SDA-All about

sunceKOtepsija

#31076 Re: SDA-All about

Post by sunceKOtepsija »

JoseMujica wrote:
#onokadsiglupkokuracitimseponosiš
po obicaju ne ocekujem nikakvu reakciju administracije...
Logovan wrote:
sunceKOtepsija wrote:Tarik barem ima Stav koji se ne boji, argumentovano i detaljno, iznijeti na uvid javnosti, za razliku od mnogih drugih,medu kojima su i mnogi eminentni, a ipak anonimni, clanovi ovog foruma
#samokazem
Tarik NEMA svoj stav. Kakav njegov stav?

Šta je argumentovano i detaljno?

O čemu ti?
iznio ga je u postu koji su prenijeli i mediji
ultima_palabra

#31077 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Ima li kakav SDA junoša neki stav o nezaposlenosti, budžetskom deficitu, povećanju konkurentnosti države, currency boardu i tako to? Ono, nešto od čega se živi?

Nego svi udare po Titi i Aliji... pa o tome pilaju i pjane ispred granapa.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#31078 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Fudo387 wrote:Ako ne znam promijeniti ventil na vodovodnoj cijevi, znam promijeniti ime ulice.
#cmizdriboljecespisat
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
seln

#31079 Re: SDA-All about

Post by seln »

sunceKOtepsija wrote:ako ne nesto uradit za bolje sutra-onda makar pokusat promisljat-ponudit rjesenje
Moj prijedlog: funkcionere i vijecnike SDA strpati u krecanu i posuti zivim vapnom.
JoseMujica

#31080 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

sunceKOtepsija wrote:
JoseMujica wrote:
Logovan wrote:
sunceKOtepsija wrote:Tarik barem ima Stav koji se ne boji, argumentovano i detaljno, iznijeti na uvid javnosti, za razliku od mnogih drugih,medu kojima su i mnogi eminentni, a ipak anonimni, clanovi ovog foruma
#samokazem
Tarik NEMA svoj stav. Kakav njegov stav?

Šta je argumentovano i detaljno?

O čemu ti?
iznio ga je u postu koji su prenijeli i mediji

zbog čega :?

#onokadsiglupkokuracitimseponosiš se odnosi na našeg mladog lava Tareta...jedino ako nisi Tarik a mi to ne znamo
Fudo387

#31081 Re: SDA-All about

Post by Fudo387 »

ultima_palabra wrote: Ima li kakav SDA junoša neki stav o nezaposlenosti, budžetskom deficitu, povećanju konkurentnosti države, currency boardu i tako to?
Je l' ovo skrivena kamera?
sunceKOtepsija

#31082 Re: SDA-All about

Post by sunceKOtepsija »

JoseMujica wrote:
#onokadsiglupkokuracitimseponosiš se odnosi na našeg mladog lava Tareta...jedino ako nisi Tarik a mi to ne znamo
ipak-neki nivo zdrave komunikacije bi se trebao drzati-vrijedati nekog koga ne mozemo pobiti argumentima, na krajnje vulgaran i primitivan nacin, je krajnji izraz nemoci-uostalom mislim da se na portalu ovakvi izrazi najostrije sankcionisu
Logovan

#31083 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

sunceKOtepsija wrote: iznio ga je u postu koji su prenijeli i mediji
Ono nije nikakav stav, nego onako razmišlja svaki SDA idiot. Kako govori Bakir, tako i Tarik i svi ostali.

Sve zatucano, mišljenja im iskrivljena, stav im je oduzet. Nemaju oni svoj stav.
JoseMujica

#31084 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ultima_palabra wrote:Ima li kakav SDA junoša neki stav o nezaposlenosti, budžetskom deficitu, povećanju konkurentnosti države, currency boardu i tako to? Ono, nešto od čega se živi?

Nego svi udare po Titi i Aliji... pa o tome pilaju i pjane ispred granapa.

jarane ne zna Tare ni pročitati šta si napisao...jer da zna bio bi barem u kantonalnoj skupštini
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#31085 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

sunceKOtepsija wrote:
JoseMujica wrote:
šta ima žrtvo, kako smo danas?

