Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
zanki121
#31026 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Neko vrijeme nisam bio tu. Bio bih zahvalan ako bi neko postavio ID vina -godine i poredjenje.
Hvalla unaprijed
Hvalla unaprijed
-
el gancho
#31027 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ovo su aktivni:zanki121 wrote:Neko vrijeme nisam bio tu. Bio bih zahvalan ako bi neko postavio ID vina -godine i poredjenje.
Hvalla unaprijed
Poredjenja 848407
Godine 846932
-
kako_kad
#31028 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
koji su odgovori bili vecinom, yes ili no?el gancho wrote:848741 - Industrial & Commercial Fires/explosions
Ovi požari prelagani. Puštao da prođe 2 min i onda submit. Lagana lova za 20 min.
-
el gancho
#31029 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ima i jednih i drugih. Ja stavio automatic google translate stranice na Hrvatski. I onda je lako.kako_kad wrote:koji su odgovori bili vecinom, yes ili no?el gancho wrote:848741 - Industrial & Commercial Fires/explosions
Ovi požari prelagani. Puštao da prođe 2 min i onda submit. Lagana lova za 20 min.
Isto i kod ovih hapšenja, samo kod njih ima kvaka da kod svakog slučaja gdje se govori da je neko osuđen ide no. Znači jes je samo ako je uhapšen, pritvoren, stavljene mu lisice... ali ne ako je osuđen. Pao sam dva puta na tome.
Uradio oba po 10. Požari su all completed. Ovaj drugi je na refresh, mozda otvori jos koji...
-
mirza1h
#31030 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Uradio oba po 10. Požari su all completed. Ovaj drugi je na refresh, mozda otvori jos koji...[/quote]
I Kod mene je stao na 10, tako da vjerovatno neće više otvarat.
I Kod mene je stao na 10, tako da vjerovatno neće više otvarat.
- deSTAR5
#31031 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ljudi sta vi stavljate kao kljucnu ref u auto refresu za tw zadatke?
Ja sam do sad stavljao ''step'' i nije bilo nikakvih problema, al evo malo pre mi otisla 2 zadatka u ''You have requested this job too often.''
Ja sam do sad stavljao ''step'' i nije bilo nikakvih problema, al evo malo pre mi otisla 2 zadatka u ''You have requested this job too often.''
-
Lilium_bosniacum
#31032 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ja sam mijenjao al nema para kažu ko nije radi dok je bilo na ID ne može sad zasadkako_kad wrote:ili na kraju da stavis ID od elite-a, ili probaj par puta login-logout na profil od elite-a i prati oops na kraju da li ti je nakon tog logovanja promijenjen IDSlo Burner wrote:E kako da promjenim da mi TW racuna na elitu a ne na Clixsensu ?
Last edited by Lilium_bosniacum on 08/01/2016 16:06, edited 1 time in total.
-
zanki121
#31033 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Otvara mi tw, ali nikako ne mogu da uklonim onaj intro dio, kad pomijeram ekran njega ne spusta, ne mogutastaturom (ili ne znam) kako da zatvorim isti i pocnem raditi tw
- relativno84
#31034 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
terminaldeSTAR5 wrote:Ljudi sta vi stavljate kao kljucnu ref u auto refresu za tw zadatke?
- relativno84
#31035 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
probaj kliknuti pored njegazanki121 wrote:Otvara mi tw, ali nikako ne mogu da uklonim onaj intro dio, kad pomijeram ekran njega ne spusta, ne mogutastaturom (ili ne znam) kako da zatvorim isti i pocnem raditi tw
- deSTAR5
#31036 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
hvalarelativno84 wrote:terminaldeSTAR5 wrote:Ljudi sta vi stavljate kao kljucnu ref u auto refresu za tw zadatke?
- deSTAR5
#31037 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jel ovo prijavljujete: http://prntscr.com/9nkd9p
- crophil
#31038 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Na početku ti da username i passworddeSTAR5 wrote:Jel ovo prijavljujete: http://prntscr.com/9nkd9p
- deSTAR5
#31039 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
nisam nista dobiocrophil wrote:Na početku ti da username i passworddeSTAR5 wrote:Jel ovo prijavljujete: http://prntscr.com/9nkd9p
- relativno84
#31040 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
hakiraj to, nije teskodeSTAR5 wrote:Jel ovo prijavljujete: http://prntscr.com/9nkd9p
- crophil
#31041 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
848790
Detecting Tone In Comments 2 15 centi elite
Ako će netko riješavati, fali neutral gumb, to stavljate na thoughtful. Mene na expelled jer to nisam znao pa sam stavljao na NA, inače se ne čini prekomplicirano.
Ako će netko riješavati, fali neutral gumb, to stavljate na thoughtful. Mene na expelled jer to nisam znao pa sam stavljao na NA, inače se ne čini prekomplicirano.
- dobojlija81
#31042 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ma ja sad gledam isto,samo meni sa elite dolaze,a do sada sve preko NB ekstenzije radio,nanab wrote:Ljudi, treba mi pomoc i savet!
Radila sam tw na sva 4 kanala ranije, poslednjih mesec dana kako se smanjio posao samo na nb, pa ukljucih elit poslednjih 10ak dana. Malopre mi iz cista mira stize poruka o uplati za cs i to zadatak sa extenzije koja mi je na nb klejmovanom profilu! Ulogujem se na nb, bar sam ja to htela, medjutim, baca me na cs profil na kom se sada nalazi extenzija!Promenili su mi i izmesali kanale, na cs nisam radila tw ima mesec dana i jace! I ne zelim da radim na njemu, samo da prebacim pare i hocu da ga batalim...
