Mozel' objasnjenje, nesto mi ne stima u toj prici
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cvrčak_na_hedonizmu
#31101 Re: Sarajevski derbi
Ehm, kako navijac Zeljeznicara moze biti "maleni", a ti navijas za klub koji je mladji, neuspjesniji u Europi, netrofejniji, sa losijom medjusobnim skorom, bez stadiona i sa losijom posjetom u odnosu na Zeljeznicar.
-
90minut
#31102 Re: Sarajevski derbi
Gorka pilula, al' to je ništa naspram zadnjih 5 godina.sime_cipol wrote:90minut wrote: Ništa ide osma bez radosti, al' bar ti ostaje 5-2 samo što valja sad na koševo.
- Ricken
#31103 Re: Sarajevski derbi
Samo se vrati na svoj post o deluziji.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ehm, kako navijac Zeljeznicara moze biti "maleni", a ti navijas za klub koji je mladji, neuspjesniji u Europi, netrofejniji, sa losijom medjusobnim skorom, bez stadiona i sa losijom posjetom u odnosu na Zeljeznicar.
- Logovan
#31104 Re: Sarajevski derbi
Hahah a svaki put krene najbrajanje uspjeha kad im kazes "maleni".
Valjda pogodi ih, sta li, ne znam.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#31105 Re: Sarajevski derbi
Ne može biti gorča od ove90minut wrote:Gorka pilula, al' to je ništa naspram zadnjih 5 godina.sime_cipol wrote:90minut wrote: Ništa ide osma bez radosti, al' bar ti ostaje 5-2 samo što valja sad na koševo.

Ali ti si tad pitao zašto tuta nema tockove.
-
zipoo
#31106 Re: Sarajevski derbi
sime_cipol wrote:[quoe="90minut"][qote="sime_cipol"][uote="90minut"]
Ništa ide osma bez radosti, al' bar ti ostaje 5-2 samo što valja sad na koševo.
[/qute]Gorka pilula, al' to je ništa naspram zadnjih 5 godina.[/qute]
Ne može biti gorča od ove