Tarik je javna ličnost, koja je svojom voljom odlučila da izađe na izbore i predstavlja svoje glasače. Tarik je javno iznio svoj stav, pri čemu mora biti svjestan da će trpiti i kritiku. ide to sa tim statusom i niko, nigdje od javnih ličnosti nije pošteđen toga.

a ako ti nisi u stanju razaznati kome je upućeno, onda je mnogo jasnije zašto ti se njegova toaletna brljotina čini argumentovanom.
JoseMujica

#31086 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

sunceKOtepsija wrote:
JoseMujica wrote:
ipak-neki nivo zdrave komunikacije bi se trebao drzati-vrijedati nekog koga ne mozemo pobiti argumentima, na krajnje vulgaran i primitivan nacin, je krajnji izraz nemoci-uostalom mislim da se na portalu ovakvi izrazi najostrije sankcionisu

argumentima o čemu :?

osim priglupog populističkog stava da se preimenuje ulica Maršala Tita u Ulicu Alije Izmetbey u tarikovom drobljenju nema ništa suštinsko, pametno niti novo.....čak i za to lupetanje nije iznio nikakve argumentacije....vrijeme je takvo došlo da treba već sad plakati za Džemom Latićem kako je ova mlada generacija ograničena, šuplja i glupa

da je ovaj tvoj Tarik nekakav kapacitet bavio bi se općinskom i gradskom infrastrukturom, vodovodom i ostalim komunalnim problemima za šta i prima pare u općinskom vijeću, a ne ovim prežvakanim populističkim sranjima
HAVANA

#31087 Re: SDA-All about

Post by HAVANA »

sunceKOtepsija wrote:
JoseMujica wrote:
Jbg.Ja sam papak.Napiso mu tamo jebem ti nanu.Cuj s budalom raspravljat. :roll:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31088 Re: SDA-All about

Post by pici »

treba ga sutra na konceratu plavog orkestra cebovat i gologuzog prodefilovat titovom
drug_profi

#31089 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Samo nek stave ovo namjeru u prediszbornu kampanju, molim vas. Stavite da ćete ukloniti Tita iz javnosti ako osvojite većinu.
Velikim slovima da se vidi.
PLIZPLIZPLIZ!!!
SmokingMan

#31090 Re: SDA-All about

Post by SmokingMan »

Mi i nemamo drugih problema osim toga kako preimonovati ulicu M.Tita.Tu i ne treba nekog ulaganja,dovoljna je samo propaganda,prisilni pristanak,doslovno.

Malad,uzavreo,emotivno nabijen Tarik u zanosu izjavljuje slijedeće "I Allaha mi mi ćemo učinit sve da preimenujemo titovu ulicu"

Ja kažem "Allaha ti Tariče,učini nešto da ti lijevica ne zna šta je udjelila desnica"
dobar osjecaj

#31091 Re: SDA-All about

Post by dobar osjecaj »

S trenutnih skoro 900 komentara i ko zna koliko još učitavanja članka o Tariku, Tarik je samo dobar izvor prihoda portalu koji mu radi svojih prihoda daje prostor. Portal je kao i svi slični portali u vremenu u kojem živi od Tarika i sličnih gluposti dovoljno jadan, ljigav i nekvalitetan da objavljuje nešto poput njegovog "mišljenja". Treba zaraditi i na govnima, a vrijeme je takvo da ako neću ja jesti govna, naći će se neko drugi. Bitan je novac. Pri tome je manje važno šta se promoviše i izaziva ovakvim tekstovima.
JoseMujica

#31092 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

drugi profil wrote:Samo nek stave ovo namjeru u prediszbornu kampanju, molim vas. Stavite da ćete ukloniti Tita iz javnosti ako osvojite većinu.
Velikim slovima da se vidi.
PLIZPLIZPLIZ!!!

što se tiče rezultata koji vode nekom boljem životu moreš se unaprijed i posrat i popišat na politiku koja se bavi mrtvim ljudima :sad: i Titom i Alijom

Politika se treba baviti živim ljudima.
gurabija78

#31093 Re: SDA-All about

Post by gurabija78 »

pici wrote:treba ga sutra na konceratu plavog orkestra cebovat i gologuzog prodefilovat titovom
sta ima Tare na koncertu plavog orkestra? moraces sacekat moj ummete dogodine.....
asurbanipal

#31094 Re: SDA-All about

Post by asurbanipal »

sunceKOtepsija wrote:
JoseMujica wrote:

Je li ti to neko hakovao nalog? :mrgreen:

Kada smo već kod hodžica i Dautovića:

Ferid ef Dautović, glavni imam Sarajevskog medžlisa, smatra se enormno bogatim čovjekom. Pored kuće na Alifakovcu, on posjeduje nekoliko stanova, koje navodno iznajmljuje pod kiriju, i apartman na Bjelašnici.

