Nema to veze sa probijanjem da si ti živ i zdrav.nosara wrote: Jel' istina da ste ustupili akademiju slaviji...? Neko prebijanje, sta li...?
Smatram da je ovo bio pogrešan potez uprave, ali jebi ga, ne pitam se ja.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nema to veze sa probijanjem da si ti živ i zdrav.nosara wrote: Jel' istina da ste ustupili akademiju slaviji...? Neko prebijanje, sta li...?
nosara wrote:Jebes obraz, bitnija je samoodrzivost...Sarajevski-Seljak wrote:Istina je, uz dobru nadoknadu u €
Pa vjeruj da bih prije konama dao kamp, nego Slaviji.leškarenje wrote:Po meni ništa nije pogrešno ovdje, ne treniramo mi trenutno tu,rentaj bilo kome pa makar to bio i željezničar... ništa bolje nam ne misle od onoga kako razmišlja Savija, isti kurac
leškarenje wrote:Meni je to isto,vjeruj... sad napisah tamo na temi da sve što čuješ u Lukavici isto čuješ i na derbiju pa mi jos vise bude krivo. Od onih tamo očekuješ to isto.Logovan wrote:Pa vjeruj da bih prije konama dao kamp, nego Slaviji.leškarenje wrote:Po meni ništa nije pogrešno ovdje, ne treniramo mi trenutno tu,rentaj bilo kome pa makar to bio i željezničar... ništa bolje nam ne misle od onoga kako razmišlja Savija, isti kurac
Mi nismo dali kamp nikome, već iznajmili za keš termin za trening do mi nismo tu.Kad krenu naši treninzi sve selekcije će dole trenirati tako da neće biti mjesta za nekog drugog.
Od kada je AFH - Kosevo u nasem vlasnistvu, pa da mi odlucujemo kome se izdavati stadion a kome ne?BlueBlood wrote:
Da, to je moja poenta. Mi nismo vlasnici i ne pitamo se oko izdavanja stadiona.BlueBlood wrote:
To sto pise je mitomanija, nije sam izasao Zeljeznicar i igrao pred 55 hiljada nego se igrao derbi. Ko ne postuje sebe i svoju historiju (kluba, grada) nece ga ni drugi postovati.BlueBlood wrote:pa sta je netacno onda? Jel igrao Željo?
ZonFon wrote:To sto pise je mitomanija, nije sam izasao Zeljeznicar i igrao pred 55 hiljada nego se igrao derbi. Ko ne postuje sebe i svoju historiju (kluba, grada) nece ga ni drugi postovati.BlueBlood wrote:pa sta je netacno onda? Jel igrao Željo?
Pa ko je za taj derbi bio domaćin kad je bolo 55.000 ? '85 godine dok ste igrali polufinale #zamaloreal na grbavici došlo 22.000 protiv videotona, mi kad smo šampioni bili '85 45.000 gledalaca na stadionu i proslavi bilo, jel još treba šta reč !?BlueBlood wrote:Sta je nejasno? sto je glupost? Rekord je oboren za derbi, s obzirom koliko lazete samo je naglaseno da se zna
Stroj-2 wrote:Pa ko je za taj derbi bio domaćin kad je bolo 55.000 ? '85 godine dok ste igrali polufinale #zamaloreal na grbavici došlo 22.000 protiv videotona, mi kad smo šampioni bili '85 45.000 gledalaca na stadionu i proslavi bilo, jel još treba šta reč !?BlueBlood wrote:Sta je nejasno? sto je glupost? Rekord je oboren za derbi, s obzirom koliko lazete samo je naglaseno da se zna
Đeš Bolan ono pisat hahahahahahah

nosara wrote:Stroj-2 wrote:Pa ko je za taj derbi bio domaćin kad je bolo 55.000 ? '85 godine dok ste igrali polufinale #zamaloreal na grbavici došlo 22.000 protiv videotona, mi kad smo šampioni bili '85 45.000 gledalaca na stadionu i proslavi bilo, jel još treba šta reč !?BlueBlood wrote:Sta je nejasno? sto je glupost? Rekord je oboren za derbi, s obzirom koliko lazete samo je naglaseno da se zna
Đeš Bolan ono pisat hahahahahahah
leškarenje wrote:Ako ćemo se hvatati izjava,ni glavonja ništa nije imao bolje izjave vezane za nas. Ja da sam se pitam,pustio bi Slaviji džaba, a vama ni za lovu.
Ja bih ovo kratko komentarisao.Mi smo ovdje dio velike bordo porodice pocev od nogometa, kosarke, rukometa.Bordo je dominatna boja i mi se nikada nismo morali presvlaciti kad recimo idemo u Skenderiju.
Govorim u sirem kontekstu jer se ovdje raspravlja koji je najveci bh klub, pa se govori i o navijacima.Tomahawk11 wrote:Ja bih ovo kratko komentarisao.Mi smo ovdje dio velike bordo porodice pocev od nogometa, kosarke, rukometa.Bordo je dominatna boja i mi se nikada nismo morali presvlaciti kad recimo idemo u Skenderiju.
Kosarka je sa Bosnom otisla u neku stvar i to vise nije dio ove price.
A i rukometni klub je u dubiozi, tako da....
Ali da je tacno da su pitari vecinski navijali za iste - to stoji.
Samo, nema vise toga, Bosna je pokopana. Nazalost.
Nije za fudbalske teme, ali kao neko ko je bio redovan na utakmicama KK Bosna, kratki komentar. Charuga, halali.