Poveo je Džeko zeta da mu pjeva u avionu.Labirint wrote:Jok eto ja sam![]()
Uopste to nije tajna da se i kunto i panto zaputio na put (zato je valjda bagra i povela Halida da im pjeva kako ih put zove i da moraju poc),a sto i ne posli,stanje u drzavi je sredjeno,ruze cvatu (jesenje),,jos nam je eto ostalo od briga odlazak u Brazil. Fuj, gamad,djeci im za lijekova trebalo..
SDP
- Styling
#31151 Re: SDP
-
weredsf
- jon_jovi
#31154 Re: SDP
Vodaju vas ko konjeLabirint wrote:Jok eto ja sam![]()
Uopste to nije tajna da se i kunto i panto zaputio na put (zato je valjda bagra i povela Halida da im pjeva kako ih put zove i da moraju poc),a sto i ne posli,stanje u drzavi je sredjeno,ruze cvatu (jesenje),,jos nam je eto ostalo od briga odlazak u Brazil. Fuj, gamad,djeci im za lijekova trebalo..
- Danguba
#31155 Re: SDP
Zlaja bolan, eno ti Dodik vodi vanjsku politiku. Gdje ne stigne on posalje Radojicica.
Zeljkica putuje po Americi, odlazi dan prije u Brisel i sutra se svi cude kako File ne udara na Dodika da odustane od svog prijedloga rjesenja Sejdic-Finci...a ti samo cekas da te problem udari u guzicu da bi ga ''pokusao'' rijesiti.
Zeljkica putuje po Americi, odlazi dan prije u Brisel i sutra se svi cude kako File ne udara na Dodika da odustane od svog prijedloga rjesenja Sejdic-Finci...a ti samo cekas da te problem udari u guzicu da bi ga ''pokusao'' rijesiti.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#31156 Re: SDP
Tako je to kad je na vlasti "Zadnja slamka spasa" i "Najmanje zlo od svih" i kad prave državu za čovjeka iz šumskeDanguba wrote:Zlaja bolan, eno ti Dodik vodi vanjsku politiku. Gdje ne stigne on posalje Radojicica.
- Danguba
#31157 Re: SDP
...i onda ide ona: ne brani me vise, matere ti... 
-
modem33
#31158 Re: SDP
Labirint wrote:Jok eto ja sam![]()
Tvoj jaran Damir Hadzic .... je vec uplatio za Brazil .... ali je i poveo 2 tjelohranitelja o trosku drzave u Brazil..... Danas procitao u Slobodnoj Bosni.
- Skijaš
#31159 Re: SDP
Ti još uvijek vjeruješ da je Lagumdžiji bitan interes BiH ?Danguba wrote:Zlaja bolan, eno ti Dodik vodi vanjsku politiku. Gdje ne stigne on posalje Radojicica.
- Danguba
#31160 Re: SDP
Tjesim seSkijaš wrote:Ti još uvijek vjeruješ da je Lagumdžiji bitan interes BiH ?Danguba wrote:Zlaja bolan, eno ti Dodik vodi vanjsku politiku. Gdje ne stigne on posalje Radojicica.
-
etovidis
#31161 Re: SDP
Ovo je smijesno i zalosno u isto vrijeme. Lagumdzija je toliko zla napravio Bosni i Hercegovini u tri godine od zadnjih opcih izbora da zasluzuje prezir, a na izborima potop.Danguba wrote:Tjesim seSkijaš wrote:Ti još uvijek vjeruješ da je Lagumdžiji bitan interes BiH ?Danguba wrote:Zlaja bolan, eno ti Dodik vodi vanjsku politiku. Gdje ne stigne on posalje Radojicica.
Zeljkica putuje po Americi, odlazi dan prije u Brisel i sutra se svi cude kako File ne udara na Dodika da odustane od svog prijedloga rjesenja Sejdic-Finci...a ti samo cekas da te problem udari u guzicu da bi ga ''pokusao'' rijesiti.i znam da je tako ali stalno dajem sebi jos jedno sutra da me razuvjeri.
- Styling
#31162 Re: SDP
Moze li onda lista tih zala koje nam je Zlatko napravio? Bas me interesuje da vidim sta nam jeto uradio?etovidis wrote:
Ovo je smijesno i zalosno u isto vrijeme. Lagumdzija je toliko zla napravio Bosni i Hercegovini u tri godine od zadnjih opcih izbora da zasluzuje prezir, a na izborima potop.
- Skijaš
#31163 Re: SDP
Na primjer, političkoj opciji koja otvoreno opstruira državu pokušavajući ju predstaviti neodrživom, Lagumdžija pokloni zakon o JMBG koji podebljava međuentitetsku liniju. Odnosno, u dimenziji gdje nije bilo međuentitetske podjele, danas istu vidimo a samo zbog ljigavog Lagumdžije. Kada to odbraniš, preći ćemo na drugi primjer sa poduže liste.Styling wrote:Moze li onda lista tih zala koje nam je Zlatko napravio? Bas me interesuje da vidim sta nam jeto uradio?etovidis wrote:
Ovo je smijesno i zalosno u isto vrijeme. Lagumdzija je toliko zla napravio Bosni i Hercegovini u tri godine od zadnjih opcih izbora da zasluzuje prezir, a na izborima potop.
- Danguba
#31164 Re: SDP
lakse je nabrojati dobre stvari...NULAStyling wrote:Moze li onda lista tih zala koje nam je Zlatko napravio? Bas me interesuje da vidim sta nam jeto uradio?etovidis wrote:
@etovidis,
ako ove potopimo koga bi trebalo podrzati? reci slobodno da i mi drugi znamo. mozda zivimo u neznanju.
