ne mogu ovdje pisati kakva institucija, da nebi presao preko granica sta je dozvoljneo pisati na forumu.
Oni su za mene bili i ostali, niko i nista! Po piskim im se po svim namjestenim i nenamjestenim trofejima u Jugoslaviji, a i poslje nje.
Institucija je klub kao recimo KK Bosna, koji drzi do istinskih i pravih vrijednosti, kako 1977 tako i danas, a ne ovaj olos!
To sto najveca navijacka grupa, najveceg srpskog kluba, bukvalno slavi cetnike koji su ubijali djecu u Sarajevu, ne znaci da mi iste trebamo nazivati cetnicima, jel tako?
Kad mi kazu CZ je institucija.... ali ne mogu ovdje pisati kakva institucija, da nebi presao preko granica sta je dozvoljneo pisati na forumu.
Oni su za mene bili i ostali, niko i nista! Po piskim im se po svim namjestenim i nenamjestenim trofejima u Jugoslaviji, a i poslje nje.
Institucija je klub kao recimo KK Bosna, koji drzi do istinskih i pravih vrijednosti, kako 1977 tako i danas, a ne ovaj olos!
- canvra888
#31194 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Baš me zanima hoće li se sada sjatiti ovdje na temu padobranci koji do tada posta nisu imali ovdje, a koji su pohrlili odmah da se ograđuju od skandiranja u Skenderiji.
Također, baš me zanima hoće li razna istaknuta raajaaa Adžovića, Čengića, Mustafića i ostalih napisati i slova oko ovog? Znači li im sadaništa što Sarajevo u ovom kontekstu spominju?
Također, baš me zanima hoće li razna istaknuta raajaaa Adžovića, Čengića, Mustafića i ostalih napisati i slova oko ovog? Znači li im sadaništa što Sarajevo u ovom kontekstu spominju?
-
izbjeglica_iz_besmisla
#31195 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nemojte tako, ovo su samo pojedinci. Ostali bi cvijece bacali kad nasi dodju.
Ko sto rekoh prije mjesec, ne treba se spustati na neljudski nivo ovih i ovakvih, ali zvizdati himni te zemlje i cetnike zvati cetnicima je sasvim primjerena poruka. I neka je tacno takva poslana iz Sarajeva, samo da se zna da nismo zaboravili ove Aleksice i Vidovice a da i dalje ih znamo razlikovati od Srdjana i Velimira i ostalih ljudina s istim prezimenims. Pokoj im dusi.

Ko sto rekoh prije mjesec, ne treba se spustati na neljudski nivo ovih i ovakvih, ali zvizdati himni te zemlje i cetnike zvati cetnicima je sasvim primjerena poruka. I neka je tacno takva poslana iz Sarajeva, samo da se zna da nismo zaboravili ove Aleksice i Vidovice a da i dalje ih znamo razlikovati od Srdjana i Velimira i ostalih ljudina s istim prezimenims. Pokoj im dusi.
- hrasno38
#31196 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Isuvisno je pricati ista o klasicnim fasistima, bili i ostali!!!Dugarry wrote: ↑21/12/2025 15:20 https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... W2mUEthVow
- necko_hz
#31197 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nemojte se spuštat na njihov nivo. Dostojanstvo, oFo, ono...
Došla djeca da igraju košarke, ovi se igraju lopte, malo navijaju i to je to.
-
Dugarry
-
giovanni008
#31199 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne kontam situaciju u vezi Garze, evo iznenada dobio cak 25 min. i odlicno odigrao. Nekoliko tekmi ga nije bilo, bila je neka prica da ce ga trejdovat.
U cemu je fazon?
Castaneda promjenio klub, iako je to korak unazad, ja mislim da mu je to odlican potez jer ce imati dobru minutazu.
Podsjeca me nesto kao kad je se Musa resetovao u Breoganu.
https://scsport.klix.ba/reprezentativ ... ta-unicaju
U cemu je fazon?
Castaneda promjenio klub, iako je to korak unazad, ja mislim da mu je to odlican potez jer ce imati dobru minutazu.
Podsjeca me nesto kao kad je se Musa resetovao u Breoganu.
https://scsport.klix.ba/reprezentativ ... ta-unicaju
- canvra888
#31200 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
"Bosna i Hercegovina po 25. put je dobila najbolje sportiste, a godinu na izmaku obilježili su plivačica Lana Pudar i košarkaš Edin Atić koji su proglašeni večeras u hotelu “Holiday“ u Sarajevu na manifestaciji Izbora najboljeg sportiste BiH u organizaciji “Nezavisnih novina“ i Radio-televizije BiH. Epitet najbolje ekipe ponijela je muška košarkaška reprezentacija BiH. Nagrada za najboljeg trenera zasluženo je otišla u ruke Adisa Bećiragića."