Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
dezurni_ucenik
#3101 Re: Zeničani
Sta ce ti biti od peticije ? 
- phillie
#3102 Re: Zeničani
Poslace je Lakshmiju da je dobro razmotri i da upita Vishnu sta da uradi po tom pitanju, ili ce izmeditirati da dobije rjesenjeCVIKERASH wrote:Sta ce ti biti od peticije ?
-
enafejzagic
#3103 Re: Zeničani
"Pozdrav iz Francuske" znači da nas ima i vani koji se borimo za razrješavanje ovog problema.
Peticija je jedino što neki od nas mogu uraditi. Možda neće ništa biti, možda hoće, ali trenutno ne vidim drugi način da probudimo narod.
Ako nema nekih dobrovoljaca za zapucaju kao Mevlid pred Mittalom, pa da na taj način skrenu pažnju, nemojte biti toliki skeptici prema svemu.
Peticija je jedino što neki od nas mogu uraditi. Možda neće ništa biti, možda hoće, ali trenutno ne vidim drugi način da probudimo narod.
Ako nema nekih dobrovoljaca za zapucaju kao Mevlid pred Mittalom, pa da na taj način skrenu pažnju, nemojte biti toliki skeptici prema svemu.
-
dezurni_ucenik
#3104 Re: Zeničani
phillie wrote:Poslace je Lakshmiju da je dobro razmotri i da upita Vishnu sta da uradi po tom pitanju, ili ce izmeditirati da dobije rjesenjeCVIKERASH wrote:Sta ce ti biti od peticije ?
Ma Lakshmi garant stuje Kalihma boginju .OnO iz iNDIANA Jones 2 kad srca cupaju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3105 Re: Zeničani
Da ti mi "iznutra" odgovorimo: napisali smo se peticija i peticija, protestvovali, trubili, pisali tekstove za medije i šta se desilo? Ništa! Jedno veliko ništa! Zato i jesmo skeptični prema svemu. Meni je kao pojedincu jako drago vidjeti da postoji interes za Zenicu i njene probleme iz inostranstva i to svakako pozdravljam.
Ali lične podatke više ne dajem nikome! Uvijek se nakon nekog učešća u nagradnoj igri ili potpisivanja peticije, desi telefonski poziv gdje mi neko nudi elektronski masažer ili epilator ili neko slično govanjce. A ako naručim odmah na poklon ću dobiti upute za korištenje
Ali lične podatke više ne dajem nikome! Uvijek se nakon nekog učešća u nagradnoj igri ili potpisivanja peticije, desi telefonski poziv gdje mi neko nudi elektronski masažer ili epilator ili neko slično govanjce. A ako naručim odmah na poklon ću dobiti upute za korištenje
-
dezurni_ucenik
#3106 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Da ti mi "iznutra" odgovorimo: napisali smo se peticija i peticija, protestvovali, trubili, pisali tekstove za medije i šta se desilo? Ništa! Jedno veliko ništa! Zato i jesmo skeptični prema svemu. Meni je kao pojedincu jako drago vidjeti da postoji interes za Zenicu i njene probleme iz inostranstva i to svakako pozdravljam.
Jbga sta bih ja rekao ,na to da me svaki dan dave sa sms-ovima o Dormeo jastucima i posteljini:D
Last edited by dezurni_ucenik on 20/12/2013 13:55, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3107 Re: Zeničani
Hahahaha, moj stari je napravio fatalnu grešku kupujući u top shopu. Pa jaro to je bila kampanja terora koliko su ga zvaliCVIKERASH wrote:_BataZiv_0809 wrote:Da ti mi "iznutra" odgovorimo: napisali smo se peticija i peticija, protestvovali, trubili, pisali tekstove za medije i šta se desilo? Ništa! Jedno veliko ništa! Zato i jesmo skeptični prema svemu. Meni je kao pojedincu jako drago vidjeti da postoji interes za Zenicu i njene probleme iz inostranstva i to svakako pozdravljam.
Jbga sta bih ja rekao ,na to da me svaki dan dave sa sms-ovima o Dormeo jastucima i posteljinom
-
enafejzagic
#3108 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Da ti mi "iznutra" odgovorimo: napisali smo se peticija i peticija, protestvovali, trubili, pisali tekstove za medije i šta se desilo? Ništa! Jedno veliko ništa! Zato i jesmo skeptični prema svemu. Meni je kao pojedincu jako drago vidjeti da postoji interes za Zenicu i njene probleme iz inostranstva i to svakako pozdravljam.
Jasno mi je sve, ali samo da nešto razjasnim, peticiju sam ja napisala i ne pada mi na pamet da koristim ičije podatke u druge svrhe. Ali, jasno mi je zbog čega takav stav i sve OK.
- snaga_znanja
#3109 Re: Zeničani
Ne znam kad si zadnji put bila u BiH ali ovdje vlada jedna opsta letargija i besposlicarenje. Ljudi se obicno uvrijede kad im neko kaze da je potrebno nesto uraditi da bi se stanje promjenilo. Neko iz oportunizma ne zeli dizati glas misleci da ce se zamjeriti nekome. Neko iz ljenosti, a nazalost velika vecina nema kapaciteta da razmislja o tome kako se stanje moze promjeniti.enafejzagic wrote:"Pozdrav iz Francuske" znači da nas ima i vani koji se borimo za razrješavanje ovog problema.