- Skijaš
#31165 Re: SDP
Komšić je bolja opcija od Lagumdžije.Danguba wrote:lakse je nabrojati dobre stvari...NULAStyling wrote:Moze li onda lista tih zala koje nam je Zlatko napravio? Bas me interesuje da vidim sta nam jeto uradio?etovidis wrote:
@etovidis,
ako ove potopimo koga bi trebalo podrzati? reci slobodno da i mi drugi znamo. mozda zivimo u neznanju.
-
Hafis
#31166 Re: SDP
Tako je, ako ništa ima vidljive rezultate iza sebe.
- webby-x
#31167 Re: SDP
Kako nema? Pokrenuo je rješavanje hrvatskog pitanjaHafis wrote:Tako je, ako ništa ima vidljive rezultate iza sebe.
stavljanjem "problema Komšić" u prvi plan.
-
Hafis
#31168 Re: SDP
Ups, zezn'o sam se.
Rezultata nema, jer je izdangubio zadnjih 7 godina na marginalnoj političkoj poziciji, što opet nije znak da ih ne bi bilo da je bio negdje u operativi, kakvom lakšem ministarstvu, ili barem u predsjedništvu nekih od domova jedne jedine.
I ja se slažem: odbaciti SDP k'o staru krpu i glasati za provjerene ljude.
Rezultata nema, jer je izdangubio zadnjih 7 godina na marginalnoj političkoj poziciji, što opet nije znak da ih ne bi bilo da je bio negdje u operativi, kakvom lakšem ministarstvu, ili barem u predsjedništvu nekih od domova jedne jedine.
-
Hafis
#31169 Re: SDP
Upravo tako. i kakvo samopožrtvovanje i žrtva.webby-x wrote:Kako nema? Pokrenuo je rješavanje hrvatskog pitanjaHafis wrote:Tako je, ako ništa ima vidljive rezultate iza sebe.
Svjesno je svoj kredibilitet i samog sebe žrtvovao dopustivši da ga dva puta izaberu pripadnici drugog naroda, samo da bi pokazao svijetu na doista banalnu političku situaciju u kojoj se nalaze pripadnici njegovog naroda. I nije mu bilo teško žrtvovati tih teških sedam godina, kada danas zna da žrtva nije bila uzaludna.
- Danguba
#31170 Re: SDP
Slazem se ali sam ne moze nista.Skijaš wrote: Komšić je bolja opcija od Lagumdžije.
- Danguba
#31171 Re: SDP
Vi ste stvarno cudni.webby-x wrote:Kako nema? Pokrenuo je rješavanje hrvatskog pitanjaHafis wrote:Tako je, ako ništa ima vidljive rezultate iza sebe.
Kako ja kao Bosnjak da ocekujem od vas podrsku kada vam ni Komsic ne valja? Ne valjaju vam ni mesari(cisto vas proizvod) ni Zubak, Budimir, Jurisic...ima li iko da vam odgovara osim Covica?
- Havatar
#31172 Re: SDP
Ono zasta je izabran je radio odlicnoHafis wrote:Ups, zezn'o sam se.
-
etovidis
#31173 Re: SDP
@danguba,Danguba wrote:lakse je nabrojati dobre stvari...NULAStyling wrote:Moze li onda lista tih zala koje nam je Zlatko napravio? Bas me interesuje da vidim sta nam jeto uradio?etovidis wrote:
@etovidis,
Napravio je, i to ne samo zbog preglasavanja s Komsicem, od SDP-a jednonacionalnu stranku za koju jos dugo niko od 'onih drugih' nece glasati. Takodjer, kada treba zadrzati fotelju sve ce popustiti i dati Dodiku, Covicu ili bilo kome ko je u datome trenutku partner u vlasti.
@styling
To je tesko pitanje. Po mome misljenju dobra alternativa bi bio neki drugi SDP, multietnicki i bez Lagumdzije i njegovih ljudi, sto je nazalost sada nerealno.
- Better Man
#31174 Re: SDP
Evo klasični primjer Lagumdžijinog kriminala, tj. uništavanja držvne firme. Zarad svoje pozicije Ministra vanjskih poslova učinio je mnoge ustupke Dodiku, a jedan je vezan za BH Gas gdje preko Nikšića postavio polupismenog lika za direktora čiji je samo jedan zadatak,a to da nedira Birač i da im nenaplaćuje dugove po osnovu isporuke plina i time je jednu profitabilnu kompaniju doveo u više milionske gubitke i na ivicu bankrota. Federalni ministar Trhulj je rekao da će zatražiti smjenu direktora i da će za novog predložiti bivišeg direktora Almira Bećarevića koji je dugogodišnji uposlenik firme i koji poznaje situaciju i stanje u firmi. SDP je rekao da neće predlagati svog čovjeka, da bi nakon par dana promjenili ploču i rekli da neće pdržati Bećarevića, već će tražiti da se za vd direktora imenuje njihov čovjek, riječ je o bivišem ministru finansija u Vladi KS iz SDP-a. Očito Lagumdžija želi spriječiti da se kriminal i lopovluk sad već bivišeg direktora kojeg je on postavio izađe na vidjelo, jer bi tada sigurno ne samo Lagumdžija, već i mnogi drugi završili na robiji. Žalosno je što je Lagumdžija postao obični sluga Dodika, a sve zarad fotelje MVP, za koju bi bio spreman i rođenu mater prodati,a ne samo državu.
- dustaban
#31175 Re: SDP
19.10.2013. CD sa Senadom... Alastair Campbell... Zlaya se spetljao....razbijen ko zvecka!
Provala stoljeca - SDP je multietnicka stranka

Provala stoljeca - SDP je multietnicka stranka