Majstore,ja sam Zeljovac,ali sam svoj bijes izbacio kroz ovaj postlast mohicans wrote:Milojice, grom te ne uzdio, oplakah. Meni nešta žao kona, a ne bi trebalo da je. Ne žale ni oni nas, kad treba prcati.mali_milojica wrote:Ocekujem saopstenje da smo dobili gradjevinsku dozvolu za istok,da smo prodali 13 miliona stolica za istok,da ce se praviti Sarena laza Arena i da,umalo da zaboravim,otjerat ce Milosa![]()
Ima li koji statističar da nam potraži podatak kad su zadnji put tri puta zaredom izgubili.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#31176 Re: Premijer liga BiH
-
todd_smith
#31177 Re: Premijer liga BiH
Beganovic inace veliki manijak
Poceli su se medjusobno klati
Ovako je i nama bilo, mislim i dalje je ali evo neka osjete kako je kada krene malo novinarski val, ko vas jebe
Poceli su se medjusobno klati
Ovako je i nama bilo, mislim i dalje je ali evo neka osjete kako je kada krene malo novinarski val, ko vas jebe
- Maharadza
#31178 Re: Premijer liga BiH
Čini se da je i onaj članak odavno imao "u šteku" i samo čekao priliku da ga objavi! Svakako se nadam da će im ostati Miske i družina a pogotovu Kostić što duže u klubu!Grean wrote:Po meni ipak tendenciozan tekst iako sam pitar.Baltazar_khan wrote:began u elementu![]()
Čak je i veliki kineski diktator Mao Tse Tung nakon neuspješnog “Velikog koraka naprijed” rekao: “Haos koji je nastao bio je ogroman i ja preuzimam odgovornost. Drugovi, svi morate analizirati vlastitu odgovornost. Ukoliko morate srati, serite. Ukoliko morate prditi, prdite! Osjećaćete se mnogo bolje nakon toga.”
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260
Godinama nisu imali stadion na kojem se mogu igrati evropske utakmice, sad je to dovedeno u red i obecana je i istocna tribina. Ja bih sad potpisao da Sarajevo ne izadje u Evropu narednih pet godina za fudbalski stadion, bez atletske staze kapaciteta 15.000 gledalaca sa natrkrivenim tribinama.
Do duse Zeljo nece imati to ali im ova uprava radi na stadionu. Samo je pitanje rade li to u okviru budzeta ili zavaljuju klub posto je istinit dio da oni nemaju vise igraca za prodaju.
Last edited by Maharadza on 21/08/2016 17:36, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#31179 Re: Premijer liga BiH
Beganovic i Dautbegovic pokrenuli sport sport a prije toga godinama na tribinama na Grbavici kad god zeljo igraolendric wrote:Beganovic je govno, navija za 'ajduk
- SkyLimit
#31180 Re: Premijer liga BiH
Općenito gledajući naše klubove ovo je ponašanje na nivou divljih plemena, ma i kod njih ima više sistema i razuma. Čim serija od nekoliko loših rezultata to se tretira kao kataklizma, apokalipsa, trener neznalica, igrači bojkotuju, uprava krade, bacaj baklje, skandiraj treneru da ide, traži ostavke Uprave, prijeti fizičkim nasrtajem...I nisu samo navijači(kojih ima poprilično malo na stadionima naspram značaja koji žele da imaju) takvi, oni su samo ogledalo uprava. Pa ne možeš onako otjerati Čapljića poslije samo par dana, kakve su to igre, takva uprava nije ni zaslužila bolje.
Nekad je Dinokio bio "mlad, školovan, momak sa tribine" da bi za kratko vrijeme postao persona non grata, potpuno dehumaniziran i otpisan. Čini se i da ovaj Misimović prolazi sličan put.
Ja nikada Kodru prežaliti ne mogu jer je konačno bio dašak civillizacije u ovoj divljini, kad ti se oči naviknu na trenere koji vode utakmice u masnim trenerkama, sa pivskim stomačinama, zapuštenih brada, ne znaju pred kamerama sastaviti jednu normalnu rečenicu...i onda dođe Kodro uvijek dobro obučen, sređen, gospodskih manira, bogatog rječnika, konačno trener da ga se ne stidiš kad naši klubovi izađu u Europu. Nije to ni na terenu izgledalo loše, Sarajevo napravilo veliki niz bez poraza, promovisao mlade igrače(Cimorot napredovao, Radovac bio bolji nego što je sad, Mihojević bio starter) i kontaš ovo je konačno to, imamo dugoročne rješenje. Ali malo morgen, prva kriza rezultata i hajmo noga. Ja sam to doživio kao gubitak za cijelu Premijer ligu a ne samo Sarajevo.