Dajte savet sta da radim, kome da pisem, sta da pisem...ovo je ludilo!
jos mi treba samo da me na clix sami prebace
-
el gancho
#31043 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Uradio sam ja 4 komada. Ne pusta vise. Katastrofa su ispravke... vise obracajte paznju na izgovor (ton) kako je receno jer nije negativno samo ono sto ima f...kingcrophil wrote:848790
Nego recimo ima primjer gdje bude ''Come down'' i to ide u negativno jer je kao izreceno u afektu (bijesu)... bolje ga ne raditi ali eto...ko bude neka dobro pazi...
-
ljiljan02
#31044 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
E konano da se i ja registrujem na ovaj forum...
Vjerovatno niko i ne zna ko sam
ali ja sam vas skoro pa sve upoznao jer aktivno pratim ovaj Topic mjesecima...a zadatke na CF radim vec godinama...
Ne znam u cemu je bio problem ali nisam se mogao regg na ovaj klixov forum iz nepoznatih razloga...
Sad kada sam tu odmah imam i pitanje
Radim TW preko extenzije i naravno dolaze mi i oni Ooops-ovi.
E sada, sta konkretno uraditi s tim Ooopsovima? Da li da stavim extenziju na OFF pa da onda refresujem te Ooopsove, ili da ostavim extenziju na NO?
Ima li neko pouzdane informacije sta je legalno uraditi u tom slucaju, znaci ne da refresujem pa da dobijem ban.
Evo od danas imam 10 Ooopsova sacuvanih.
PS: ako onaj BABA jos cita ovaj Topic neka zna da imam nesto PEDova na entropiju pa trebamo vidjeti da to nekako razmijenimo.
Vjerovatno niko i ne zna ko sam
Ne znam u cemu je bio problem ali nisam se mogao regg na ovaj klixov forum iz nepoznatih razloga...
Sad kada sam tu odmah imam i pitanje
Radim TW preko extenzije i naravno dolaze mi i oni Ooops-ovi.
E sada, sta konkretno uraditi s tim Ooopsovima? Da li da stavim extenziju na OFF pa da onda refresujem te Ooopsove, ili da ostavim extenziju na NO?
Ima li neko pouzdane informacije sta je legalno uraditi u tom slucaju, znaci ne da refresujem pa da dobijem ban.
Evo od danas imam 10 Ooopsova sacuvanih.
PS: ako onaj BABA jos cita ovaj Topic neka zna da imam nesto PEDova na entropiju pa trebamo vidjeti da to nekako razmijenimo.
- nanab
#31045 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Dobojlija81, sad si me "obradovao", znaci nisu samo kod mene zbrljali profile...ali si bolje prosao, ja sam cs mogu samo d ase upucam, em ti oderu kozu s ledja em cekas pare do +beskonacnodobojlija81 wrote:ma ja sad gledam isto,samo meni sa elite dolaze,a do sada sve preko NB ekstenzije radio,nanab wrote:Ljudi, treba mi pomoc i savet!
Radila sam tw na sva 4 kanala ranije, poslednjih mesec dana kako se smanjio posao samo na nb, pa ukljucih elit poslednjih 10ak dana. Malopre mi iz cista mira stize poruka o uplati za cs i to zadatak sa extenzije koja mi je na nb klejmovanom profilu! Ulogujem se na nb, bar sam ja to htela, medjutim, baca me na cs profil na kom se sada nalazi extenzija!Promenili su mi i izmesali kanale, na cs nisam radila tw ima mesec dana i jace! I ne zelim da radim na njemu, samo da prebacim pare i hocu da ga batalim...
jos mi treba samo da me na clix sami prebace
za ostale upozorenje, pazite kod refresa brauzera, opet su krenuli da izbacuju too requested posle samo 1 refresa
- dobojlija81
#31046 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
iskreno u mom slucaju ih ne bih bombardovaonanab wrote:Dobojlija81, sad si me "obradovao", znaci nisu samo kod mene zbrljali profile...ali si bolje prosao, ja sam cs mogu samo d ase upucam, em ti oderu kozu s ledja em cekas pare do +beskonacnodobojlija81 wrote:ma ja sad gledam isto,samo meni sa elite dolaze,a do sada sve preko NB ekstenzije radio,nanab wrote:Ljudi, treba mi pomoc i savet!
jos mi treba samo da me na clix sami prebacehocemo ih bombardovati pa ispravljaju krive Drine?
a piši.clix je propast teška
-
el gancho
#31047 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jel ovo neko s foruma sa mnom na TW-u Pixlee. napisa mi: ''begaj bre ja sam prvi došao''.
i pustim ga hajde da budem fin 
Last edited by el gancho on 08/01/2016 17:32, edited 1 time in total.
- relativno84
#31048 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Otvoris oops i cekas, dok ga ne pretvori u rad, nema sigurnije metodeljiljan02 wrote: E sada, sta konkretno uraditi s tim Ooopsovima? Da li da stavim extenziju na OFF pa da onda refresujem te Ooopsove, ili da ostavim extenziju na NO?
-
ljiljan02
#31049 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
relativno84 wrote:Otvoris oops i cekas, dok ga ne pretvori u rad, nema sigurnije metodeljiljan02 wrote: E sada, sta konkretno uraditi s tim Ooopsovima? Da li da stavim extenziju na OFF pa da onda refresujem te Ooopsove, ili da ostavim extenziju na NO?
A sta da uradim sa extenzijom kada otvorim stari Ooops (OFF ili NO)?
I koliko se Ooopsova moze odjednom refreshovati?
-
tigronius
#31050 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jesu li ikom rijesene isplate sa eilte, kome kasne i jesu li odgovarali, ikom ista u vezi toga...