[/quoe]
Kazu da je u subotu navece kosevom 5 puta odzvanjao zvuk udaranja od zeljeznu plocu
- cvrčak_na_hedonizmu
#31107 Re: Sarajevski derbi
Doslijedno prate narativ, to se mora priznatiRicken wrote:Samo se vrati na svoj post o deluziji.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ehm, kako navijac Zeljeznicara moze biti "maleni", a ti navijas za klub koji je mladji, neuspjesniji u Europi, netrofejniji, sa losijom medjusobnim skorom, bez stadiona i sa losijom posjetom u odnosu na Zeljeznicar.
-
todd_smith
#31108 Re: Sarajevski derbi
ja sam jos pred pripreme govorio da ste najozbiljnija ekipa uz zrinjski za titulu, ali mene ismijavali tipa north i slicno za Zeca i ostale..
sad opet, ovo 5 golova sam uvjeren da se ne bi desilo da smo imali istu ekipu od proslog derbija, ali mislim da bi ovaj put remi izvukli. Ali sve u svemu, povrede i umor i sve ostalo okej stoji, ali ne opravdava 5 golova
sad kako ostatak sezone, vidjet cemo.. mislim to sto se tice hajpa i slicno, ne vjerujem. Nista jer zeljo i to, nego mi kao narod smo takvi, mozda ce biti 2-3 utakmice, ali cim izgubite od tipa Mladost ili slicno, a desiti ce se, onda se vraca raja na svoje "taa ce oni seljacka liga kakav fudbal" sto je valjda sastavni dio naseg fudbala...
sto se tice pauze i to, nista ti to nece pomoci, okej odmore se malo, ali Rahmanovic ce tek poceti sa laksim treningom, nece moci odmah, Stanojevic ce tek poceti sa treniranjem, nista igranje, Tatar jedini mozda da se vrati od prve minute...Oremusa zaboravi
tek krajem oktobra bi trebali imati punu ekipu, ali jebo ti to tad, kad vec u Novembru ide kraj polusezone do Februara
sad opet, ovo 5 golova sam uvjeren da se ne bi desilo da smo imali istu ekipu od proslog derbija, ali mislim da bi ovaj put remi izvukli. Ali sve u svemu, povrede i umor i sve ostalo okej stoji, ali ne opravdava 5 golova
sad kako ostatak sezone, vidjet cemo.. mislim to sto se tice hajpa i slicno, ne vjerujem. Nista jer zeljo i to, nego mi kao narod smo takvi, mozda ce biti 2-3 utakmice, ali cim izgubite od tipa Mladost ili slicno, a desiti ce se, onda se vraca raja na svoje "taa ce oni seljacka liga kakav fudbal" sto je valjda sastavni dio naseg fudbala...
sto se tice pauze i to, nista ti to nece pomoci, okej odmore se malo, ali Rahmanovic ce tek poceti sa laksim treningom, nece moci odmah, Stanojevic ce tek poceti sa treniranjem, nista igranje, Tatar jedini mozda da se vrati od prve minute...Oremusa zaboravi
tek krajem oktobra bi trebali imati punu ekipu, ali jebo ti to tad, kad vec u Novembru ide kraj polusezone do Februara
-
90minut
#31109 Re: Sarajevski derbi
Jesam istina, ipak preferiram da zivim u sadašnjosti.zipoo wrote:sime_cipol wrote:[quoe="90minut"][qote="sime_cipol"][uote="90minut"]
Ništa ide osma bez radosti, al' bar ti ostaje 5-2 samo što valja sad na koševo.[/qute]
Gorka pilula, al' to je ništa naspram zadnjih 5 godina.[/qute]
[/quoe]
Kazu da je u subotu navece kosevom 5 puta odzvanjao zvuk udaranja od zeljeznu plocu
Sadašnjost je da smo vam izbili prvu titulu u direktnom okršaju, drugu titulu Bekić izbio u direktnom okršaju.
Trecu titulu 0-3 prije par mjeseci uz to nije samo titula vec i kup.
I onda mi nekog zubana spominje ovdje.
-
zipoo
#31110 Re: Sarajevski derbi
590minut wrote:Jesam istina, ipak preferiram da zivim u sadašnjosti.zipoo wrote:sime_cipol wrote:[quoe="90minut"][qote="sime_cipol"][uote="90minut"]
Ništa ide osma bez radosti, al' bar ti ostaje 5-2 samo što valja sad na koševo.[/qute]
Gorka pilula, al' to je ništa naspram zadnjih 5 godina.[/qute]
[/quoe]
Sadašnjost je da smo vam izbili prvu titulu u direktnom okršaju, drugu titulu Bekić izbio u direktnom okršaju.
Trecu titulu 0-3 prije par mjeseci uz to nije samo titula vec i kup.
I onda mi nekog zubana spominje ovdje.![]()
![]()
-
90minut
#31111 Re: Sarajevski derbi
Bolje trica bez primljenog gola..
-
zipoo
#31112 Re: Sarajevski derbi
590minut wrote:Bolje trica bez primljenog gola..
-
90minut
#31113 Re: Sarajevski derbi
Odo kockat jebo derbizipoo wrote:590minut wrote:Bolje trica bez primljenog gola..
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#31114 Re: Sarajevski derbi
FK 5arajevo 
-
90minut
#31115 Re: Sarajevski derbi
Al' ovdje stvarno nema duhovitih likova koji bi te iskreno nasmijali, sve nešto na silu se pokušava izgurati.
-
zipoo
#31116 Re: Sarajevski derbi
590minut wrote:Al' ovdje stvarno nema duhovitih likova koji bi te iskreno nasmijali, sve nešto na silu se pokušava izgurati.
-
duffy_duck
#31117 Re: Sarajevski derbi
Zapamti bolan, nikada vi nama prici necete.
Prije mjesec dana ste pljuvali i jebavali svaki segment svog kluba, od igraca do uprave i strucnog kadra, od Lutve do Osima.
Sada vam je opet ljubav prema istima neizmjerna?!
Do jucer vam je svima mjesto prebivalista bila rupa, izgleda da ste zaboravili, mi smo tu da vam uskoro opet osvjezimo pamcenje!
EDIT: Hajde probaj bez vrijeđenja!
Volim te Saraj’vo!!
I KADA TESKO JE..
Prije mjesec dana ste pljuvali i jebavali svaki segment svog kluba, od igraca do uprave i strucnog kadra, od Lutve do Osima.
Do jucer vam je svima mjesto prebivalista bila rupa, izgleda da ste zaboravili, mi smo tu da vam uskoro opet osvjezimo pamcenje!
EDIT: Hajde probaj bez vrijeđenja!
Volim te Saraj’vo!!
I KADA TESKO JE..
- Maharadza
#31118 Re: Sarajevski derbi
(VIDEO) Fantastična koreografija Manijaka: Svim srcem Plavi, titula da se slavisime_cipol wrote:Ne može biti gorča od ove90minut wrote:Gorka pilula, al' to je ništa naspram zadnjih 5 godina.sime_cipol wrote:
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... lavi/82595
Ali MALO MORGEN:

Nedugo nakon toga...novi horror i štrumfovska noćna mora:
I OPET ĆE SE DUPLA SLAVITI INŠALLAH!
-
Tromblon
#31119 Re: Sarajevski derbi
Pitari, pitari baš ste čudna raja..... 
Brate neizlječivi kompleks drma li drma.
Brate neizlječivi kompleks drma li drma.
- Ricken
#31120 Re: Sarajevski derbi
Maharadza wrote:
I OPET ĆE SE DUPLA SLAVITI INŠALLAH!
Hoće ako bog da, prema trendovima kako ih osvajate stiže 2092.
- Ricken
#31121 Re: Sarajevski derbi
Ma, mi bi makar pokušali, samo kad bi znali kome ili čemu bi tebali prići?duffy_duck wrote:Zapamti bolan, nikada vi nama prici necete.
-
Tromblon
#31122 Re: Sarajevski derbi
Zašto bi išli dole i približavali se nečemu poput pitaraRicken wrote:Ma, mi bi makar pokušali, samo kad bi znali kome ili čemu bi tebali prići?duffy_duck wrote:Zapamti bolan, nikada vi nama prici necete.
- rumenige_brajtner
#31123 Re: Sarajevski derbi
Nakon petice se mozete jedino od muke smijati, taman da jim carrey pise na ovom forumu90minut wrote:Al' ovdje stvarno nema duhovitih likova koji bi te iskreno nasmijali, sve nešto na silu se pokušava izgurati.
- agnostic_front
#31124 Re: Sarajevski derbi
Kako sportski segment ide, neki sastanci?duffy_duck wrote:Zapamti bolan, nikada vi nama prici necete.
#doslojevasih5minutaklosari
Volim te Saraj’vo!!
I KADA TESKO JE..
- Analiticarr
#31125 Re: Sarajevski derbi
Cestitke komsijama na potpuno zasluzenoj pobjedi.
Cestitke i nasem sefu na jos jednom rekordu.
Cestitke i nasem sefu na jos jednom rekordu.