Porijeklo enormnog bogatstva Ferid ef Dautovića vjerovatno potječe zbog nedostatka zakona o restituciji, odnosno povratu vakufske imovine, te je stoga pravo na raspolaganje atraktivnim poslovnim prostorima i drugim nekretninama u Sarajevu pripalo Sarajevskom medžlisu. Pored toga, u Sarajevu je izgrađeno nekoliko skupocjenih džamija čiji su tenderi za odabir izvođača radova išli preko Medžlisa IZ-e. Odatle potiče Dautovićeva bliskost sa sarajevskim tajkunima.

http://thebosniatimes.ba/clanak/6415
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31095 Re: SDA-All about

Post by pici »

dje mu je Haver zahiragic obadvojca se uHljebili preko sramke pa kenjaj beze dok sarma ne provari... ocekujem priopcenje da svi nosamo kratke patale i bradu... :bih:
gurabija78

#31096 Re: SDA-All about

Post by gurabija78 »

asurbanipal wrote:
sunceKOtepsija wrote:
JoseMujica wrote:

Je li ti to neko hakovao nalog? :mrgreen:

Kada smo već kod hodžica i Dautovića:

Ferid ef Dautović, glavni imam Sarajevskog medžlisa, smatra se enormno bogatim čovjekom. Pored kuće na Alifakovcu, on posjeduje nekoliko stanova, koje navodno iznajmljuje pod kiriju, i apartman na Bjelašnici.

Porijeklo enormnog bogatstva Ferid ef Dautovića vjerovatno potječe zbog nedostatka zakona o restituciji, odnosno povratu vakufske imovine, te je stoga pravo na raspolaganje atraktivnim poslovnim prostorima i drugim nekretninama u Sarajevu pripalo Sarajevskom medžlisu. Pored toga, u Sarajevu je izgrađeno nekoliko skupocjenih džamija čiji su tenderi za odabir izvođača radova išli preko Medžlisa IZ-e. Odatle potiče Dautovićeva bliskost sa sarajevskim tajkunima.

http://thebosniatimes.ba/clanak/6415
je li onaj vakufski advokat Hrvačić i zbog ovoga zalegao? ili će se možda ovo tek zakolutati?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#31097 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

ma nije valjda... ma hajte, molim vas... :lol:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#31098 Re: SDA-All about

Post by Pitar sa Kariba »

JoseMujica wrote:...da je ovaj tvoj Tarik nekakav kapacitet bavio bi se općinskom i gradskom infrastrukturom, vodovodom i ostalim komunalnim problemima za šta i prima pare u općinskom vijeću, a ne ovim prežvakanim populističkim sranjima
Pa bavili su se, kad su renovirali kuću koja je bila pod zaštitom države.Tito nije dao, a onda dođe Alija... Sad izdaju studentima FIN-a, i pišu statuse. :D
JoseMujica

#31099 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Pitar sa Kariba wrote:
JoseMujica wrote:...da je ovaj tvoj Tarik nekakav kapacitet bavio bi se općinskom i gradskom infrastrukturom, vodovodom i ostalim komunalnim problemima za šta i prima pare u općinskom vijeću, a ne ovim prežvakanim populističkim sranjima
Pa bavili su se, kad su renovirali kuću koja je bila pod zaštitom države.Tito nije dao, a onda dođe Alija... Sad izdaju studentima FIN-a, i pišu statuse. :D

aaaa pa vidim ja sada da je dragi Allah, svojim proviđenjem, već odredio mladom Tariku svijetlu i prosperitetnu budućnost

boli ga kurac ne mora ni bit pametan
nightvision

#31100 Re: SDA-All about

Post by nightvision »

dobar osjecaj wrote:S trenutnih skoro 900 komentara i ko zna koliko još učitavanja članka o Tariku..
Skoro 900 komentara protiv javno iskazanog fashizma ovom mladog gospodina. Iako je sva paznja usmjerena na preimenovanje ulice ne treba zanemariti ni da je pozdravio preimenovanje skole u ime ustaskog kadrovnika. I jos se time ponosi.
Zato i jeste ono #onokadsiglupkokuracitimseponosiš
Post Reply