Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duffy_duck wrote:Zapamti bolan, nikada vi nama prici necete.
Prije mjesec dana ste pljuvali i jebavali svaki segment svog kluba, od igraca do uprave i strucnog kadra, od Lutve do Osima.
Sada vam je opet ljubav prema istima neizmjerna?!
Do jucer vam je svima mjesto prebivalista bila rupa, izgleda da ste zaboravili, mi smo tu da vam uskoro opet osvjezimo pamcenje! EDIT: Probaj bez vrijeđenja!
Djelite 5ice boli vas kurac cestitam na zasluzenoj pobjedi! Mozda je sporan gol za 2:1 ali u krajnosti ne bi imao utjecaja na rezultat. na svjezinu uzeli.
Ne samo na svježinu već i na želju, volju, htijenje...na svašta nešto što je nedostajalo ovima u bordo opremi. Trener potpuno promašio sa postavkom, uz nedostatak kvalitetnih igrača produkt je 5 komada u našoj mreži i može se reći da rezultat uopšte i nije nerealan kada se sve uzme u obzir.
Transfer politika u ovom proteklom periodu je očigledno napravila promašaj, osim donekle Šerbečić koji bi mogao izrasti u vrsnog defanzivca. Ostali mrtvi prosjek. Igrači ovog tipa su se mogli dovesti ili čak afirmisati za mnogo manje para.
Nakon ovakve blamaze, Bordo Hobotnica i BP na celu sa Benjom, poznatim kao i Kobilja glavusa, ce preko svojih instrumenata u NS (gdje prednjači Djemidjic i Maid Delic) ici jos jace na starijeg i uspješnijeg sarajevskog premijerligasa.
Niko nije siguran.
Ali fakat, primiti 5 komada je bruka ali bas....A najaci su mu navijaci ovog kluba sto su primili peticu Uglavnom ide prica, nista strasno, ocekivalo se, bitno je da se ostali vrate zdravi, umorni smo bili itd itd Niko da kaze da je to jedan od najgorih poraza u istoriji derbija i da je to blam ali veliki blam Iskreno, mene je sramota bila za vas na stadionu
Oni su poravnili sa klubom otkako ih je Ilievski isamarao izjavom da odgovara samo vlasniku
Prime 8 od Atalante kuci, nikom nista, desava se.
Osvoje duplu prvi put u historiji kluba, na tribinama prosjek 4000
Popiju 5 komada u derbiju, sto se nije desilo 35 godina, hajde Boga ti, sta ima veze.
Kad odu u Butmir imat ćemo prigradski derbi kao Tuzla
Pitar sa Kariba wrote:Ma da niste ubili "derbi", bila bi sramota....
`vako, samo jos jedna vasa ubjedljiva domaca pobjeda!
Ne tako davno, prije malo više od 4 mjeseca to nije bila "samo ubjedljiva gostujuća pobjeda" bordo tima.
Pitar sa Kariba wrote:A ismijavali nas, kao vidi kako smo mi uramili dres!
Patnje mladoga Werthera...
"izasao 5 minuta prije kraja sa sjevera, dusa me boli ne mogu da gledam policija neda da se izadje..
I onako naslonio se na zid zapalio cigaru i slusam njihovo " olee, olee " na svaki pas..
ljudi odavno mi onako nije bilo tesko u zivotu, toliko sam se jadno osjecao.."
Pitar sa Kariba wrote:
Pitar sa Kariba wrote:Cajnoslu vapace...
Pitar sa Kariba wrote:Emocije...
Pitar sa Kariba wrote:LJ 0 Ž 3 !!!
Pitar sa Kariba wrote:Lahku noc.....
Tada je to bio derbi, a ne samo "samo ubjedljiva gostujuća pobjeda". Brzo se to nešto promjeni ...
Budite veliki u porazu, muški to podnesite, a ne ko neke tetke. Ko je ubio derbi? Jedino je Željo išamarao malo saraj'vo. Ne vidim tu neki drugi problem.
Pa reci im nek` sta smisle originalno, nemam ja nista protiv.
Glea`j mene, svaka drugacija.
Ovi tvoji samo vrte 5arajevo (losa kopija LJ0Ž3), Butmir, prigradski, one rasisticke postove za Nama necu ni da ponavljam....
I da, mi smo tada za duplu igrali.....
Pitar sa Kariba wrote:Pa reci im nek` sta smisle originalno, nemam ja nista protiv.
Ovi tvoji samo vrte 5arajevo (losa kopija LJ0Ž3), Butmir, prigradski, one rasisticke postove za Nama necu ni da ponavljam....
A i neka smo se podsjetili kakvo je to gaženje bilo.