Nije da su mi se Mulalić ili Kostić svidjeli koliko i on ali i njih se jednostavno prerano otpisalo, pa ne možeš poslije 3 utakmice donositi zaključke, neki klubovi u malo uređenijim državama u BiH čekaju i 3 godine da svode račune i vide šta je trener uradio a šta nije.
Bećir - Paša Egribuzli koji je u 18. stoljeću upravljao Bosanskim ejaletom ovako je opisao domaće stanovništvo: "Bosanski svijet je čudnovat svijet, naivan je i neznalica, sličan ovci. Ako na primjer, neko nekog pohvali, pa bilo to paša ili ma ko drugi, svi ga u tom počnu slijediti i to ide kao lanac. Međutim, ako domalo iza toga istog neko pokudi, i opet ga slijede."
Izgleda da se i nismo puno promjenili od 18. stoljeća.
Nekad je Dinokio bio "mlad, školovan, momak sa tribine" da bi za kratko vrijeme postao persona non grata, potpuno dehumaniziran i otpisan. Čini se i da ovaj Misimović prolazi sličan put.
Ja nikada Kodru prežaliti ne mogu jer je konačno bio dašak civillizacije u ovoj divljini, kad ti se oči naviknu na trenere koji vode utakmice u masnim trenerkama, sa pivskim stomačinama, zapuštenih brada, ne znaju pred kamerama sastaviti jednu normalnu rečenicu...i onda dođe Kodro uvijek dobro obučen, sređen, gospodskih manira, bogatog rječnika, konačno trener da ga se ne stidiš kad naši klubovi izađu u Europu. Nije to ni na terenu izgledalo loše, Sarajevo napravilo veliki niz bez poraza, promovisao mlade igrače(Cimorot napredovao, Radovac bio bolji nego što je sad, Mihojević bio starter) i kontaš ovo je konačno to, imamo dugoročne rješenje. Ali malo morgen, prva kriza rezultata i hajmo noga. Ja sam to doživio kao gubitak za cijelu Premijer ligu a ne samo Sarajevo.
Nije da su mi se Mulalić ili Kostić svidjeli koliko i on ali i njih se jednostavno prerano otpisalo, pa ne možeš poslije 3 utakmice donositi zaključke, neki klubovi u malo uređenijim državama u BiH čekaju i 3 godine da svode račune i vide šta je trener uradio a šta nije.
Bećir - Paša Egribuzli koji je u 18. stoljeću upravljao Bosanskim ejaletom ovako je opisao domaće stanovništvo: "Bosanski svijet je čudnovat svijet, naivan je i neznalica, sličan ovci. Ako na primjer, neko nekog pohvali, pa bilo to paša ili ma ko drugi, svi ga u tom počnu slijediti i to ide kao lanac. Međutim, ako domalo iza toga istog neko pokudi, i opet ga slijede."
Izgleda da se i nismo puno promjenili od 18. stoljeća.
- Maharadza
#31181 Re: Premijer liga BiH
Baltazar_khan wrote:began u elementu![]()
Čak je i veliki kineski diktator Mao Tse Tung nakon neuspješnog “Velikog koraka naprijed” rekao: “Haos koji je nastao bio je ogroman i ja preuzimam odgovornost. Drugovi, svi morate analizirati vlastitu odgovornost. Ukoliko morate srati, serite. Ukoliko morate prditi, prdite! Osjećaćete se mnogo bolje nakon toga.”
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260

-
batara
-
Samprotivsviju
#31183 Re: Premijer liga BiH
Da budem iskren, ovaj covjek je u pravu
Miske nije postavio sposobne, vec sebi podobne ljude oko sebe
Mislim da je on debelo podcjenio ovu profesiju, nije isto voditi fudbalski klub i prodavati medjunarodno poznat brend boja za kosu
Covjek je arogantan, nosom para oblake...sin se ugledao na tatu..cisto sumnjam da ce on priznati bilo kakvu gresku sa svoje strane ili strane uprave
- Baltazar_khan
#31184 Re: Premijer liga BiH
Meni je ovaj began vazda odvratan bio. Smece novinarsko bio i ostao. Al eto nek se kolju malo nek vide kako je nama bilo kad je nas ovaj smetljar prozivao preko smetljarskog portala 
- Stroj-2
#31185 Re: Premijer liga BiH
Jel se ovo počeo Miske tjerat
Miske izdrži
Miske izdrži
- avetinja
#31186 Re: Premijer liga BiH
Kol'ko Miske plaća za dizanje atmosfere na forumu?