Grad iz kojeg je u proteklih 23 godine otislo sve sto valja. Neko zbog rata, neko zbog skolovanja, a neko jednostavno jer je pametan i vidi da ovdje nema perspektive. I ostatku koji je ostao, a nazalost vecina je zatucana, nesto kao peticija jednostavno nema svrhu. Bilo kakav oblik demokratske borbe za svoja prava gubi smisao. Ovom narodu jedino pada na pamet seoska buna, a za vise nazalost nema pameti. Ono nesto malo pameti sto ima rade ko robovi i jednostavno ljudi su zabavljeni svojim problemima.
Ovo mozda izgleda prepotentno sto sam napisao, ali vjeruj nije. Jer da sam pametan davno bi se nabio nogom u dupe iz ovog grada i ove drzave pa na zapadu radio najjadnije poslove. Jer u zadnje vrijeme sve vise razmisljam o tome kako je u tudjoj drzavi biti lakse gradjanin drugog reda, nego u svojoj rodjenoj. A ovdje ako nisi neciji, onda se definitvno niko i nista. Zadnja suga.
- ExNihilo
#3110 Re: Zeničani
To si se ti zahebo kad si onomad glasao ko će bit pobjednik Evrovizije za šerpuCVIKERASH wrote:_BataZiv_0809 wrote:Da ti mi "iznutra" odgovorimo: napisali smo se peticija i peticija, protestvovali, trubili, pisali tekstove za medije i šta se desilo? Ništa! Jedno veliko ništa! Zato i jesmo skeptični prema svemu. Meni je kao pojedincu jako drago vidjeti da postoji interes za Zenicu i njene probleme iz inostranstva i to svakako pozdravljam.
Jbga sta bih ja rekao ,na to da me svaki dan dave sa sms-ovima o Dormeo jastucima i posteljini:D
-
dezurni_ucenik
#3111 Re: Zeničani
Nisam nikad nista narucivao vezano za Dormeo zato i ne kontam davljenje sa porukama . 
-
Mustang1
#3112 Re: Zeničani
Hajmo rukice ko ide na Gileta sutra ? 
- Hercegoviina
#3113 Re: Odg: Zeničani
Nabijem i tebe i njega, seljo jadni.Mustang1 wrote:Hajmo rukice ko ide na Gileta sutra ?
Poslano sa mog GT-I9100 koristeći Tapatalk 4
-
Djubre_
#3114 Re: Zeničani
Mustang, ne obaziri se na ovog cobana
svr*is mu na oko 
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Mustang1
#3115 Re: Zeničani
Dobar je on covjek nece jos dugo
Jedva cekam sutra izaci u grad za vrijeme koncerta
Jedva cekam sutra izaci u grad za vrijeme koncerta
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#3116 Re: Zeničani
Jest sinoć fino bilo u čaršiji, svi otišli na Gileta ebo ih on. 
-
kakavdanakneiskustvu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3118 Re: Zeničani
R.I.P. Jovo Dragičević
Evo jedan tekst koji dosta objektivno postavlja stvari u vezi sa aerozagađenjem.
http://www.zenicablog.com/zuta-minuta/i ... 1enje.html
Evo jedan tekst koji dosta objektivno postavlja stvari u vezi sa aerozagađenjem.
http://www.zenicablog.com/zuta-minuta/i ... 1enje.html
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3119 Re: Odg: Zeničani
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”Hercegoviina wrote:Nabijem i tebe i njega, seljo jadni.Mustang1 wrote:Hajmo rukice ko ide na Gileta sutra ?
Poslano sa mog GT-I9100 koristeći Tapatalk 4
» Hercegoviina
2 heftice
-
Mustang1
#3120 Re: Zeničani
A ja mislio da me zajebajete sto ne reagujete cak sam i Bureka nap'o

-
Djubre_
#3121 Re: Zeničani
To mlada
-
kakavdanakneiskustvu
#3122 Re: Zeničani
izgleda da opet nema grijanja
- Not My Idea
#3123 Re: Zeničani
kod mene imakakavdanakneiskustvu wrote:izgleda da opet nema grijanja
-
Mustang1
#3124 Re: Zeničani
Posto uskoro mijenjam grijanje na drva za gradsko grijanje ili kako se vec zove
Je'l isplatnije odmah iskljuciti grijanje to i uzeti neku alternativu tipa grijalica, neki konventor sam cuo da se uzima ili sta vec ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3125 Re: Zeničani
Ma kume uzmi konvertore. Ni najgorem dusmanu ne bih preporucio gradsko grijanje.Mustang1 wrote:Posto uskoro mijenjam grijanje na drva za gradsko grijanje ili kako se vec zoveJe'l isplatnije odmah iskljuciti grijanje to i uzeti neku alternativu tipa grijalica, neki konventor sam cuo da se uzima ili sta vec ?