Ma samo pustiti male plave da slave. Moramo ih razumiti. Njima je ovo sve sto im se desilo zadnjih godina. Rarumijem da im je trebalo ovako nesto nakon 0:3 na Grbavici. Ne shavataju koliko ce im se ovo obiti o glavu. Njih je euforija uvijek ubijala. Realnost je da su karuina od ekipe. Uprava jos veca karina. Amar ce im dusu uzeti. Ali ko jebe to sve kad su dobili veliko Sarajevo treba to slaviti jer ko zna kad ce to biti ponovo. Kako cemo vam se smijati na kraju sezone niste svjesni. Hajmo plavi ale, zivili.
Pitar sa Kariba wrote:Pa reci im nek` sta smisle originalno, nemam ja nista protiv.
E čuj reci im, pa nisam im ja mentor i duhovni vođa ...
Nije poenta bila u tome šta ko piše, kako piše, koliko je orginalno i slično. Vrati se na svoj post, i priču u njemu.
Kada je bilo 0:3 to je bio derbi, to je bilo karanje, to je bila proslava, to pozdravi, postavljanje videa i sl.
E sada kada je 5:2, derbi više nije derbi, to je samo obična domaća utakmica. Ma hajde ...
animus wrote:Ma samo pustiti male plave da slave. Moramo ih razumiti. Njima je ovo sve sto im se desilo zadnjih godina. Rarumijem da im je trebalo ovako nesto nakon 0:3 na Grbavici. Ne shavataju koliko ce im se ovo obiti o glavu. Njih je euforija uvijek ubijala. Realnost je da su karuina od ekipe. Uprava jos veca karina. Amar ce im dusu uzeti. Ali ko jebe to sve kad su dobili veliko Sarajevo treba to slaviti jer ko zna kad ce to biti ponovo. Kako cemo vam se smijati na kraju sezone niste svjesni. Hajmo plavi ale, zivili.
animus wrote:Ma samo pustiti male plave da slave. Moramo ih razumiti. Njima je ovo sve sto im se desilo zadnjih godina. Rarumijem da im je trebalo ovako nesto nakon 0:3 na Grbavici. Ne shavataju koliko ce im se ovo obiti o glavu. Njih je euforija uvijek ubijala. Realnost je da su karuina od ekipe. Uprava jos veca karina. Amar ce im dusu uzeti. Ali ko jebe to sve kad su dobili veliko Sarajevo treba to slaviti jer ko zna kad ce to biti ponovo. Kako cemo vam se smijati na kraju sezone niste svjesni. Hajmo plavi ale, zivili.
Jebo te kralj, piše ko da su uzeli 18 titula. Mi se tačkali sa Zrinjskim par godina za prvo mjesto, a priča im ko da smo 2 federalnu igrali. Uzimali ih po 3 puta godišnje. Ako vam je ok 5:2, i ako vam je dobro, onda...ništa.
Charuga wrote:
Nije poenta bila u tome šta ko piše, kako piše, koliko je orginalno i slično. Vrati se na svoj post, i priču u njemu.
Kada je bilo 0:3 to je bio derbi, to je bilo karanje, to je bila proslava, to pozdravi, postavljanje videa i sl.
E sada kada je 5:2, derbi više nije derbi, to je samo obična domaća utakmica. Ma hajde ...
Nije tako, i onda sam govorio da utakmica nije (vise) derbi! Mislim vama jeste, male su vam razlike kao navijacu jal` Kosevo, jal` Grbavica. Samo sam tada bio "meksi" i zastupao stanoviste da ne treba nasjedati na papanske folove sa kvotama navijaca i ogranicavati vama dolazak na Kosevo.
A sad cekati uzvrat. Nadam se da cemo se revansirati istom mjerom, kako na terenu tako i na tribinama (5,0034%).
Jebo te kralj, piše ko da su uzeli 18 titula. Mi se tačkali sa Zrinjskim par godina za prvo mjesto, a priča im ko da smo 2 federalnu igrali. Uzimali ih po 3 puta godišnje. Ako vam je ok 5:2, i ako vam je dobro, onda...ništa.
imas julijanski, imas gregorijanski, a onda imas i pitarski kalendar. u ovom posljednjem sedam godina vrijedi kao jedna ako FSK osvoji titulu, dok je situacija dijametralno suprotna za sve druge sampione.
Charuga wrote:
Nije tako, i onda sam govorio da utakmica nije (vise) derbi! Mislim vama jeste, male su vam razlike kao navijacu jal` Kosevo, jal` Grbavica. Samo sam tada bio "meksi" i zastupao stanoviste da ne treba nasjedati na papanske folove sa kvotama navijaca i ogranicavati vama dolazak na Kosevo.
A sad cekati uzvrat. Nadam se da cemo se revansirati istom mjerom, kako na terenu tako i na tribinama (5,0034%).
Uzmite kalkulator i izračunajte malo bolje taj procenat.
Last edited by JoeyTribbiani on 02/09/2019 11:50, edited 1 time in total.