- avetinja
#31187 Re: Premijer liga BiH
Očekivao sam odgovor u superlativu. Ipak je Miske hadžija.
- afannedim
#31188 Re: Premijer liga BiH
Radnik vodi protiv strasnog viteza onog koji je kone ubio na grbi
- afannedim
- Maharadza
#31191 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Ali koliko su samo fizički spremniji ovi ćelini igrači... jbt trče kao na steroidima... svaka čast Petroviću, prekucao ligu!afannedim wrote:Radnik vodi protiv strasnog viteza onog koji je kone ubio na grbi
- Stroj-2
#31192 Re: Premijer liga BiH
Zračiš pozitivomavetinja wrote:Uzećemo Čelika.
- armin071
#31193 Re: Premijer liga BiH
Pa jel ustao ovaj Kostic? Kako je krenuo bojim se da ne preuzme titulu "dzon obraz" od Jesica.
p.s. Ovog Petrovica prezalit ne mogu. Valja nama otjerati ovu pijavicu Hurtica.
p.s. Ovog Petrovica prezalit ne mogu. Valja nama otjerati ovu pijavicu Hurtica.
- jeza u ledja
#31194 Re: Premijer liga BiH
Jao teksta o Maocetungu.

- MOSALJOZE
#31195 Re: Premijer liga BiH
Svaki iole ozbiljan navijač Želje se nasmijao na onaj tekst i ništa više.
-
sumirprimus
#31196 Re: Premijer liga BiH
Sta ovi pitari pisu ja njih nista ne razumijekakvi su ovo izljevi a klub im tek sutra igra.
Dotad koj prviiiiiiiii piteeeeeeeee

Dotad koj prviiiiiiiii piteeeeeeeee
- avetinja
#31197 Re: Premijer liga BiH
Samo sam realan.Stroj-2 wrote:Zračiš pozitivomavetinja wrote:Uzećemo Čelika.
-
sumirprimus
#31198 Re: Premijer liga BiH
Ovo ih aco dere? Heheh 
Mada nije za smijat se. zacas se sreca okrene.
U ovoj kokuruz domacinskoj ligi osim vk zelje .kod njih je svejedno gdje se igra
Mada nije za smijat se. zacas se sreca okrene.
U ovoj kokuruz domacinskoj ligi osim vk zelje .kod njih je svejedno gdje se igra
-
sumirprimus
#31199 Re: Premijer liga BiH
Ma nije puno ni pogrijesio.dobro nakitio je tekst neki su nesredjeni racuni vidi se
Al lik ako hoce bit gazda nek iskesira pa nek glumi gazdu ko babuka azmir.koliko miske.mjesecno svoje love ulozu u zelju?ne sponzirske love.love od ulaznica navijaca nego iz.svoje kase?
Al lik ako hoce bit gazda nek iskesira pa nek glumi gazdu ko babuka azmir.koliko miske.mjesecno svoje love ulozu u zelju?ne sponzirske love.love od ulaznica navijaca nego iz.svoje kase?
- alberto_tomba
#31200 Re: Premijer liga BiH
Began jebe i ne vadi
Sve ovo smo vam mi, vase dobronamjerne komsije, govorili mjesecima unazad. Sad cete vidjeti kad pocne pravo klanje oko zemlje koju je Miske obecao ko zna kome, nece on tako lako sjahati i ostaviti plijen koji je glavni razlog cijele ove sarade i cikusijade u proteklom periodu.
Streberi i njihovi forumaski pipci na aparatima
Sve ovo smo vam mi, vase dobronamjerne komsije, govorili mjesecima unazad. Sad cete vidjeti kad pocne pravo klanje oko zemlje koju je Miske obecao ko zna kome, nece on tako lako sjahati i ostaviti plijen koji je glavni razlog cijele ove sarade i cikusijade u proteklom periodu.
Streberi i njihovi forumaski pipci na aparatima