Ma ništa to dok Željkec ne aminuje.pici wrote:vatrogasac wrote:
cestitam stvorevinu uljudbenim uznicima

Ma ništa to dok Željkec ne aminuje.pici wrote:vatrogasac wrote:
cestitam stvorevinu uljudbenim uznicima

A sta mislis da i njima pelene pripremimo za svaki slucaj.Hafis wrote:
Ovi ne popuštaju.... nemate vi pojma dico moja
Mashallah... eto ih jos malo pa k'o Hrvata u BiH.Hafis wrote:.svih 97 multietnićkih ćlanova i glasaća stranke.
Vidi djuturuma... kasni penzija?Hafis wrote:Vid' mi pjašadije na okupu. Lijepo vas je vidjeti zajedno. Jel' vam to kasni socijala ?
Sto HDZ pravi dobru kampanju Komšiću.vatrogasac wrote:Kažem ja , nemojte, a ono jok pa jok i vidi sad...
U listopadu kažu.DonieBrasco wrote:Kad ce hrvati, pardon Covic dobiti svoju privatnu federalnu jedinicu ili ti ga treci ?
Da ti posaljemo kakvih lijekova... reuma, Alzheimer, za probavu...?Hafis wrote:Evo ih još pristižu.
Nije zar dotle došlo da će trebati pogurati do prvog.
Ubrzo onaj novi zatvor je haman zavrsen.DonieBrasco wrote:Kad ce hrvati, pardon Covic dobiti svoju privatnu federalnu jedinicu ili ti ga treci za hrvate navodno ugrozenu skupinu u BiH ?
dosadno nam pa dosli malo da pojacamo natalitet ovim malimHafis wrote:Vid' mi pjašadije na okupu. Lijepo vas je vidjeti zajedno. Jel' vam to kasni socijala ?
Jesil usitnio onih 100 Ojra sto ti je poslao dajdza iz IrskeHafis wrote:Bogami, prašinari mi haraju na ovoj temi. PetErica nedodirljivih.
Jeste li razmišljali da oformite stranački klub ovdje. Moj prijedlog naziva bio bi ''Ujedinjeni nezavisni prašinari dijaspore''... s naglaskom na prašinari