Neko te zakone mora sprovesti u djelo.
Sa Trumpom su probali na vise nacina, ali nece sudovi da zatvaraju predsjednike izgleda.
Neko te zakone mora sprovesti u djelo.
Obavezno novi paket "pomoci" Izraelu poslatiOsmi Socrates wrote: ↑10/04/2025 02:16 Amerika se priprema za sukob sa Iranom. To nije isto što i planiranje.

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”Copper wrote: ↑10/04/2025 10:39Obavezno novi paket "pomoci" Izraelu poslatiOsmi Socrates wrote: ↑10/04/2025 02:16 Amerika se priprema za sukob sa Iranom. To nije isto što i planiranje.
![]()
Imat će vremena da se kaju jer su zajebali nakon Jan-6.jeza u ledja wrote: ↑10/04/2025 10:51 Ja sam ovo ja mislim napisao jos 2016-e kad je prvi put izabran - Amerika ne osudjuje svoje predsjednike za “nedjela”. Prakticno postanes imun na sve.
Ne mora tako biti. Dovoljno je da napravi dovoljno sranja prosječnom amerikancu da izgubi fanatičnu podršku magaraca.
Pa nece niko, povalio je svakako manje investitore, oni su vjerovatno da smanje gubitke koje ne mogu podnijeti, nesto i prodavali dionica. Neko se ovdje dobro opario.
Ja poslusah forum i oducih cekat jos par dana.. mogo sam danas bit milioner al jbga lizalobenki2 wrote: ↑10/04/2025 11:10Pa nece niko, povalio je svakako manje investitore, oni su vjerovatno da smanje gubitke koje ne mogu podnijeti, nesto i prodavali dionica. Neko se ovdje dobro opario.
Jest se to uvijek radilo, uvijek ima spekuliranja, ali nikada na ovom nivou i ovakvim manipulisanjem
Izuzev ove objave da se skok desio minut prije Trumpa nema nikakvih dokaza, nažalost, mada je i to veliko.
on je trenutno najjača jedinka u povijesti čovječanstva
Zavisi sve koga slusas jbgBiBi911 wrote: ↑10/04/2025 11:12Ja poslusah forum i oducih cekat jos par dana.. mogo sam danas bit milioner al jbga lizalo
Ne hvali se još jer je market i dalje u gubitku u odnosu na prošlu heftu.