PG-13 | 117 min | Action, Drama, Mystery

http://www.imdb.com/title/tt2140379/
solidan film..more se gledat
Moderator: _BataZiv_0809

Gledala nedavno ponovo, bio mi podosadan ...johnnykola wrote:LovesJ wrote:Pink Classic - 14h: Pygmalion - 1938
Pink Classic - 18h: Irma la Douce - 1963
Pink Classic - 20h: A Woman Under the Influence - 1974
Fox Movies - 16:35: The Breakfast Club - 1985
Fox Movies - 22h: The Green Mile - 1999
Cinema TV - 02:00: La dolce vita - 1960
Filmcine.
Mi lajk Doručkovni klub.
Modest Musorgski wrote:trainspottingferratilis wrote:Znate li kakav dobar film poput In Bruges, neka crna komedija, po mogucnosti britanskaTaj film mogu gledati 10 puta da nikad ne dosadi
wristcutters a love story
god bless america
fargo
Se je drukčije kad se gleda kao nejačad i posle. Garant bi sad mene smorio, ali za mladež, što da ne. Sve u svoje vrijeme.Banksy wrote:Gledala nedavno ponovo, bio mi podosadan ...johnnykola wrote:LovesJ wrote:Pink Classic - 14h: Pygmalion - 1938
Pink Classic - 18h: Irma la Douce - 1963
Pink Classic - 20h: A Woman Under the Influence - 1974
Fox Movies - 16:35: The Breakfast Club - 1985
Fox Movies - 22h: The Green Mile - 1999
Cinema TV - 02:00: La dolce vita - 1960
Filmcine.
Mi lajk Doručkovni klub.
uffff i meni je ovaj leg'o ono bas basferratilis wrote:In Bruges
Tačno, u pravu si. Mada su mala raja odrasla s drugom filmskom estetikom i dinamikom, možda im ovako 'spor' film ipak legne.johnnykola wrote:Se je drukčije kad se gleda kao nejačad i posle. Garant bi sad mene smorio, ali za mladež, što da ne. Sve u svoje vrijeme.Banksy wrote:Gledala nedavno ponovo, bio mi podosadan ...johnnykola wrote:
Mi lajk Doručkovni klub.
Problem je što ljudi pljuju po starom, a ono izvor svega. Nema filma da valja unatrag dvije godine. Jučer temu na forum.hr recentnih
filmova unatrag dvadeset strana prečešljao - mrka kapa. Uglavnom, na silu nake nove, a gro sura rinaka. Šta fali pogledati film i na ručnom
satu, a ne na TV-u ako valja? Ha ja. Šifili!
fin film.cLo wrote:uffff i meni je ovaj leg'o ono bas basferratilis wrote:In Bruges
Ne bih se složio. Samo neki u nultim da su valjali (bilo ih je i iza 2010, Dumont mi je tonbe, a i Hanekeovi):Banksy wrote: Tačno, u pravu si. Mada su mala raja odrasla s drugom filmskom estetikom i dinamikom, možda im ovako 'spor' film ipak legne.
Nema filma da valja od 2002, 2003. ... Na prste, a i to su 'mali' filmovi i nezavisna produkcija ...
karanana wrote:fin film.cLo wrote:uffff i meni je ovaj leg'o ono bas basferratilis wrote:In Bruges
volio bih posjetiti bruges.
Pretjerujem ...johnnykola wrote:
Ne bih se složio. Samo neki u nultim da su valjali ...
Da, Leigh, Coenovi, na SFF-u sve do ove godine je bilo betona. Seidl, npr.Banksy wrote:Pretjerujem ...johnnykola wrote:
Ne bih se složio. Samo neki u nultim da su valjali ...![]()
+ Juno, Another Year, Labor Day, True Grit, ima ih, morala bih prelistati godine redom da se sjetim ...
e ovo je vec novi level imageaSehro wrote:Meni odličan:
šta si htio reć s tim komentarom??markioni wrote:
pa da je odlican film!razbu wrote:šta si htio reć s tim komentarom??markioni wrote:
serija je u pitanjumarkioni wrote:pa da je odlican film!razbu wrote:šta si htio reć s tim komentarom??markioni wrote:
markioni wrote:e ovo je vec novi level imageaSehro wrote:Meni odličan:
derion wrote: Uh, Banksy, nisam znao sve do sada da si djevojče.![]()
Da i ja dodam nekoliko, po meni, odličnih ili vrlo dobrih filmskih radova u posljednjih 10-15 godina.
--ovi su odlični--
--ovi su vrlo dobri--
Tako originalan i mocan film, nema kome ga nisam preporucio.Sehro wrote:Meni odličan: